În data de 14 aprilie a.c., începând cu orele 11 a.m., în Arad va avea loc un atelier de gătit SUSHI, organizat de Finișan Argentina.
Pasionații de gastronomie japoneză vor învăța de la Sushi Chef Florin Trișcă cum se prepară 8(opt) feluri diferite de sushi.
Fascinația culturii japoneze aduce noi provocări în Arad!
De această dată provocarea se numește GASTRONOMIE NIPONĂ!
Toți participanții vor face cunoștință cu unul dintre cele mai populare și apetisante preparate japoneze – SUSHI!!
Va fi un atelier unde vei învăța fiecare pas necesar pentru prepararea acestui produs culinar delicios – de la modul în care se spală orezul, prepararea oțetului sau tranșarea peștelui și până la așezarea preparatului pe platouri.
Dacă vei participa la acest atelier, ai oportunitatea de a învăța să găteşti 8 (OPT!!!) TIPURI DIFERITE de SUSHI sub îndrumarea atentă a unuia dintre cei mai faimoși bucătari specializați în gastronomia niponă – Florin Trișcă!
Toate ingredientele, materialele, ustensilele de lucru și accesoriile (inclusiv pentru servire) sunt asigurate de către Sensei Florin Trișcă, inclusiv un KIT PERSONAL pe care îl veți utiliza pe parcursul orelor de gătit. kannuaire.com
Cafeaua, ceaiul și apa vor fi incluse, iar pentru servirea preparatului final ne vom delecta cu un VIN ALB rafinat.
Pentru mai multe detalii și înscrieri sunteți invitați să accesați pagina evenimentului:
https://www.facebook.com/events/437226250053132/?active_tab=about
În data de 14 aprilie a.c., începând cu orele 11 a.m., în Arad va avea loc un atelier de gătit SUSHI, organizat de Finișan Argentina.
Pasionații de gastronomie japoneză vor învăța de la Sushi Chef Florin Trișcă cum se prepară 8(opt) feluri diferite de sushi.
Fascinația culturii japoneze aduce noi provocări în Arad!
De această dată provocarea se numește GASTRONOMIE NIPONĂ!
Toți participanții vor face cunoștință cu unul dintre cele mai populare și apetisante preparate japoneze – SUSHI!!
Va fi un atelier unde vei învăța fiecare pas necesar pentru prepararea acestui produs culinar delicios – de la modul în care se spală orezul, prepararea oțetului sau tranșarea peștelui și până la așezarea preparatului pe platouri.
Dacă vei participa la acest atelier, ai oportunitatea de a învăța să găteşti 8 (OPT!!!) TIPURI DIFERITE de SUSHI sub îndrumarea atentă a unuia dintre cei mai faimoși bucătari specializați în gastronomia niponă – Florin Trișcă!
Toate ingredientele, materialele, ustensilele de lucru și accesoriile (inclusiv pentru servire) sunt asigurate de către Sensei Florin Trișcă, inclusiv un KIT PERSONAL pe care îl veți utiliza pe parcursul orelor de gătit. kannuaire.com
Cafeaua, ceaiul și apa vor fi incluse, iar pentru servirea preparatului final ne vom delecta cu un VIN ALB rafinat.
Pentru mai multe detalii și înscrieri sunteți invitați să accesați pagina evenimentului:
https://www.facebook.com/events/437226250053132/?active_tab=about