Este un desert simplu, dar special, care nu conţine nici un fel de aditivi, arome artificiale sau agenţi de creştere – doar ciocolată de cea mai bună calitate. Magia produsă - prăjiturele cu mijlocul de ciocolată fluidă, sunt o sărbătoare a gustului desăvârşit.
INGREDIENTE:
3 ouă
3 linguri zahăr
3 linguri faina
1 vârf cuţit de sare
200 g unt cu 80% grăsime
400 g ciocolată cu cel puţin 75% conţinut de cacao (menaj)
MOD DE PREPARARE:
Ouăle se bat spumă cu zahărul, se adaugă făina în ploaie şi se mixează în continuare. Se topeşte ciocolata cu untul, pe baie de aburi (bain marie), apoi se adaugă ciocolată topită şi se omogenizează. Indiferent de volumul formelor în care alegeţi să le pregătiţi, acestea se ung cu unt şi se căptuşesc cu hârtie de copt, unsa bine cu unt. Se pot coace în forme de brioşe, sau de ceramică. Se recomandăsă preîncălziţi cuptorul la 200 grade, timp de 6 - 7 minute până când la suprafaţă se formează o crustă de pământ uscat. Se montează pe farfurii şi se serveşte imediat, lângă îngheţata de vanilie şi sosul de fructe de pădure.
Echipa Padam Bistro, situat pe Bd. G-ral Dragalina Nr.18, vă doreşte POFTĂ BUNĂ!
Este un desert simplu, dar special, care nu conţine nici un fel de aditivi, arome artificiale sau agenţi de creştere – doar ciocolată de cea mai bună calitate. Magia produsă - prăjiturele cu mijlocul de ciocolată fluidă, sunt o sărbătoare a gustului desăvârşit.
INGREDIENTE:
3 ouă
3 linguri zahăr
3 linguri faina
1 vârf cuţit de sare
200 g unt cu 80% grăsime
400 g ciocolată cu cel puţin 75% conţinut de cacao (menaj)
MOD DE PREPARARE:
Ouăle se bat spumă cu zahărul, se adaugă făina în ploaie şi se mixează în continuare. Se topeşte ciocolata cu untul, pe baie de aburi (bain marie), apoi se adaugă ciocolată topită şi se omogenizează. Indiferent de volumul formelor în care alegeţi să le pregătiţi, acestea se ung cu unt şi se căptuşesc cu hârtie de copt, unsa bine cu unt. Se pot coace în forme de brioşe, sau de ceramică. Se recomandăsă preîncălziţi cuptorul la 200 grade, timp de 6 - 7 minute până când la suprafaţă se formează o crustă de pământ uscat. Se montează pe farfurii şi se serveşte imediat, lângă îngheţata de vanilie şi sosul de fructe de pădure.
Echipa Padam Bistro, situat pe Bd. G-ral Dragalina Nr.18, vă doreşte POFTĂ BUNĂ!