Interviul lunii cu Bianca Morariu, arădeanca - pionier în industria PR-ului

Interviul lunii cu Bianca Morariu, arădeanca - pionier în industria PR-ului

Interviul lunii cu Bianca Morariu, arădeanca - pionier în industria PR-ului

Duminica, 31 Decembrie, 2017 13:02 Redactia LOCALE Comentarii  Recomanda pe Facebook  Recomanda pe Twitter
Redactia LOCALE Comentarii  Recomanda pe Facebook Recomanda pe Twitter
Duminica, 31 Decembrie, 2017 13:02 Tiparire

Energică, entuziastă şi optimistă! Aşa  apare pe scenă, de fiecare dată, Bianca Morariu, tânăra arădeancă devenită cunoscută datorită evenimentelor pe care le organizează dar şi a modului în care reuşeşte să mobilizeze şi să adune oamenii în jurul său.

 

Pentru că ideea de P.R. & Events, este un concept relativ nou la noi în ţară, Ghidul Arădean a dorit să cunoască şi totodată, să facă cunoscut arădenilor, acest nou concept, stând de vorbă cu un adevărat profesionist în domeniu.  Şi cum Bianca Morariu este o adevărată profesionistă, dar şi o persoană spontană căreia îi plac provocările, a dat curs invitaţiei noastre de a răspunde unor întrebări mai mult sau mai puţin "comode".


Aşa am aflat despre Bianca Morariu- cea din spatele scenei, despre ce înseamnă să organizezi un eveniment, despre viaţă, succes şi eşec, împlinire dar şi despre arta de a fi fericit.

Totul a fost consemnat într-un interviu de excepţie pe care Bianca l-a "condimentat" cu spontaneitatea şi  sinceritatea  sa, dar şi cu detalii din viaţa sa, mai puţin cunoscute publicului larg.

 

 

G.A.: Bianca, ce înseamnă sau mai bine spus, cu ce se "mănâncă" mai exact meseria de P.R. de evenimente?


B.M: 
Eu întotdeauna am spus că P.R. e un cuvânt sau o exprimare uşor pompoasă din punctul meu de vedere . În mod special se referă la partea de relaţii publice, că până la urmă de acolo vine. Dar ca să iţi spun foarte exact ce fac eu, că nu stau la un ghişeu şi întreţin conversaţii cu cei care vin să îşi plătească dările, e vorba de foarte multă interacţiune iar eu încerc să întreţin şi să creez relaţii . În cazul meu, se axează foarte mult pe partea de evenimente, pe promovarea unor campanii, a unor produse, a unor servicii. Asta fac eu în mod concret.

 

 

G.A.: E greu să fii PR în România?


B.M:
E greu sa fii ceea ce nu eşti din toata fiinţa însă îmi place foarte mult ceea ce fac. Uneori e greu, alteori lucrurile curg de la sine, unele proiecte se finalizează parcă clipind din ochi, la altele parcă dai într-una cu fruntea de uşi trântite, însă cum eu niciodată nu am mers pe tipare şi pe o anumită standardizare, lucrurile se întâmplă frumos. Fac lucrurile aşa cum simt, uneori sunt ieşită din tiparele normalului, uneori lucrurile pe care le fac par nebuneşti pentru anumiţi oameni din jurul meu dar nu, nu aş putea spune că este o meserie grea. Cum spuneam, întâmpini fel de fel de dificultăţi, dar eu cred că dacă faci ceea ce îţi place şi dacă faci acel lucru cu toată credinţa, restul vin de la sine. Eu nu sunt un om tehnic şi în acelaşi timp, nu zace nimic artistic în mine. În schimb sunt un om al cuvintelor , o tipă cu instinct organizatoric şi folosesc această calitate a mea ca să atrag lângă mine oameni buni în domeniul lor de activitate şi aşa, pot spune că îmi uşurez munca.

 

 

G.A.: Ce înseamnă pentru tine BM PR& Events?


B.M:
 Înseamnă zâna zânelor, soarele şi luna şi stelele şi...(râzând ). Lăsând gluma la o parte, mă bucur de fiecare dată când aud numele meu, normal că mă bucur când aud doar de bine însă sunt conştienta că există şi situaţii sau oameni care, atunci când aud de "Bianca Morariu" îşi dau ochii pe spate dar ghici ce? ei sunt cei care îmi suflă în aripi şi care mă fac să merg şi mai departe şi mai sus şi într-o arie mai lărgită…ei mă ajută să cresc. Toţi ceilalţi care sunt lângă mine şi mă susţin, îi simt acolo şi mă bucur foarte tare de susţinerea lor. Toţi oamenii cu care interacţionez, au un impact foarte mare în viaţa mea. Mă bucur foarte tare când aud Bianca Morariu şi în alt oraş decât în Arad şi cu fiecare lună sau eveniment care trece, lucrurile tind să devină mai complexe, mai frumoase, mai tentante.



G.A: Putem vorbi si de o asociere a Biancăi Morariu cu branduri naţionale sau internaţionale?

B.M: Putem. Practic rampa mea de lansare în ceea ce înseamnă organizare şi promovare de evenimente a fost un brand naţional la acea vreme şi international astăzi, vorbim de fenomenul Gaşca Zurli – cel mai mare teatru privat pentru copii din România. Mirela Retegan – omul din spatele acestui fenomen este cea care mi-a suflat în aripi, m-a încurajat, invatat şi susţinut încă de la început pe acest drum. Şi da, o spun cu bucurie ca putem vorbi şi de colaborări cu branduri internaţionale, şi o sa îţi numesc doar una dintre ele, cea mai veche de altfel, este vorba despre Felix Ramiro – o franciză spaniolă de îmbrăcăminte şi accesorii pentru bărbaţi, prezentă pe piaţa din Timişoara şi cea care de altfel îmbracă multe dintre vedetele autohtone.

 

G.A.: Unde îţi este mai uşor să te desfăşori, în Arad sau în alte oraşe?


B.M.:  Chiar vrei să îţi răspund la întrebarea asta( râzând )? Bine, am sa îţi răspund! Aradul e acasă şi probabil va rămâne acasă pentru totdeauna dar cele mai multe uşi închise le găsesc acasă. Sună foarte ciudat, am oameni foarte dragi aici, oameni care mă aşteaptă mereu cu braţele deschise dar sunt şi oameni care îmi închid uşile. Ba nu, mi le trântesc în nas!

În acelaşi timp, cred că aceste lucruri nu se întâmplă în defavoarea mea, chiar dacă pe moment e frustrant şi mă doare pentru că ghici ce! şi eu am frustrări şi supărări.

Mi-e mult mai uşor să mă desfăşor sau să intru cu un eveniment în oraşe precum Timişoara, Sibiu, Cluj, Deva, Oradea, sau Constanţa. Dacă doresc să organizez ceva acolo, se poate telefonic, se poate prin mail . Dacă vreau să organizez ceva la Arad, într-o sală precum Teatrul, spre exemplu, va trebui să dau de zece ori mai multe telefoane, mailuri, să fac nenumărate drumuri şi în final să nu obţin aprobarile necesare. Asta este şi motivul pentru care am renunţat să apelez la locaţiile instituţii-publice din oraş.

 

G.A.: Steve Jobs spunea "Munceşte din greu şi ceilalţi te vor respecta". În ce măsură ţi se potriveşte această afirmaţie?

 

B.M: Nu voi spune cât de mult am muncit eu în 2017 şi nici faptul că am realizat în 2017 cât în alţi cinci ani de zile, pentru că nu despre asta e vorba, dar e normal să te bucuri de recunoştiinţa oamenilor, de la cei mai mici până la cei mai mari iar faptul că mulţi copii se reîntorc din nou şi din nou în cadrul proiectelor mele, faptul că primesc mesaje şi felicitări de la cei care se bucură de ceea ce fac eu, asta înseamnă pentru mine aprecierea şi respectul. În altă ordine de idei, şti că foarte multă lume spune că prietenii adevăraţi sunt lângă tine la greu. Eu spun că prietenii adevăraţi sunt lângă tine şi se bucură alături de tine atunci când ţi se întâmplă lucruri minunate în viaţă,

 

 

 

G.A.: Cum reuşeşti să fi cea mai bună?

B.M: Da, sunt...uite, ca să o citez pe Mirela Retegan, "sunt cea mai bună variantă a mea de pana acum" dar în acelaşi timp, cred că în 2018, voi fi o explozie. Chiar cred că lucrurile pot să crească şi am toate semnalele că ele vor creşte. Sunt şi alţii care organizează evenimente frumoase, bune, de calitate, în Arad şi nu am înţeles niciodată de ce, de cele mai atractive evenimente din oraş, aflăm după ce s-au "consumat".

 

G.A.: Cea mai mare temere a ta?

BM. Întotdeauna m-a bântuit întrebarea "Vine lume- nu vine lume la evenimentele organizate de mine. Cât de multă lume va fi?" Tot timpul mi-am dorit...pot să le spun băi de mulţime?...ei bine, tot timpul mi-am dorit băi de mulţime, în cadrul evenimentelor mele sau în evenimentele în care sunt direct implicată.

 

 

G.A.: Cum era Bianca Morariu, copilul?

B.M.: Timidă! Porecla mea în liceu era "TUTU-MUTU"(râzând).  Având în vedere cât de mult vorbesc acum, nimeni nu se aşteaptă la asta. Şi pentru mine este o schimbare la 360 de grade. Eram un copil foarte timid, nu îmi exprimam punctul de vedere aproape deloc sau dacă o faceam, mi-l exprimam în cercuri foarte restrânse.

 

 

G.A.: Şi de unde această schimbare ?

B.M.: Cred că schimbarea asta a început într-un moment de răscruce când am fost "scuturată" din toate punctele de vedere şi personal şi profesional. Totul s-a întâmplat în urmă cu aproximativ 9 ani de zile şi atunci mi se întrezăreau două variante: să cad sau să încep să mă ridic împotriva tuturor celor care au încercat să mă tragă în jos. Din fericire pentru mine, l-am avut alături, întotdeauna, pe tatăl meu, am avut familia care m-a susţinut şi foarte important, l-am avut pe Dumnezeu aproape.

 
G.A.: Eşti o fire credincioasă?


B.M.: Asta este o chestiune delicată. Din punctul meu de vedere, credinţa este o treabă pe verticală între mine şi Dumnezeu sau cel puţin aşa cred că ar trebui să fie pentru fiecare dintre noi. Nu lucrez cu Dumnezeu prin "intermediari", asta însemnând preoţi, pastori, rabini etc. Da, au rolul lor şi cred eu, ar trebui să fie adevăraţi sfătuitori în anumite momente prin care oamenii trec dar niciodată legătura mea cu Dumnezeu nu va fi prin intermediul altcuiva.


G.A.: Ce personalitate din Arad te inspiră?

B.M.: Niciuna! Iartăm-mă, îi apreciez pe foarte mulţi dar nu aş putea spune că mă inspiră vreo personalitate. Mă inspiră tot ce trăiesc şi toţi oamenii cu care interacţionez.

 

 

G.A.: Ce proiecte de viitor are Bianca Morariu?


B.M.: În viitorul foarte apropiat, Bianca Morariu va organiza cea de-a doua ediţie a Târgului de Nunţi din 20-21 ianuarie. Ce pot să spun despre acest târg este că va avea doi prezentatori foarte renumiţi şi sunt în tratative foarte avansate pentru a aduce la Arad una dintre trupele care a ajuns până în finala concursului X Factor. Cu siguranţă acest târg de nunţi va fi o surpriză foarte plăcută pentru arădeni . Iniţial ma gândeam ca după Târgul de Nunţi, până în martie, să mă odihnesc. Nu a fost să fie aşa pentru că nopţile trecute, într-un moment în care eram "cu mine însămi", am luat hotărârea să organizez "Dragobetele celor singuri". Cam astea ar fi următoarele proiecte la care lucrez. Ianuarie- Târg de nunţi, februarie - Dragobetele.

 

 

G.A.: Privind în urmă, care ar fi cea mai mare nerealizare a anului 2017?


BM : 
Profesional, Doamne mulţam, am reuşit să realizez mai mult decât mi-am propus iniţial. Personal mi-am dorit foarte tare ca la finalul lui 2017, să pot trăi perioada unei sarcini. Nu s-a întâmplat, nu caut motive pentru care nu s-a întâmplat. E lucrul pe care eu mi l-am dorit cel mai mult de la 2017 dar, probabil că nu sunt cea mai pregătită să mi se întâmple acest lucru acum iar Dumnezeu are rânduielile Lui. Însă, nu se ştie niciodată ce aduce 2018.

 

 

G.A.: Ce le urezi arădenilor pentru 2018?


B.M.: Le doresc să fie începutul celor mai frumoşi ani pe care i-au trăit până acum, să "stoarcă" fiecare picătură de bucurie a fiecărei zile şi să înveţe să se bucure de toate lucrurile simple şi normale pe care le trăiesc zilnic.

Energică, entuziastă şi optimistă! Aşa  apare pe scenă, de fiecare dată, Bianca Morariu, tânăra arădeancă devenită cunoscută datorită evenimentelor pe care le organizează dar şi a modului în care reuşeşte să mobilizeze şi să adune oamenii în jurul său.

 

Pentru că ideea de P.R. & Events, este un concept relativ nou la noi în ţară, Ghidul Arădean a dorit să cunoască şi totodată, să facă cunoscut arădenilor, acest nou concept, stând de vorbă cu un adevărat profesionist în domeniu.  Şi cum Bianca Morariu este o adevărată profesionistă, dar şi o persoană spontană căreia îi plac provocările, a dat curs invitaţiei noastre de a răspunde unor întrebări mai mult sau mai puţin "comode".


Aşa am aflat despre Bianca Morariu- cea din spatele scenei, despre ce înseamnă să organizezi un eveniment, despre viaţă, succes şi eşec, împlinire dar şi despre arta de a fi fericit.

Totul a fost consemnat într-un interviu de excepţie pe care Bianca l-a "condimentat" cu spontaneitatea şi  sinceritatea  sa, dar şi cu detalii din viaţa sa, mai puţin cunoscute publicului larg.

 

 

G.A.: Bianca, ce înseamnă sau mai bine spus, cu ce se "mănâncă" mai exact meseria de P.R. de evenimente?


B.M: 
Eu întotdeauna am spus că P.R. e un cuvânt sau o exprimare uşor pompoasă din punctul meu de vedere . În mod special se referă la partea de relaţii publice, că până la urmă de acolo vine. Dar ca să iţi spun foarte exact ce fac eu, că nu stau la un ghişeu şi întreţin conversaţii cu cei care vin să îşi plătească dările, e vorba de foarte multă interacţiune iar eu încerc să întreţin şi să creez relaţii . În cazul meu, se axează foarte mult pe partea de evenimente, pe promovarea unor campanii, a unor produse, a unor servicii. Asta fac eu în mod concret.

 

 

G.A.: E greu să fii PR în România?


B.M:
E greu sa fii ceea ce nu eşti din toata fiinţa însă îmi place foarte mult ceea ce fac. Uneori e greu, alteori lucrurile curg de la sine, unele proiecte se finalizează parcă clipind din ochi, la altele parcă dai într-una cu fruntea de uşi trântite, însă cum eu niciodată nu am mers pe tipare şi pe o anumită standardizare, lucrurile se întâmplă frumos. Fac lucrurile aşa cum simt, uneori sunt ieşită din tiparele normalului, uneori lucrurile pe care le fac par nebuneşti pentru anumiţi oameni din jurul meu dar nu, nu aş putea spune că este o meserie grea. Cum spuneam, întâmpini fel de fel de dificultăţi, dar eu cred că dacă faci ceea ce îţi place şi dacă faci acel lucru cu toată credinţa, restul vin de la sine. Eu nu sunt un om tehnic şi în acelaşi timp, nu zace nimic artistic în mine. În schimb sunt un om al cuvintelor , o tipă cu instinct organizatoric şi folosesc această calitate a mea ca să atrag lângă mine oameni buni în domeniul lor de activitate şi aşa, pot spune că îmi uşurez munca.

 

 

G.A.: Ce înseamnă pentru tine BM PR& Events?


B.M:
 Înseamnă zâna zânelor, soarele şi luna şi stelele şi...(râzând ). Lăsând gluma la o parte, mă bucur de fiecare dată când aud numele meu, normal că mă bucur când aud doar de bine însă sunt conştienta că există şi situaţii sau oameni care, atunci când aud de "Bianca Morariu" îşi dau ochii pe spate dar ghici ce? ei sunt cei care îmi suflă în aripi şi care mă fac să merg şi mai departe şi mai sus şi într-o arie mai lărgită…ei mă ajută să cresc. Toţi ceilalţi care sunt lângă mine şi mă susţin, îi simt acolo şi mă bucur foarte tare de susţinerea lor. Toţi oamenii cu care interacţionez, au un impact foarte mare în viaţa mea. Mă bucur foarte tare când aud Bianca Morariu şi în alt oraş decât în Arad şi cu fiecare lună sau eveniment care trece, lucrurile tind să devină mai complexe, mai frumoase, mai tentante.



G.A: Putem vorbi si de o asociere a Biancăi Morariu cu branduri naţionale sau internaţionale?

B.M: Putem. Practic rampa mea de lansare în ceea ce înseamnă organizare şi promovare de evenimente a fost un brand naţional la acea vreme şi international astăzi, vorbim de fenomenul Gaşca Zurli – cel mai mare teatru privat pentru copii din România. Mirela Retegan – omul din spatele acestui fenomen este cea care mi-a suflat în aripi, m-a încurajat, invatat şi susţinut încă de la început pe acest drum. Şi da, o spun cu bucurie ca putem vorbi şi de colaborări cu branduri internaţionale, şi o sa îţi numesc doar una dintre ele, cea mai veche de altfel, este vorba despre Felix Ramiro – o franciză spaniolă de îmbrăcăminte şi accesorii pentru bărbaţi, prezentă pe piaţa din Timişoara şi cea care de altfel îmbracă multe dintre vedetele autohtone.

 

G.A.: Unde îţi este mai uşor să te desfăşori, în Arad sau în alte oraşe?


B.M.:  Chiar vrei să îţi răspund la întrebarea asta( râzând )? Bine, am sa îţi răspund! Aradul e acasă şi probabil va rămâne acasă pentru totdeauna dar cele mai multe uşi închise le găsesc acasă. Sună foarte ciudat, am oameni foarte dragi aici, oameni care mă aşteaptă mereu cu braţele deschise dar sunt şi oameni care îmi închid uşile. Ba nu, mi le trântesc în nas!

În acelaşi timp, cred că aceste lucruri nu se întâmplă în defavoarea mea, chiar dacă pe moment e frustrant şi mă doare pentru că ghici ce! şi eu am frustrări şi supărări.

Mi-e mult mai uşor să mă desfăşor sau să intru cu un eveniment în oraşe precum Timişoara, Sibiu, Cluj, Deva, Oradea, sau Constanţa. Dacă doresc să organizez ceva acolo, se poate telefonic, se poate prin mail . Dacă vreau să organizez ceva la Arad, într-o sală precum Teatrul, spre exemplu, va trebui să dau de zece ori mai multe telefoane, mailuri, să fac nenumărate drumuri şi în final să nu obţin aprobarile necesare. Asta este şi motivul pentru care am renunţat să apelez la locaţiile instituţii-publice din oraş.

 

G.A.: Steve Jobs spunea "Munceşte din greu şi ceilalţi te vor respecta". În ce măsură ţi se potriveşte această afirmaţie?

 

B.M: Nu voi spune cât de mult am muncit eu în 2017 şi nici faptul că am realizat în 2017 cât în alţi cinci ani de zile, pentru că nu despre asta e vorba, dar e normal să te bucuri de recunoştiinţa oamenilor, de la cei mai mici până la cei mai mari iar faptul că mulţi copii se reîntorc din nou şi din nou în cadrul proiectelor mele, faptul că primesc mesaje şi felicitări de la cei care se bucură de ceea ce fac eu, asta înseamnă pentru mine aprecierea şi respectul. În altă ordine de idei, şti că foarte multă lume spune că prietenii adevăraţi sunt lângă tine la greu. Eu spun că prietenii adevăraţi sunt lângă tine şi se bucură alături de tine atunci când ţi se întâmplă lucruri minunate în viaţă,

 

 

 

G.A.: Cum reuşeşti să fi cea mai bună?

B.M: Da, sunt...uite, ca să o citez pe Mirela Retegan, "sunt cea mai bună variantă a mea de pana acum" dar în acelaşi timp, cred că în 2018, voi fi o explozie. Chiar cred că lucrurile pot să crească şi am toate semnalele că ele vor creşte. Sunt şi alţii care organizează evenimente frumoase, bune, de calitate, în Arad şi nu am înţeles niciodată de ce, de cele mai atractive evenimente din oraş, aflăm după ce s-au "consumat".

 

G.A.: Cea mai mare temere a ta?

BM. Întotdeauna m-a bântuit întrebarea "Vine lume- nu vine lume la evenimentele organizate de mine. Cât de multă lume va fi?" Tot timpul mi-am dorit...pot să le spun băi de mulţime?...ei bine, tot timpul mi-am dorit băi de mulţime, în cadrul evenimentelor mele sau în evenimentele în care sunt direct implicată.

 

 

G.A.: Cum era Bianca Morariu, copilul?

B.M.: Timidă! Porecla mea în liceu era "TUTU-MUTU"(râzând).  Având în vedere cât de mult vorbesc acum, nimeni nu se aşteaptă la asta. Şi pentru mine este o schimbare la 360 de grade. Eram un copil foarte timid, nu îmi exprimam punctul de vedere aproape deloc sau dacă o faceam, mi-l exprimam în cercuri foarte restrânse.

 

 

G.A.: Şi de unde această schimbare ?

B.M.: Cred că schimbarea asta a început într-un moment de răscruce când am fost "scuturată" din toate punctele de vedere şi personal şi profesional. Totul s-a întâmplat în urmă cu aproximativ 9 ani de zile şi atunci mi se întrezăreau două variante: să cad sau să încep să mă ridic împotriva tuturor celor care au încercat să mă tragă în jos. Din fericire pentru mine, l-am avut alături, întotdeauna, pe tatăl meu, am avut familia care m-a susţinut şi foarte important, l-am avut pe Dumnezeu aproape.

 
G.A.: Eşti o fire credincioasă?


B.M.: Asta este o chestiune delicată. Din punctul meu de vedere, credinţa este o treabă pe verticală între mine şi Dumnezeu sau cel puţin aşa cred că ar trebui să fie pentru fiecare dintre noi. Nu lucrez cu Dumnezeu prin "intermediari", asta însemnând preoţi, pastori, rabini etc. Da, au rolul lor şi cred eu, ar trebui să fie adevăraţi sfătuitori în anumite momente prin care oamenii trec dar niciodată legătura mea cu Dumnezeu nu va fi prin intermediul altcuiva.


G.A.: Ce personalitate din Arad te inspiră?

B.M.: Niciuna! Iartăm-mă, îi apreciez pe foarte mulţi dar nu aş putea spune că mă inspiră vreo personalitate. Mă inspiră tot ce trăiesc şi toţi oamenii cu care interacţionez.

 

 

G.A.: Ce proiecte de viitor are Bianca Morariu?


B.M.: În viitorul foarte apropiat, Bianca Morariu va organiza cea de-a doua ediţie a Târgului de Nunţi din 20-21 ianuarie. Ce pot să spun despre acest târg este că va avea doi prezentatori foarte renumiţi şi sunt în tratative foarte avansate pentru a aduce la Arad una dintre trupele care a ajuns până în finala concursului X Factor. Cu siguranţă acest târg de nunţi va fi o surpriză foarte plăcută pentru arădeni . Iniţial ma gândeam ca după Târgul de Nunţi, până în martie, să mă odihnesc. Nu a fost să fie aşa pentru că nopţile trecute, într-un moment în care eram "cu mine însămi", am luat hotărârea să organizez "Dragobetele celor singuri". Cam astea ar fi următoarele proiecte la care lucrez. Ianuarie- Târg de nunţi, februarie - Dragobetele.

 

 

G.A.: Privind în urmă, care ar fi cea mai mare nerealizare a anului 2017?


BM : 
Profesional, Doamne mulţam, am reuşit să realizez mai mult decât mi-am propus iniţial. Personal mi-am dorit foarte tare ca la finalul lui 2017, să pot trăi perioada unei sarcini. Nu s-a întâmplat, nu caut motive pentru care nu s-a întâmplat. E lucrul pe care eu mi l-am dorit cel mai mult de la 2017 dar, probabil că nu sunt cea mai pregătită să mi se întâmple acest lucru acum iar Dumnezeu are rânduielile Lui. Însă, nu se ştie niciodată ce aduce 2018.

 

 

G.A.: Ce le urezi arădenilor pentru 2018?


B.M.: Le doresc să fie începutul celor mai frumoşi ani pe care i-au trăit până acum, să "stoarcă" fiecare picătură de bucurie a fiecărei zile şi să înveţe să se bucure de toate lucrurile simple şi normale pe care le trăiesc zilnic.

Stiri asemanatoare

Două victime, dintre care o femeie în stop cardio respirator, în urma unui accident produs pe centura Ineului. Echipajul medical de pe ambulanță a reușit resuscitarea femeii

Luni, 12 Februarie, 2024 09:31

Două victime, dintre care o femeie în stop cardio respirator, în urma unui accident produs pe centura Ineului. Echipajul medical de pe ambulanță a reușit resuscitarea femeii

Duminică seara (11 februarie), în jurul orei 17:30, s-a produs un accident rutier pe centura orașului Ineu. Un autoturism a părăsit carosabilul și a ieșit în décor. &nbs ...

Atac cibernetic la 18 spitale din toată țara. Sistemul e nefuncțional!

Luni, 12 Februarie, 2024 13:30

Atac cibernetic la 18 spitale din toată țara. Sistemul e nefuncțional!

Ministerul Sănătăţii a transmis lista cu spitalele afectate de atacul cibernetic, acolo unde sistemul este nefuncţional. În total, 18 unităţi medicale sunt afectate, de la spitale ma ...

Șoferii fără poliță RCA la mașină ar putea riscă amenzi de până la 10.000 de lei. Propunere ASF trimisă în Parlament

Luni, 12 Februarie, 2024 15:40

Șoferii fără poliță RCA la mașină ar putea riscă amenzi de până la 10.000 de lei. Propunere ASF trimisă în Parlament

Șoferii care conduc mașina fără a avea poliță RCA riscă amenzi de cinci ori mai mari. Totodată, asigurarea poate fi plătită în rate sau suspendată la cererea proprietarului. &nb ...

Suporter Club UTA (SCU) exclusă oficial din conducerea clubului!

Luni, 12 Februarie, 2024 16:53

Suporter Club UTA (SCU) exclusă oficial din conducerea clubului!

Înainte cu cîteva zeci de minute de începerea meciului cu Botoșani, s-a Încheiat Adunarea Generală a Asociației Fotbal Club UTA, în care s-a decis excluderea SCU ...

Licitație pentru construirea drumului expres Arad-Oradea

Luni, 12 Februarie, 2024 17:08

Licitație pentru construirea drumului expres Arad-Oradea

Săptămâna aceasta se lansează licitația pentru construirea drumului expres Arad-Oradea! Informația, prezentată la București de ministrul Sorin Grindeanu, a fost confirmată de preșe ...

Concubinul soacrei amenințat cu o armă albă de ginerele acesteia

Duminica, 11 Februarie, 2024 16:49

Concubinul soacrei amenințat cu o armă albă de ginerele acesteia

Polițiștii Biroului de ordine Publică au emis, în dimineața zilei de 10 februarie, un ordin de protecție provizoriu, pe numele unui bărbat de 34 de ani, din Arad, care, pe fondul unor ...

Acțiune de amploare a polițiștilor arădeni în zona Pecica

Duminica, 11 Februarie, 2024 15:10

Acțiune de amploare a polițiștilor arădeni în zona Pecica

În dimineața zilei de 10 februarie a.c., polițiștii orașului Pecica, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Biroului pent ...

Supărat că și-a pierdut salariul la păcănele, un bărbat din Grăniceri a vrut să distrugă aparatul de joc

Duminica, 11 Februarie, 2024 16:13

Supărat că și-a pierdut salariul la păcănele, un bărbat din Grăniceri a vrut să distrugă aparatul de joc

Sâmbătă 10 februarie, în urma unui apel la 112, polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș au fost solicitați la un local din localitatea Grăniceri, unde, un bărbat de 42 de ...

Sărbătorim dragostea la Arad!

Luni, 12 Februarie, 2024 17:02

Sărbătorim dragostea la Arad!

Miercuri, 14 februarie invităm toate cuplurile de îndrăgostiți să se căsătorească pentru o zi pe Platoul Administrativ, într-un cadru festiv.  La kilometrul 0 al orașulu ...

Donald Trump ar încuraja Rusia să „facă orice vrea” ţărilor NATO care nu cotizează destul pentru Alianță

Luni, 12 Februarie, 2024 12:14

Donald Trump ar încuraja Rusia să „facă orice vrea” ţărilor NATO care nu cotizează destul pentru Alianță

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat, sâmbătă, că ar încuraja Rusia să facă „orice vrea” oricărei ţări membră a NATO care nu îndeplineşte dir ...

Lucrări de spălare a rețelelor de apă în localitățile Ineu, Beliu și Tăgădău în cursul zilei de marți

Luni, 12 Februarie, 2024 17:31

Lucrări de spălare a rețelelor de apă în localitățile Ineu, Beliu și Tăgădău în cursul zilei de marți

Compania de Apă Arad anunță că marți, 13.02.2024, între orele 09:00- 17:00, în localitățile Beliu și Tăgădău vor avea loc lucrări de spălare a rețelelor de apă. Atragem ...

Timișoara, primul oraș românesc care va intra oficial în Schengen

Duminica, 11 Februarie, 2024 15:47

Timișoara, primul oraș românesc care va intra oficial în Schengen

Inaugurarea noului Terminal de plecări externe al Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara este programată chiar în 31 martie, data agreată, în principi ...

”Lecție” de democrație în Rusia! Rușii au de ales între Vladimir și Putin la alegerile prezidențiale

Duminica, 11 Februarie, 2024 16:45

”Lecție” de democrație în Rusia! Rușii au de ales între Vladimir și Putin la alegerile prezidențiale

Înregistrarea candidaţilor pentru alegerile prezidenţiale din Federația rusă care vor avea loc în luna martie a.c. s-au încheiat. Unicul opozant real al lui Vladimir Putin, ...

Razie a rutieristilor pe raza municipiului și a județului sîmbătă noaptea, au fost vizați vitezomanii și alcoolul la volan, însă n-au scăpat nici cei fără carnet dar nici bicicliștii

Duminica, 11 Februarie, 2024 15:20

Razie a rutieristilor pe raza municipiului și a județului sîmbătă noaptea, au fost vizați vitezomanii și alcoolul la volan, însă n-au scăpat nici cei fără carnet dar nici bicicliștii

Sub coordonarea Serviciului Rutier, la data de 10 februarie a.c., a fost desfășurată o acțiune de amploare, pe drumurile județene din mediul rural, precum și în mediul urban.   ...



{**}

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.