Dacă ești în pană de idei și nu știi ce să mai gătești pentru un mic dejun delicios și copios, încearcă rețeta de omletă cu șuncă și cașcaval. Ingredientele se combină într-o armonie perfectă de gusturi.
Ingrediente: 3 oua; 2-3 felii de șuncă; 150 g de cascaval (orice tip de cascaval sau branza maturata); 3 linguri de smântână;15 g de unt; sare și piper dupa gust.
Bate bine ouale. Da pe razatoare cascavalul si jumatate pune-l in ouale batute. Taie in fasii feliile de sunca, adauga smantana si amesteca bine, cu sare si piper.
Pune intr-o tigaie untul la topit. Prepara omleta, pe ambele parti. Cand este aproape gata, pune in mijlocul ei restul de cascaval, indoaie omleta parte peste parte si mai lasa-o in tigaie pentru 2 minute, cate unul pe fiecare parte, pana ce se topeste cascavalul.
Serveste omleta cu cascaval cu rosii si spanac, eventual cu frunze tocate de pătrunjel.
Poftă bună!
Dacă ești în pană de idei și nu știi ce să mai gătești pentru un mic dejun delicios și copios, încearcă rețeta de omletă cu șuncă și cașcaval. Ingredientele se combină într-o armonie perfectă de gusturi.
Ingrediente: 3 oua; 2-3 felii de șuncă; 150 g de cascaval (orice tip de cascaval sau branza maturata); 3 linguri de smântână;15 g de unt; sare și piper dupa gust.
Bate bine ouale. Da pe razatoare cascavalul si jumatate pune-l in ouale batute. Taie in fasii feliile de sunca, adauga smantana si amesteca bine, cu sare si piper.
Pune intr-o tigaie untul la topit. Prepara omleta, pe ambele parti. Cand este aproape gata, pune in mijlocul ei restul de cascaval, indoaie omleta parte peste parte si mai lasa-o in tigaie pentru 2 minute, cate unul pe fiecare parte, pana ce se topeste cascavalul.
Serveste omleta cu cascaval cu rosii si spanac, eventual cu frunze tocate de pătrunjel.
Poftă bună!