STIRI - CULINAR

  • Un nou lanț de fast-food, cu specific mexican, intră pe piaţa din România

    Un nou lanț de fast-food, cu specific mexican, intră pe piaţa din România

    Marti, 25 Iulie, 2017 09:41

    România este nominalizată în planurile oficiale ale grupului american Yum! Brands, pentru deschiderea unui nou lanţ de Fastfood-uri cu specific mexican.     Potrivit directorului general al companiei, Melissa Lora, se vor deschide mai multe restaurante de tip fast-food sub sigla de Taco Bell, un brand recunoscut la nivel internaţi ...

  • Parada Clătitelor de la Moneasa ajunge la ediţia a XVII-a

    Parada Clătitelor de la Moneasa ajunge la ediţia a XVII-a

    Marti, 11 Iulie, 2017 12:23

      Cea de-a XVII-a ediţie a Paradei Clătitelor se va desfăşura în staţiunea Moneasa, în zilele de 29 şi 30 iulie. Primăria Moneasa a pregătit pentru publicul prezent un program aparte. În faţa publicului vor evolua: ansambul Cununiţa, Mile Povan, Ioana şi Dragoş Pricop, Petrică şi Ramona Viţa, Fraţii Petreuş, Formaţi ...

  • Reţeta săptămânii: Plăcintă Stoarză cu brânză - de Alina Bucatoş

    Reţeta săptămânii: Plăcintă Stoarză cu brânză - de Alina Bucatoş

    Duminica, 02 Iulie, 2017 23:11

    Indiferent de locul în care ajungi, şi de drumul pe care l-ai parcus până acolo, nu uită niciodată de unde ai plecat. Ca şi persoane, suntem suma oamenilor care au trecut prin viaţa noastră, a locurilor unde am trăit şi a amintirilor pe care le-am creat. Pentru mine mâncarea, nu mai este de mult un mijloc de subzistenţă şi o su ...

  • Se încing bucătăriile Street FOOD Festival Arad

    Se încing bucătăriile Street FOOD Festival Arad

    Miercuri, 07 Iunie, 2017 10:50

    Dragi gurmanzi, se încing bucătăriile Street FOOD Festival Arad. În perioada 15 - 18 Iunie Piața Avram Iancu va deschide porțile unei noi ediții ale conceptului ce anul acesta ajunge în 9 orașe din România. După ce au bucurat peste 100.000 de gurmanzi din Oradea, Iași și Sibiu, bucătarii participanți și-au reîncins d ...

  • Reţeta săptămânii-Bruschete cu usturoi şi pătrunjel- de Alina Bucatoş

    Reţeta săptămânii-Bruschete cu usturoi şi pătrunjel- de Alina Bucatoş

    Duminica, 07 Mai, 2017 16:10

    Mie îmi place foarte mult usturoiul, cred că nici nu pot să supravieţuiesc fără el…iar reţeta de faţă, conţine o cantitate depravantă de usturoi. Am conceput-o că pe o alternativă la variant americană de pâine cu usturoi . Din păcate însă , preparatul în cauza, nu poate fii servit musafirilor, fără un avertisme ...

  • Reţeta săptămânii-Lasagna Bolognese- de Alina Bucatoş

    Reţeta săptămânii-Lasagna Bolognese- de Alina Bucatoş

    Luni, 01 Mai, 2017 16:15

    Prietenă mea cea mai bună, Raluca, cataloghează mâncarea în două mari categorii : mâncarea care îţi vindecă sufletul şi restul…   Honey bunny, să ştii că ai dreptate!!! De fiecare dată când gătesc lasagna, mă gândesc la tine şi la mâncarea ta pentru suflet.   Am ajuns la concluzia c ...

  • Istoria trabucului: Partea III: Primele mărci de trabucuri

    Istoria trabucului: Partea III: Primele mărci de trabucuri

    Duminica, 09 Aprilie, 2017 22:03

    Stimați cititori, continuăm astăzi incursiunea în „arta fumatului de trabucuri”, începută în urmă cu două ediții, printr-un episod în care vom descoperi cum au luat ființă câteva dintre cele mai renumite și mai longevive mărci de trabucuri din lume.Fondată în 1834 de către imigrantul spaniol Ignaci ...

  • Reţeta săptămânii-Cheesecake de sărbătoare cu migdale şi căpşuni- de Alina Bucatoş

    Reţeta săptămânii-Cheesecake de sărbătoare cu migdale şi căpşuni- de Alina Bucatoş

    Duminica, 09 Aprilie, 2017 18:58

    De-a lungul timpul am învăţat cea mai preţioasă lecţie de gătit : nu ai nevoie de ingrediente scumpe nici de tehnică sofisticată ca să poţi să realizezi un preparat deosebit. Ai nevoie de un minim de îndemnare, şi multă dăruire.  Când eram copil, în fiecare an de Paşte eram, de-a dreptul fascinată de grămezile d ...

  • S-au descoperit alimentele din viitor

    S-au descoperit alimentele din viitor

    Miercuri, 05 Aprilie, 2017 11:23

    Ofiţerii de investigații a fraudelor economice din cadrul Inspectoratului de poliție Râșcani au depistat încălcări grave în activitatea unei fabrici de brânzeturi din orașul Râșcani, specializată în producerea şi comercializarea produselor lactate.   Ca urmare a perchezițiilor efectuate, la 31 martie 2017 ...

  • Reţeta săptămânii - Pui chinezesc picant-- de Alina Bucatoş

    Reţeta săptămânii - Pui chinezesc picant-- de Alina Bucatoş

    Duminica, 02 Aprilie, 2017 13:21

    Am învăţat să pregătesc această reţetă în urmă cu vreo 7 ani, pe vremea când soţul meu făcea mofturi la mâncare mai mult decât un copil de 2 ani. Declarase un război total cărnii de orice natură, şi devenise aproape vegetarian. Nu sunt de loc adepta curentului vegetarianism, din contra. Eu cred cu tărie în p ...

  • Reţeta săptămânii - Waffles cu căpşuni - de Alina Bucatoş

    Reţeta săptămânii - Waffles cu căpşuni - de Alina Bucatoş

    Duminica, 26 Martie, 2017 19:23

    Pentru mine, de câţiva ani încoace, weekend-ul, înseamnă o tradiţie frumoasă, pe care am transformat-o oarecum şi într-o rutină plină de satisfacţie.  Sfârşitul de săptămână mă găseşte de multe ori acasă, iar atunci am destul timp la dispoziţie să creez şi să îmi răsfăţ familia, cu c&acir ...

  • Istoria trabucului: ParteaII: Etichetele trabucurilor, de Marius Porcolean

    Istoria trabucului: ParteaII: Etichetele trabucurilor, de Marius Porcolean

    Duminica, 12 Martie, 2017 18:03

    În ediția anterioară a revistei, am început miniseria intitulată „arta fumatului de trabucuri” și am vorbit despre istoria trabucurilor, ajungând undeva pe la mijlocul secolului al XIX-lea. Iată că a sosit momentul să continuăm povestea, dezvoltând ideea cu care am închis discuția data trecută: inventarea, ...

  • Reţeta săptămânii - Salată de creveţi cu sos Marie Rose -de Alina Bucatoș

    Reţeta săptămânii - Salată de creveţi cu sos Marie Rose -de Alina Bucatoș

    Duminica, 12 Martie, 2017 17:44

    În urmă cu câţiva ani, am fost invitată să gătesc în timpul unei emisiuni speciale de Revelion, iar echipamentele de care dispuneam în platou erau aproape minime: o plită electrică improvizată şi o sursă de curent. Pentru că cei care se ocupau de emisiune doreau o reţetă cu iz festiv, am ales reţeta de faţă. Ce î ...

  • Când se plantează legumele în grădină ?

    Când se plantează legumele în grădină ?

    Duminica, 12 Martie, 2017 08:12

    Legume care se seamănă sau se plantează în februarie :20-28 februarie: morcov, pătrunjel, mărar, leuștean, ridichi de lună, ceapă, usturoi, ceapă verde de iarnă, mazăre, spanac, salată, plantarea rizomilor de hrean; Semințele trebuie să fie sănătoase iar straturile de pământ se acoperă cu un rând fin de gunoi de graj ...

  • Reţeta săptămânii : Madleneis cu levănţică şi vanilie – de Alina Bucatoş

    Reţeta săptămânii : Madleneis cu levănţică şi vanilie – de Alina Bucatoş

    Duminica, 05 Martie, 2017 04:13

    Am călătorit în Franţa de câteva ori, şi întotdeauna am făcut-o cu plăcere. M-am îndrăgostit profund şi irevocabil de aerul boem şi gustul irezistibil al mâncării de acolo. Reţetele franţuzeşti îmi aduc aminte mereu de atmosfera pariziană, iar atunci când mă apucă dorul de Franţa, gătesc ceva ce mă ...

  • Vezi ce mănâncă Regina Angliei!

    Vezi ce mănâncă Regina Angliei!

    Sambata, 04 Martie, 2017 16:44

    Te-ai fi aşteptat că o personalitate ca Regina Marii Britanie, să aibe o dietă compusă din cele mai sofisticate şi scumpe preparate culinare. Ei bine realitatea este însă foarte diferită. Fostul bucătar al Casei Regale Britanice, a divulgat de curând ce obiceiuri culinare are cu adevărat Regina Elisabeta a Mari Britanie.  Darren M ...

  • Reţeta săptămânii : Pâine umplută – de Alina Bucatoş

    Reţeta săptămânii : Pâine umplută – de Alina Bucatoş

    Duminica, 26 Februarie, 2017 17:43

    De pâine mă leagă cele mai frumoase momente din copilăria mea. Bunica făcea cea mai bună pâine din lume, iar ziua de copt ,care venea o dată pe săptămâna, era o zi de o importantă egală cu venirea lui Moş Crăciun. Aveam voie să mă joc cu aluatul, iar bunica ne făcea “pupeze”. O pâinică, care avea &icir ...

  • Cele mai ciudate leacuri anti-mahmureală

    Cele mai ciudate leacuri anti-mahmureală

    Sambata, 25 Februarie, 2017 19:26

    O vorba din popor spune niciodată să nu spui niciodată. Toţi cei care au trecut vreodată printr-o durere de cap sfâşietoare, de parcă ai făcut impact frontal cu un tir, datorită serii/ zilei dinainte spun : “Eu niciodată nu am să mai beau !”.  Secolul XXI, ne oferă leacuri anti-mahmureală la îndemână şi ...

  • Top 10 ce le mai scumpe alimente din lume

    Top 10 ce le mai scumpe alimente din lume

    Miercuri, 22 Februarie, 2017 14:14

     Dacă te-ai întrebat vreodată, de ce nota de plată de la restaurantele "haute cuisine", au întotdeauna mai multe zerouri de cât ai putea numără, atunci îţi spunem noi. Unele materii prime folosite restaurantele de elită au preţuri atât de exorbitante încât te gândeşti dacă într-adevăr sun ...

  • Mic dicţionar al condimentelor

    Mic dicţionar al condimentelor

    Duminica, 19 Februarie, 2017 19:45

    Când am început să bucătăresc , cea mai mare provocare a fost potrivirea perfectă a condimentelor cu ingredientele de bază. Am dat greş de multe ori, ba condimentam prea tare, ba deloc. Am început, încet – încet să îmi întocmesc un mic ghid al condimentelor, ce mi-a fost de mare ajutor, reuşind tot odat ...

  • Gomboţi cu brânză şi sos de vanilie

    Gomboţi cu brânză şi sos de vanilie

    Duminica, 19 Februarie, 2017 17:12

    Gomboţii cu brânză a fost primul desert pe care l-am pregătit, aşa că va puteţi închipui cât de ataşată sunt de reţeta această… Îmi aduce aminte de copilărie, şi de primele mele aventuri în lumea deserturilor şi a preparatelor dulci.  Aveam vreo 12 ani şi eram la bunici în vacanţa de vara. Afar ...

  • 13 “minciuni” şi miturile care au făcut lumea mai grasă şi mai nesănătoasă

    13 “minciuni” şi miturile care au făcut lumea mai grasă şi mai nesănătoasă

    Duminica, 19 Februarie, 2017 15:35

    Nutriţia, mai ales partea legată de slăbit si sănătate, este plină de non-sens. Acest articol cuprinde cele mai rele exemple, dar lista pututea fii mult mai mare. Iată topul celor 13 “minciuni” şi miturilor care au făcut lumea mai grasă şi mai nesănătoasă.     1) Ouale sunt rele pentru sanatate    Ouale sunt ...

  • Reţeta săptămânii: Pannacota cu cardamon şi sos rece de fructe de pădure, de Alina Bucatos

    Reţeta săptămânii: Pannacota cu cardamon şi sos rece de fructe de pădure, de Alina Bucatos

    Duminica, 12 Februarie, 2017 12:19

    Mă numesc Alina Anamaria Bucatos şi gătesc de când mă ştiu… Atunci când îmi aduc aminte de copilărie , îmi apar în minte momentele ferice când bunica făcea pâine, plăcintă întinsă cu brânză, langoşi cu usturoi sau gogoşi pudraţi cu zahăr vanilat…. Trag linie, fac socoată , i ...

  • Istoria trabucului: Partea1, de Marius Porcolean

    Istoria trabucului: Partea1, de Marius Porcolean

    Vineri, 10 Februarie, 2017 19:11

    Dragi cititori, având în vedere că mai toată lumea este înnebunită în această perioadă de toate mașinațiunile ce se petrec pe scena politică „mioritică”, una mai șocantă ca alta, am considerat că ar fi un moment realmente oportun să ne desprindem puțin de la realitatea brutală de zi cu zi cu ajutorul unei mi ...

  • Spartanii cuceresc Aradul!

    Spartanii cuceresc Aradul!

    Joi, 10 Noiembrie, 2016 11:47

    Spartan este o reţea de restaurante care a plecat de la un concept de inspiraţie grecească pe care l-a individualizat într-un mod original. In momentul de faţă cele cinci sosuri servite in restaurantele Spartan sunt marcă înregistrată. Reţetele folosite sunt pe bază de carne frăgezită în iaurt, care nu conţine aditivi, iar lipia ...

  • La ce riscuri eşti expus dacă ai intoleranţă la Lactoză ! VEZI simptomele

    La ce riscuri eşti expus dacă ai intoleranţă la Lactoză ! VEZI simptomele

    Sambata, 08 Octombrie, 2016 08:53

    LACTOZA ŞI INTOLERANŢA EI ! AFLĂ ce riscaţi dacă aveţi intoleranţă la lactoyă şi continuaţi să mâncaţi lactate şi care sunt simptomele !   “Cei mai mulţi dintre noi suntem programaţi genetic ca după vârsta de 2-10 ani uneori şi mai târziu, să nu mai tolerăm laptele sau produsele lactate. Acest fenomen nu est ...

  • Dieta cu cruditati: ideala pentru intarirea sistemului imunitar

    Dieta cu cruditati: ideala pentru intarirea sistemului imunitar

    Luni, 14 Martie, 2016 14:18

    Dieta cu cruditati e un pas important ce inseamna o schimbare totala a stilului de viata. Trecerea se face pas cu pas, fara graba, asteptand in tihna semnalele organismului daca sa mergi sau nu mai departe. Daca stomacul da semne cu nu tolereaza mai bine ai renunta la anumite cruditati care nu ti se potrivesc.  Legumele crude pot face minuni in cadrul ...

  • Dieta hiposodata: cea mai sanatoasa dieta pentru inima

    Dieta hiposodata: cea mai sanatoasa dieta pentru inima

    Vineri, 11 Martie, 2016 11:57

    Dieta hiposodata inseamna limitarea consumului de sare de masa din meniul zilnic, fiind un prim pas responsabil catre un stil de viata sanatos acum, dar si pentru anii ce vor urma. De evitat intr-o dieta hiposodata: Sodiul apare in majoritatea alimentelor. Forma cea mai des intalnita este clorura de sodium (NaCl) sau sarea de masa. Credeti sau nu, alimente ...

  • Dieta cu supa de varza pentru 7 zile

    Dieta cu supa de varza pentru 7 zile

    Joi, 10 Martie, 2016 09:53

    Dieta cu supa de varza este considerata a fi un regim fad, deoarece se bazeaza pe consumul unei cantitati nelimitate de supa de varza, care este slaba in calorii, dar bogata in fibre. Cu alte cuvinte, se incurajeaza un consum cat mai mare din acel tip de supa, dar se mai adauga, pe langa aceasta, si anumite cantitati de legume si fructe. Se poate urma doar ...

  • Dieta cu fibre te ajuta sa ai un tranzit intestinal sanatos

    Dieta cu fibre te ajuta sa ai un tranzit intestinal sanatos

    Marti, 08 Martie, 2016 17:50

       Fibrele sunt o componentă benefică intr-o dieta de slăbire, deoarece sunt greu de digerat și oferă echilibru în sistemul digestiv. Stomacul se poate goli mai lent atunci când fibrele sunt prezente, ceea ce înseamnă că te vei simți plin pentru mai mult timp dupa masa. Nivelul colesterolului, controlul de zahar din s&acir ...

  • Dieta Cambridge: schimba obiceiurile alimentare nesanatoase

    Dieta Cambridge: schimba obiceiurile alimentare nesanatoase

    Joi, 03 Martie, 2016 21:14

    Cu siguranta esti tentata sa o incerci, dar, pentru a te convinge, iti voi prezenta cateva motive pentru care ar trebui neaparat sa alegi dieta Cambridge. Astfel, pe langa faptul ca te va ajuta sa iti recapeti silueta si sa fii din nou in centrul atetiei, acest regim alimentar are si rolul de a-ti schimba obiceiurile alimentare nesanatoase insa fara a te inf ...

  • Dieta cu ciocolata reduce tensiunea arteriala

    Dieta cu ciocolata reduce tensiunea arteriala

    Miercuri, 02 Martie, 2016 14:44

       Dieta cu ciocolata ca si multe alte tipuri de  diete implica de cele mai multe ori utilizarea unui produs de baza care poate ajuta sau nu la eliminarea toxinelor din organism si eventual la eliminarea surplusului de strat adipos.     Exista foarte multe exemple oferite de către persoane care au ținut dieta, si care au măr ...

  • Diete sanatoase de primavara

    Diete sanatoase de primavara

    Marti, 01 Martie, 2016 20:37

    Primăvara este sezonul cu cele mai multe legume şi, de aceea, o dietă sănătoasă de primăvară este binevenită. Pe tot parcursul unei diete de primăvară, este esenţial să nu sari peste micul dejun, doar aşa te vei simţi sătulă pe toată durata zilei şi nu vei avea senzaţie de foame.  Încearcă să renunţi la obiceiurile nesănă ...

  • Retete pentru detoxifierea organismului

    Retete pentru detoxifierea organismului

    Vineri, 26 Februarie, 2016 17:17

    In cazul in care va doriti sa fiti din nou pline de energie, insa simtiti cum oboseala va copleseste, este cazul sa va ganditi serios sa alegeti din aceste retete pentru detoxifierea organismului. Curatandu-va corpul de toxine, va veti simti pline de vitalitate si, cel mai important, va veti creste imunitatea, prevenind si aparitia unor boli precum cele de ...

  • Cele mai bune motive pentru a allege dieta cu conopida

    Cele mai bune motive pentru a allege dieta cu conopida

    Luni, 22 Februarie, 2016 11:41

       Dieta cu conopida este o dieta speciala, bazata pe consumul de conopida fireste, dar daca va hotarati sa o urmati, aveti mari sanse sa scapati de kilogramele in plus mult mai repede.     De ce o dieta cu conopida? Raspunsul este foarte simplu: conopida este un aliment extraordinar, desi nu este foarte popular la noi. Insa, este b ...

  • Reţete pline de savoare: Creveţi flambaţi în Coniac - Recomandarea Padam Bistro

    Reţete pline de savoare: Creveţi flambaţi în Coniac - Recomandarea Padam Bistro

    Vineri, 29 Ianuarie, 2016 12:20

    După cum bine ştiţi, cognacul este doar băutura distilată din vinul învechit, fabricată în provincia Cognac, iar creveţii sunt un aliment uşor, carnea lor delicată fiind bine pusă în valoare de către sosul aromat de cognac, care prin flambare le da o aromă şi un gust deosebit făcând pereche - într-un mod interesant ...

  • Cinci alimente care să-ți țină de cald în zilele cu ger

    Cinci alimente care să-ți țină de cald în zilele cu ger

    Joi, 21 Ianuarie, 2016 12:33

    Aproape întreaga Românie se află cu cod galben de ger năprasnic până luni. Medicii ne recomandă ca în această perioadă să ne îmbrăcăm bine și să încercăm să ne ferim cât putem de frigul de afară.   În afară însă de izolarea termică, există și câteva alimente care ne poți ...

  • Câştigă produse BIO de la Pronat

    Câştigă produse BIO de la Pronat

    Marti, 05 Ianuarie, 2016 12:53

    Intens dezbătuta în zilele noastre, alimentaţia constituie un subiect destul de sensibil şi controversat sub anumite aspecte. Alimentele BIO nu sunt cu siguranţă un concept nou. Produsele organice sunt la fel de vechi precum lumea, dar într-o societate care s-a îndepărtat tot mai mult de ele, noi, Pronat (acronim de la PROduse NATural ...

  • AUX CHOCOLATE - Desertul recomandat de Padam Bistro

    AUX CHOCOLATE - Desertul recomandat de Padam Bistro

    Marti, 05 Ianuarie, 2016 11:46

    Este un desert simplu, dar special, care nu conţine nici un fel de aditivi, arome artificiale sau agenţi de creştere – doar ciocolată de cea mai bună calitate. Magia produsă - prăjiturele cu mijlocul de ciocolată fluidă, sunt o sărbătoare a gustului desăvârşit. INGREDIENTE: 3 ouă 3 linguri zahăr 3 linguri fai ...

  • Metode simple de a scoate pesticidele din fructe și legume

    Metode simple de a scoate pesticidele din fructe și legume

    Luni, 04 Ianuarie, 2016 14:39

    Multe dintre fructele și legumele pe care le cumpărăm din magazine conțin substanțe dăunătoare organismului, precum pesticidele. Dacă nu știi să alegi fructele și legumele care nu conțin aceste substanțe, sau dacă nu ai posibilitatea să cumperi alimente bio, realitatea.net prezintă trei moduri simple prin care poţi să scoți pesticidele din ...

  • NOU ÎN ARAD: Bistro Tirol

    NOU ÎN ARAD: Bistro Tirol

    Luni, 04 Ianuarie, 2016 13:17

    Provenienţa cuvântului Tirol, care vine de la regiunea austriacă pe care am vizitat-o în câteva rânduri, şi care m-a impresionat în aşa fel încât am pornit să deschid un local inedit, în care preparatele tradiţionale româneşti, gătite "ca acasă" să predomine. Totuşi pentru că purtăm un nume a ...

  • Scoici cu vin alb– Reţeta recomandată de Bruschetteria Prinzz

    Scoici cu vin alb– Reţeta recomandată de Bruschetteria Prinzz

    Miercuri, 23 Decembrie, 2015 12:22

    INGREDIENTE: 1 săculeţ scoici proaspete (2 kg) 2 legături pătrunjel proaspăt 2-3 linguri ulei de măsline 5-6 căţei usturoi, 1 praz 150 ml vin alb şi lămâie piper negru şi alb MOD DE PREPARARE: Se spală bine scoicile, trecându-le sub un jet de apă rece, răzuind fitilul extern al scoicilor, care nu este comestibil. Înd ...

  • PRONAT: Alimentaţia sănătoasă este pasiunea noastră (P)

    PRONAT: Alimentaţia sănătoasă este pasiunea noastră (P)

    Miercuri, 23 Decembrie, 2015 11:43

    Consumul de produse fără E-uri este un act de sprijin conştient al propriului organism. Este contribuţia responsabilă a fiecăruia la propria sănătate. Acesta este credo-ul nostru, echipa care formăm cu entuziasm PRONAT-ul.  Alimentele BIO nu sunt cu siguranţă un concept nou. Produsele organice sunt la fel de vechi precum lumea, dar înt ...

  • Tăierea şi pomana porcului, în Piaţa Avram Iancu

    Tăierea şi pomana porcului, în Piaţa Avram Iancu

    Joi, 17 Decembrie, 2015 14:46

    Centrul Municipal de Cultură alături de Primăria Municipiului Arad vă așteaptă sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 12.00 pentru a sărbători în stil tradițional venirea Crăciunului. În ultimul sfârșit de săptămână înainte de sărbătoarea Nașterii Domnului, în Piața Avram Iancu programul festiv în ...

  • NOU ÎN ARAD: Fresh & Crepes (P)

    NOU ÎN ARAD: Fresh & Crepes (P)

    Miercuri, 09 Decembrie, 2015 12:42

    Fresh & Crepes, o afacere cu capital românesc, un concept gourmet food, care promovează atât consumul de fructe cât şi cel de legume. Fresh & Crepes și-a deschis porţile la începutul lunii Decembrie, în incinta Complexului Comercial Atrium Mall, la etajul al doilea şi se adresează iubitorilor de gusturi naturale &a ...

  • Fresh & Crepes - ”Alege să trăieşti sănătos”

    Fresh & Crepes - ”Alege să trăieşti sănătos”

    Joi, 03 Decembrie, 2015 00:05

    Fresh & Crepes, o afacere cu capital românesc, un concept gourmet food, care promovează atât consumul de fructe cât şi cel de legume. Fresh & Crepes îşi deschide porţile la începutul lunii Decembrie, în incinta Complexului Comercial Atrium Mall, la etajul al doilea şi se adresează iubitorilor de gusturi natur ...

  • Savurează o delicatesă „Delizioso” de Ziua Tortului

    Savurează o delicatesă „Delizioso” de Ziua Tortului

    Joi, 26 Noiembrie, 2015 12:34

    Ziua Tortului, sărbătorită azi, 26 noiembrie, s-a născut în Franța de la cuvintele celebre ale soției lui Ludovic al XVI-lea, Marie Antoinette, informează bunadimineata.ro. În timpul foametei care a chinuit Franța în acea perioadă, reginei i s-ar fi adus la cunoștință faptul că țăranii sunt atât de săraci înc&aci ...

  • Bruschette cu ton - à la Bruschetteria Prinzz

    Bruschette cu ton - à la Bruschetteria Prinzz

    Joi, 19 Noiembrie, 2015 10:32

          Ingrediente:   3 felii de pâine, 1 linguriţă de ulei de măsline, sos de roşii, mozzarella, ton în ulei de măsline, ceapă, măsline, legume, sare, piper după gust.   Mod de preparare:   Pâinea se prăjeşte pe ambele părţi prin ce metodă va place. Se pun feliile într-o tavă tapeta ...

  • Postul Crăciunului: Ce alimente să consumi şi unde le găseşti

    Postul Crăciunului: Ce alimente să consumi şi unde le găseşti

    Vineri, 13 Noiembrie, 2015 10:53

    Postul Crăciunului ne amintește de postul patriarhilor și drepților din Vechiul Testament și de postul lui Moise de pe Muntele Sinai. După cum aceștia au postit în vederea venirii lui Mesia, tot astfel se cuvine să întâmpinăm și noi nașterea lui Hristos, potrivit crestinortodox.ro. Primele mențiuni despre ținerea acestui post ...

  • Ce e mai sănătos pentru gătit: ulei sau untură?

    Ce e mai sănătos pentru gătit: ulei sau untură?

    Marti, 10 Noiembrie, 2015 15:13

    Uleiurile bogate în grăsimi polinesaturate, precum cel de floarea-soarelui şi cel de porumb elimina o cantitate mare de aldehide, nişte substanţe toxice ”învinovăţite” de apariţia mai multor boli, potrivit realitatea.net.    Cu toate că uleiul de măsline e mai sănătos decât alte uleiuri vegetale, tot untul ...

  • Savurează prăjiturile Delizioso GRATUIT

    Savurează prăjiturile Delizioso GRATUIT

    Luni, 09 Noiembrie, 2015 13:17

    Populara Gelaterie Delizioso îşi diversifică sortimentul de preparate şi îţi oferă şansa să guşti GRATUIT,  după „cea mai bună înghețată din oraș”,  prăjituri delicioase!    Din oferta Delizioso fac parte tartine, snickers, profiterol și mini eclere.    Delizioso pune în CON ...

  • Petreceri private şi evenimente premium la Hotel BEST WESTERN Central Arad

    Petreceri private şi evenimente premium la Hotel BEST WESTERN Central Arad

    Vineri, 06 Noiembrie, 2015 14:01

    Restaurantul "CLASIC" al Hotelului BEST WESTERN CENTRAL, complet renovat şi modernizat din luna iulie a acestui an îşi aşteaptă clienţii cu un meniu variat, din bucătăria românească şi internaţională.    Situat în centrul oraşului Arad, pe strada Horia nr 8, Restaurant Central organizează: team building, evenimente ...

  • Artă culinară şi pasiune: Torturi elegante din ingrediente naturale, à la Savori Urbane

    Artă culinară şi pasiune: Torturi elegante din ingrediente naturale, à la Savori Urbane

    Vineri, 06 Noiembrie, 2015 13:38

    Ieri Aradul s-a îmbogăţit cu savoare prin lansarea laboratorului de cofetărie şi patiserie Savori Urbane - Atelier Gurmand.   Oana Igreţiu este mână pricepută din spatele conceptului care, susţine ea, este unul complet diferit de ceea ce se oferă astăzi în Arad: “Produsele noastre de cofetărie sunt manufacturate inte ...

  • Bruschette cu ton - à la Bruschetteria Prinzz

    Bruschette cu ton - à la Bruschetteria Prinzz

    Miercuri, 04 Noiembrie, 2015 13:22

    Ingrediente:   3 felii de pâine, 1 linguriţă de ulei de măsline, sos de roşii, mozzarella, ton în ulei de măsline, ceapă, măsline, legume, sare, piper după gust.    Mod de preparare:   Pâinea se prăjeşte pe ambele părţi prin ce metodă va place. Se pun feliile într-o tavă tapetată cu hâr ...

  • Carnea procesată și cancerul: Reacții dure împotriva concluziei OMS

    Carnea procesată și cancerul: Reacții dure împotriva concluziei OMS

    Marti, 27 Octombrie, 2015 13:39

    Carnea roșie și preparatele din carne nu pot fi responsabile de apariția unor forme de cancer decât dacă acestea sunt consumate în exces și sunt tratate cu diverse substanțe chimice, a declarat pentru Agerpres Vladimir Mănăstireanu, director executiv al Asociației Române a Cărnii (ARC), organizație profesională ce reprezintă in ...

  • Răsfață-te cu o prăjitură delicioasă

    Răsfață-te cu o prăjitură delicioasă

    Luni, 26 Octombrie, 2015 12:07

        Populara Gelaterie Delizioso îşi diversifică sortimentul de preparate! După „cea mai bună înghețată din oraș”, savurează o prăjitură delicioasă!   Din oferta Delizioso fac parte tartine, snickers, profiterol și mini eclere.      Disponibil în două locaţii, pe B-dul Revoluţi ...

  • Cafea de Olla– savurează o altfel de cafea, GRATUITĂ

    Cafea de Olla– savurează o altfel de cafea, GRATUITĂ

    Miercuri, 21 Octombrie, 2015 11:46

        DeNovo Caffee pune la bătaie trei kilograme de cafea! Participă la concurs AICI şi poţi câştiga ingredientul principal pentru reţeta cafelei de Olla!   Ingrediente: – 8 cupe de apă; – 125 ml de cafea; – 125 ml de zahăr brun; – 2 bețisoare de scorțișoară; – 3 cuișoare intre ...

  • De ce este importantă fiecare masă a zilei şi un motiv în plus să faci o pauză

    De ce este importantă fiecare masă a zilei şi un motiv în plus să faci o pauză

    Joi, 15 Octombrie, 2015 13:35

    Micul dejun trebuie să conţină circa o treime din aportul nutriţional şi caloric zilnic. Dieta fiecărei persoane ar trebui alcătuită în funcţie de vârstă, sex, activitatea fizică depusă, greutate şi de afecţiunile existente. În caz contrar, apare riscul îmbolnăvirii, notează Adevărul pe pagina sa electronică.   ...


SUS Pagina:  << 01 02 >>

Deputatul PSD Tripa se face de râs: nici el nu ştie pe unde umblă şi mai ales ...

STIREA ZILEI - Joi, 21 Septembrie, 2017 22:04

Deputatul PSD Tripa se face de râs: nici el nu ştie pe unde umblă şi mai ales ... Două postări, realizate la distanţă de două ore de deputatul PSD Florin "Fuego" Tripa pe pagina sa de Facebook se bat cap în cap.  În prima se laudă că de la furtuna de duminică a fost doar în judeţ, pe teren. În a doua ne s ...

ABONARE LA NEWSLETTER

Introduceti adresa dvs de email:
   

Locuri de muncă în Arad. Maxstile face angajări!

Vineri, 08 Septembrie, 2017 16:11

Locuri de muncă în Arad. Maxstile face angajări!

Una dintre cele mai mari companii din Arad face angajări în cadrul extinderii activității și va recruta -muncitori necalificaţi la ansamblare schelet lemn și manipulanţi care & ...

( P) DELIZIOSO Gelato & Dolce- Înghețata de care sigur te-ai îndrăgostit !

Joi, 31 August, 2017 13:50

( P) DELIZIOSO Gelato & Dolce- Înghețata de care sigur te-ai îndrăgostit !

Chiar dacă toamna bate la ușă, înghețata DELIZIOSO din Arad este IREZISTIBILĂ și te așteaptă cu cele mai delicioase arome ! NU EZITA și cumpără înghețată de calitate !&Ic ...

(P) Spălătoria automată Vibo Washing redă frumuseţea covoarelor.

Duminica, 03 Septembrie, 2017 13:50

(P) Spălătoria automată Vibo Washing redă frumuseţea covoarelor.

   Pare greu de crezut că un covor murdar şi plin de praf să se poată întoarce vreodată la starea impecabilă de la început a culorii şi a ţesăturii, însă Vib ...

AFLĂ cum poți scăpa de 10 kilograme în doar o săptămână !

Luni, 28 August, 2017 22:24

AFLĂ cum poți scăpa de 10 kilograme în doar o săptămână !

Vrei să slăbești rapid ? Poți scăpa de 10 kilograme în doar 7 zile ! AFLĂ care este trucul !Iată ce reguli trebuie să urmezi ca să scapi de 10 kilograme în doar o săptăm&ac ...

Câți dintre noi facem astfel de gesturi ? VEZI VIDEO care te va pune pe gânduri

Luni, 21 August, 2017 08:41

Câți dintre noi facem astfel de gesturi ? VEZI VIDEO care te va pune pe gânduri

Un om simplu, șofer, dar cu suflet mare, a oprit în trafic și a făcut un gest demn de tot respectul ! Câți dintre noi am fi făcut la fel ? VEZI VIDEOErau 38 de grade, iar șoferu ...