Există în Danemarca un loc în care păpădia și trifoiul roși nu sunt privite ca simple buruieni, ci sunt cultivate cu mare artă și pasiune. Spun cu mare artă pentru că ciclurile de semănare, recoltare și procesare au loc în ritm cu ciclurile naturii, pe un teren fertil de pe insula daneză Funen.
Ferma organică în care se petrece totul – unică în felul ei în Danemarca și în toata zona nordului - are o experiență de 50 de ani în cultivarea și procesarea acestor două plante medicinale minunate.
Sucurile din păpădie și trifoi roșu sunt obținute prin presare la rece, din starea proaspătă a plantelor, iar singurul mod de conservare este prin fermentarea lor in prezența acidului lactic.
Rezultă așadar un produs excelent, nepasteurizat, ceea ce înseamnă că nimic din bogăția de enzime, vitamine și alte substanțe active nu se distruge prin temperaturi ridicate.
În plus, culturile de acid lactic sunt surse probiotice de care organismul nostru are nevoie.
Rezultă astfel un produs compus: sucul de plată și cultura lactică, deci probioticul necesar.
Întregul proces este patentat de către firma daneză Herren Mark, făcându-l astfel singurl de acest fel.
Ce au în plus față de celelalte extracte care se găsesc pe piață?
- NU sunt pasteurizate!
- NU conțin alcool
- NU conțin conservanți
- Sunt certificate BIO (ecologice)
- Conțin acizi lactici fermentați și implicit bacterii lactice active.
- Peste 50 de ani experiență.
Herrens Mark caută continuu să îmbunătățească produsele implicându-se activ în teste științifice în colaborare cu diverse spitale și universități de profil.
Un astfel de test a fost efectuat în colaborare cu Spitalul Universitar Aarhus pe extractul de trifoi roșu, în anul 2012. La acest test au participat un eșantion de 62 de femei aflate la menopauză, rezultatul fiindunul remarcabil în ceea ce privește acțiunea pe bufeuri și densitate osoasă.Femeile au avut o reducere de 28% a bufeurilor și de 32% la secrețiile de sudoare. În plus, studiile au arătat faptul că femeile care consumă extract de Trifoi Roșu au un efect pozitiv în menținerea densității osoase.
Un alt studiu științific este în curs de desfășurare și se referă la capacitatea extractului de a preveni instalarea osteoporozei.
Cât privește cele două extracte de care menționam mai sus...
Sucul din trifoi roșu:
Trifoiul roșu este nativ din Orientul Mijlociu și crește la 40-50 cm. Este bine cunoscut pentru conținutul său de fitoestrogen (izoflavone), care sunt substanțe similare cu estrogenul. Izoflavonele pot ajuta la echilibrarea estrogenului care apare în perioada de menopauză și după menopauză. Herrens Mark folosește specii atent selecționate de trifoi roșu, cu un conținut mai ridicat de fitoestrogen.
- A fost dovedit științific că reduce bufeurile cu până la 30%;
- Produs patentat;
- Cercetările științifice actuale au raportat rezultate semnificante în ceea ce privește densitatea oaselor;
- Cercetările științifice în curs de desfășurare studiază cu un accent special osteoporoza;
- Un articol publicat în jurnalul academic internațional, Hindawi Evidence- Based Complementary and Alternative Medicine ( Dovezi - Bazate pe Medicină Complementată și Alternativă ) http://www.hindawi.com/journals/ecam/2015/689138/
- Decernat ca fiind produsul de sănătate al anului 2014 din Danemarca.
Sucul de păpădie:
Extractul BIO de păpădie este produs din flori, frunze și rădăcini presate la rece. Semințele noi de păpădie sunt semănate în timpul primăverii, iar un an mai târziu sunt gata de recoltare. Florile aurii și frunzele sunt recoltate în primăvară, atunci când nutrienții sunt la cel mai ridicat nivel. Similar, rădăcinile sunt recoltate în toamnă, când sunt prezente cel mai înalt nivel de substanțe amare. În timpul producerii extractului de păpădie de la Herrens Mark, procesul de fermentare conservă și rafinează produsul finit.
- Cu un efect detoxifiant, datorită substanței amare, care întărește funcțiile ficatului și ale fierii; Este un veritabil detoxifiant.
- Întărește digestia –previne constipația;
- Diuretic. Conține potasiu pentru a compensa pierderile ulterioare de potasiu;
- Efect beneficasupra sistemului musculo-scheletic;
- Bacterii din acid lactic natural – două produse într-o singură cutie: seva plantei împreună cu bacterii active din acid lactic;
- Fermentarea acidului lactic mărește biodisponibilitatea și conservă seva–vândut nepasteurizat, nu conține alcool sau alți conservanți;
- Livrat în pungi-cutii practice și igienice de 1 sau 2 litri, fără risc de alterare sau oxidare a produsului.
Aceste produse pot fi achizitionate de la magazinul Pronat Market din complexul comercial Ziridava, parter.
Mai multe detalii găsiți la importatorul Herrens Mark în România: SC PRONAT SRL:Calea Torontalului, DN6 KM 560 +800 m, STANGA, Timisoara, Timis , Tel: 0721.540.921, 0772.201.723, 0356.007.324, www.pronat.ro Email: info@pronat.ro, pronat.online@gmail.com
Există în Danemarca un loc în care păpădia și trifoiul roși nu sunt privite ca simple buruieni, ci sunt cultivate cu mare artă și pasiune. Spun cu mare artă pentru că ciclurile de semănare, recoltare și procesare au loc în ritm cu ciclurile naturii, pe un teren fertil de pe insula daneză Funen.
Ferma organică în care se petrece totul – unică în felul ei în Danemarca și în toata zona nordului - are o experiență de 50 de ani în cultivarea și procesarea acestor două plante medicinale minunate.
Sucurile din păpădie și trifoi roșu sunt obținute prin presare la rece, din starea proaspătă a plantelor, iar singurul mod de conservare este prin fermentarea lor in prezența acidului lactic.
Rezultă așadar un produs excelent, nepasteurizat, ceea ce înseamnă că nimic din bogăția de enzime, vitamine și alte substanțe active nu se distruge prin temperaturi ridicate.
În plus, culturile de acid lactic sunt surse probiotice de care organismul nostru are nevoie.
Rezultă astfel un produs compus: sucul de plată și cultura lactică, deci probioticul necesar.
Întregul proces este patentat de către firma daneză Herren Mark, făcându-l astfel singurl de acest fel.
Ce au în plus față de celelalte extracte care se găsesc pe piață?
- NU sunt pasteurizate!
- NU conțin alcool
- NU conțin conservanți
- Sunt certificate BIO (ecologice)
- Conțin acizi lactici fermentați și implicit bacterii lactice active.
- Peste 50 de ani experiență.
Herrens Mark caută continuu să îmbunătățească produsele implicându-se activ în teste științifice în colaborare cu diverse spitale și universități de profil.
Un astfel de test a fost efectuat în colaborare cu Spitalul Universitar Aarhus pe extractul de trifoi roșu, în anul 2012. La acest test au participat un eșantion de 62 de femei aflate la menopauză, rezultatul fiindunul remarcabil în ceea ce privește acțiunea pe bufeuri și densitate osoasă.Femeile au avut o reducere de 28% a bufeurilor și de 32% la secrețiile de sudoare. În plus, studiile au arătat faptul că femeile care consumă extract de Trifoi Roșu au un efect pozitiv în menținerea densității osoase.
Un alt studiu științific este în curs de desfășurare și se referă la capacitatea extractului de a preveni instalarea osteoporozei.
Cât privește cele două extracte de care menționam mai sus...
Sucul din trifoi roșu:
Trifoiul roșu este nativ din Orientul Mijlociu și crește la 40-50 cm. Este bine cunoscut pentru conținutul său de fitoestrogen (izoflavone), care sunt substanțe similare cu estrogenul. Izoflavonele pot ajuta la echilibrarea estrogenului care apare în perioada de menopauză și după menopauză. Herrens Mark folosește specii atent selecționate de trifoi roșu, cu un conținut mai ridicat de fitoestrogen.
- A fost dovedit științific că reduce bufeurile cu până la 30%;
- Produs patentat;
- Cercetările științifice actuale au raportat rezultate semnificante în ceea ce privește densitatea oaselor;
- Cercetările științifice în curs de desfășurare studiază cu un accent special osteoporoza;
- Un articol publicat în jurnalul academic internațional, Hindawi Evidence- Based Complementary and Alternative Medicine ( Dovezi - Bazate pe Medicină Complementată și Alternativă ) http://www.hindawi.com/journals/ecam/2015/689138/
- Decernat ca fiind produsul de sănătate al anului 2014 din Danemarca.
Sucul de păpădie:
Extractul BIO de păpădie este produs din flori, frunze și rădăcini presate la rece. Semințele noi de păpădie sunt semănate în timpul primăverii, iar un an mai târziu sunt gata de recoltare. Florile aurii și frunzele sunt recoltate în primăvară, atunci când nutrienții sunt la cel mai ridicat nivel. Similar, rădăcinile sunt recoltate în toamnă, când sunt prezente cel mai înalt nivel de substanțe amare. În timpul producerii extractului de păpădie de la Herrens Mark, procesul de fermentare conservă și rafinează produsul finit.
- Cu un efect detoxifiant, datorită substanței amare, care întărește funcțiile ficatului și ale fierii; Este un veritabil detoxifiant.
- Întărește digestia –previne constipația;
- Diuretic. Conține potasiu pentru a compensa pierderile ulterioare de potasiu;
- Efect beneficasupra sistemului musculo-scheletic;
- Bacterii din acid lactic natural – două produse într-o singură cutie: seva plantei împreună cu bacterii active din acid lactic;
- Fermentarea acidului lactic mărește biodisponibilitatea și conservă seva–vândut nepasteurizat, nu conține alcool sau alți conservanți;
- Livrat în pungi-cutii practice și igienice de 1 sau 2 litri, fără risc de alterare sau oxidare a produsului.
Aceste produse pot fi achizitionate de la magazinul Pronat Market din complexul comercial Ziridava, parter.
Mai multe detalii găsiți la importatorul Herrens Mark în România: SC PRONAT SRL:Calea Torontalului, DN6 KM 560 +800 m, STANGA, Timisoara, Timis , Tel: 0721.540.921, 0772.201.723, 0356.007.324, www.pronat.ro Email: info@pronat.ro, pronat.online@gmail.com