Horoscop lunar: Ianuarie 2017


 BERBEC ( 21 Martie - 21 Aprilie )

Horoscop Berbec ianuarie 2017 Dragoste și viața în doi În ianuarie 2017 debutează o perioadă care pune sub lupă relațiile Berbecilor. Venus, planeta iubirii și stăpâna casei cuplului Berbecului, intră pe 3 ianuarie 2017 în Pești. Astfel începe ciclul retrogradării lui Venus, în care va face du-te-vino între Pești și Berbec până pe 6 iunie, fiind efectiv retrogradă între 4 martie și 15 aprilie. Parcursul lui Venus de acum și până în iunie 2017 scoate la iveală emoții și probleme nebănuite, te pune față în față cu nevoi, dorințe sau frustrări nemărturisite sau îți readuce în atenție afecte sau conjuncturi mai vechi, nesoluționate la vremea lor. Ianuarie 2017 poate să declanșeze o iubire tainică sau să faciliteze anumite conștientizări. Aici își are originea suita de evenimente ce se vor derula în lunile următoare. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe ianuarie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Berbec (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Dacă în ianuarie 2017 se deschide un ciclu în plan sentimental, în plan profesional este pe cale să se închidă un altul: Mercur, care se plimbă din noiembrie între Săgetător și Capricorn, reintră în mers retrograd în Săgetător pe 4 ianuarie 2017, își reia mersul direct pe 8, iar pe 12 reintră în Capricorn, în casa carierei Berbecului, unde rămâne până pe 7 februarie. Efectul acestor mișcări ale lui Venus este de a aduce în cariera Berbecilor ceva foarte semnificativ din sfera intelectului, studiilor, publicării, culturii ori spiritualității, sau poate din sfera legăturilor cu lumea largă (internet, colaborări la distanță, călătorii de afaceri etc), ceva ce te ajută să progresezi, să-ți integrezi mai bine țelurile. În plan financiar, până în mai-iunie 2017 ai nevoie de multă ordine, claritate și prudență. În horoscopul carierei 2017 pentru Berbec găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii ianuarie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Cu Marte, stăpânul Berbecului, aflat în Pești, nu stai grozav nici cu energia fizică, nici cu sistemul imunitar. Se poate să obosești mai ușor, să fii mai vulnerabil(ă) la boală. În plus, în contextul astral al lunii ianuarie 2017, tendințele Berbecilor către excese sau dependențe, dacă există, se pot accentua. Tonusul se îmbunătățește ușor după 20 ianuarie, iar forțele îți revin miraculos spre finele lunii. Sfatul pentru Berbec în ianuarie 2017 Integrarea în echipă, în grup sau în colectiv îți poate fi de mare folos. TAUR ( 21 Aprilie - 21 Mai )

Horoscop Taur ianuarie 2017 Dragoste și viața în doi Aproape pe tot parcursul lunii ianuarie (între 3 și 28), Marte, stăpânul casei cuplului Taurului, se află în compania lui Venus, planeta dragostei și a bunei înțelegeri. Mai mult, Marte și Venus se află într-o casă norocoasă, care favorizează speranțele și proiectele de viitor, integrarea socială și distracțiile. Sub aceste auspicii, se întrevede o lună fericită, care îți împlinește așteptările și care aduce evenimente îmbucurătoare. Există însă și o capcană: să te entuziasmezi prea mult, să te ambalezi peste măsură pentru ceva ce nu merită sau care, la o privire mai atentă, se dovedește a fi altfel de cum credeai. Păstrează-ți rațiunea, pentru a nu suferi dezamăgiri ulterioare! Lunile februarie și martie 2017 nu se anunță la fel de darnice. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe ianuarie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Taur (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani În ianuarie 2017 astrele sunt binevoitoare cu Taurii, punându-le la îndemână resursele necesare pentru a reuși: conjuncturi avantajoase, sprijin din partea prietenilor sau a grupului, protecție din partea superiorilor sau a autorităților. Nu este nevoie decât să vii cu un plan bun, iar ușile ți se deschid. Apropo de planuri: caută să îți fixezi obiective cât mai clare și fezabile! În februarie 2017, simțul practic proverbial al Taurului ar putea să fie diminuat, lăsându-te pradă fanteziei, idealismului și lipsei de măsură. Succesul este mai probabil să apară în ultima decadă. Financiar, lucrurile încep ușor să se așeze, dar s-ar putea să mai ai de rezolvat niște încurcături în prima parte a lunii. În horoscopul carierei 2017 pentru Taur găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii ianuarie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Taurii au o rezistență fizică bună în ianuarie 2017, ba chiar un surplus de energie destul de substanțial. Moralul este și el ridicat, încrezător și optimist. Se poate însă să ai tendința de a te pripi, de a fi mai competitiv(ă), mai incisiv(ă) și mai imprudent(ă) decât de obicei, de a ieși din ritmul tău de viață obișnuit, cu riscul unor excese sau dezechilibre regretabile. Sfatul pentru Taur în ianuarie 2017 Păstrează legătura cu pământul și judecă temeinic înainte de a lua decizii importante! GEMENI ( 21 Mai - 21 Iunie )

Horoscop Gemeni ianuarie 2017 Dragoste și viața în doi În ianuarie 2017 viața sentimentală a Gemenilor se află într-un echilibru care permite afecțiunea, armonia, realizările comune. Iar asta fiindcă stabilul și înțeleptul Saturn, aflat în casa cuplului Gemenilor, cooperează excelent cu Jupiter, stăpânul casei cuplului, aflat în... casa dragostei! Angajamentele emoționale și responsabilitățile sociale fac casă bună cu latura erotică, afectivă, romantică a relației. Venus traversează cea mai înaltă porțiune a horoscopului solar, ceea ce înseamnă că probabil există o interacțiune între cuplul Gemenilor și carieră, sau între cuplu și vizibilitatea publică. Se mai poate să fie vorba doar despre niște planuri comune mai ambițioase, sau de o atracție mai accentuată pentru persoane care se disting prin poziție sau notorietate. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe ianuarie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Gemeni (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Mercur, stăpânul Gemenilor, care din noiembrie se tot plimbă din Săgetător în Capricorn și invers, își reia pe 8 ianuarie 2017 mersul direct în casa colaborărilor Gemenilor, iar pe 12 ianuarie intră într-o casă financiară. Ca efect al acestor mișcări ale lui Mercur, este posibil să se clarifice un contract, o relație de lucru sau chiar un litigiu, cu impact asupra banilor. Se mai poate ca un asociat sau poate chiar perechea să se redreseze financiar, sau să se producă alt eveniment legat de banii pe care îi împarți cu cineva sau care depind de alții. Ceilalți au impact și asupra carierei, în sensul că te motivează, te inspiră, dau un impuls ambiției și inițiativei, care se manifestă, oricum, din plin. Ca notă generală, acțiunile Gemenilor devin mai coerente și mai productive începând din a doua decadă a lunii ianuarie. În horoscopul carierei 2017 pentru Gemeni găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii ianuarie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Cu Soarele și, mai apoi, cu Mercur în casa a opta solară, în ianuarie 2017 nu dispui de un capital energetic prea mare, așa că ar fi bine să-ți dozezi cu grijă eforturile. Configurația astrală a lunii nu te înzestrează nici cu prea mult optimism, ba, dimpotrivă, poate genera neliniști și îngrijorări diverse, multe chiar fără temei. Este recomandat să duci o viață regulată, să te concentrezi pe priorități și să nu-ți faci probleme din nimicuri. Sfatul pentru Gemeni în ianuarie 2017 Analizează o problemă complicată, dezleagă un mister, caută o informație greu accesibilă! RAC ( 21 Iunie - 23 Iulie )

Horoscop Rac ianuarie 2017 Dragoste și viața în doi Relațiile reprezintă "departamentul" în care se produc cele mai semnificative evenimente din ianuarie 2017. Soarele traversează casa cuplului Racului în primele două decade, făcând conjuncție cu Pluto: emoții intense, frământări psihologice, atitudini exigente, încercări de a controla sau de a transforma o situație. Mercur, aflat în ciclul retrogradării, caută să facă lumină într-un proces complex, început în noiembrie, dar cu rădăcini mult mai vechi. În ianuarie 2017, Mercur basculează între casa relațiilor Racului și casa muncii/obligațiilor Racului (pe 4 ianuarie) și viceversa (pe 12), cele două momente încadrând reluarea mersului direct (pe 8 ianuarie). Este perioada-cheie a unei conjuncturi restrictive sau apăsătoare, ivite încă din 2015, când Saturn, stăpânul casei relațiilor Racului, a intrat el însuși în casa muncii/obligațiilor. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe ianuarie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Rac (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Ianuarie 2017 vorbește despre binomul responsabilități-cooperare, despre lucrul în comun, despre cum alegerile profesionale ale Racilor depind de ceilalți sau munca le poate (re)configura peisajul relațiilor sociale. Este o perioadă de analiză, evaluare, revizuire și, poate, de reorganizare, care încearcă să poziționeze colaborările și împărțirea sarcinilor într-o zonă a echității și adevărului. Cariera Racilor, în general, ar putea trece printr-un moment de resetare a priorităților, în funcție de o scară de valori morală, culturală, intelectuală sau spirituală. Familia, rădăcinile sau proprietățile sunt și ele puncte de reper. În tot acest context, luna ianuarie 2017 pregătește terenul pentru noi acțiuni și inițiative aducătoare de bani și succes. În horoscopul carierei 2017 pentru Rac găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii ianuarie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Frământările ultimei perioade, plus retrogradarea lui Mercur într-o zonă sensibilă, ar putea să aibă în ianuarie 2017 unele repercusiuni asupra sănătății Racilor. Fii cu băgare de seamă! Pe de altă parte, intervalul este tocmai bun pentru a relua o investigație medicală, pentru a solicita o a doua opinie și pentru a-ți reorganiza stilul de viață pe principii mai echilibrate. Sfatul pentru Rac în ianuarie 2017 Multă atenție, în continuare, la felul în care comunici! LEU ( 23 Iulie - 23 August )

Horoscop Leu ianuarie 2017 Dragoste și viața în doi Aria sentimentală este destul de stabilă în ianuarie 2017, ca de altfel în toată perioada septembrie 2016 - octombrie 2017. Stăpânul casei cuplului Leului se află acum într-o casă norocoasă și într-o relație fericită cu responsabilul casei respective. Bineînțeles că există și unele mici variații în armonia vieții relaționale. În a doua parte a lui ianuarie 2017 ia sfârșit o perioadă în care în cuplul Leilor s-au simțit anumite perturbări venite dinspre sfera banilor sau a profesiei. Pe de altă parte, tu și perechea păreți a împărtăși o preocupare legată de o afacere sau de o investiție, preocupare urmată, probabil, de o inițiativă în acest sens. Ianuarie mai este interesant sub aspectul explorării sexualității, precum și al înțelegerii psihologei persoanei dragi. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe ianuarie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Leu (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Ianuarie 2017 are pentru Lei puternice conotații profesionale și financiare. Soarele, stăpânul Leului, străbate casa muncii Leului în primele două decade; Mercur, stăpânul uneia dintre casele banilor, ajunge și el în casa muncii pe 12 ianuarie; iar cealaltă casă a banilor Leului este intens mobilizată de Venus, stăpâna casei carierei, și de Marte, planeta acțiunii. Sub așa influențe insistente, este de așteptat să îți dirijezi forțele către rentabilizarea prestației profesionale și să faci o mutare semnificativă pe eșicherul financiar. Venus deschide o perioadă de câteva luni cu puternice conexiuni între carieră și bani și între carieră și studii, cultură, legislație, călătorii sau colaborări la distanță, internet, publicare, comunicare la nivel larg. În horoscopul carierei 2017 pentru Leu găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii ianuarie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Prin casa a șasea a Leului este destul de multă vânzoleală în ianuarie 2017. Prin urmare, fie apar unele neplăceri legate de sănătate, fie ți se activează un interes special pentru îmbunătățirea stilului de viață, fie treci la acțiune pentru rezolvarea unor probleme medicale deja existente. Este posibil să reiei un demers început în noiembrie-decembrie. Sfatul pentru Leu în ianuarie 2017 Prudență în chestiunile financiare! Nu te pripi, fii realist(ă) și foarte pragmatic(ă)! FECIOARA ( 23 August - 23 Septembrie )

Horoscop Fecioară ianuarie 2017 Dragoste și viața în doi În plan sentimental, ianuarie 2017 este pentru Fecioare ca un foc de artificii. În casa cuplului Fecioarei scânteiază conjuncția Venus-Marte, cea mai pasională și mai senzuală conjuncție posibilă. Este genul de configurație care te face să plasezi dragostea și/sau omul drag în centrul existenței și să-ți modelezi toate alegerile și acțiunile în funcție de interesele afective. Și, de parcă nu era de ajuns, Soarele străbate casa iubirii și a sexualității Fecioarei, in timp ce Mercur, stăpânul Fecioarei, își face de lucru prin aceeași zonă! Prin urmare, luna ianuarie 2017 este foarte romantică și intens erotizată, putând da naștere unor conjuncturi amoroase cu totul speciale, memorabile. Totuși, înflăcărarea și subiectivismul Fecioarelor sunt cam mari acum, iar erorile sau încurcăturile nu sunt excluse. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe ianuarie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Fecioară (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani După o perioadă ceva mai indecisă, neclară sau ineficientă, generată de ciclul retrogradării, Mercur, stăpânul Fecioarei și coordonatorul carierei, revine, în decada a doua din ianuarie 2017, la un comportament mai rațional și mai organizat. Acum Mercur îți stimulează talentele creative și abilitățile strategice, îți furnizează oportunități, te sprijină în orice inițiativă de promovare, lansare sau (re)prezentare. Dintr-o altă perspectivă, energia plină de entuziasm pe care o dezvoltă conjuncția Venus-Marte în casa relațiilor Fecioarei conduce la o intensificare a efortului de echipă, cu rezultate financiare excelente, mai ales dacă liderul de proiect ești tu. Concurența și competiția pot și ele să apară în peisajul lunii ianuarie 2017. În horoscopul carierei 2017 pentru Fecioară găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii ianuarie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Este posibil ca retrogradarea lui Mercur să fi creat Fecioarelor anumite indispoziții fizice sau o lipsă de concentrare. După reluarea mersului direct al lui Mercur, pe 8 ianuarie 2017, reintri treptat în normal. Cea mai bună formă o atingi în decada a doua. Decada a treia este propice tratamentelor, terapiilor, dietelor și îngrijirilor corporale. Sfatul pentru Fecioară în ianuarie 2017 În relații, fie că sunt de suflet, de afaceri sau prietenie, nu-ți pierde rațiunea și controlul! BALANTA ( 23 Septembrie - 23 Octombrie )

Horoscop Balanță ianuarie 2017 Dragoste și viața în doi Se pare că Balanțele nu se simt prea în largul lor în ianuarie 2017. Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, și Venus, planeta iubirii, se află într-o poziție defavorabilă: în casa a șasea – casa obligațiilor, a subordonării și a muncii. Gradele de libertate îți sunt limitate, alegerile îți sunt adesea impuse. Dintr-un motiv sau altul, faci ceea ce trebuie, nu ceea ce ai dori. Iar ăsta este doar începutul unei perioade de câteva luni în care viața sentimentală se întrepătrunde cu grijile, responsabilitățile sau limitările. Există două situații în care poți să extragi ceva bun din această configurație: împărtășirea corvezilor sau a răspunderii cu cel drag, sau... o legătură sentimentală cu cineva cu care ai conexiuni profesionale. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe ianuarie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Balanță (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani În plan profesional, luna ianuarie 2017 se anunță intensă, foarte activă, ba chiar entuziastă. Ai mereu ceva de făcut, adesea câte două-trei lucruri deodată; uneori te confrunți cu urgențe, alteori cu situații dificile, care cer curaj, combativitate și decizie. Cu toate astea, găsești plăcere în ceea ce faci, ai satisfacția de a-ți putea folosi creativitatea și talentele. Luna ianuarie 2017 este deosebit de favorabilă mai ales pentru Balanțele care muncesc din chemare sau pasiune. Iar vestea bună este că eforturile le sunt răsplătite financiar cu generozitate. Studiul, prelucrarea informațiilor, scrisul și comunicarea (sub toate formele) rămân o provocare pentru Balanțe în prima parte a lunii. Chestiunile domestice și proprietățile imobiliare intră și ele în sfera ta de interese. În horoscopul carierei 2017 pentru Balanță găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii ianuarie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral În ianuarie 2017 ai două alternative: ori muncești pe brânci, ori ai bătăi de cap cu sănătatea. Nu este exclus să dai piept cu ambele situații, dar este puțin probabil. Oricum, paza bună trece primejdia rea, așa că, având în vedere că există anumite riscuri medicale, este recomandat să te îngrijești și să-ți asculți cu atenție organismul. Ai face bine să te ferești de excese, infecții, intoxicații și contaminări. Sfatul pentru Balanță în ianuarie 2017 Dozează-ți bine eforturile, acționează organizat și nu te risipi în acțiuni secundare inutile! SCORPION ( 23 Octombrie - 22 Noiembrie )

Horoscop Scorpion ianuarie 2017 Dragoste și viața în doi Cu Venus și Marte în casa dragostei Scorpionului, ianuarie 2017 îți aduce un val uriaș de romantism și senzualitate. Venus este planeta iubirii și, pentru Scorpioni, stăpâna casei cuplului, în timp ce Marte este planeta dorinței și a cuceririi. Sub această configurație astrală, vorbim despre pasiune pură și despre atracții instinctive foarte puternice, care pun la bătaie deopotrivă elanul emoțional și cel sexual. Ianuarie 2017 este pentru Scorpioni o lună a amorului de dragul amorului, nu a relațiilor recunoscute social sau bazate pe un contract, fie el oficial sau moral. Așteaptă-te să te îndrăgostești, așteptă-te să trăiești senzații trupești nemaitrăite! În cazul cuplurilor vechi, luna ianuarie este excelentă pentru relansarea vieții intime și chiar pentru procreare. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe ianuarie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Scorpion (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Ianuarie 2017 este o lună creativă, în care forța de expresie a Scorpionilor este la cote maxime și puterea de a transmite mesaje și emoții este neasemuită. Intervalul este adecvat activităților artistice sau care se bazează pe imaginație și fantezie, pentru prezentări diverse, spectacole, acțiuni de promovare (a unui produs, brand, talent etc.). Competițiile sportive sunt favorizate. Prin poziția sa, stăpânul casei carierei Scorpionului încurajează demersurile intelectuale, dar și comunicarea, drumurile și comerțul. În ceea ce privește banii, luna ianuarie 2017 nu este din cale-afară de generoasă cu Scorpionii. Totuși, partea a doua a lunii aduce unele reglări sau clarificări. În plus, dispui de o deosebită putere de convingere, care-ți poate fi foarte utila în negocieri. În horoscopul carierei 2017 pentru Scorpion găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii ianuarie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Ai atât de multă energie încât poți muta munții din loc. Probabil că vei simți nevoia să o consumi într-un fel sau altul – și chiar este de dorit să depui un efort fizic cât mai viguros, indiferent că te duci la sală, la dans, că faci niște plimbări zdravene pe jos sau niște partide de sex de pomină. Nu-ți epuiza toate rezervele! Vei avea nevoie de ele în februarie. Sfatul pentru Scorpion în ianuarie 2017 Relaxează-te, distrează-te, lasă-ți imaginația să zburde în voie! SAGETATOR ( 22 noiembrie - 22 Decembrie )

Horoscop Săgetător ianuarie 2017 Dragoste și viața în doi Ianuarie 2017 aduce Săgetătorilor niște limpeziri sau decizii în relație, cel mai probabil cu conotații financiare. Începând din luna noiembrie a anului precedent, Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, tot face calea dus-întors între Săgetător și casa banilor Săgetătorului. În prima parte a lui ianuarie 2017, Mercur își reia mersul direct și bate ultima dată cărarea între cele două sectoare, iar în partea a doua a lunii face o conjuncție cu Pluto, tot în casa banilor. S-ar putea să fie la mijloc și o chestiune legată de locuință sau de proprietăți, fiindcă Venus, planeta dragostei și a uniunii, se află în casa a patra a Săgetătorului. Oricum, începutul de an nu pare a fi prea romantic pentru Săgetători, cuplul arătându-se parcă mai interesat de chestiunile de ordin practic. O lună nu prea spectaculoasă... Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe ianuarie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Săgetător (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Luna ianuarie 2017 pare să aibă o importantă miză financiară pentru Săgetători: Soarele trece prin casa banilor Săgetătorului; tot pe aici se plimbă insistent Mercur, stăpânul casei carierei; Soarele se întâlnește cu Saturn (7 ianuarie); cei doi stăpâni ai caselor financiare, Saturn și Luna, formeză o opoziție (9-10 ianuarie); Luna Plină are loc pe axa financiară a Săgetătorului (11-12 ianuarie); Saturn, stăpânul casei banilor Săgetătorului, formeză un careu cu Marte (19 ianuarie); Mercur se întâlnește cu Pluton (29 ianuarie). Mai clar de-atât nu prea se poate. Prin urmare: unele situații ajung la apogeu, apar provocări și obstacole, câștiguri sau pierderi însemnate, decizii profesionale puternic influențate de considerente pecuniare. Cu tot contextul astral încărcat, te bucuri de susținere și protecție. Cu răbdare și strategii bune, poți avea succes. În horoscopul carierei 2017 pentru Săgetător găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii ianuarie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral În ianuarie 2017, Săgetătorii încasează o doză bună de stres. Uneori simți că te mai lasă puterile, alteori ai tendința de a vedea lucrurile într-o nuanță mai ternă. Structura ta de bază rămâne, însă, destul de rezistentă. Dacă eviți excesele, nu-ți asumi riscuri fizice și privești situațiile cu puțin mai mult umor, te poți descurca binișor. Nu-ți neglija problemele medicale, dacă ai deja! Sfatul pentru Săgetător în ianuarie 2017 Repară ceva prin casă, redecorează, organizează o reuniune de familie! CAPRICORN ( 22 Decembrie - 20 Ianuarie )

Horoscop Capricorn ianuarie 2017 Dragoste și viața în doi Fiindcă Venus, stăpâna casei dragostei Capricornului, este conjunctă cu Marte, luna ianuarie 2017 are pentru Capricorni un potențial emoțional și sexual demn de luat în seamă. Totuși, alegerile trec prin filtrul minții și atracțiile se îndreaptă către persoane cu care împărtășești aceleași interese sau același mod de a gândi. Cuvintele, scrise sau rostite, au încărcătură afrodisiacă și pot declanșa simpatii sau pot aprinde pasiuni. Iubirea te inspiră, te incită și ai tendința de crea sau studia sub impulsul ei. Drumurile se înscriu în peisajul romantic al lunii ianuarie, de la scurte plimbări, până la ieșiri de câteva zile. Luna Plină care se formează în casa cuplului Capricornului pe 11-12 ianuarie 2017 poate să aducă un deznodământ sau să marcheze un eveniment relațional semnificativ. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe ianuarie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Capricorn (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Mercur, stăpânul casei muncii Capricornului, care s-a comportat destul de imprevizibil în ultimele luni, face câteva mișcări interesante în ianuarie 2017: trece din Capricorn înapoi în Săgetător pe 4 ianuarie, pe 8 își reia mersul direct, pe 12 intră din nou în Capricorn, unde, spre sfârșitul lunii, face o conjuncție decisivă cu Pluto. Aceste manevre bizare ar putea fi semnul unui început de an capricios în plan profesional, cu reveniri, răzgândiri, întârzieri și încurcături. Toate astea sunt, de fapt, menite să-ți clarifice niște gânduri și strategii, astfel încât sfârșitul lunii ianuarie 2017 să aducă o binevenită precizare a obiectivelor și a căilor de atac și să te pună pe traiectoria către succes. Banii Capricornilor vin mai ales din colaborări sau depind de voința altor persoane. În horoscopul carierei 2017 pentru Capricorn găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii ianuarie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Mercur, care este și stăpânul casei bolilor Capricornului, are un parcurs complicat în ianuarie 2017, deci cu sănătatea nu e de joacă! Este recomandat să îți menajezi sensibilitățile, să urmezi cu sfințenie tratamentele prescrise și să duci o viață ordonată. Pe de altă parte, perioada ar putea să aducă răspunsuri sau soluții la o problemă de care te-ai lovit în ultimele luni, sau poate chiar la o problemă mai veche. Sfatul pentru Capricorn în ianuarie 2017 Comunică limpede, nu lăsa loc impreciziei și ambiguităților! VARSATOR ( 20 Ianuarie - 19 Februarie )

Horoscop Vărsător ianuarie 2017 Dragoste și viața în doi Primele două decade din ianuarie 2017 sunt lipsite de strălucire sau de evenimente deosebite. Soarele, stăpânul casei cuplului Vărsătorului, se află într-o zonă obscură, care limitează acțiunea și alegerile, ba poate chiar să aducă o dezamăgire sau o senzație de singurătate, acolo unde terenul e deja sensibil. Sexualitatea ar putea fi și ea cam capricioasă, fiindcă Mercur, stăpânul casei erotismului Vărsătorului, se află în ciclul retrogradării. Ultima decadă din ianuarie 2017 decurge, însă, într-o notă complet diferită: Soarele intră în Vărsător, aducând nu doar un plus de vitalitate și încredere, ci și o evidențiere a sferei relaționale, cu șanse mai mari de armonie. Peste toate, de-a lungul întregii luni, cuplul Vărsătorului pare preocupat de subiecte practice sau financiare. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe ianuarie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Vărsător (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Pornirea este mai grea în prima parte a lui ianuarie 2017. Nu ai o putere de concentrare prea grozavă, acțiunile tale sunt cam dezlânate, obiectivele cam neclare. Ceea ce îți este însă limpede, este că vrei să faci bani: Marte și Venus sunt în casa banilor Vărsătorului, iar Marte este stăpânul casei carierei și iar Venus este semnificatoarea tradițională a banilor, mai ales cash, și a valorilor mobile. Ca să faci bani, însă, trebuie să lași de-o parte ideile fanteziste și să te ancorezi bine în realitate. Treptat-treptat vei reuși, iar ultima decadă din ianuarie 2017 promite Vărsătorilor realizări profesionale ce pot antrena și profitul dorit. Atenție însă la actele și socotelile contabile și la relațiile cu băncile, fiscul și alte instituții financiare! În horoscopul carierei 2017 pentru Vărsător găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii ianuarie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral În primele două decade din ianuarie 2017, Vărsătorii funcționează la capacitate redusă. Ai mai multă nevoie de odihnă, fiindcă sistemul imunitar este ușor slăbit. În aceste condiții, apariția unor problemele de sănătate nu ar fi o surpriză, mai ales în zona aparatului respirator sau a membrelor superioare. Rezistența nervoasă pare să fie deficitară, așa că este recomandat să eviți stresul. Sfatul pentru Vărsător în ianuarie 2017 Daca nu este urgent, lasă pentru februarie inițiativele care implică sume mai mari de bani! PESTI ( 19 Februarie - 21 Aprilie )

Horoscop Pești ianuarie 2017 Dragoste și viața în doi În ianuarie 2017 pasiunea preia controlul. Venus și Marte se află amândoi în Pești, Venus fiind planeta iubirii iar Marte, planeta dorinței. Când cei doi se întâlnesc, atmosfera se încinge, atracțiile sunt irezistibile, dragostea dictează și orice altceva trece în plan secund. Iar acum Venus și Marte se întâlnesc în Pești! Toate bune și frumoase, numai că stăpânul casei cuplului Peștilor, Mercur, este cam nehotărât, neîndemânatic sau defazat, așa că poate crea tot felul de încurcături, neînțelegeri, desincronizări. Se mai poate și ca tu să arzi de pasiune iar celălalt să aibă alte priorități sau, mai rău, alte preferințe... Nu te ambala, păstrează-ți luciditatea și ia în considerare realitatea, nu ceea ce ți-ar plăcea ție să vezi! Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe ianuarie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Pești (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Cu Marte și Venus în Pești, în ianuarie 2017 ai carismă, entuziasm și poftă de acțiune. Te înflăcărezi lesne pentru o idee, o cauză ori un proiect și ai capacitatea de a-i mobiliza și pe ceilalți. Activitățile care implică o echipă, un auditoriu, o colectivitate sau o organizație sunt punctul forte al lunii ianuarie, dar și piatra ei de încercare. Buna comunicare și claritatea condițiilor de cooperare sunt esențiale. Fiindcă Marte este stăpânul casei banilor Peștilor, motivațiile financiare sunt prioritare în ianuarie 2017 și s-ar putea să ai o inițiativă menită să-ți sporească veniturile, ori să apară ceva care să dea un impuls unor planuri mai vechi. Așadar banii vin. Dar, cu exploziile temperamentale ale perioadei, pot să se și ducă rapid. În horoscopul carierei 2017 pentru Pești găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii ianuarie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Ai o formă fizică excelentă, mai ales în primele două decade din ianuarie 2017. Prezența lui Marte în Pești îți aduce un potop de energie, iar Venus îți dă o stare de spirit veselă și optimistă. Te cam pripești uneori, alteori nu reziști tentațiilor sau înclini către excese, dar per total ești OK. În ultima decadă din ianuarie trebuie însă să fii cu băgare de seamă, fiindcă derapajele pot fi sancționate. Sfatul pentru Pești în ianuarie 2017 Concentrează-te, dirijează-ți forțele într-o direcție concretă și folositoare!
[BREAKING NEWS] Bătrân găsit decedat în apartament pe bulevardul Decebal (FOT ...

STIREA ZILEI - Marti, 17 Ianuarie, 2017 23:04

[BREAKING NEWS] Bătrân găsit decedat în apartament pe bulevardul Decebal (FOT ... ARAD: Marţi seara, în jurul orei 22.00, pe Bulevardul Decebal din municipiul Arad, a fost solicitată intervenţia organelor de Poliţie de către vecinii unui bărbat în vârstă. Aceştia au fost îngrijoraţi de faptul că nu l-au mai v ...

ABONARE LA NEWSLETTER

Introduceti adresa dvs de email:
   

CULINAR - CELE MAI ACCESATE

 1. Ciorba rusească Soleanca Ciorba rusească Soleanca
  Joi, 29 Mai, 2014 12:38 | 55289 ori

 2. Salata de bocconcini cu rosii Salata de bocconcini cu rosii
  Sambata, 29 Iunie, 2013 12:20 | 24311 ori

 3. Prăjitură în straturi cu biscuiți Oreo Prăjitură în straturi cu biscuiți Oreo
  Luni, 21 Iulie, 2014 15:06 | 13360 ori

 4. Cotlet de porc cu sos de rosii Cotlet de porc cu sos de rosii
  Luni, 08 Iulie, 2013 22:00 | 7161 ori

 5. Prăjitură de piersici cu fundul în sus Prăjitură de piersici cu fundul în sus
  Miercuri, 09 Iulie, 2014 09:14 | 5945 ori

SANATATE - CELE MAI ACCESATE

 1. Cat timp trebuie sa dureze o partida de sex reusita Cat timp trebuie sa dureze o partida de sex reusita
  Miercuri, 10 Iulie, 2013 13:49 | 33321 ori

 2. Bautura care te ajută să obţii un abdomen plat şi să slăbeşti aproape 7 kilograme într-o lună Bautura care te ajută să obţii un abdomen plat şi să slăbeşti aproape 7 kilograme într-o lună
  Luni, 23 Decembrie, 2013 12:04 | 32643 ori

 3. Cum sa-ti duci iubitul in pragul extazului Cum sa-ti duci iubitul in pragul extazului
  Miercuri, 10 Iulie, 2013 13:47 | 25196 ori

 4. Cele mai frumoase complimente pentru o femeie Cele mai frumoase complimente pentru o femeie
  Joi, 28 Mai, 2015 11:57 | 20786 ori

 5. Sex cu şi fără prezervativ: diferenţe şi riscuri Sex cu şi fără prezervativ: diferenţe şi riscuri
  Joi, 11 Iunie, 2015 13:18 | 10247 ori

COPII - CELE MAI ACCESATE

 1. Noul anul scolar va începe pe 16 septembrie. Vezi calendarul complet Noul anul scolar va începe pe 16 septembrie. Vezi calendarul complet
  Miercuri, 04 Septembrie, 2013 14:49 | 42383 ori

 2. Fată sau băiat ? Iată cum poţi intui sexul bebeluşului Fată sau băiat ? Iată cum poţi intui sexul bebeluşului
  Miercuri, 13 August, 2014 13:43 | 18287 ori

 3. Cafeaua inhibă fertilitatea masculină, în timp ce alcoolul o stimulează Cafeaua inhibă fertilitatea masculină, în timp ce alcoolul o stimulează
  Marti, 21 Octombrie, 2014 11:54 | 11008 ori

 4. Ce înseamnă să rămâi însărcinată între 40-50 de ani Ce înseamnă să rămâi însărcinată între 40-50 de ani
  Marti, 10 Martie, 2015 15:25 | 7552 ori

 5. Sfaturi pentru o bună recuperare după cezariană Sfaturi pentru o bună recuperare după cezariană
  Joi, 19 Septembrie, 2013 14:35 | 6927 ori

IT - CELE MAI ACCESATE

 1. Cum afli numărul de telefon al unei persoane care te sună cu număr ascuns Cum afli numărul de telefon al unei persoane care te sună cu număr ascuns
  Vineri, 06 Septembrie, 2013 11:29 | 14951 ori

 2. Ce se întâmplă de fapt când bateria telefonului tău se descarcă complet Ce se întâmplă de fapt când bateria telefonului tău se descarcă complet
  Marti, 10 Septembrie, 2013 12:02 | 11659 ori

 3. Primele note pentru Grand Theft Auto V (VIDEO) Primele note pentru Grand Theft Auto V (VIDEO)
  Vineri, 30 Mai, 2014 12:14 | 11215 ori

 4. Adio TELEFOANELOR CU ECRAN! Un director de la GOOGLE dezvăluie cum vor arăta în viitor Adio TELEFOANELOR CU ECRAN! Un director de la GOOGLE dezvăluie cum vor arăta în viitor
  Joi, 12 Decembrie, 2013 14:04 | 8654 ori

 5. Ce se va întâmpla cu piaţa internetului mobil în 2014 Ce se va întâmpla cu piaţa internetului mobil în 2014
  Marti, 15 Octombrie, 2013 15:07 | 8449 ori

TURISM - CELE MAI ACCESATE ARTICOLE

 1. Unde mergem în weekend: Ştrandul de la Şofronea Unde mergem în weekend: Ştrandul de la Şofronea
  Joi, 22 Mai, 2014 11:49 | 3119 ori

 2. Am fost pe lacul cu cea mai limpede apă din lume Am fost pe lacul cu cea mai limpede apă din lume
  Vineri, 07 Martie, 2014 16:52 | 2840 ori

 3. Oraşe superbe de vizitat în Italia Oraşe superbe de vizitat în Italia
  Joi, 12 Iunie, 2014 14:30 | 2207 ori

 4. Rezervaţii naturale din Banat şi Crişana Rezervaţii naturale din Banat şi Crişana
  Luni, 28 Aprilie, 2014 12:15 | 2131 ori

 5. VENIŢI CU NOI ARAD: Următoarele Drumeţii VENIŢI CU NOI ARAD: Următoarele Drumeţii
  Luni, 19 Mai, 2014 12:27 | 1978 ori