Horoscop lunar: Septembrie 2017


 BERBEC

( 21 Martie - 21 Aprilie )

Septembrie 2017 este o lună plină de viață, plină de ambiții și de dorințe, dar care poate să le întindă curse celor prea creduli ori neatenți și să ridice obstacole peste care pot trece doar cei care sunt capabili, perseverenți și hotărâți.

Semnul Fecioarei este foarte activ, tranzitat pe rând sau simultan de Soare, Marte, Mercur și Venus. Toate aceste tranzite scot în evidență simbolistica Fecioarei: muncă, simț practic, perfecționism, minte ageră, locvacitate, vioiciune, dar și diverse fixuri și manii, tendința de a critica sau de a căuta nod în papură, iar această simbolistică marchează climatul perioadei.

Partea neplăcută a lunii septembrie 2017 este că toate planetele care trec prin Fecioară se vor afla în opoziție cu amăgitorul și dubiosul Neptun (situat în Pești) și în careu cu tergiversantul, crispatul și obstrucționistul Saturn (aflat în Săgetător).

Partea bună a lunii septembrie 2017 este că aceleași planete se vor afla și în trigon cu concentratul și ambițiosul Pluto, aspect care îi poate ajuta mult pe cei care au obiective clar definite și motivații puternice.

Mercur în septembrie 2017:

Cel mai interesant parcurs îl are Mercur, planeta intelectului, a informației, a comunicării, a drumurilor, a mișcării și a noului. După ce a fost retrograd aproximativ trei săptămâni, timp în care a regresat din Fecioară în Leu, Mercur își reia mersul direct pe data de 5 septembrie 2017, cam în același loc unde s-a produs eclipsa de Soare din 21 august: 28.54 Leu. Este o coincidență care poate avea semnificații adânci și care poate genera în jurul acestei date evenimente importante de natură mercuriană. Cel mai probabil este vorba despre evenimente neașteptate sau neobișnuite, dat fiind legătura dintre punctul de staționare al lui Mercur și locul eclipsei. Sau ar mai putea fi vorba despre o reactivare a efectelor eclipsei.

La nivel macro, evenimentele generate de reluarea mersului direct al lui Mercur ar putea avea legătură cu intelectualii, învățământul, elevii, studenții, transporturile, drumurile, comunicarea, masmedia. Nu este exclus să aibă legătură cu mișcările de aer (vânt puternic, furtuni) sau cu mișcările plăcilor tectonice (cutremure).

Demn de remarcat – și cu efecte benefice! – este tranzitul lui Venus prin Leu în primele două decade din septembrie 2017. În decursul acestui tranzit, Venus face un sextil cu Jupiter și două trigoane, cu Saturn și Uranus. Configurația este favorabilă relațiilor sociale, eforturilor de echipă, cooperării, artelor, divertismentului, distracției, prieteniei, iubirii, căsniciei.

În fine, ar mai fi de notat că pe 28 septembrie 2017 Pluto își reia mersul direct la 16.51 Capricorn, după 5 luni de retrogradare. TAUR

( 21 Aprilie - 21 Mai )

Septembrie 2017 mustește de poftă de viață, dragoste și erotism.

Casa iubirii, a plăcerilor și a sexualității Taurului este inundată de energiile Soarelui și ale lui Marte, Mercur și Venus. Soarele radiază vitalitate, căldură și strălucire, Marte este plin de dorință și pasiune arzătoare, Venus patronează senzualitatea și arta seducției, iar Mercur este chiar stăpânul casei aflate în discuție.

Mai mult, Mercur este staționar, deci foarte puternic, în prima decadă a lunii (își reia mersul direct pe 5 septembrie 2017).

Perioada este extraordinară pentru explorarea sexualității și pentru punerea în practică a fanteziilor erotice, aduce oportunități amoroase și creează un climat care predispune la amorezare.

Ai grijă, însă, de cine te amorezezi, fiindcă riscul de autoiluzionare este destul de mare!

Aspectele favorabile pe care le face în prima parte a lunii septembrie 2017 Venus (stăpâna casei muncii Taurului) cu Saturn (stăpânul casei carierei) și cu Jupiter (aflat în casa muncii) anunță realizări și succes, cu consecințe pozitive asupra banilor și investițiilor. Familia ar putea pune umărul să te ajute.

Privind lucrurile din altă perspectivă, toată luna septembrie este propice activităților de promovare, creație, prezentare, reprezentare sau exprimare a talentelor și îți poate furniza conjuncturi ce te plasează într-o lumină avantajoasă.

Sunt momente în care munca îți produce plăcere sau pare un fel de joacă, dar pot fi și momente în care distracțiile sau peripețiile amoroase îți pot afecta performanțele sau chiar buzunarul.

Septembrie 2017 poate sa aducă Taurilor unele soluții de natură medicală sau anumite măsuri benefice privind stilul de viață.

De asemenea, este o perioadă excelentă pentru exercițiu fizic de orice fel, de la plimbări pe jos, dans, fitness la sală sau excursii pe bicicletă, până la practicarea unor sporturi mult mai dinamice. Este recomandat, însă, să te ferești de excese. GEMENI

( 21 Mai - 21 Iunie )

Jupiter te sprijină și în septembrie 2017 în dragoste și relații, dar, lucrând în strânsă cooperare cu Saturn, încurajează mai mult legăturile stabile decât flirtul lipsit de griji.

Împărtășind responsabilitățile, tu și perechea puteți accede la realizări comune solide, pe termen lung. În septembrie 2017 se pare că sunt de actualitate preocupările legate de cămin și proprietăți, pe care le dinamizează Soarele și Marte și în care începe să se implice la un moment dat și Venus, planeta cuplului Gemenilor.

Pentru cei singuri sau aflați în căutarea unor aventuri facile, este de reținut că iubirile care nu sunt dublate de intenții serioase nu aduc prea mari satisfacții, ba, mai mult, pot crea complicații, îndeosebi în partea a doua a lunii.

Soarele, Marte (stăpânul casei muncii Gemenilor), Mercur și Venus traversează în septembrie 2017 casa responsabilă cu imobilele, terenurile, locuințele, sediile, curțile etc., așa că e timpul să construiești, să amenajezi, să redecorezi, să faci o curățenie generală sau poate chiar să investești.

Unii Gemeni ar putea fi interesați de agricultură, horticultură, viticultură sau resurse naturale, alții de istorie, arheologie sau alte ramuri legate de trecut.

Munca decurge într-un ritm alert, dar departe de luminile rampei.

Vizibilitatea și șansele de succes cresc în ultima decadă din septembrie 2017. Reluarea mersului direct al lui Mercur produce o deblocare sau o înviorare a activității.

Primele două decade promit Gemenilor noi contracte și câștiguri prin colaborări sau clientelă.

Pe 5 septembrie 2017 Mercur, stăpânul Gemenilor, își reia mersul direct, cu un efect bun asupra tonusului.

Problema este că Mercur este conjunct cu Marte pe tot parcursul lunii. Conjuncția aduce energie, viteză de reacție și eficiență, dar predispune la nervozitate, nerăbdare, conflicte și, din punct de vedere medical, la afecțiuni acute, tăieturi, arsuri, infecții, răniri și accidentări.

În plus, Marte este stăpânul casei bolilor Gemenilor. Cel mai bine ar fi să-i folosești energia pentru a-ți rezolva eventualele probleme medicale. RAC

( 21 Iunie - 23 Iulie )

Trigonul pe care-l face Saturn, stăpânul casei cuplului Racului, cu Venus, planeta dragostei, a șansei și a armoniei, își întinde influența binefăcătoare asupra primelor două decade din septembrie 2017, fiind mai activ în săptămâna a doua și semnalând o realizare relațională legată de bani și/sau de îndeplinirea cu brio a unei sarcini sau responsabilități.

Marte, stăpânul casei dragostei și a sexualității Racului, se află într-o configurație care spune că iubirea are de-a face mult cu comunicarea (față în față sau la telefon ori prin mesaje etc.), cu drumurile sau cu vreo preocupare intelectuală. Toți aceștia sunt factori definitorii pentru perioada în cauză.

Se mai poate ca sentimentele să fie fluctuante, ba chiar să manifești un interes pentru două persoane simultan.

Inteligența, aptitudinile pentru calcul și abilitatea de a asimila, sorta, prelucra sau transmite informația sunt principalele atribute ale Racilor în septembrie 2017, după cum spune amplasarea lui Marte, stăpânul casei carierei Racului.

Comunicarea este la mare preț, indiferent că se manifestă în formă scrisă sau orală (expuneri, discursuri, sesiuni de negocieri ș.a.).

Obligațiile de muncă ar putea presupune o serie de întâlniri sau deplasări.

Unii Raci își pot fructifica magistral mobilitatea sau îndemânarea.

Banii nu sunt o problemă pentru Raci în primele două decade din septembrie 2017, fiindcă Venus se află în casa banilor Racului. Ba chiar ar putea apărea un mic surplus, un cadou sau un avantaj.

Ultima decadă este cu noroc pentru proprietăți și pentru afaceri în zona construcțiilor, imobiliarelor sau agriculturii.

Stresul Racilor este mare pe tot parcursul lunii septembrie 2017 și există o febrilitate care se poate traduce prin nervozitate, dificultăți de concentrare, grabă sau predispoziție către suprasolicitare.

Este recomandat să faci scurte pauze de relaxare mentală și să nu te ocupi de mai multe lucruri în același timp.

Atenție în deplasări și în mânuirea obiectelor periculoase, fiindcă există un risc de accidentare! LEU

( 23 Iulie - 23 August )

În primele două decade o ai de partea ta pe Venus, planeta armoniei și a iubirii, care se află în Leu până la 20 septembrie 2017. Această amplasare a lui Venus este de bun augur, fiindcă îți sporește farmecul și puterea de seducție, te învăluie într-o aură de senzualitate și îți scoate în cale ocazii propice dragostei.

Mai mult decât atât, Venus, trecând prin zodia Leului, formează două aspecte favorabile: un trigon cu Saturn, stăpânul casei cuplului Leului, și un sextil cu Jupiter, stăpânul casei amorului și a erotismului. Este o combinație rară și plină de frumoase posibilități, aducătoare de împliniri și fericire.

Pe de altă parte, între 5 și 22 septembrie 2017 Soarele, stăpânul Leului, este împreună cu arzătorul și pasionalul Marte.

Cu Venus, stăpâna casei carierei Leului, aflată chiar în Leu și bine aspectată, primele două decade din septembrie 2017 anunță succes, prestigiu și un bun control asupra vieții profesionale.

Un val de energie se revarsă asupra casei banilor Leului, care beneficiază de forța și strălucirea Soarelui (care patronează Leul), de vigoarea, curajul și spiritul întreprinzător al lui Marte și de iscusința lui Mercur, cel priceput la socoteli și negocieri. Iar în ultima decadă din septembrie 2017, casa banilor beneficiază și de participarea lui Venus.

Prin urmare, ai satisfacții în carieră, dar te focalizezi mai ales pe afaceri, pe căutarea unor noi metode de a-ți spori veniturile sau ai imboldul de a te implica în diverse demersuri financiare.

Ca să ieși în profit, trebuie să-ți cântărești bine șansele.

Starea de spirit a Leilor este excelentă în primele două decade din septembrie 2017, cât timp vesela și optimista Venus se află chiar în zodia Leului.

Pe de altă parte, vecinătatea Soarelui, stăpânul zodiei tale, cu impulsivul Marte (în perioada 5-22 septembrie) poate să aducă o tendință către risc sau excese și să te expună pericolului de a te accidenta sau de a contracta o maladie infecțioasă ori acută. FECIOARA

( 23 August - 23 Septembrie )

Aflat în zodia Fecioarei până la 22 septembrie 2017, radiantul Soare îți conferă strălucire, vitalitate și o vizibilitate sporită. Te scoate în evidență, te prezintă într-o lumină mai bună.

Marte, care intră în Fecioară pe 5 septembrie, este cunoscut pentru pasiunea și dorințele lui arzătoare. Cu alte cuvinte, nimic nu-ți poate sta în cale dacă vrei să cucerești, iar energia pe care o răspândești te face să pari foarte sexy.

Ai mult mai multă îndrăzneală și dezinvoltură decât de obicei, deci poți să faci mult mai ușor primul pas sau... să lansezi un atac prin surprindere! Atenție, însă, la alegerile pe care le faci în septembrie 2017: nu îl idealiza pe celălalt!

Adevăratele satisfacții vin în ultima decadă: pe 20 septembrie intră în Fecioară Venus, planeta iubirii și a senzualității.

Mercur, stăpânul Fecioarei și al casei carierei Fecioarei, își reia mersul direct pe 5 septembrie 2017, iar pe 8 septembrie intră în Fecioară. Prin urmare, te concentrezi serios asupra a ceea ce ai de făcut. În ultimele săptămâni ți-ai analizat situația și ai tras unele concluzii, iar acum ești gata pentru acțiuni importante.

Marte, care intră în Fecioară pe 5 septembrie, îți ascute spiritul de inițiativă, curajul și combativitatea, ajutându-te să răzbești prin toate pentru a ajunge acolo unde vrei.

Soarele, aflat și el în Fecioară până pe 20 septembrie (este aglomerație mare în zodia Fecioarei luna asta!), îți dă mai multă autoritate și aspirații mai înalte. Sub aceste influențe astrale, faci pași mari înainte.

În plus, Venus, stăpâna casei banilor Fecioarei, este plină de generozitate.

Chiar dacă s-ar putea să fie mai capricios în primele zile din septembrie 2017, tonusul fizic se îmbunătățește vizibil ulterior. Ajungi ca până la urmă să dai pe-afară de energie și vigoare.

Uneori, însă, ce e prea mult strică, așa că trebuie să faci musai ceva cu surplusul energetic. Altminteri, există riscul să o ia razna și să genereze altercații, accidentări sau boli acute. BALANTA

( 23 Septembrie - 23 Octombrie )

Septembrie 2017 este pentru viața sentimentală a Balanțelor o lună cu bune și rele.

Cele bune sunt legate de prezența lui Venus, planeta iubirii, într-o casă norocoasă în primele două decade ale lunii, casă din care face aspecte prietenoase cu Marele Benefic, Jupiter, și cu Saturn, stăpânul casei pasiunii și a erotismului Balanței.

Configurația avantajează mai ales Balanțele aflate în căutare de distracții și plăceri, care ar putea avea ocazia să se implice în flirturi sau aventuri galante. Este bună, în general, pentru amoruri care nu presupun un contract social sau o responsabilitate.

În ceea ce privește relațiile serioase, amplasarea lui Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, în casa a douăsprezecea solară, spune că e rost de însingurare, dezamăgire, blocaj sau alte neplăceri.

Primele două decade din septembrie 2017 sunt foarte favorabile activităților colective, acțiunilor legate de diverse grupuri sau organizații, participării la simpozioane sau la alte evenimente care adună multă lume etc.

Venus, stăpâna Balanței, se află în casa a unsprezecea solară, o casă norocoasă, care aduce oportunități, popularitate, sprijin din partea suporterilor și a protectorilor și, adesea, împlinirea unor speranțe.

Realizările profesionale ale Balanțelor vin mai mult prin șansă, farmec și diplomație, fiindcă Soarele, Marte și Mercur sunt plasați în zona obscură a casei a douăsprezecea, așa că inițiativa și spiritul competitiv sunt diminuate.

Soarele ajunge însă în Balanță pe 22 septembrie, favorizând ambiția și succesul.

În plan financiar, se recomandă cumpătare și prudență.

În aparență, starea generală de sănătate a Balanțelor ar fi bună în septembrie 2017, sau cel puțin așa ar reieși din buna poziționare a lui Venus, stăpâna Balanței.

Totuși, nu dispui de prea multă energie, așa că trebuie să-ți gestionezi foarte judicios resursele și mai trebuie să te ferești de pericolele ascunse, cum ar fi cele care conduc la accidentări sau la reactivarea unor suferințe mai vechi.

Este indicat să eviți abuzurile și să te ferești de substanțele care dau dependență. SCORPION

( 23 Octombrie - 22 Noiembrie )

Septembrie 2017 favorizează relațiile... la nivel înalt!

Cu Venus, planeta iubirii și stăpâna casei cuplului Scorpionului, aflată în sectorul carierei și al prestigiului, nu te mulțumești cu ceva mediocru. Atracțiile tale se îndreaptă spre personaje cu poziție, faimă, calități sau merite deosebite. Iar dacă se poate să te sprijine și pe tine în ambițiile tale sociale sau profesionale, cu atât mai bine.

Se mai poate, dacă ai deja pe cineva, să manifești așteptări mai mari de la omul respectiv, să vrei să-l vezi avansând sau repurtând un succes. Și chiar este posibil să se întâmple asta.

Este o perioadă în care pentru tine contează, parcă, mai mult decât orice, felul în care o relație te poate avantaja din punct de vedere social.

Pe 5 septembrie 2017 Mercur își reia mersul direct în casa carierei Scorpionului, chiar în punctul în care s-a produs eclipsa din 21 august. Evenimentul vestește o schimbare, o înnoire, o surpriză, eventual resetarea unui obiectiv sau reluarea unui proiect mai vechi.

Perioada este foarte legată de mulțimi și societate, deci așteaptă-te să te implici într-un proiect colectiv sau să participi la evenimente cu public.

Este posibil să joci rolul de lider în cadrul unui grup. În septembrie 2017 te bucuri de simpatia șefilor sau a autorităților și poți beneficia de sprijinul perechii sau al cuiva care te iubește.

În plan financiar, este o perioadă bună pentru strângerea de fonduri sau recuperarea unor bunuri și poți avea parte de un cadou ori de alt avantaj material.

În luna septembrie 2017 Scorpionii au un tonus excelent, atât fizic, cât și psihic.

Dispui de forță, energie și optimism. Ca să nu mai vorbim de faptul că, aflându-te pe val și fiind prins(ă) în tot soiul de activități, nici măcar nu mai ai timp să te gândești la boală, darămite să te îmbolnăvești.

Totuși, dacă ai niște afecțiuni mai vechi, fii cu ochii pe ele! Și ar fi bine să te ferești de infecții și intoxicații. SAGETATOR

( 22 noiembrie - 22 Decembrie )

Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, își reia mersul direct pe 5 septembrie 2017. Este un punct de turnură într-un ciclu de 3 luni (iulie, august, septembrie) în care relațiile Săgetătorilor sunt puse, într-un fel sau altul, în legătură cu statutul socioprofesional și/sau cu depărtările, studiile ori căutările spirituale.

Toată această perioadă de 3 luni este menită să te determine să analizezi anumite aspecte legate de dragoste sau căsnicie, mai ales prin prisma poziției sociale sau a compatibilității mentale.

La fel de bine, însă, se poate să fie vorba despre un efort comun al cuplului în direcția elevării profesionale sau a explorării unor noi frontiere: geografice ori intelectual-culturale.

Venus, planeta iubirii, confirmă aceste predispoziții.

Septembrie 2017 este o lună tare: prin casa carierei Săgetătorului trec Soarele, Marte și stăpânul casei, Mercur. Cu o asemenea desfășurare de forțe, poți avea realizări cu totul deosebite.

Soarele îți sporește prestanța, strălucirea, autoritatea și notorietatea. Marte vrea acțiune, îți stimulează spiritul întreprinzător, competitivitatea și dorința de a dovedi de ce ești înstare. Și Soarele și Marte îți insuflă ambiție, forță și putere de influență.

Aflat în poziția ideală, Mercur vine cu un bagaj suplimentar de învățăminte și planuri de înnoire, după retrogradarea din care iese pe 5 septembrie.

Așadar, îți suflă vântul în pânze, un vânt puternic. Ține bine cârma și vei ajunge departe!

În plan financiar, situația este stabilă.

Ești în creștere de formă, dar ai parte de mult stres. Reziști bine la efort intens pe termen scurt, dar la efort prelungit te lasă bateriile.

Luna septembrie 2017 este foarte solicitantă și ai avea un randament mai bun dacă ai alterna acțiunea cu odihna. Cu odihnă-odihnă, nu cu distracții care îți consumă energia.

Este posibil să faci o călătorie ca să rezolvi o problemă medicală. CAPRICORN

( 22 Decembrie - 20 Ianuarie )

Viața sentimentală a Capricornilor se desfășoară în septembrie 2017 mai mult în adâncuri decât la vedere.

Venus, planeta iubirii, se află în casa a opta a Capricornului în primele două decade. Această amplasare a lui Venus poate avea de-a face cu psihologia de cuplu, cu subiectele tabu, cu investigațiile legate de partener/parteneră, cu misterele și nevrozele amorului.

Într-o notă mai pragmatică, prezența lui Venus în casa a opta ar putea să scoată în prim-plan finanțele comune, de la investiții, cadouri, moșteniri sau credite, până la împărțirea de bunuri.

Luna, stăpâna casei cuplului Capricornului, îți sporește șansa în dragoste în intervalul 9-11 septembrie, când se află în casa erotismului, apoi pe 14-15, când traversează casa cuplului, și pe 20-22, când se află în preajma Marelui Benefic, Jupiter.

În primele două decade din septembrie 2017, Venus, stăpâna casei carierei Capricornului, se află într-o casă financiară, fiind în relații amiabile cu Saturn, stăpânul Capricornului, și cu Jupiter, Marele Benefic, care se află în casa carierei. Configurația este bună pentru afaceri, îți poate aduce niște venituri suplimentare sau te poate ajuta să găsești fondurile necesare pentru dezvoltarea profesională.

Mercur, stăpânul casei muncii Capricornului, își reia mersul direct pe 5 septembrie 2017, cu intenția de a aplica anumite metode menite să îți rentabilizeze efortul.

Pe parcursul întregii luni, studiile, cultura, legislația, spiritualitatea, călătoriile sau colaborările la distanță te solicită și au o semnificație sporită.

Succesul este mai vizibil în ultima decadă.

Stăpânul casei bolilor Capricornului, Mercur, își reia mersul direct pe 5 septembrie, iar acesta ar putea fi un semn bun pentru creșterea rezistenței și a moralului.

Numai că, începând din 8 septembrie, Mercur se va afla în același semn cu Soarele și, mai ales, cu Marte. Combinația aduce energie și chef de mișcare și călătorii, dar poate avea și efecte supărătoare, cauzate de grabă, imprudență și excese. VARSATOR

( 20 Ianuarie - 19 Februarie )

După o lună mai agitată, acum poți să te bucuri pe îndelete de o viață relațională armonioasă, fiindcă Venus se află în casa cuplului Vărsătorului până la 20 septembrie 2017.

Traiul în doi e mai plăcut, ofertele amoroase sunt mai numeroase, puterea de atracție crește, iar dragostea găsește mai ușor drumul către tine.

Mai mult, tranzitul lui Venus prin casa cuplului capătă în 2017 o importanță sporită, fiindcă Venus face aspecte bune cu Saturn, stăpânul tradițional al Vărsătorului, și cu Jupiter, Marele Benefic. Configurația vestește un eveniment sentimental important sau o frumoasă realizare comună pentru cuplu.

Relevant este și faptul că Mercur, stăpânul casei dragostei și a sexului Vărsătorului, își reia mersul direct în casa cuplului.

Luna septembrie 2017 are un pronunțat caracter financiar. Prin casa a opta a Vărsătorului își fac de lucru Soarele, Mercur (stăpânul acestei case), Marte (stăpânul casei carierei Vărsătorului) și, în ultima decadă, Venus, impulsionându-ți interesul pentru afaceri, investiții și alte demersuri cu conotații bănești.

Se poate să ai contacte mai frecvente sau mai relevante cu instituțiile financiare, să ai de-a face cu accesarea de fonduri, căutarea de sponsori, cu achiziții sau plăți de valoare mare, cu demersuri legate de o moștenire sau un partaj.

Lucrurile par să aibă legătură cu o colaborare, cu un parteneriat sau cu alte persoane care au influență asupra banilor tăi, cum ar fi clienții, consilierii fiscali ș.a.

Cariera este în mod automat legată de toate acestea.

Din fericire, stăpânul Vărsătorului, Saturn, se află într-o casă bună și atât el, cât și Soarele tău natal, se află într-o relație favorabilă și protectoare cu Jupiter, Marele Benefic. Altfel, toate planetele care se perindă prin casa a opta a Vărsătorului ar putea fi cauzatoare de stres, neliniște, fobii, obsesii sau chiar crize de sănătate.

Ar fi bine să te relaxezi și să nu-ți faci griji din motive închipuite. PESTI

( 19 Februarie - 21 Aprilie )

Luna septembrie 2017 are puternice conotații relaționale, care îți marchează viața socială, colaborările, mariajul sau legăturile sentimentale.

Prin casa relațiilor Peștilor își fac drum Soarele (până pe 22 septembrie), Marte (începând din 5), Mercur (între 8 și 30) și Venus (după 20). O mare aglomerație, care generează un dinamism accentuat, multă pasiune, nevoia de a acționa rapid și decisiv, posibilitatea de a avea de ales între mai multe variante și, în general, apariția unor evenimente remarcabile prin importanță sau intensitate.

Perioada aduce elan, revigorare sau înnoire.

Este interesant că Mercur, stăpânul casei relațiilor Peștilor, își reia mersul direct pe 5 septembrie 2017 în casa responsabilităților, chiar acolo unde s-a format eclipsa de Soare din 21 august, legând cumva viața de cuplu a Peștilor de muncă sau obligații.

În primele două decade din septembrie 2017 se formează o combinație fericită între Venus (aflată în casa muncii Peștilor), Saturn (aflat în casa carierei) și Jupiter (situat într-o casă financiară).

Configurația este prielnică dezvoltării profesionale, afacerilor și productivității. Perioada este potrivită pentru a întreprinde acțiuni care îți pot rentabiliza munca și ți-o pot face mai plăcută și mai rodnică.

Colaborările, parteneriatele și munca de echipă sunt prioritare, solicitante și aducătoare de satisfacții.

Este posibil ca septembrie 2017 să aducă Peștilor decizii sau evenimente legate de contracte, clientelă, concurență.

Oricum, relațiile cu ceilalți au un rol determinant asupra carierei și veniturilor, deci consolidează-le și menține-le într-un cadru amiabil!

Ieșirea din retrogradare a lui Mercur în casa bolilor Peștilor chiar în punctul în care s-a format eclipsa de Soare din august ar putea favoriza punerea unui diagnostic, adoptarea unui tratament sau clarificarea unei probleme medicale.

Combinația cere să fie tratată cu toată responsabilitatea, așa că e bine să mergi pe cărări sigure și pe mâna celor mai buni specialiști (medici) în domeniu.

Altfel, perioada este cam agitată și te zbați prea mult pentru ceilalți. Ar fi bine să ai mai multă grijă de tine.
Şefa TSD Arad, declaraţii demne de noaptea minţii, la Realitatea TV. Tânăra ...

STIREA ZILEI - Vineri, 19 Ianuarie, 2018 16:12

Şefa TSD Arad, declaraţii demne de noaptea minţii, la Realitatea TV. Tânăra  ... Răfuiala dintre liberalii şi social- democraţii din Arad atinge noi culmi iar reprezenţanţii tuturor organizaţiilor, fie că este vorba de seniori, femei sau tineret, au ajuns rând pe rând în prima linie a bătăliei politice.   Şt ...

ABONARE LA NEWSLETTER

Introduceti adresa dvs de email:
   

Afacere la cheie, de vânzare, în Arad!

Luni, 09 Octombrie, 2017 19:05

Afacere la cheie, de vânzare, în Arad!

O afacere "la cheie" a fost scoasă de curând la vânzare în Arad. Este vorba de ineditele mânere publicitare “bus handle” amplasate în tramvaiele din Ar ...

Preşedintele CCIA, Gheorghe Seculici, întâlnire cu o importantă delegaţie chineză la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie a României

Vineri, 19 Ianuarie, 2018 17:11

Preşedintele CCIA, Gheorghe Seculici, întâlnire cu o importantă delegaţie chineză la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie a României

Marți, 16 ianuarie, Gheorghe Seculici, vicepreședintele CCIR și președintele CCIA Arad, a primit vizita unei delegații de oameni de afaceri chinezi din provincia Jiangsu. Delegația chinez ...

Arădeanul Marius Copil amendat pentru comportament nesportiv la Australian Open

Sambata, 20 Ianuarie, 2018 08:25

Arădeanul Marius Copil amendat pentru comportament nesportiv la Australian Open

Eliminat inca din primul tur de la Australian Open 2018, Marius Copil a avut parte de o surpriza neplacuta inainte sa plece acasa.   Organizatorii de la Australian Open au decis ...

(P) Spălătoria automată Vibo Washing redă frumuseţea covoarelor.

Duminica, 03 Septembrie, 2017 13:50

(P) Spălătoria automată Vibo Washing redă frumuseţea covoarelor.

   Pare greu de crezut că un covor murdar şi plin de praf să se poată întoarce vreodată la starea impecabilă de la început a culorii şi a ţesăturii, însă Vib ...

Leul, Şomajul şi ROBOR-ul cresc sub ochii PSD-ului precum porcul sub ochii stăpânului!

Vineri, 19 Ianuarie, 2018 17:39

Leul, Şomajul şi ROBOR-ul cresc sub ochii PSD-ului precum porcul sub ochii stăpânului!

Chiar aşa, Leul, RBORUL şi şomajul cresc precum porcul sub privirea plină de dragoste a stăpânului.   Şi începem cu Leul, căci el ne afecteză viaţa zilnic celor care a ...

Machiajul ,,no-makeup” – ce este si ce produse cosmetice folosesti (P)

Vineri, 19 Ianuarie, 2018 08:34

Machiajul ,,no-makeup” – ce este si ce produse cosmetice folosesti (P)

Cu siguranta ai observat deja ca majoritatea vedetelor au un ten impecabil in poze pe Facebook si Instagram insotite de hashtaguri precum #nomakeup sau #wokeuplikethis.  Da, vrem si noi sa ...

Daddy Vărcuş „promite” gazon la UTA până în vara lui 2018

Miercuri, 17 Ianuarie, 2018 20:23

Daddy Vărcuş „promite” gazon la UTA până în vara lui 2018

Şedinţa CLM de miercuri,17 ianuarie, se anunţa una destul de „plictisitoare”, pe ordinea de zi aflându-se doar opt proiecte, cel mai important dintre ele fiind validarea mand ...

Anchetă OLAF la Sântana! Mai multe angajate ale Primăriei, suspectate că au deturnat fonduri europene

Joi, 18 Ianuarie, 2018 11:37

Anchetă OLAF la Sântana! Mai multe angajate ale Primăriei, suspectate că au deturnat fonduri europene

Inspectorii Oficiului European de Luptă Antifraudă (OLAF) au demarat miercuri o anchetă care vizează mai multe persoane din Sântana. Aceştia spun că mai multe localnice, printre care ...

Cum functioneaza un bong si care sunt principalele sale componente?

Marti, 16 Ianuarie, 2018 20:09

Cum functioneaza un bong si care sunt principalele sale componente?

Bongul, cunoscut si sub numele de pipa cu apa, este unul din cele mai populare instrumente pentru fumat. Termenul de bong provine din tailandezul "baung", care se refera la un tub cilindric din b ...

Condamnată la 7 ani, eliberată după 3 luni! Află cum a reuşit fosta judecătoare din Ineu, să obţină eliberarea!

Vineri, 19 Ianuarie, 2018 20:51

Condamnată la 7 ani, eliberată după 3 luni! Află cum a reuşit  fosta judecătoare din Ineu, să obţină eliberarea!

Fosta judecătoare din Ineu, Floriţa Boloş,condamnată de către colegii săi la 7 ani de închisoare pentru  a fost eliberată viner, 19 ianuarie, din penitenciar după mai puţin de ...

Servicii diversificate la Gospodăria Comunală Arad

Marti, 05 Decembrie, 2017 08:47

Servicii diversificate la Gospodăria Comunală Arad

Oferta Gospodărirea Comunală Arad S.A.     1.Amenajare și întreținere spații verzi, grădini ornamentale, lucrări agricole   Ancorat arbori cu sârmă Arat ...

Tânăr din Curtici, dispărut fără urmă. Poliţia încearcă să dea de urma lui

Joi, 18 Ianuarie, 2018 13:57

Tânăr din Curtici, dispărut fără urmă. Poliţia încearcă să dea de urma lui

Un tânăr din localitatea Curtici este căutat cu disperare de familie şi poliţişti după ce a dispărut fără urmă. La data de 14 ianuarie, a plecat de la domiciliul său din Curtici ...

Lovitură pentru Robert Mureşan! Arădeanul va fi imaginea DUCATI în România

Joi, 18 Ianuarie, 2018 08:02

Lovitură pentru Robert Mureşan! Arădeanul va fi imaginea DUCATI în România

Premieră pentru Robert Mureșan, campionul național va concura în 2018 pe o motocicletă Ducati.   Arădeanul are planuri măreţe pentru următorii doi ani, anul 2018 fiind p ...

Inflaţia a atins cel mai mare nivel din ultimii 4 ani!

Marti, 12 Decembrie, 2017 11:11

Inflaţia a atins cel mai mare nivel din ultimii 4 ani!

Prețurile de consum au continuat să crească în luna noiembrie a acestui an, rata anuală a inflației urcând la 3,23%, de la 2,6% în octombrie, pe fondul scumpirii mărfurilo ...

Ionel Bulbuc (PNL): Din cauza PSD-ului Aradul rămâne fără monumentul Marii Uniri

Vineri, 19 Ianuarie, 2018 17:49

Ionel Bulbuc (PNL): Din cauza PSD-ului Aradul rămâne fără monumentul Marii Uniri

„Acum, în an Centenar când grija oricărui parlamentar, oficial, demnitar șamd ar trebui să fie celebrarea celui mai important eveniment al României întregite, rep ...

Şcolile, în atenţia poliţiştilor locali

Vineri, 19 Ianuarie, 2018 10:12

Şcolile,  în atenţia poliţiştilor locali

Începând de săptămâna aceasta, odată cu reluarea orelor de curs în şcoli, conducerea Direcţiei Generale de Poliţie Locală din cadrul Primăriei Municipiului Arad a ...

Unul dintre cei mai longevivi primari din ţară îşi pierde mandatul! Gheorghe Feieş rămâne fără oraşul Sebiş

Joi, 18 Ianuarie, 2018 17:19

Unul dintre cei mai longevivi primari din ţară îşi pierde mandatul! Gheorghe Feieş rămâne fără oraşul Sebiş

Gheorghe Feieş, primarul liberal al oraşului Sebiş, unul dintre cei mai longevivi edili din ţară, a pierdut şi ultima şansă de reabilitare în procesul cu Agenţia Naţională de Int ...