Medic arestat pentru că a chiulit de la serviciu
Medic arestat pentru că a chiulit de la serviciu

Medic arestat pentru că a chiulit de la serviciu

Vineri, 20 Octombrie, 2023 19:42 Redactie NATIONALE Comentarii  Recomanda pe Facebook  Recomanda pe Twitter
Redactie NATIONALE Comentarii  Recomanda pe Facebook Recomanda pe Twitter
Vineri, 20 Octombrie, 2023 19:42 Tiparire

Un medic din cadrul Centrului de Îngrijire Bozieni a fost arestat preventiv de magistrații de la Judecătoria Roman pentru că lipsea de la serviciu deși încasa salariu în fiecare lună.

 

Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman în dosarul de urmărire penală nr. 764/P/2023 şi, în consecinţă: În temeiul art. 223 alin. 2 Cod de procedură penală şi art. 225, 226 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatului CHIRIŢESCU EUGEN-LEONARD, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a primit pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată, prev. de art. 48 alin. 1 Cod penal raportat la art.297 alin.1 Cod penal în referire la art. 132 din Legea nr. 78/2000 cu aplicarea art. 35 alin.1 Cod penal şi complicitate la fals intelectual în formă continuată, prev. de art. 48 alin.1 Cod penal raportat la art. 321 alin.1 Cod penal raportat la art. 35 alin. 1 Cod Penal, ambele cu aplicarea art. 38 alin.1 Cod penal (acte materiale din intervalul 01.04.2023-21.07.2023), pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 18 octombrie 2023 şi până la data de 16 noiembrie 2023”, conform instanței. Decizia nu este definitivă.

 

În același dosar este cercetat și directorul centrului menționat dar și un asistent medical. Deși unitatea de la Bozieni este în subordinea DGASPC Neamț, instituția a transmis un punct de vedere sec prin care spune că nu comentează ca să nu încurce ancheta.

 

Comunicatul parchetului de pe lângă Judecătoria Roman:

 

„În data de 17.10.2023 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de:

 

– un inculpat (asistent medical şef în cadrul unei instituţii publice) sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu în formă continuată, dacă funcţionarul public a primit pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, prev. de art. 297 alin. 1 Cod Penal rap. la art. 132 din Legea nr. 78/2000 şi art. 35 alin. 1 Cod Penal şi fals intelectual în formă continuată, prev. de art. 321 alin. 1 Cod Penal rap. la art. 35 alin. 1 Cod Penal (acte materiale din intervalul 01.04.2023 – 21.07.2023), ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod Penal;

– un inculpat (director în cadrul unei instituţii publice) sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu în formă continuată, dacă funcţionarul public a primit pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, prev. de art. 297 alin. 1 Cod Penal rap. la art. 132 din Legea nr. 78/2000 şi art. 35 alin. 1 Cod Penal şi fals intelectual în formă continuată, prev. de art. 321 alin. 1 Cod Penal rap. la art. 35 alin. 1 Cod Penal (acte materiale din intervalul 15.05.2023 – 21.07.2023), ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod Penal;

– un inculpat (medic specialist în cadrul unei instituţii publice) sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la abuz în serviciu în formă continuată, dacă funcţionarul public a primit pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, prev. de art. 48 alin. 1 rap. la art. 297 alin. 1 Cod Penal în referire la art. 132 din Legea nr. 78/2000 cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod Penal şi complicitate la fals intelectual în formă continuată, prev. de art. 48 alin. 1 Cod Penal rap. la art. 321 alin. 1 Cod Penal rap. la art. 35 alin. 1 Cod Penal (acte materiale din intervalul 01.04.2023 – 21.07.2023), ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod Penal.

 

În fapt, s-a reţinut: Primul inculpat, în perioada 01.04.2023-14.05.2023, în calitate de director interimar al unei instituţii publice, cu încălcarea dispozițiilor legale a aprobat plata drepturilor salariale către cel de-al treilea inculpat (angajat în cadrul instituţiei publice în calitate de medic specialist), deși cunoștea faptul că acesta din urmă nu s-a prezentat la serviciu decât sporadic (în unele zile stând maxim 2 ore, iar în altele nu venea deloc) și nu a prestat activitățile la care era obligat prin contractul de muncă și fișa postului; în acest scop a întocmit și semnat diverse documente (pontajul pentru asistență/ asistență socială, grafic de lucru și stat de plată) prin care s-a atestat în mod necorespunzător, prezența inculpatului la locul de muncă conform programului de muncă; demersurile de mai sus au avut ca urmare crearea unui prejudiciu în dauna persoanei vătămate – instituţia publică-, prin acordarea de foloase patrimoniale necuvenite celui de-al treilea inculpat (medicul specialist), constând în plata drepturilor salariale lunare calculate la un salariu brut lunar: 12.082 lei (la care se adaugă sporul pentru condiții deosebite în cuantum de 6.645 lei și indemnizația de hrană în cuantum de 347 lei), fiind totodată prejudiciate interesele beneficiarilor din cadrul centrului (persoane adulte încadrate în grad de handicap aflate într- o situație de dependență), prin neîndeplinirea de către medic a actului medical la care era obligat prin fișa postului (respectiv, diagnosticare, monitorizare, prescriere tratament, consultații pacienți). Și ulterior, în perioada 15.05.2023-21.07.2023, primul inculpat, în calitate de asistent medical șef, coordonator special de personal, în înțelegere cu al doilea inculpat, director al instituţiei publice (începând cu data de 15.05.2023), cu încălcarea dispozițiilor legale a întocmit diverse documente (pontajul pentru asistență/asistență socială, grafic de lucru), pe care le-a înaintat spre aprobare inculpatului – director al instituţiei publice, atestând în mod necorespunzător prezența inculpatului – medic specialist- la locul de muncă conform programului de muncă; demersurile sale generând aceleaşi urmări.

 

Cel de-al doilea inculpat, în perioada 15.05.2023-21.07.2023, în calitate de director al instituţiei publice -persoana vătămată-, cu încălcarea dispozițiilor legale a aprobat plata drepturilor salariale către inculpatul angajat în cadrul instituţiei publice în calitate de medic specialist, deși cunoștea faptul că acesta din urmă nu s-a prezentat la serviciu decât sporadic (în unele zile stând maxim 2 ore, iar în altele nu venea deloc) și nu a prestat activitățile la care era obligat prin contractul de muncă și fișa postului; în acest scop, în cunoștință de cauză, a semnat, spre aprobare, diverse documente (pontaje și statul de plată), întocmite de coinculpata -asistent medical șef, coordonator special de personal-, prin care s-a atestat în mod necorespunzător, prezența medicului la locul de muncă conform programului stabilit; demersurile de mai sus au avut ca urmare crearea unui prejudiciu în dauna persoanei vătămate, prin acordarea de foloase patrimoniale necuvenite inculpatului medic specialist, constând în plata drepturilor salariale lunare calculate la un salariu brut lunar: 12.082 lei (la care se adaugă sporul pentru condiții deosebite în cuantum de 6.645 lei și indemnizația de hrană în cuantum de 347 lei), fiind totodată prejudiciate interesele beneficiarilor din cadrul centrului (persoane adulte încadrate în grad de handicap aflate într- o situație de dependență), prin neîndeplinirea de către medic a actului medical la care era obligat prin fișa postului (respectiv, diagnosticare, monitorizare, prescriere tratament, consultații pacienți, etc).

 

Al treilea inculpat, în perioada 01.04.2023-21.07.2023, în calitate de medic specialist angajat în cadrul instituţiei publice (persoana vătămată), cu știința directorului interimar al instituţiei (primul inculpat), și ulterior a directorului (al doilea inculpat), nu s-a prezentat la serviciu decât sporadic (în unele zile stând maxim 2 ore, iar în altele nu venea deloc) și nu a prestat activitățile la care era obligat prin contractul de muncă și fișa postului, sprijinind totodată pe directoarele centrului să întocmească, să semneze diverse documente (foi colective de prezență, pontaj, grafic, stat de plată, prin care s-a atestat, în mod necorespunzător, prezența sa zilnică la locul de muncă în conformitate cu programul stabilit) și să aprobe plata drepturilor salariate – demersuri ce au avut ca urmare cauzarea unui prejudiciu material în dauna persoanei vătămate, prin încasarea drepturilor salariate necuvenite, calculate la un salariu brut lunar: 12.082 lei (la care se adaugă sporul pentru condiții deosebite în cuantum de 6645 lei și indemnizația de hrană în cuantum de 347 lei), fiind totodată prejudiciate și interesele beneficiarilor din cadrul centrului (persoane adulte cu handicap aflate într-o situație de dependență), prin neîndeplinirea actului medical la care s-a obligat prin fișa postului (respectiv, diagnosticare, monitorizare, prescriere tratament, consultații pacienți, etc).

 

Faţă de inculpatul medic specialist angajat în cadrul instituţiei publice, persoana vătămată, procurorul de caz, prin ordonanţa din data de 17.10.2023, a dispus măsura reţinerii acestuia pentru o durată de 24 de ore. La data de 18.10.2023, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman a formulat propunere de arestare preventivă faţă de inculpatul medic specialist, pentru o perioadă de 30 de zile, fiind sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Roman. Cercetările din prezentul dosar sunt efectuate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, beneficiind de sprijinul IPJ Neamţ- Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, Biroul Operaţiuni Speciale Bacău. Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi dispunerea unor măsuri preventive nu pot să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, inculpaţii cercetaţi în dosar, fiind prezumaţi nevinovaţi până la pronunţarea unei hotărâri definitive de condamnare”.

 

Sursa: mesagerulneamt.ro

Foto: Facebook

 

Un medic din cadrul Centrului de Îngrijire Bozieni a fost arestat preventiv de magistrații de la Judecătoria Roman pentru că lipsea de la serviciu deși încasa salariu în fiecare lună.

 

Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman în dosarul de urmărire penală nr. 764/P/2023 şi, în consecinţă: În temeiul art. 223 alin. 2 Cod de procedură penală şi art. 225, 226 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatului CHIRIŢESCU EUGEN-LEONARD, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a primit pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată, prev. de art. 48 alin. 1 Cod penal raportat la art.297 alin.1 Cod penal în referire la art. 132 din Legea nr. 78/2000 cu aplicarea art. 35 alin.1 Cod penal şi complicitate la fals intelectual în formă continuată, prev. de art. 48 alin.1 Cod penal raportat la art. 321 alin.1 Cod penal raportat la art. 35 alin. 1 Cod Penal, ambele cu aplicarea art. 38 alin.1 Cod penal (acte materiale din intervalul 01.04.2023-21.07.2023), pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 18 octombrie 2023 şi până la data de 16 noiembrie 2023”, conform instanței. Decizia nu este definitivă.

 

În același dosar este cercetat și directorul centrului menționat dar și un asistent medical. Deși unitatea de la Bozieni este în subordinea DGASPC Neamț, instituția a transmis un punct de vedere sec prin care spune că nu comentează ca să nu încurce ancheta.

 

Comunicatul parchetului de pe lângă Judecătoria Roman:

 

„În data de 17.10.2023 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de:

 

– un inculpat (asistent medical şef în cadrul unei instituţii publice) sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu în formă continuată, dacă funcţionarul public a primit pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, prev. de art. 297 alin. 1 Cod Penal rap. la art. 132 din Legea nr. 78/2000 şi art. 35 alin. 1 Cod Penal şi fals intelectual în formă continuată, prev. de art. 321 alin. 1 Cod Penal rap. la art. 35 alin. 1 Cod Penal (acte materiale din intervalul 01.04.2023 – 21.07.2023), ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod Penal;

– un inculpat (director în cadrul unei instituţii publice) sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu în formă continuată, dacă funcţionarul public a primit pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, prev. de art. 297 alin. 1 Cod Penal rap. la art. 132 din Legea nr. 78/2000 şi art. 35 alin. 1 Cod Penal şi fals intelectual în formă continuată, prev. de art. 321 alin. 1 Cod Penal rap. la art. 35 alin. 1 Cod Penal (acte materiale din intervalul 15.05.2023 – 21.07.2023), ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod Penal;

– un inculpat (medic specialist în cadrul unei instituţii publice) sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la abuz în serviciu în formă continuată, dacă funcţionarul public a primit pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, prev. de art. 48 alin. 1 rap. la art. 297 alin. 1 Cod Penal în referire la art. 132 din Legea nr. 78/2000 cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod Penal şi complicitate la fals intelectual în formă continuată, prev. de art. 48 alin. 1 Cod Penal rap. la art. 321 alin. 1 Cod Penal rap. la art. 35 alin. 1 Cod Penal (acte materiale din intervalul 01.04.2023 – 21.07.2023), ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod Penal.

 

În fapt, s-a reţinut: Primul inculpat, în perioada 01.04.2023-14.05.2023, în calitate de director interimar al unei instituţii publice, cu încălcarea dispozițiilor legale a aprobat plata drepturilor salariale către cel de-al treilea inculpat (angajat în cadrul instituţiei publice în calitate de medic specialist), deși cunoștea faptul că acesta din urmă nu s-a prezentat la serviciu decât sporadic (în unele zile stând maxim 2 ore, iar în altele nu venea deloc) și nu a prestat activitățile la care era obligat prin contractul de muncă și fișa postului; în acest scop a întocmit și semnat diverse documente (pontajul pentru asistență/ asistență socială, grafic de lucru și stat de plată) prin care s-a atestat în mod necorespunzător, prezența inculpatului la locul de muncă conform programului de muncă; demersurile de mai sus au avut ca urmare crearea unui prejudiciu în dauna persoanei vătămate – instituţia publică-, prin acordarea de foloase patrimoniale necuvenite celui de-al treilea inculpat (medicul specialist), constând în plata drepturilor salariale lunare calculate la un salariu brut lunar: 12.082 lei (la care se adaugă sporul pentru condiții deosebite în cuantum de 6.645 lei și indemnizația de hrană în cuantum de 347 lei), fiind totodată prejudiciate interesele beneficiarilor din cadrul centrului (persoane adulte încadrate în grad de handicap aflate într- o situație de dependență), prin neîndeplinirea de către medic a actului medical la care era obligat prin fișa postului (respectiv, diagnosticare, monitorizare, prescriere tratament, consultații pacienți). Și ulterior, în perioada 15.05.2023-21.07.2023, primul inculpat, în calitate de asistent medical șef, coordonator special de personal, în înțelegere cu al doilea inculpat, director al instituţiei publice (începând cu data de 15.05.2023), cu încălcarea dispozițiilor legale a întocmit diverse documente (pontajul pentru asistență/asistență socială, grafic de lucru), pe care le-a înaintat spre aprobare inculpatului – director al instituţiei publice, atestând în mod necorespunzător prezența inculpatului – medic specialist- la locul de muncă conform programului de muncă; demersurile sale generând aceleaşi urmări.

 

Cel de-al doilea inculpat, în perioada 15.05.2023-21.07.2023, în calitate de director al instituţiei publice -persoana vătămată-, cu încălcarea dispozițiilor legale a aprobat plata drepturilor salariale către inculpatul angajat în cadrul instituţiei publice în calitate de medic specialist, deși cunoștea faptul că acesta din urmă nu s-a prezentat la serviciu decât sporadic (în unele zile stând maxim 2 ore, iar în altele nu venea deloc) și nu a prestat activitățile la care era obligat prin contractul de muncă și fișa postului; în acest scop, în cunoștință de cauză, a semnat, spre aprobare, diverse documente (pontaje și statul de plată), întocmite de coinculpata -asistent medical șef, coordonator special de personal-, prin care s-a atestat în mod necorespunzător, prezența medicului la locul de muncă conform programului stabilit; demersurile de mai sus au avut ca urmare crearea unui prejudiciu în dauna persoanei vătămate, prin acordarea de foloase patrimoniale necuvenite inculpatului medic specialist, constând în plata drepturilor salariale lunare calculate la un salariu brut lunar: 12.082 lei (la care se adaugă sporul pentru condiții deosebite în cuantum de 6.645 lei și indemnizația de hrană în cuantum de 347 lei), fiind totodată prejudiciate interesele beneficiarilor din cadrul centrului (persoane adulte încadrate în grad de handicap aflate într- o situație de dependență), prin neîndeplinirea de către medic a actului medical la care era obligat prin fișa postului (respectiv, diagnosticare, monitorizare, prescriere tratament, consultații pacienți, etc).

 

Al treilea inculpat, în perioada 01.04.2023-21.07.2023, în calitate de medic specialist angajat în cadrul instituţiei publice (persoana vătămată), cu știința directorului interimar al instituţiei (primul inculpat), și ulterior a directorului (al doilea inculpat), nu s-a prezentat la serviciu decât sporadic (în unele zile stând maxim 2 ore, iar în altele nu venea deloc) și nu a prestat activitățile la care era obligat prin contractul de muncă și fișa postului, sprijinind totodată pe directoarele centrului să întocmească, să semneze diverse documente (foi colective de prezență, pontaj, grafic, stat de plată, prin care s-a atestat, în mod necorespunzător, prezența sa zilnică la locul de muncă în conformitate cu programul stabilit) și să aprobe plata drepturilor salariate – demersuri ce au avut ca urmare cauzarea unui prejudiciu material în dauna persoanei vătămate, prin încasarea drepturilor salariate necuvenite, calculate la un salariu brut lunar: 12.082 lei (la care se adaugă sporul pentru condiții deosebite în cuantum de 6645 lei și indemnizația de hrană în cuantum de 347 lei), fiind totodată prejudiciate și interesele beneficiarilor din cadrul centrului (persoane adulte cu handicap aflate într-o situație de dependență), prin neîndeplinirea actului medical la care s-a obligat prin fișa postului (respectiv, diagnosticare, monitorizare, prescriere tratament, consultații pacienți, etc).

 

Faţă de inculpatul medic specialist angajat în cadrul instituţiei publice, persoana vătămată, procurorul de caz, prin ordonanţa din data de 17.10.2023, a dispus măsura reţinerii acestuia pentru o durată de 24 de ore. La data de 18.10.2023, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman a formulat propunere de arestare preventivă faţă de inculpatul medic specialist, pentru o perioadă de 30 de zile, fiind sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Roman. Cercetările din prezentul dosar sunt efectuate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, beneficiind de sprijinul IPJ Neamţ- Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, Biroul Operaţiuni Speciale Bacău. Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi dispunerea unor măsuri preventive nu pot să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, inculpaţii cercetaţi în dosar, fiind prezumaţi nevinovaţi până la pronunţarea unei hotărâri definitive de condamnare”.

 

Sursa: mesagerulneamt.ro

Foto: Facebook

 

Stiri asemanatoare

Accident cu 4 victime la Șimand, dintre care una încarcerată

Miercuri, 05 Iunie, 2024 20:05

Accident cu 4 victime la Șimand, dintre care una încarcerată

În această seară (5 iunie) în Șimand s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme.   Au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenț ...

Câți bani primesc pe zi membrii din secțiile de votare la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie

Miercuri, 05 Iunie, 2024 16:07

Câți bani primesc pe zi membrii din secțiile de votare la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie

Alegerile locale și europarlamentare au loc pe 9 iunie 2024. Pentru activitatea desfășurată vor fi acordate indemnizații care pot ajunge la 730 de lei/zi în cazul președinților și l ...

Şapte reţinuţi în dosarul foștilor angajaţi MAI implicaţi în traficul de migranţi

Joi, 06 Iunie, 2024 11:24

Şapte reţinuţi în dosarul foștilor angajaţi MAI implicaţi în traficul de migranţi

Au fost efectuate primele rețineri în dosarul în care mai mulți foști angajați din MAI sunt acuzați de trafic de migranți.   Firmele deținute de grupare aduceau străini ...

Suporter Club UTA (SCU) exclusă oficial din conducerea clubului!

Luni, 12 Februarie, 2024 16:53

Suporter Club UTA (SCU) exclusă oficial din conducerea clubului!

Înainte cu cîteva zeci de minute de începerea meciului cu Botoșani, s-a Încheiat Adunarea Generală a Asociației Fotbal Club UTA, în care s-a decis excluderea SCU ...

Licitație pentru construirea drumului expres Arad-Oradea

Luni, 12 Februarie, 2024 17:08

Licitație pentru construirea drumului expres Arad-Oradea

Săptămâna aceasta se lansează licitația pentru construirea drumului expres Arad-Oradea! Informația, prezentată la București de ministrul Sorin Grindeanu, a fost confirmată de preșe ...

Concubinul soacrei amenințat cu o armă albă de ginerele acesteia

Duminica, 11 Februarie, 2024 16:49

Concubinul soacrei amenințat cu o armă albă de ginerele acesteia

Polițiștii Biroului de ordine Publică au emis, în dimineața zilei de 10 februarie, un ordin de protecție provizoriu, pe numele unui bărbat de 34 de ani, din Arad, care, pe fondul unor ...

O mașină s-a răsturnat în apropierea intrării în ștrandul Neptun. Șoferul era băut

Joi, 06 Iunie, 2024 09:02

O mașină s-a răsturnat în apropierea intrării în ștrandul Neptun. Șoferul era băut

Azi dimineață (6 iunie), în jurul orei 08:30 o mașină s-a răsturnat în afara părtii carosabile la coborârea de pe podul Decebal în apropierea intrării în ștr ...

Restricții de circulație pe mai multe autostrăzi din cauza unor lucrări la partea carosabilă

Joi, 06 Iunie, 2024 09:29

Restricții de circulație pe mai multe autostrăzi din cauza unor lucrări la partea carosabilă

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi (6 iunie), se vor efectua o serie de lucrări care impun restricții de circulație, astfel: & ...

Sărbătorim dragostea la Arad!

Luni, 12 Februarie, 2024 17:02

Sărbătorim dragostea la Arad!

Miercuri, 14 februarie invităm toate cuplurile de îndrăgostiți să se căsătorească pentru o zi pe Platoul Administrativ, într-un cadru festiv.  La kilometrul 0 al orașulu ...

Donald Trump ar încuraja Rusia să „facă orice vrea” ţărilor NATO care nu cotizează destul pentru Alianță

Luni, 12 Februarie, 2024 12:14

Donald Trump ar încuraja Rusia să „facă orice vrea” ţărilor NATO care nu cotizează destul pentru Alianță

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat, sâmbătă, că ar încuraja Rusia să facă „orice vrea” oricărei ţări membră a NATO care nu îndeplineşte dir ...

Încă o mașină a luat foc în Arad în urma unui scurtcircuit electric

Miercuri, 05 Iunie, 2024 15:48

Încă o mașină a luat foc în Arad în urma unui scurtcircuit electric

În această după-amiază (5 iunie), în jurul orei 15:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un ...

Moneasa are nevoie de un primar care muncește și aduce bani în stațiune

Miercuri, 05 Iunie, 2024 15:49

Moneasa are nevoie de un primar care muncește și aduce bani în stațiune

Consiliul Județean este criticat de Primăria din Moneasa, condusă de un primar PSD, pentru că nu ar fi investit suficient în comună. În realitate, Consiliul Județean, condus de ...

”Lecție” de democrație în Rusia! Rușii au de ales între Vladimir și Putin la alegerile prezidențiale

Duminica, 11 Februarie, 2024 16:45

”Lecție” de democrație în Rusia! Rușii au de ales între Vladimir și Putin la alegerile prezidențiale

Înregistrarea candidaţilor pentru alegerile prezidenţiale din Federația rusă care vor avea loc în luna martie a.c. s-au încheiat. Unicul opozant real al lui Vladimir Putin, ...

Razie a rutieristilor pe raza municipiului și a județului sîmbătă noaptea, au fost vizați vitezomanii și alcoolul la volan, însă n-au scăpat nici cei fără carnet dar nici bicicliștii

Duminica, 11 Februarie, 2024 15:20

Razie a rutieristilor pe raza municipiului și a județului sîmbătă noaptea, au fost vizați vitezomanii și alcoolul la volan, însă n-au scăpat nici cei fără carnet dar nici bicicliștii

Sub coordonarea Serviciului Rutier, la data de 10 februarie a.c., a fost desfășurată o acțiune de amploare, pe drumurile județene din mediul rural, precum și în mediul urban.   ...{**}

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.