Noi ─â┼čtia de la Ghidul am fost r─âi cu PSD-ista Anca Stoenescu ┼či îi public─âm dreptul la replic─â pres─ârat cu „aprecieri” la adresa noastr─â, de┼či informa┼úia s-a dovedit a fi corect─â! Îndoielnic─â publica┼úie mai avem! S─â ne fie ru┼čine!

Noi ─â┼čtia de la Ghidul am fost r─âi cu PSD-ista Anca Stoenescu ┼či îi public─âm dreptul la replic─â pres─ârat cu „aprecieri” la adresa noastr─â, de┼či informa┼úia s-a dovedit a fi corect─â! Îndoielnic─â publica┼úie mai avem! S─â ne fie ru┼čine!

Noi ─â┼čtia de la Ghidul am fost r─âi cu PSD-ista Anca Stoenescu ┼či ├«i public─âm dreptul la replic─â pres─ârat cu ÔÇ×aprecieriÔÇŁ la adresa noastr─â, de┼či informa┼úia s-a dovedit a fi corect─â! ├Ändoielnic─â publica┼úie mai avem! S─â ne fie ru┼čine!

Marti, 29 August, 2017 09:26 Redactia POLITIC / LOCALE Comentarii  Recomanda pe Facebook  Recomanda pe Twitter
Redactia POLITIC / LOCALE Comentarii  Recomanda pe Facebook Recomanda pe Twitter
Marti, 29 August, 2017 09:26 Tiparire

Doamna  REnumit─â inspector ┼čcolar general adjunct la ISJ Arad, Anca Stoenescu,  „afectat─â”  de articolul publicat de noi în 28 august a.c. ne-a solicitat un a┼ča zis drept la replic─â, pe care i l-am acordat a┼ča cum este normal ┼či deontologic jurnalistic, dup─â ce ne-a întrebat politicos dac─â-l public─âm, iar r─âspunsul nostru a fost unul simplu ┼či normal,: „sigur c─â vi-l acord─âm, e dreptul dumneavoastr─â”. În momentul în care am parcurs textul îns─â am observat c─â domnia sa, vizibil afectat─â de articol,  ne b─âl─âc─âre┼čte, ne mustr─â ┼či ne ┼či jigne┼čte, pentru simplul fapt c─â am spus un adev─âr , îns─â în ciuda faptului c─â textul primit  numai drept la replic─â nu este, ci un plânset continuu pres─ârat cu „aprecieri” la adresa publica┼úiei noastre, un superb text de victimizare lacrimogen, am hot─ârât s─â-l public─âm  cu câteva amendamente......

 

Cite┼čte ┼či: PSD-ista Anca Stoenescu, ve┼čnicul inspector ┼čcolar genaral adjunct1.Acesta nu este un drept la replic─â în opinia noastr─â, pentru c─â de la un drept la replic─â ne a┼čteptam s─â fie însoti┼ú de un CV care s─â ne închid─â gura ┼či cu argumente care s─â combat─â faptul c─â doamna în cauz─â este numit─â pe baza competen┼úei nu pe baza apartenen┼úei politice.

2.Vom publica textul primit cu câteva comentarii.

Doamna Stoenescu ne spune c─â suntem o publica┼úie online îndoielnic─â, om fi dac─â spune inspectorul ┼čcolar general adjunct numit, problema este c─â îi face indirect pe cei aproximativ 7000 de vizitatori unici pe care-i avem zilnic „îndoielnici” din moment ce ne citesc, (v─â punem la dispozi┼úie graficele de vizitare ca s─â fim transparen┼úi), îns─â acest aspect este problema strict a domniei sale pe cine face îndoielnic, dar dac─â am fi a┼ča îndoielnici, de ce este afectat─â de  o publica┼úie cu câtiva „îndoielnici” care ne citesc? Good question! Cert este c─â ne bucur─âm c─â avem a┼ča „familie numeroas─â” ┼či a┼ča mul┼úi „apropia┼úi”, iar pentru asta mul┼úumim cititorilor no┼čtri.

 

Afirma┼úia principal─â din articolul publicat de noi a fost c─â doamna Stoenescu a fost numit─â în func┼úie pe un criteriu mai mult politic decât profesional, lucru pe care doamna nu-l combate nici în „dreptul la replic─â” cu niciun argument s─ân─âtos, ne explic─â doar c─â este ┼či domnia sa „OM” ┼či c─â jurnali┼čtii a┼čtia (adic─â noi), de la publica┼úia îndoielnic─â cu cititori forma┼úi din familie ┼či apropia┼úi, o denigreaz─â ┼či o mânjesc gratuit doar pentru c─â domnia sa e PSD-ist─â, dar totu┼či numit─â în func┼úie, func┼úie care nu este ocupat─â prin concurs, ┼či noi ┼čtim de ce nu este prin concurs....┼či chiar vom scrie într-un material viitor de ce, asta ca s─â nu ne mai spun─â c─â nu ne inform─âm, repro┼čându-ne c─â nu am întrebat-o de ce este numit─â....... p─âi ce ne r─âspundea la o întrebare de genul: „Doamna Stoenescu, de ce a┼úi fost numit─â pe post?” ce r─âspuns primeam? Pentru c─â sunt bun─â ┼či competent─â? pe principiul „ce v─â recomand─â? – vocea ┼či talentul!”.   Noi am constatat doar o coinciden┼ú─â care ne-a r─ânit retina, ┼či anume c─â doamna Stoenescu a ocupat aceast─â func┼úie doar în perioadele în care partidul domniei sale a fost la guvernare, dar cu siguran┼ú─â c─â este doar o  coinciden┼ú─â ┼či n-are vreo leg─âtur─â cu nicio numire pe criteriu de apartenen┼ú─â politic─â, n-are leg─âtur─â cu Mihai Fifor ministrul, neeee, astea sunt doar în capul nostru de jurnali┼čti la o publica┼úie online îndoielnic─â, clar!

 

Tot pentru a-i ar─âta doamnei Stoenescu c─â nu ne inform─âm, în perioada când era director la unul din liceele de renume din Arad, Liceul Tehnologic de Industrie Alimentar─â Arad, dac─â cititorii din familia noastr─â ┼či apropia┼úii vor c─âuta în presa vemii vor g─âsi c─â în perioada cu pricina, se plimbau ni┼čte viet─â┼úi cu patru picioare prin acel liceu, vieta┼úi c─ârora le place s─â road─â. Dar probabil c─â cineva le-a pus inten┼úionat acolo, ┼či clar acestea sunt doar detalii r─âut─âcioase din partea noastr─â pentru care „ne cerem scuze”.

 

Ce n-am înteles noi îns─â, din textul primit de la doamna Stoenescu, este: care sunt atacurile ┼či denigr─ârile pe care i le-am adus? Noi constat─âm c─â este PSD-ist─â, lucru de net─âg─âduit, c─â a fost numit─â în func┼úie ┼či nu l-a ocupat prin concurs, lucru din nou de net─âg─âduit. În rest, nu am f─âcut aprecieri de nici un fel nici la competen┼úele profesionale ale domniei sale cu toate c─â avem ceva semne de întrebare, îns─â totu┼či nu am f─âcut nici aprecieri, nici judec─â┼úi de valoare, nu am adus niciun fel de jignire ┼či niciun fel de denigrare, cum nu o facem nici acum dup─â ce stimata doamn─â FACE aprecieri ┼či judec─â┼úi de valoare atât la adresa noastr─â cât ┼či la adresa publica┼úiei, iar aici cititorii no┼čtri ─âia pu┼úini, forma┼úi  din familie ┼či apropia┼úi, se pot convinge cu ochiul liber. Îns─â prin textul acesta, doamna Stoenescu ne confirm─â totu┼či un anumit nivel pe care-l l─âs─âm la aprecierea „pu┼úinilor” cititori pe care-i avem.

 

În final ne vedem nevoi┼úi s─â-i „traducem” doamnei Stoenescu ce era cu chestiunea „pe surse” c─âci constat─âm cu triste┼úe c─â ori nu l-a înteles, ori nu l-a înteles..... Domnia sa scrie a┼ča: „Ofer cele de mai sus publica╚Ťiei denigratoare din cele mai oneste surse; a╚Öa cum era de a╚Öteptat, ziari╚Ötii care au omis s─â se documenteze înainte de a scrie ╚Öi-au îmb─âls─âmat lipsa de profesionalism cu sintagma „informa┼úiile au venit pe surse”. Or, asta spune totul.”

 

Doamn─â inspector ┼čcolar general adjunct numit, „pe surse” era informa┼úia despre numirea dumneavoastr─â ┼či am folosit sintagma  „pe surse” pentru c─â jurnali┼čtii au informa┼úii pe surse ┼či a┼ča este deontologic s─â precizezi în condi┼úiile în care nu exist─â un comunicat oficial din partea ministeruilui legat de numirea dumneavoastr─â la momentul în care a fost publicat articolul, ┼či, cum informa┼úia s-a confirmat, se dovede┼čte c─â atât sursele noastre au fost corecte cât se dovede┼čte ┼či faptul c─â ne-am informat, iar jignirile pe care ni le-a┼úi adus, „într-o lume normal─â” ┼či într-o func┼úie în care v─â afla┼úi, ar necesita ni┼čte scuze, NU pentru c─â noi am avea nevoie de ele, dar ave┼úi dumneavoastr─â nevoie de ele s─â le lansa┼úi în spa┼úiu public, lucru evident care nu se va întâmpla, prietenii ┼čtiu de ce.

 

Ca s─â încheiem ┼či s─â v─â demonstr─âm profesionalismul nostru, v─â public─âm integral textul trimis de dumneavoastr─â cu rug─âmintea de a ne spune, care publica┼úie din Arad a mai publicat pe propriul site jignirile aduse de cineva publica┼úiei lor ┼či oamenilor care scriu, în urma unui articol cu informa┼úii corecte? Asta c─â s─â vad─â cititorii ─âia pu┼úini cât de lipsi┼úi de profesionalism suntem.


 


Anca Stoenescu
<<  În momentul când am ales s─â intru în politic─â, m-am a╚Öteptat, ca orice om ra╚Ťional, s─â întâmpin ╚Öi momente dificile; doar dac─â a╚Ö fi pornit de la premisa absurd─â c─â suntem to╚Ťi mâna╚Ťi exclusiv de bune inten╚Ťii a╚Ö fi mizat c─â voi p─â╚Öi numai pe roze.

Cu toate acestea, am întâlnit oameni buni, al─âturi de care am realizat lucruri extrem de frumoase. Lucruri care, într-un fel sau altul, au ajuns ╚Öi la urechile oamenilor ra╚Ťionali care nu î╚Öi formeaz─â opiniile dup─â diverse „bube, mucigaiuri ╚Öi noroi”, azvârlite în lume de publica╚Ťii online îndoielnice, al c─âror num─âr de cititori nu dep─â╚Öe╚Öte arealul familiilor ╚Öi apropia╚Ťilor celor care ╚Öi-au f─âcut un scop în via╚Ť─â din a c─âlca în picioare realiz─ârile unui om. Un OM – a╚Ťi în╚Ťeles deja c─â este vorba de mine îns─âmi – pe care autorii care au scris despre el nu-l cunosc, cu care nu au luat leg─âtura ╚Öi despre care nu pot spune absolut nimic, fiindc─â este absurd s─â vorbe╚Öti despre înf─âptuirile cuiva, în condi╚Ťiile în care nu te-ai documentat deloc. Iar de pe acest piedestal ╚Öubred, de pe pozi╚Ťia unui ziarist (grup de ziari╚Öti?) despre care nici cei din breasl─â nu au multe de spus (de parc─â nici n-ar exista în carne ╚Öi oase!), îndr─âzne╚Öti s─â te pronun╚Ťi, cu preten╚Ťie de verdict incontestabil, asupra motivului pentru care am fost numit─â, în continuare (repet, pentru acribie: în continuare), inspector general adjunct al Inspectoratului ╚ścolar General Arad.

 

Dac─â m-a afectat? Fire╚Öte. Sunt OM. Instinctual, a╚Ö fi tentat─â s─â m─â justific. S─â-i fac pe to╚Ťi cei care scriu f─âr─â noim─â – f─âr─â s─â întrebe, f─âr─â s─â în╚Ťeleag─â deloc c─â ai dreptul s─â scrii, în calitate de ziarist, doar dup─â ce ai verificat o informa╚Ťie din mai multe surse – s─â-i fac s─â în╚Ťeleag─â, în fine, c─â am muncit pe brânci s─â merit s─â ocup func╚Ťia pe care o ocup ╚Öi pe care m─â str─âduiesc s-o onorez prin tot ce fac. Nu m─â justific, deci. Dac─â ar fi s─â o fac, totu╚Öi, a╚Ö face-o, o dat─â în plus – ╚Öi tot nu ar fi suficient – exclusiv în fa╚Ťa so╚Ťului ╚Öi a p─ârin╚Ťilor mei, singurii care chiar ╚Ötiu cât au trudit pentru a m─â trimite la ╚Öcoli de calitate, ei fiind singurii care m-au înv─â╚Ťat s─â ╚Ťintesc sus ╚Öi s─â fac lucruri bune pentru oamenii care nu au avut acelea╚Öi ╚Öanse ca mine. Nu în ultimul rând, so╚ŤuluiEste nedemn ╚Öi necavaleresc s─â ataci ╚Öi s─â denigrezi pe cineva proasp─ât numit, care se prezum─â c─â a fost numit tocmai pentru c─â a demonstrat c─â este o persoan─â onest─â ╚Öi profesionist─â. Este exclus s─â emi╚Ťi judec─â╚Ťi de valoare, f─âr─â s─â ╚Ötii exact câte piedici am înfruntat pentru a putea s─â particip, firesc, la un concurs. Am fost nevoit─â s─â apelez, ca orice cet─â╚Ťean onest al acestei ╚Ť─âri, inclusiv la justi╚Ťie, care, cel pu╚Ťin pân─â acum, a înclinat balan╚Ťa în favoarea mea. Voi înfrunta îns─â mereu vânturi ╚Öi ploi, cu aceea╚Öi convingere c─â o fac într-un scop nobil, pentru oameni, pentru to╚Ťi cei care cred în mine ╚Öi ╚Ötiu c─â nu cedez în fa╚Ťa greut─â╚Ťilor.

 

Ceea ce eu ╚Ötiu prea bine, iar oamenii o vor în╚Ťelege ╚Öi ei pân─â la urm─â, este c─â tr─âim într-o ╚Ťar─â, în sfâr╚Öit, în care legitimitatea guvernului actual a fost dat─â de votul popular, în care politicile de austeritate sunt dezavuate ╚Öi în care oamenii ╚Öi vie╚Ťile lor au ajuns s─â conteze. Lupt pentru to╚Ťi oamenii care vor lini╚Öte ╚Öi stabilitate ╚Öi a╚Ö vrea s─â nu ating─â pe nimeni politica de învr─âjbire girat─â de cei care au fost la guvernare ╚Öi care, prin publica╚Ťii neînsemnate, strivesc normalitatea, stabilitatea ╚Öi dezvoltarea evident─â la care sunt martori.


Ofer cele de mai sus publica╚Ťiei denigratoare din cele mai oneste surse; a╚Öa cum era de a╚Öteptat, ziari╚Ötii care au omis s─â se documenteze înainte de a scrie ╚Öi-au 
îmb─âls─âmat lipsa de profesionalism cu sintagma „informa┼úiile au venit pe surse”. Or, asta spune totul.  >>

Doamna  REnumit─â inspector ┼čcolar general adjunct la ISJ Arad, Anca Stoenescu,  „afectat─â”  de articolul publicat de noi în 28 august a.c. ne-a solicitat un a┼ča zis drept la replic─â, pe care i l-am acordat a┼ča cum este normal ┼či deontologic jurnalistic, dup─â ce ne-a întrebat politicos dac─â-l public─âm, iar r─âspunsul nostru a fost unul simplu ┼či normal,: „sigur c─â vi-l acord─âm, e dreptul dumneavoastr─â”. În momentul în care am parcurs textul îns─â am observat c─â domnia sa, vizibil afectat─â de articol,  ne b─âl─âc─âre┼čte, ne mustr─â ┼či ne ┼či jigne┼čte, pentru simplul fapt c─â am spus un adev─âr , îns─â în ciuda faptului c─â textul primit  numai drept la replic─â nu este, ci un plânset continuu pres─ârat cu „aprecieri” la adresa publica┼úiei noastre, un superb text de victimizare lacrimogen, am hot─ârât s─â-l public─âm  cu câteva amendamente......

 

Cite┼čte ┼či: PSD-ista Anca Stoenescu, ve┼čnicul inspector ┼čcolar genaral adjunct1.Acesta nu este un drept la replic─â în opinia noastr─â, pentru c─â de la un drept la replic─â ne a┼čteptam s─â fie însoti┼ú de un CV care s─â ne închid─â gura ┼či cu argumente care s─â combat─â faptul c─â doamna în cauz─â este numit─â pe baza competen┼úei nu pe baza apartenen┼úei politice.

2.Vom publica textul primit cu câteva comentarii.

Doamna Stoenescu ne spune c─â suntem o publica┼úie online îndoielnic─â, om fi dac─â spune inspectorul ┼čcolar general adjunct numit, problema este c─â îi face indirect pe cei aproximativ 7000 de vizitatori unici pe care-i avem zilnic „îndoielnici” din moment ce ne citesc, (v─â punem la dispozi┼úie graficele de vizitare ca s─â fim transparen┼úi), îns─â acest aspect este problema strict a domniei sale pe cine face îndoielnic, dar dac─â am fi a┼ča îndoielnici, de ce este afectat─â de  o publica┼úie cu câtiva „îndoielnici” care ne citesc? Good question! Cert este c─â ne bucur─âm c─â avem a┼ča „familie numeroas─â” ┼či a┼ča mul┼úi „apropia┼úi”, iar pentru asta mul┼úumim cititorilor no┼čtri.

 

Afirma┼úia principal─â din articolul publicat de noi a fost c─â doamna Stoenescu a fost numit─â în func┼úie pe un criteriu mai mult politic decât profesional, lucru pe care doamna nu-l combate nici în „dreptul la replic─â” cu niciun argument s─ân─âtos, ne explic─â doar c─â este ┼či domnia sa „OM” ┼či c─â jurnali┼čtii a┼čtia (adic─â noi), de la publica┼úia îndoielnic─â cu cititori forma┼úi din familie ┼či apropia┼úi, o denigreaz─â ┼či o mânjesc gratuit doar pentru c─â domnia sa e PSD-ist─â, dar totu┼či numit─â în func┼úie, func┼úie care nu este ocupat─â prin concurs, ┼či noi ┼čtim de ce nu este prin concurs....┼či chiar vom scrie într-un material viitor de ce, asta ca s─â nu ne mai spun─â c─â nu ne inform─âm, repro┼čându-ne c─â nu am întrebat-o de ce este numit─â....... p─âi ce ne r─âspundea la o întrebare de genul: „Doamna Stoenescu, de ce a┼úi fost numit─â pe post?” ce r─âspuns primeam? Pentru c─â sunt bun─â ┼či competent─â? pe principiul „ce v─â recomand─â? – vocea ┼či talentul!”.   Noi am constatat doar o coinciden┼ú─â care ne-a r─ânit retina, ┼či anume c─â doamna Stoenescu a ocupat aceast─â func┼úie doar în perioadele în care partidul domniei sale a fost la guvernare, dar cu siguran┼ú─â c─â este doar o  coinciden┼ú─â ┼či n-are vreo leg─âtur─â cu nicio numire pe criteriu de apartenen┼ú─â politic─â, n-are leg─âtur─â cu Mihai Fifor ministrul, neeee, astea sunt doar în capul nostru de jurnali┼čti la o publica┼úie online îndoielnic─â, clar!

 

Tot pentru a-i ar─âta doamnei Stoenescu c─â nu ne inform─âm, în perioada când era director la unul din liceele de renume din Arad, Liceul Tehnologic de Industrie Alimentar─â Arad, dac─â cititorii din familia noastr─â ┼či apropia┼úii vor c─âuta în presa vemii vor g─âsi c─â în perioada cu pricina, se plimbau ni┼čte viet─â┼úi cu patru picioare prin acel liceu, vieta┼úi c─ârora le place s─â road─â. Dar probabil c─â cineva le-a pus inten┼úionat acolo, ┼či clar acestea sunt doar detalii r─âut─âcioase din partea noastr─â pentru care „ne cerem scuze”.

 

Ce n-am înteles noi îns─â, din textul primit de la doamna Stoenescu, este: care sunt atacurile ┼či denigr─ârile pe care i le-am adus? Noi constat─âm c─â este PSD-ist─â, lucru de net─âg─âduit, c─â a fost numit─â în func┼úie ┼či nu l-a ocupat prin concurs, lucru din nou de net─âg─âduit. În rest, nu am f─âcut aprecieri de nici un fel nici la competen┼úele profesionale ale domniei sale cu toate c─â avem ceva semne de întrebare, îns─â totu┼či nu am f─âcut nici aprecieri, nici judec─â┼úi de valoare, nu am adus niciun fel de jignire ┼či niciun fel de denigrare, cum nu o facem nici acum dup─â ce stimata doamn─â FACE aprecieri ┼či judec─â┼úi de valoare atât la adresa noastr─â cât ┼či la adresa publica┼úiei, iar aici cititorii no┼čtri ─âia pu┼úini, forma┼úi  din familie ┼či apropia┼úi, se pot convinge cu ochiul liber. Îns─â prin textul acesta, doamna Stoenescu ne confirm─â totu┼či un anumit nivel pe care-l l─âs─âm la aprecierea „pu┼úinilor” cititori pe care-i avem.

 

În final ne vedem nevoi┼úi s─â-i „traducem” doamnei Stoenescu ce era cu chestiunea „pe surse” c─âci constat─âm cu triste┼úe c─â ori nu l-a înteles, ori nu l-a înteles..... Domnia sa scrie a┼ča: „Ofer cele de mai sus publica╚Ťiei denigratoare din cele mai oneste surse; a╚Öa cum era de a╚Öteptat, ziari╚Ötii care au omis s─â se documenteze înainte de a scrie ╚Öi-au îmb─âls─âmat lipsa de profesionalism cu sintagma „informa┼úiile au venit pe surse”. Or, asta spune totul.”

 

Doamn─â inspector ┼čcolar general adjunct numit, „pe surse” era informa┼úia despre numirea dumneavoastr─â ┼či am folosit sintagma  „pe surse” pentru c─â jurnali┼čtii au informa┼úii pe surse ┼či a┼ča este deontologic s─â precizezi în condi┼úiile în care nu exist─â un comunicat oficial din partea ministeruilui legat de numirea dumneavoastr─â la momentul în care a fost publicat articolul, ┼či, cum informa┼úia s-a confirmat, se dovede┼čte c─â atât sursele noastre au fost corecte cât se dovede┼čte ┼či faptul c─â ne-am informat, iar jignirile pe care ni le-a┼úi adus, „într-o lume normal─â” ┼či într-o func┼úie în care v─â afla┼úi, ar necesita ni┼čte scuze, NU pentru c─â noi am avea nevoie de ele, dar ave┼úi dumneavoastr─â nevoie de ele s─â le lansa┼úi în spa┼úiu public, lucru evident care nu se va întâmpla, prietenii ┼čtiu de ce.

 

Ca s─â încheiem ┼či s─â v─â demonstr─âm profesionalismul nostru, v─â public─âm integral textul trimis de dumneavoastr─â cu rug─âmintea de a ne spune, care publica┼úie din Arad a mai publicat pe propriul site jignirile aduse de cineva publica┼úiei lor ┼či oamenilor care scriu, în urma unui articol cu informa┼úii corecte? Asta c─â s─â vad─â cititorii ─âia pu┼úini cât de lipsi┼úi de profesionalism suntem.


 


Anca Stoenescu
<<  În momentul când am ales s─â intru în politic─â, m-am a╚Öteptat, ca orice om ra╚Ťional, s─â întâmpin ╚Öi momente dificile; doar dac─â a╚Ö fi pornit de la premisa absurd─â c─â suntem to╚Ťi mâna╚Ťi exclusiv de bune inten╚Ťii a╚Ö fi mizat c─â voi p─â╚Öi numai pe roze.

Cu toate acestea, am întâlnit oameni buni, al─âturi de care am realizat lucruri extrem de frumoase. Lucruri care, într-un fel sau altul, au ajuns ╚Öi la urechile oamenilor ra╚Ťionali care nu î╚Öi formeaz─â opiniile dup─â diverse „bube, mucigaiuri ╚Öi noroi”, azvârlite în lume de publica╚Ťii online îndoielnice, al c─âror num─âr de cititori nu dep─â╚Öe╚Öte arealul familiilor ╚Öi apropia╚Ťilor celor care ╚Öi-au f─âcut un scop în via╚Ť─â din a c─âlca în picioare realiz─ârile unui om. Un OM – a╚Ťi în╚Ťeles deja c─â este vorba de mine îns─âmi – pe care autorii care au scris despre el nu-l cunosc, cu care nu au luat leg─âtura ╚Öi despre care nu pot spune absolut nimic, fiindc─â este absurd s─â vorbe╚Öti despre înf─âptuirile cuiva, în condi╚Ťiile în care nu te-ai documentat deloc. Iar de pe acest piedestal ╚Öubred, de pe pozi╚Ťia unui ziarist (grup de ziari╚Öti?) despre care nici cei din breasl─â nu au multe de spus (de parc─â nici n-ar exista în carne ╚Öi oase!), îndr─âzne╚Öti s─â te pronun╚Ťi, cu preten╚Ťie de verdict incontestabil, asupra motivului pentru care am fost numit─â, în continuare (repet, pentru acribie: în continuare), inspector general adjunct al Inspectoratului ╚ścolar General Arad.

 

Dac─â m-a afectat? Fire╚Öte. Sunt OM. Instinctual, a╚Ö fi tentat─â s─â m─â justific. S─â-i fac pe to╚Ťi cei care scriu f─âr─â noim─â – f─âr─â s─â întrebe, f─âr─â s─â în╚Ťeleag─â deloc c─â ai dreptul s─â scrii, în calitate de ziarist, doar dup─â ce ai verificat o informa╚Ťie din mai multe surse – s─â-i fac s─â în╚Ťeleag─â, în fine, c─â am muncit pe brânci s─â merit s─â ocup func╚Ťia pe care o ocup ╚Öi pe care m─â str─âduiesc s-o onorez prin tot ce fac. Nu m─â justific, deci. Dac─â ar fi s─â o fac, totu╚Öi, a╚Ö face-o, o dat─â în plus – ╚Öi tot nu ar fi suficient – exclusiv în fa╚Ťa so╚Ťului ╚Öi a p─ârin╚Ťilor mei, singurii care chiar ╚Ötiu cât au trudit pentru a m─â trimite la ╚Öcoli de calitate, ei fiind singurii care m-au înv─â╚Ťat s─â ╚Ťintesc sus ╚Öi s─â fac lucruri bune pentru oamenii care nu au avut acelea╚Öi ╚Öanse ca mine. Nu în ultimul rând, so╚ŤuluiEste nedemn ╚Öi necavaleresc s─â ataci ╚Öi s─â denigrezi pe cineva proasp─ât numit, care se prezum─â c─â a fost numit tocmai pentru c─â a demonstrat c─â este o persoan─â onest─â ╚Öi profesionist─â. Este exclus s─â emi╚Ťi judec─â╚Ťi de valoare, f─âr─â s─â ╚Ötii exact câte piedici am înfruntat pentru a putea s─â particip, firesc, la un concurs. Am fost nevoit─â s─â apelez, ca orice cet─â╚Ťean onest al acestei ╚Ť─âri, inclusiv la justi╚Ťie, care, cel pu╚Ťin pân─â acum, a înclinat balan╚Ťa în favoarea mea. Voi înfrunta îns─â mereu vânturi ╚Öi ploi, cu aceea╚Öi convingere c─â o fac într-un scop nobil, pentru oameni, pentru to╚Ťi cei care cred în mine ╚Öi ╚Ötiu c─â nu cedez în fa╚Ťa greut─â╚Ťilor.

 

Ceea ce eu ╚Ötiu prea bine, iar oamenii o vor în╚Ťelege ╚Öi ei pân─â la urm─â, este c─â tr─âim într-o ╚Ťar─â, în sfâr╚Öit, în care legitimitatea guvernului actual a fost dat─â de votul popular, în care politicile de austeritate sunt dezavuate ╚Öi în care oamenii ╚Öi vie╚Ťile lor au ajuns s─â conteze. Lupt pentru to╚Ťi oamenii care vor lini╚Öte ╚Öi stabilitate ╚Öi a╚Ö vrea s─â nu ating─â pe nimeni politica de învr─âjbire girat─â de cei care au fost la guvernare ╚Öi care, prin publica╚Ťii neînsemnate, strivesc normalitatea, stabilitatea ╚Öi dezvoltarea evident─â la care sunt martori.


Ofer cele de mai sus publica╚Ťiei denigratoare din cele mai oneste surse; a╚Öa cum era de a╚Öteptat, ziari╚Ötii care au omis s─â se documenteze înainte de a scrie ╚Öi-au 
îmb─âls─âmat lipsa de profesionalism cu sintagma „informa┼úiile au venit pe surse”. Or, asta spune totul.  >>

Stiri asemanatoare

Grupul Popular European (PPE), reuniune extraordinar─â la Praga

Joi, 28 Aprilie, 2022 14:19

Grupul Popular European (PPE), reuniune extraordinar─â la Praga

În contextul viitoarei Pre╚Öedin╚Ťii a Uniunii Europene pe care o va prelua Cehia, Grupul Partidului Popular European are o reuniune extraordinar─â la Praga.   „Al─âturi de col ...

Hepatita misterioas─â a ajuns ╚Öi ├«n Rom├ónia. Feti╚Ť─â de 5 ani, suspect─â de hepatit─â sever─â de cauz─â necunoscut─â. Ea nu a c─âl─âtorit ├«n str─âin─âtate

Miercuri, 27 Aprilie, 2022 09:56

Hepatita misterioas─â a ajuns ╚Öi ├«n Rom├ónia. Feti╚Ť─â de 5 ani, suspect─â de hepatit─â sever─â de cauz─â necunoscut─â. Ea nu a c─âl─âtorit ├«n str─âin─âtate

În România a fost raportat pân─â acum un caz al unei feti╚Ťe în vârst─â de 5 ani, cu simptomatologie de hepatit─â de cauz─â necunoscut─â. Este internat─â la un spita ...

Un tânăr drogat și-a făcut mașina praf într-un cap de pod din Vladimirescu

Joi, 28 Aprilie, 2022 11:07

Un tânăr drogat și-a făcut mașina praf într-un cap de pod din Vladimirescu

În noaptea de 27/28 aprilie a.c., în jurul orei 01.50, a avut loc un accident rutier u╚Öor pe  D.N.7, în comuna Vladimirescu.   Din cercet─âri a reie╚Öit c─â un t&ac ...

Prim─âria Arad a primit anul acesta 28 de milioane de lei pentru termoficare de la Guvern

Joi, 28 Aprilie, 2022 15:27

Prim─âria Arad a primit anul acesta 28 de milioane de lei pentru termoficare de la Guvern

Ar─âdenii au beneficiat de c─âldur─â ╚Öi ap─â cald─â în aceast─â iarn─â cu sprijinul Guvernului. Deputatul PNL Sergiu Bîlcea a amintit într-o conferin╚Ť─â de pres─â c─â ora╚Öul ...

Poli╚Ťia Local─â a monitorizat timp de o lun─â platformele de depozitare a gunoiului din Arad

Joi, 28 Aprilie, 2022 08:28

Poli╚Ťia Local─â a monitorizat timp de o lun─â platformele de depozitare a gunoiului din Arad

În perioada 15 martie -15 aprilie 2022, poli╚Ťi╚Ötii locali din cadrul Biroului Protec╚Ťia Mediului au desf─â╚Öurat ac╚Ťiuni de monitorizare a platformelor gospod─âre╚Öti de pe raza municip ...

Revenire spectaculoasă și victorie a fetelor miercuri seara în sala Sporturilor din Arad. 2-2 scor general, meciul decisiv va fi la Sfântu Gheorghe

Miercuri, 27 Aprilie, 2022 23:15

Revenire spectaculoasă și victorie a fetelor miercuri seara în sala Sporturilor din Arad. 2-2 scor general, meciul decisiv va fi la  Sfântu Gheorghe

Chiar dac─â e greu de crezut, în meciul patru al finalei Ligii Na╚Ťioanle de Baschet Feminin, dintre FCC Baschet UAV Arad ╚Öi Sepsi Sfântu Gheorghe, Sala Sporturilor „Victoria&r ...

Prim─âria are deschise 20 de ╚Öantiere, investi╚Ťii de 544 milioane de lei. Lista investi╚Ťiilor la care se lucreaz─â ├«n Arad

Joi, 28 Aprilie, 2022 17:18

Prim─âria are deschise 20 de ╚Öantiere, investi╚Ťii de 544 milioane de lei. Lista investi╚Ťiilor la care se lucreaz─â ├«n Arad

Laz─âr Faur, viceprimarul Aradului, a prezentat situa╚Ťia investi╚Ťiilor în derulare în municipiul Arad.   „Am vorbit despre proiectele de viitor, acum prezent─âm lucr─âr ...

Campionii mondiali ai roboticii au revenit acas─â

Miercuri, 27 Aprilie, 2022 15:57

Campionii mondiali ai roboticii au revenit acas─â

Echipa Delta Force de la Liceul Na╚Ťional de Informatic─â din Arad a scris istorie la Campionatul Mondial de Robotic─â din Houston (SUA). Tinerii ar─âdeni sunt marii câ╚Ötig─âtori ai compet ...

A ajuns ├«n ╚Öan╚Ť pe Arad-╚śiria

Joi, 13 Ianuarie, 2022 11:07

A ajuns ├«n ╚Öan╚Ť pe Arad-╚śiria

În aceast─â diminea╚Ť─â în jurul orei 7.30, a avut loc un accident rutier u╚Öor pe D.J.709 în afara localit─â╚Ťii Horia.   Din cercet─âri a reie╚Öit c─â un b─ârbat de 62 ...

Grupul Popular European (PPE), reuniune extraordinar─â la Praga

Joi, 28 Aprilie, 2022 14:19

Grupul Popular European (PPE), reuniune extraordinar─â la Praga

În contextul viitoarei Pre╚Öedin╚Ťii a Uniunii Europene pe care o va prelua Cehia, Grupul Partidului Popular European are o reuniune extraordinar─â la Praga.   „Al─âturi de col ...

Program citire apometre săptămâna 17 - 21.01.2022

Miercuri, 19 Ianuarie, 2022 11:11

Program citire apometre săptămâna 17 - 21.01.2022

Mar╚Ťi 18.01.2022  Poetului, Ursului, Plopilor, Tribunul  Andreica, Secerei, Stupilor, F─ât Frumos, Aleea Saturn, Turdei, Jiului, Oltului, Agricultorilor, Timi╚Öului, Retezat, Albinelor ...

Rom├ónia va avea primul reactor nuclear modular de mici dimensiuni din Europa. Cum func╚Ťioneaz─â tehnologia de ultim─â genera╚Ťie SMR

Joi, 28 Aprilie, 2022 09:05

Rom├ónia va avea primul reactor nuclear modular de mici dimensiuni din Europa. Cum func╚Ťioneaz─â tehnologia de ultim─â genera╚Ťie SMR

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anun╚Ťat c─â România va fi prima ╚Ťar─â din Europa care va avea o central─â cu SMR - reactor modular cu fisiune nuclear─â de mici dimensiuni.   ...

Manifest─âri organizate la Arad cu ocazia s─ârb─âtoririi zilei for╚Ťelor terestre

Miercuri, 27 Aprilie, 2022 17:34

Manifest─âri organizate la Arad cu ocazia s─ârb─âtoririi 
zilei for╚Ťelor terestre

Batalionul 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu” organizeaz─â, în zilele de 28 ╚Öi 30 aprilie, o serie de activit─â╚Ťi dedicate s─ârb─âtoririi celei mai numeroase categorii de f ...

Vizita prim-ministrului României Nicolae-Ionel Ciucă la Kiev. România va sprijini în continuare Ucraina

Miercuri, 27 Aprilie, 2022 12:42

Vizita prim-ministrului României Nicolae-Ionel Ciucă la Kiev. România va sprijini în continuare Ucraina

Prim-ministrul României Nicolae-Ionel Ciuc─â a efectuat, la 26 aprilie 2022, o vizit─â de lucru în Ucraina, la Kiev, pe parcursul c─âreia a fost înso╚Ťit de pre╚Öedintele Camere ...

La 1 februarie, expiră certificatul digital de călătorie în UE pentru cei care nu și-au făcut doza booster în 9 luni de la rapel

Luni, 24 Ianuarie, 2022 18:43

La 1 februarie, expiră certificatul digital de călătorie în UE pentru cei care nu și-au făcut doza booster în 9 luni de la rapel

Alexandru Rafila, ministrul S─ân─ât─â╚Ťii, a declarat, la Europa FM, c─â persoanele pentru care au trecut mai mult de 9 luni de la efectuarea dozei doi ar trebui s─â-╚Öi fac─â doza booster p ...{**}

Acest site folose┼čte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.