Noi ăştia de la Ghidul am fost răi cu PSD-ista Anca Stoenescu şi îi publicăm dreptul la replică presărat cu „aprecieri” la adresa noastră, deşi informaţia s-a dovedit a fi corectă! Îndoielnică publicaţie mai avem! Să ne fie ruşine!

Noi ăştia de la Ghidul am fost răi cu PSD-ista Anca Stoenescu şi îi publicăm dreptul la replică presărat cu „aprecieri” la adresa noastră, deşi informaţia s-a dovedit a fi corectă! Îndoielnică publicaţie mai avem! Să ne fie ruşine!

Noi ăştia de la Ghidul am fost răi cu PSD-ista Anca Stoenescu şi îi publicăm dreptul la replică presărat cu „aprecieri” la adresa noastră, deşi informaţia s-a dovedit a fi corectă! Îndoielnică publicaţie mai avem! Să ne fie ruşine!

Marti, 29 August, 2017 09:26 Redactia POLITIC / LOCALE Comentarii  Recomanda pe Facebook  Recomanda pe Twitter
Redactia POLITIC / LOCALE Comentarii  Recomanda pe Facebook Recomanda pe Twitter
Marti, 29 August, 2017 09:26 Tiparire

Doamna  REnumită inspector şcolar general adjunct la ISJ Arad, Anca Stoenescu,  „afectată”  de articolul publicat de noi în 28 august a.c. ne-a solicitat un aşa zis drept la replică, pe care i l-am acordat aşa cum este normal şi deontologic jurnalistic, după ce ne-a întrebat politicos dacă-l publicăm, iar răspunsul nostru a fost unul simplu şi normal,: „sigur că vi-l acordăm, e dreptul dumneavoastră”. În momentul în care am parcurs textul însă am observat că domnia sa, vizibil afectată de articol,  ne bălăcăreşte, ne mustră şi ne şi jigneşte, pentru simplul fapt că am spus un adevăr , însă în ciuda faptului că textul primit  numai drept la replică nu este, ci un plânset continuu presărat cu „aprecieri” la adresa publicaţiei noastre, un superb text de victimizare lacrimogen, am hotărât să-l publicăm  cu câteva amendamente......

 

Citeşte şi: PSD-ista Anca Stoenescu, veşnicul inspector şcolar genaral adjunct



1.Acesta nu este un drept la replică în opinia noastră, pentru că de la un drept la replică ne aşteptam să fie însotiţ de un CV care să ne închidă gura şi cu argumente care să combată faptul că doamna în cauză este numită pe baza competenţei nu pe baza apartenenţei politice.

2.Vom publica textul primit cu câteva comentarii.

Doamna Stoenescu ne spune că suntem o publicaţie online îndoielnică, om fi dacă spune inspectorul şcolar general adjunct numit, problema este că îi face indirect pe cei aproximativ 7000 de vizitatori unici pe care-i avem zilnic „îndoielnici” din moment ce ne citesc, (vă punem la dispoziţie graficele de vizitare ca să fim transparenţi), însă acest aspect este problema strict a domniei sale pe cine face îndoielnic, dar dacă am fi aşa îndoielnici, de ce este afectată de  o publicaţie cu câtiva „îndoielnici” care ne citesc? Good question! Cert este că ne bucurăm că avem aşa „familie numeroasă” şi aşa mulţi „apropiaţi”, iar pentru asta mulţumim cititorilor noştri.

 

Afirmaţia principală din articolul publicat de noi a fost că doamna Stoenescu a fost numită în funcţie pe un criteriu mai mult politic decât profesional, lucru pe care doamna nu-l combate nici în „dreptul la replică” cu niciun argument sănătos, ne explică doar că este şi domnia sa „OM” şi că jurnaliştii aştia (adică noi), de la publicaţia îndoielnică cu cititori formaţi din familie şi apropiaţi, o denigrează şi o mânjesc gratuit doar pentru că domnia sa e PSD-istă, dar totuşi numită în funcţie, funcţie care nu este ocupată prin concurs, şi noi ştim de ce nu este prin concurs....şi chiar vom scrie într-un material viitor de ce, asta ca să nu ne mai spună că nu ne informăm, reproşându-ne că nu am întrebat-o de ce este numită....... păi ce ne răspundea la o întrebare de genul: „Doamna Stoenescu, de ce aţi fost numită pe post?” ce răspuns primeam? Pentru că sunt bună şi competentă? pe principiul „ce vă recomandă? – vocea şi talentul!”.   Noi am constatat doar o coincidenţă care ne-a rănit retina, şi anume că doamna Stoenescu a ocupat această funcţie doar în perioadele în care partidul domniei sale a fost la guvernare, dar cu siguranţă că este doar o  coincidenţă şi n-are vreo legătură cu nicio numire pe criteriu de apartenenţă politică, n-are legătură cu Mihai Fifor ministrul, neeee, astea sunt doar în capul nostru de jurnalişti la o publicaţie online îndoielnică, clar!

 

Tot pentru a-i arăta doamnei Stoenescu că nu ne informăm, în perioada când era director la unul din liceele de renume din Arad, Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară Arad, dacă cititorii din familia noastră şi apropiaţii vor căuta în presa vemii vor găsi că în perioada cu pricina, se plimbau nişte vietăţi cu patru picioare prin acel liceu, vietaţi cărora le place să roadă. Dar probabil că cineva le-a pus intenţionat acolo, şi clar acestea sunt doar detalii răutăcioase din partea noastră pentru care „ne cerem scuze”.

 

Ce n-am înteles noi însă, din textul primit de la doamna Stoenescu, este: care sunt atacurile şi denigrările pe care i le-am adus? Noi constatăm că este PSD-istă, lucru de netăgăduit, că a fost numită în funcţie şi nu l-a ocupat prin concurs, lucru din nou de netăgăduit. În rest, nu am făcut aprecieri de nici un fel nici la competenţele profesionale ale domniei sale cu toate că avem ceva semne de întrebare, însă totuşi nu am făcut nici aprecieri, nici judecăţi de valoare, nu am adus niciun fel de jignire şi niciun fel de denigrare, cum nu o facem nici acum după ce stimata doamnă FACE aprecieri şi judecăţi de valoare atât la adresa noastră cât şi la adresa publicaţiei, iar aici cititorii noştri ăia puţini, formaţi  din familie şi apropiaţi, se pot convinge cu ochiul liber. Însă prin textul acesta, doamna Stoenescu ne confirmă totuşi un anumit nivel pe care-l lăsăm la aprecierea „puţinilor” cititori pe care-i avem.

 

În final ne vedem nevoiţi să-i „traducem” doamnei Stoenescu ce era cu chestiunea „pe surse” căci constatăm cu tristeţe că ori nu l-a înteles, ori nu l-a înteles..... Domnia sa scrie aşa: „Ofer cele de mai sus publicației denigratoare din cele mai oneste surse; așa cum era de așteptat, ziariștii care au omis să se documenteze înainte de a scrie și-au îmbălsămat lipsa de profesionalism cu sintagma „informaţiile au venit pe surse”. Or, asta spune totul.”

 

Doamnă inspector şcolar general adjunct numit, „pe surse” era informaţia despre numirea dumneavoastră şi am folosit sintagma  „pe surse” pentru că jurnaliştii au informaţii pe surse şi aşa este deontologic să precizezi în condiţiile în care nu există un comunicat oficial din partea ministeruilui legat de numirea dumneavoastră la momentul în care a fost publicat articolul, şi, cum informaţia s-a confirmat, se dovedeşte că atât sursele noastre au fost corecte cât se dovedeşte şi faptul că ne-am informat, iar jignirile pe care ni le-aţi adus, „într-o lume normală” şi într-o funcţie în care vă aflaţi, ar necesita nişte scuze, NU pentru că noi am avea nevoie de ele, dar aveţi dumneavoastră nevoie de ele să le lansaţi în spaţiu public, lucru evident care nu se va întâmpla, prietenii ştiu de ce.

 

Ca să încheiem şi să vă demonstrăm profesionalismul nostru, vă publicăm integral textul trimis de dumneavoastră cu rugămintea de a ne spune, care publicaţie din Arad a mai publicat pe propriul site jignirile aduse de cineva publicaţiei lor şi oamenilor care scriu, în urma unui articol cu informaţii corecte? Asta că să vadă cititorii ăia puţini cât de lipsiţi de profesionalism suntem.


 


Anca Stoenescu




<<  În momentul când am ales să intru în politică, m-am așteptat, ca orice om rațional, să întâmpin și momente dificile; doar dacă aș fi pornit de la premisa absurdă că suntem toți mânați exclusiv de bune intenții aș fi mizat că voi păși numai pe roze.

Cu toate acestea, am întâlnit oameni buni, alături de care am realizat lucruri extrem de frumoase. Lucruri care, într-un fel sau altul, au ajuns și la urechile oamenilor raționali care nu își formează opiniile după diverse „bube, mucigaiuri și noroi”, azvârlite în lume de publicații online îndoielnice, al căror număr de cititori nu depășește arealul familiilor și apropiaților celor care și-au făcut un scop în viață din a călca în picioare realizările unui om. Un OM – ați înțeles deja că este vorba de mine însămi – pe care autorii care au scris despre el nu-l cunosc, cu care nu au luat legătura și despre care nu pot spune absolut nimic, fiindcă este absurd să vorbești despre înfăptuirile cuiva, în condițiile în care nu te-ai documentat deloc. Iar de pe acest piedestal șubred, de pe poziția unui ziarist (grup de ziariști?) despre care nici cei din breaslă nu au multe de spus (de parcă nici n-ar exista în carne și oase!), îndrăznești să te pronunți, cu pretenție de verdict incontestabil, asupra motivului pentru care am fost numită, în continuare (repet, pentru acribie: în continuare), inspector general adjunct al Inspectoratului Școlar General Arad.

 

Dacă m-a afectat? Firește. Sunt OM. Instinctual, aș fi tentată să mă justific. Să-i fac pe toți cei care scriu fără noimă – fără să întrebe, fără să înțeleagă deloc că ai dreptul să scrii, în calitate de ziarist, doar după ce ai verificat o informație din mai multe surse – să-i fac să înțeleagă, în fine, că am muncit pe brânci să merit să ocup funcția pe care o ocup și pe care mă străduiesc s-o onorez prin tot ce fac. Nu mă justific, deci. Dacă ar fi să o fac, totuși, aș face-o, o dată în plus – și tot nu ar fi suficient – exclusiv în fața soțului și a părinților mei, singurii care chiar știu cât au trudit pentru a mă trimite la școli de calitate, ei fiind singurii care m-au învățat să țintesc sus și să fac lucruri bune pentru oamenii care nu au avut aceleași șanse ca mine. Nu în ultimul rând, soțului



Este nedemn și necavaleresc să ataci și să denigrezi pe cineva proaspăt numit, care se prezumă că a fost numit tocmai pentru că a demonstrat că este o persoană onestă și profesionistă. Este exclus să emiți judecăți de valoare, fără să știi exact câte piedici am înfruntat pentru a putea să particip, firesc, la un concurs. Am fost nevoită să apelez, ca orice cetățean onest al acestei țări, inclusiv la justiție, care, cel puțin până acum, a înclinat balanța în favoarea mea. Voi înfrunta însă mereu vânturi și ploi, cu aceeași convingere că o fac într-un scop nobil, pentru oameni, pentru toți cei care cred în mine și știu că nu cedez în fața greutăților.

 

Ceea ce eu știu prea bine, iar oamenii o vor înțelege și ei până la urmă, este că trăim într-o țară, în sfârșit, în care legitimitatea guvernului actual a fost dată de votul popular, în care politicile de austeritate sunt dezavuate și în care oamenii și viețile lor au ajuns să conteze. Lupt pentru toți oamenii care vor liniște și stabilitate și aș vrea să nu atingă pe nimeni politica de învrăjbire girată de cei care au fost la guvernare și care, prin publicații neînsemnate, strivesc normalitatea, stabilitatea și dezvoltarea evidentă la care sunt martori.


Ofer cele de mai sus publicației denigratoare din cele mai oneste surse; așa cum era de așteptat, ziariștii care au omis să se documenteze înainte de a scrie și-au 
îmbălsămat lipsa de profesionalism cu sintagma „informaţiile au venit pe surse”. Or, asta spune totul.  >>

Doamna  REnumită inspector şcolar general adjunct la ISJ Arad, Anca Stoenescu,  „afectată”  de articolul publicat de noi în 28 august a.c. ne-a solicitat un aşa zis drept la replică, pe care i l-am acordat aşa cum este normal şi deontologic jurnalistic, după ce ne-a întrebat politicos dacă-l publicăm, iar răspunsul nostru a fost unul simplu şi normal,: „sigur că vi-l acordăm, e dreptul dumneavoastră”. În momentul în care am parcurs textul însă am observat că domnia sa, vizibil afectată de articol,  ne bălăcăreşte, ne mustră şi ne şi jigneşte, pentru simplul fapt că am spus un adevăr , însă în ciuda faptului că textul primit  numai drept la replică nu este, ci un plânset continuu presărat cu „aprecieri” la adresa publicaţiei noastre, un superb text de victimizare lacrimogen, am hotărât să-l publicăm  cu câteva amendamente......

 

Citeşte şi: PSD-ista Anca Stoenescu, veşnicul inspector şcolar genaral adjunct



1.Acesta nu este un drept la replică în opinia noastră, pentru că de la un drept la replică ne aşteptam să fie însotiţ de un CV care să ne închidă gura şi cu argumente care să combată faptul că doamna în cauză este numită pe baza competenţei nu pe baza apartenenţei politice.

2.Vom publica textul primit cu câteva comentarii.

Doamna Stoenescu ne spune că suntem o publicaţie online îndoielnică, om fi dacă spune inspectorul şcolar general adjunct numit, problema este că îi face indirect pe cei aproximativ 7000 de vizitatori unici pe care-i avem zilnic „îndoielnici” din moment ce ne citesc, (vă punem la dispoziţie graficele de vizitare ca să fim transparenţi), însă acest aspect este problema strict a domniei sale pe cine face îndoielnic, dar dacă am fi aşa îndoielnici, de ce este afectată de  o publicaţie cu câtiva „îndoielnici” care ne citesc? Good question! Cert este că ne bucurăm că avem aşa „familie numeroasă” şi aşa mulţi „apropiaţi”, iar pentru asta mulţumim cititorilor noştri.

 

Afirmaţia principală din articolul publicat de noi a fost că doamna Stoenescu a fost numită în funcţie pe un criteriu mai mult politic decât profesional, lucru pe care doamna nu-l combate nici în „dreptul la replică” cu niciun argument sănătos, ne explică doar că este şi domnia sa „OM” şi că jurnaliştii aştia (adică noi), de la publicaţia îndoielnică cu cititori formaţi din familie şi apropiaţi, o denigrează şi o mânjesc gratuit doar pentru că domnia sa e PSD-istă, dar totuşi numită în funcţie, funcţie care nu este ocupată prin concurs, şi noi ştim de ce nu este prin concurs....şi chiar vom scrie într-un material viitor de ce, asta ca să nu ne mai spună că nu ne informăm, reproşându-ne că nu am întrebat-o de ce este numită....... păi ce ne răspundea la o întrebare de genul: „Doamna Stoenescu, de ce aţi fost numită pe post?” ce răspuns primeam? Pentru că sunt bună şi competentă? pe principiul „ce vă recomandă? – vocea şi talentul!”.   Noi am constatat doar o coincidenţă care ne-a rănit retina, şi anume că doamna Stoenescu a ocupat această funcţie doar în perioadele în care partidul domniei sale a fost la guvernare, dar cu siguranţă că este doar o  coincidenţă şi n-are vreo legătură cu nicio numire pe criteriu de apartenenţă politică, n-are legătură cu Mihai Fifor ministrul, neeee, astea sunt doar în capul nostru de jurnalişti la o publicaţie online îndoielnică, clar!

 

Tot pentru a-i arăta doamnei Stoenescu că nu ne informăm, în perioada când era director la unul din liceele de renume din Arad, Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară Arad, dacă cititorii din familia noastră şi apropiaţii vor căuta în presa vemii vor găsi că în perioada cu pricina, se plimbau nişte vietăţi cu patru picioare prin acel liceu, vietaţi cărora le place să roadă. Dar probabil că cineva le-a pus intenţionat acolo, şi clar acestea sunt doar detalii răutăcioase din partea noastră pentru care „ne cerem scuze”.

 

Ce n-am înteles noi însă, din textul primit de la doamna Stoenescu, este: care sunt atacurile şi denigrările pe care i le-am adus? Noi constatăm că este PSD-istă, lucru de netăgăduit, că a fost numită în funcţie şi nu l-a ocupat prin concurs, lucru din nou de netăgăduit. În rest, nu am făcut aprecieri de nici un fel nici la competenţele profesionale ale domniei sale cu toate că avem ceva semne de întrebare, însă totuşi nu am făcut nici aprecieri, nici judecăţi de valoare, nu am adus niciun fel de jignire şi niciun fel de denigrare, cum nu o facem nici acum după ce stimata doamnă FACE aprecieri şi judecăţi de valoare atât la adresa noastră cât şi la adresa publicaţiei, iar aici cititorii noştri ăia puţini, formaţi  din familie şi apropiaţi, se pot convinge cu ochiul liber. Însă prin textul acesta, doamna Stoenescu ne confirmă totuşi un anumit nivel pe care-l lăsăm la aprecierea „puţinilor” cititori pe care-i avem.

 

În final ne vedem nevoiţi să-i „traducem” doamnei Stoenescu ce era cu chestiunea „pe surse” căci constatăm cu tristeţe că ori nu l-a înteles, ori nu l-a înteles..... Domnia sa scrie aşa: „Ofer cele de mai sus publicației denigratoare din cele mai oneste surse; așa cum era de așteptat, ziariștii care au omis să se documenteze înainte de a scrie și-au îmbălsămat lipsa de profesionalism cu sintagma „informaţiile au venit pe surse”. Or, asta spune totul.”

 

Doamnă inspector şcolar general adjunct numit, „pe surse” era informaţia despre numirea dumneavoastră şi am folosit sintagma  „pe surse” pentru că jurnaliştii au informaţii pe surse şi aşa este deontologic să precizezi în condiţiile în care nu există un comunicat oficial din partea ministeruilui legat de numirea dumneavoastră la momentul în care a fost publicat articolul, şi, cum informaţia s-a confirmat, se dovedeşte că atât sursele noastre au fost corecte cât se dovedeşte şi faptul că ne-am informat, iar jignirile pe care ni le-aţi adus, „într-o lume normală” şi într-o funcţie în care vă aflaţi, ar necesita nişte scuze, NU pentru că noi am avea nevoie de ele, dar aveţi dumneavoastră nevoie de ele să le lansaţi în spaţiu public, lucru evident care nu se va întâmpla, prietenii ştiu de ce.

 

Ca să încheiem şi să vă demonstrăm profesionalismul nostru, vă publicăm integral textul trimis de dumneavoastră cu rugămintea de a ne spune, care publicaţie din Arad a mai publicat pe propriul site jignirile aduse de cineva publicaţiei lor şi oamenilor care scriu, în urma unui articol cu informaţii corecte? Asta că să vadă cititorii ăia puţini cât de lipsiţi de profesionalism suntem.


 


Anca Stoenescu




<<  În momentul când am ales să intru în politică, m-am așteptat, ca orice om rațional, să întâmpin și momente dificile; doar dacă aș fi pornit de la premisa absurdă că suntem toți mânați exclusiv de bune intenții aș fi mizat că voi păși numai pe roze.

Cu toate acestea, am întâlnit oameni buni, alături de care am realizat lucruri extrem de frumoase. Lucruri care, într-un fel sau altul, au ajuns și la urechile oamenilor raționali care nu își formează opiniile după diverse „bube, mucigaiuri și noroi”, azvârlite în lume de publicații online îndoielnice, al căror număr de cititori nu depășește arealul familiilor și apropiaților celor care și-au făcut un scop în viață din a călca în picioare realizările unui om. Un OM – ați înțeles deja că este vorba de mine însămi – pe care autorii care au scris despre el nu-l cunosc, cu care nu au luat legătura și despre care nu pot spune absolut nimic, fiindcă este absurd să vorbești despre înfăptuirile cuiva, în condițiile în care nu te-ai documentat deloc. Iar de pe acest piedestal șubred, de pe poziția unui ziarist (grup de ziariști?) despre care nici cei din breaslă nu au multe de spus (de parcă nici n-ar exista în carne și oase!), îndrăznești să te pronunți, cu pretenție de verdict incontestabil, asupra motivului pentru care am fost numită, în continuare (repet, pentru acribie: în continuare), inspector general adjunct al Inspectoratului Școlar General Arad.

 

Dacă m-a afectat? Firește. Sunt OM. Instinctual, aș fi tentată să mă justific. Să-i fac pe toți cei care scriu fără noimă – fără să întrebe, fără să înțeleagă deloc că ai dreptul să scrii, în calitate de ziarist, doar după ce ai verificat o informație din mai multe surse – să-i fac să înțeleagă, în fine, că am muncit pe brânci să merit să ocup funcția pe care o ocup și pe care mă străduiesc s-o onorez prin tot ce fac. Nu mă justific, deci. Dacă ar fi să o fac, totuși, aș face-o, o dată în plus – și tot nu ar fi suficient – exclusiv în fața soțului și a părinților mei, singurii care chiar știu cât au trudit pentru a mă trimite la școli de calitate, ei fiind singurii care m-au învățat să țintesc sus și să fac lucruri bune pentru oamenii care nu au avut aceleași șanse ca mine. Nu în ultimul rând, soțului



Este nedemn și necavaleresc să ataci și să denigrezi pe cineva proaspăt numit, care se prezumă că a fost numit tocmai pentru că a demonstrat că este o persoană onestă și profesionistă. Este exclus să emiți judecăți de valoare, fără să știi exact câte piedici am înfruntat pentru a putea să particip, firesc, la un concurs. Am fost nevoită să apelez, ca orice cetățean onest al acestei țări, inclusiv la justiție, care, cel puțin până acum, a înclinat balanța în favoarea mea. Voi înfrunta însă mereu vânturi și ploi, cu aceeași convingere că o fac într-un scop nobil, pentru oameni, pentru toți cei care cred în mine și știu că nu cedez în fața greutăților.

 

Ceea ce eu știu prea bine, iar oamenii o vor înțelege și ei până la urmă, este că trăim într-o țară, în sfârșit, în care legitimitatea guvernului actual a fost dată de votul popular, în care politicile de austeritate sunt dezavuate și în care oamenii și viețile lor au ajuns să conteze. Lupt pentru toți oamenii care vor liniște și stabilitate și aș vrea să nu atingă pe nimeni politica de învrăjbire girată de cei care au fost la guvernare și care, prin publicații neînsemnate, strivesc normalitatea, stabilitatea și dezvoltarea evidentă la care sunt martori.


Ofer cele de mai sus publicației denigratoare din cele mai oneste surse; așa cum era de așteptat, ziariștii care au omis să se documenteze înainte de a scrie și-au 
îmbălsămat lipsa de profesionalism cu sintagma „informaţiile au venit pe surse”. Or, asta spune totul.  >>

Stiri asemanatoare

Două victime, dintre care o femeie în stop cardio respirator, în urma unui accident produs pe centura Ineului. Echipajul medical de pe ambulanță a reușit resuscitarea femeii

Luni, 12 Februarie, 2024 09:31

Două victime, dintre care o femeie în stop cardio respirator, în urma unui accident produs pe centura Ineului. Echipajul medical de pe ambulanță a reușit resuscitarea femeii

Duminică seara (11 februarie), în jurul orei 17:30, s-a produs un accident rutier pe centura orașului Ineu. Un autoturism a părăsit carosabilul și a ieșit în décor. &nbs ...

Atac cibernetic la 18 spitale din toată țara. Sistemul e nefuncțional!

Luni, 12 Februarie, 2024 13:30

Atac cibernetic la 18 spitale din toată țara. Sistemul e nefuncțional!

Ministerul Sănătăţii a transmis lista cu spitalele afectate de atacul cibernetic, acolo unde sistemul este nefuncţional. În total, 18 unităţi medicale sunt afectate, de la spitale ma ...

Șoferii fără poliță RCA la mașină ar putea riscă amenzi de până la 10.000 de lei. Propunere ASF trimisă în Parlament

Luni, 12 Februarie, 2024 15:40

Șoferii fără poliță RCA la mașină ar putea riscă amenzi de până la 10.000 de lei. Propunere ASF trimisă în Parlament

Șoferii care conduc mașina fără a avea poliță RCA riscă amenzi de cinci ori mai mari. Totodată, asigurarea poate fi plătită în rate sau suspendată la cererea proprietarului. &nb ...

Suporter Club UTA (SCU) exclusă oficial din conducerea clubului!

Luni, 12 Februarie, 2024 16:53

Suporter Club UTA (SCU) exclusă oficial din conducerea clubului!

Înainte cu cîteva zeci de minute de începerea meciului cu Botoșani, s-a Încheiat Adunarea Generală a Asociației Fotbal Club UTA, în care s-a decis excluderea SCU ...

Licitație pentru construirea drumului expres Arad-Oradea

Luni, 12 Februarie, 2024 17:08

Licitație pentru construirea drumului expres Arad-Oradea

Săptămâna aceasta se lansează licitația pentru construirea drumului expres Arad-Oradea! Informația, prezentată la București de ministrul Sorin Grindeanu, a fost confirmată de preșe ...

Concubinul soacrei amenințat cu o armă albă de ginerele acesteia

Duminica, 11 Februarie, 2024 16:49

Concubinul soacrei amenințat cu o armă albă de ginerele acesteia

Polițiștii Biroului de ordine Publică au emis, în dimineața zilei de 10 februarie, un ordin de protecție provizoriu, pe numele unui bărbat de 34 de ani, din Arad, care, pe fondul unor ...

Acțiune de amploare a polițiștilor arădeni în zona Pecica

Duminica, 11 Februarie, 2024 15:10

Acțiune de amploare a polițiștilor arădeni în zona Pecica

În dimineața zilei de 10 februarie a.c., polițiștii orașului Pecica, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Biroului pent ...

Supărat că și-a pierdut salariul la păcănele, un bărbat din Grăniceri a vrut să distrugă aparatul de joc

Duminica, 11 Februarie, 2024 16:13

Supărat că și-a pierdut salariul la păcănele, un bărbat din Grăniceri a vrut să distrugă aparatul de joc

Sâmbătă 10 februarie, în urma unui apel la 112, polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș au fost solicitați la un local din localitatea Grăniceri, unde, un bărbat de 42 de ...

Sărbătorim dragostea la Arad!

Luni, 12 Februarie, 2024 17:02

Sărbătorim dragostea la Arad!

Miercuri, 14 februarie invităm toate cuplurile de îndrăgostiți să se căsătorească pentru o zi pe Platoul Administrativ, într-un cadru festiv.  La kilometrul 0 al orașulu ...

Donald Trump ar încuraja Rusia să „facă orice vrea” ţărilor NATO care nu cotizează destul pentru Alianță

Luni, 12 Februarie, 2024 12:14

Donald Trump ar încuraja Rusia să „facă orice vrea” ţărilor NATO care nu cotizează destul pentru Alianță

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat, sâmbătă, că ar încuraja Rusia să facă „orice vrea” oricărei ţări membră a NATO care nu îndeplineşte dir ...

Lucrări de spălare a rețelelor de apă în localitățile Ineu, Beliu și Tăgădău în cursul zilei de marți

Luni, 12 Februarie, 2024 17:31

Lucrări de spălare a rețelelor de apă în localitățile Ineu, Beliu și Tăgădău în cursul zilei de marți

Compania de Apă Arad anunță că marți, 13.02.2024, între orele 09:00- 17:00, în localitățile Beliu și Tăgădău vor avea loc lucrări de spălare a rețelelor de apă. Atragem ...

Timișoara, primul oraș românesc care va intra oficial în Schengen

Duminica, 11 Februarie, 2024 15:47

Timișoara, primul oraș românesc care va intra oficial în Schengen

Inaugurarea noului Terminal de plecări externe al Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara este programată chiar în 31 martie, data agreată, în principi ...

”Lecție” de democrație în Rusia! Rușii au de ales între Vladimir și Putin la alegerile prezidențiale

Duminica, 11 Februarie, 2024 16:45

”Lecție” de democrație în Rusia! Rușii au de ales între Vladimir și Putin la alegerile prezidențiale

Înregistrarea candidaţilor pentru alegerile prezidenţiale din Federația rusă care vor avea loc în luna martie a.c. s-au încheiat. Unicul opozant real al lui Vladimir Putin, ...

Razie a rutieristilor pe raza municipiului și a județului sîmbătă noaptea, au fost vizați vitezomanii și alcoolul la volan, însă n-au scăpat nici cei fără carnet dar nici bicicliștii

Duminica, 11 Februarie, 2024 15:20

Razie a rutieristilor pe raza municipiului și a județului sîmbătă noaptea, au fost vizați vitezomanii și alcoolul la volan, însă n-au scăpat nici cei fără carnet dar nici bicicliștii

Sub coordonarea Serviciului Rutier, la data de 10 februarie a.c., a fost desfășurată o acțiune de amploare, pe drumurile județene din mediul rural, precum și în mediul urban.   ...



{**}

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.