Horoscop lunar: Martie 2017


 BERBEC ( 21 Martie - 21 Aprilie )

Horoscop Berbec martie 2017 Dragoste și viața în doi Venus, planeta dragostei și a cuplului, rămâne în Berbec și în martie 2017. Are însă o problemă: pe data de 4 începe să retrogradeze și va fi retrogradă până pe 15 aprilie. Prin urmare, predispoziția relațională a Berbecilor se accentuează. Se intensifică viața socială sau cea amoroasă, reiei legătura cu prieteni pe care nu i-ai văzut de mult timp, te reîntâlnești cu foști colegi sau îți reapar în drum foste iubiri. Așteaptă-te, însă, să fie repuse pe tapet probleme relaționale mai vechi, care nu au fost clarificate la timpul lor, sau să te confrunți cu situații care te obligă să te gândești dacă ești în relația potrivită, ce vrei de la o relație, ce așteptări ai de la omul drag sau cum poți tu să-i împlinești așteptările. Planeta Marte adaugă pasiune, sare, piper, dar și posibile note conflictuale în prima decadă. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe martie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Berbec (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Martie 2017 este pentru Berbeci o lună foarte activă în plan profesional. Venus, situată în Berbec, și Jupiter, situat în casa parteneriatelor Berbecului, sunt amândoi interesați de colaborări, alianțe și asocieri (este posibil să revină în actualitate un proiect comun mai vechi!), în timp ce energicul Marte cere acțiune și decizii ferme, iar Uranus pare mai hotărât ca oricând să schimbe ceva. Toate planetele menționate mai sus sunt în relații bune cu Saturn, stăpânul casei carierei Berbecului, care promite astfel reușită, succes, performanță. Studiile, călătoriile, contactele la distanță, internetul și demersurile culturale, universitare sau spirituale au o anume relevanță pentru viața profeională a Berbecilor și fac ca lucrurile să înainteze mai cu spor. Inițiativa financiară ia avânt după 10 martie 2017, când Marte, stăpânul Berbecului, intră în casa banilor Berbecului. În horoscopul carierei 2017 pentru Berbec găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii martie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Cu Soarele în casa a douăsprezecea solară, sănătatea Berbecilor ar putea fi pusă la încercare în primele două decade din martie 2017, cu un accent mai apăsat până pe 13, când în casa a douăsprezecea a Berbecului se află și Mercur, stăpânul casei bolilor Berbecului. Este recomandat să eviți abuzurile, adicțiile și oboseala. După 13 martie 2017 încep să apară soluții medicale sau decizii pentru îmbunătățirea stilului de viață, iar după 20 martie forma Berbecilor revine spectaculos. Sfatul pentru Berbec în martie 2017 Implică-te, dar nu-ți asuma mai multe responsabilități decât poți duce! TAUR ( 21 Aprilie - 21 Mai )

Horoscop Taur martie 2017 Dragoste și viața în doi Luna martie 2017 nu este cea mai fericită pentru Tauri pe tărâm relațional. Venus, planeta iubirii și a armoniei, este retrogradă într-o casă care poate aduce dezamăgire, situații confuze, limitarea libertății de acțiune, interiorizare sau, pur și simplu, lipsă de interes. Partea cea mai neplăcută este că și Marte, stăpânul casei cuplului Taurului, se află pe același teritoriu defavorabil, până pe 10 martie. Prin urmare, prima decadă a lunii nu promite mare lucru. Peisajul începe să se anime după 10 martie 2017, când Marte intră în Taur. Acum ai o mai mare putere de atracție, ești mai sexy, mai dezinvolt(ă). Totuși, ceva rămâne ascuns, încurcat, ambiguu, complicat. Poate că ar fi bine să discuți cu cineva de încredere despre ceea ce te frământă. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe martie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Taur (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Aflat în casa muncii Taurului, Jupiter îți conferă un anumit confort profesional până în octombrie 2017. Poziția lui Saturn, stăpânul tradițional al casei carierei Taurului, arată că ceea ce te motivează în 2017 sunt câștigurile financiare sau chestiunile de ordin material – care, de altfel, sunt bine susținute până în toamnă și chiar mai bine în luna martie. Cumva, finanțele și poziția socio-profesională a Taurilor beneficiază de un sprijin secret, discret sau de o anume formă de șansă. Cu toate astea, în martie 2017 nu trebuie să te mire dacă mai apar și unele obstacole sau provocări, legate atât de carieră, cât și de bani. Ceea ce trebuie să faci ca să te ferești de neplăceri și să rezolvi totul cu bine, este să nu te pripești și să te menții pe o linie onestă, limpede, clară și ordonată. În horoscopul carierei 2017 pentru Taur găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii martie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Sănătatea Taurilor trebuie ținută sub observație în martie 2017, mai cu seamă în prima și ultima decadă. Venus, stăpâna Taurului, se află într-o poziție de slăbiciune. Rezistența și capacitatea de apărare și de recuperare sunt diminuate. Ai nevoie de odihnă, de autodisciplină, de o alimentație sănătoasă și de suplimente care să-ți întărească imunitatea. Dacă scârțâie ceva, mergi la medic fără amânare! Sfatul pentru Taur în martie 2017 Accesează un fond pentru dezvoltarea afacerii sau fă niște investiții pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă și a randamentului! GEMENI ( 21 Mai - 21 Iunie )

Horoscop Gemeni martie 2017 Dragoste și viața în doi Stai bine în plan sentimental: legătura specială dintre Saturn, aflat în casa cuplului Gemenilor, și Jupiter, stăpânul casei relațiilor Gemenilor (aflat, culmea, în casa iubirii și a plăcerilor!), face toți banii. Te poți bizui pe ea, indiferent de situație, până în toamna 2017. Această configurație astrală fortifică legăturile, le așază pe o bază fermă, iar pentru unii Gemeni, le oficializează. În martie 2017 Venus, planeta cuplului Gemenilor, se află și ea într-o casă foarte bună, casa a unsprezecea din horoscopul tău solar. Din această poziție, nu numai că se poziționează armonios față de casa relațiilor Gemenilor, dar îți aduce oportunități sentimentale, cel mai probabil prin intermediul prietenilor, al protectorilor și al susținătorilor, sau facilitate de participarea la activități de grup ori evenimente cu public. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe martie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Gemeni (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani În martie 2017 ambele planete benefice, Venus și Jupiter, se află în case norocoase pentru Gemeni. Prin urmare, contextul astral îți este favorabil. Perioada aduce oportunități diverse și este excelentă pentru popularitate, promovare, publicitate, colaborări și proiecte de grup. Primești sprijin pentru a-ți atinge obiectivele. În afară de asta, casa carierei Gemenilor este luminată de Soare în primele două decade din martie 2017. Prin urmare, te evidențiezi, te impui, avansezi, stârnești admirația, îți consolidezi reputația. În decada a treia, Soarele i se alătură lui Venus în casa popularității, a suporterilor și a protectorilor. Mercur, stăpânul Gemenilor, urmează aceeași traiectorie: în casa carierei Gemenilor până pe 13 martie, iar de pe 13 până pe 31, în casa susținătorilor Gemenilor. Așa că... dă-i bătaie! În horoscopul carierei 2017 pentru Gemeni găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii martie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Starea de spirit a Gemenilor este excelentă în martie 2017, iar din punct de vedere fizic, sunt plini de vitalitate. În martie, primăvara începe să se arate, așa că ia-ți bicicleta și du-te la plimbare, mergi pe jos, dansează, mișcă-te cât mai mult! Ai energie cât cuprinde, așa că este recomandat să o folosești. Nu te lăsa pradă indolenței și nu ceda tentațiilor culinare! Sfatul pentru Gemeni în martie 2017 Organizează o reuniune a foștilor colegi sau o petrecere pe cinste cu prietenii! RAC ( 21 Iunie - 23 Iulie )

Horoscop Rac martie 2017 Dragoste și viața în doi În martie 2017 devine foarte clar că viața relațională și viața profesională a Racilor au ceva în comun. Dacă situarea lui Saturn, stăpânul casei cuplului Racului, în casa muncii și a îndatoririlor curente a Racului, dăinuie încă din 2015, acum se întâmplă că și Venus, planeta dragostei, s-a cantonat în casa carierei Racului, de unde nu va pleca prea curând. Aceste configurații dau de înțeles că poziția, cariera sau munca Racilor sunt influențate de sentimente sau, invers, viața intimă depinde de cea profesională. Oricum, pare că inima îți bate pentru cineva cu care ai conexiuni profesionale. Cumva, se mai poate pune problema unei diferențe ierarhice între parteneri. Una peste alta, însă, situația nu este foarte limpede și nici prea comodă. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe martie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Rac (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Martie 2017 aduce Racilor multe satisfacții în plan profesional și, ca o consecință firească, și în plan financiar. Atât casa carierei și a statutului social, cât și casa muncii și a responsabilităților Racului, sunt active, decise, puse pe treabă. Între aceste case se formează aspecte armonioase, iar între stăpânii celor două case și planetele care se află acum în aceste case există legături puternice, realizatoare. Prin urmare, acționezi pe două fronturi: unul de consolidare, care cere răbdare și stăruință, celălalt de dezvoltare, care cere curaj și deschidere către nou. Faci eforturi serioase, dar ai și norocul de partea ta. Este posibil să reiei un proiect mai vechi sau o colaborare trecută. Farmecul și relațiile personale te ajută să progresezi. Banii vin mai cu spor în ultima decadă. În horoscopul carierei 2017 pentru Rac găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii martie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Stresul este o constantă a perioadei actuale, o perioadă dinamică și solicitantă. Dar depinde cum ți-l asumi. Ca să suporți mai ușor stresul, ai face bine să te împaci cu gândul că orice demers mai curajos sau mai energic implică automat un consum nervos mărit. Nu-ți neglija sănătatea cu niciun chip! Aflat în casa bolilor Racului, Saturn abia așteaptă să slăbești vigilența. Sfatul pentru Rac în martie 2017 Pune-ți la bătaie talentele și creativitatea! Este vremea lor. LEU ( 23 Iulie - 23 August )

Horoscop Leu martie 2017 Dragoste și viața în doi Pe termen mediu, stăpânul casei cuplului Leului cooperează excelent cu stăpânul casei iubirii și a sexualității Leului. Poți construi o nouă relație, poți consolida una veche sau poți avea un alt fel de împlinire relațională. Comunicarea este esențială pentru bunul mers al lucrurilor. În martie 2017, stăpânul casei cuplului Leului cooperează armonios și cu Venus, planeta dragostei, ceea ce-ți sporește șansele la fericire. Amplasarea lui Venus arată, însă, că acum contează foarte mult comuniunea de principii și de interese intelectuale, culturale sau spirituale, că dragostea poate fi un mijloc prin care să descoperi lumea, să-ți lărgești orizontul, să evoluezi. O călătorie cu miză romantică sau o relație cu cineva de la distanță nu sunt excluse. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe martie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Leu (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani În această primăvară, cariera Leilor trece printr-un proces de reevaluare sau de analiză. Venus, stăpâna casei carierei Leului, se află în ciclul retrogradării, insistând să-ți atragă atenția asupra unor anumite aspecte precum specializările profesionale, studiul, munca de cercetare, de concepție sau de publicare, conectarea la mediile științifice, juridice, culturale sau spirituale, legăturile cu străinii ori străinătatea, munca la distanță. Pe data de 10 martie 2017, Marte intră în casa carierei Leului. Spiritul întreprinzător, competitivitatea și nevoia de a-ți impune punctul de vedere se accentuează, iar eficiența crește. Luna martie pune accentul pe banii care vin de la alții sau pe care-i faci împreună cu alții, pe afaceri, investiții și pe relațiile cu instituțiile financiare. În horoscopul carierei 2017 pentru Leu găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii martie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Vitalitatea Leilor ar putea fi diminuată pe parcursul primelor două decade din martie 2017, cât timp Soarele se află într-o poziție dezavantajoasă și în aspect distonant cu stăpânul casei bolilor Leului. Faptul că te bucuri de susținerea altor planete și că stăpânul casei bolilor Leului este, totuși, bine configurat, oferă speranțe că eventualele problemele care s-ar putea ivi nu sunt grave. Sfatul pentru Leu în martie 2017 Citește ceva despre etică, despre filosofia iubirii sau filosofia frumosului! FECIOARA ( 23 August - 23 Septembrie )

Horoscop Fecioară martie 2017 Dragoste și viața în doi În primele două decade din martie 2017, Soarele se află în casa relațiilor Fecioarei, punând în lumină viața de cuplu și ființa iubită, care devin pentru tine reperele în funcție de care îți setezi celelalte interese ale perioadei. O atenție deosebită îți suscită și psihologia omului drag, analiza celor mai profunde și complicate mecanisme de funcționare a relațiilor, ori tabuurile, obsesiile, fantasmele sau frustrările sexuale. În martie 2017 ai un apetit special pentru explorarea fațetelor secrete sau absconse ale trăirilor amoroase. În același timp, rămâi cu picioarele pe pământ și privești relațiile și dintr-o perspectivă practică, pragmatică, financiară. În unele cazuri, cuplul Fecioarelor poate fi foarte atras de afaceri sau investiții comune. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe martie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Fecioară (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Înainte orice, luna martie 2017 este interesantă sub aspect financiar. Cele două benefice, Jupiter și Venus, se află în casele banilor Fecioarei, iar din 13 martie li se alătură și Mercur, stăpânul Fecioarei. Pe de-o parte, este semn de noroc. Pe de alta, Jupiter și Venus pot deveni risipitori sau imprudenți când vine vorba de plăceri (Venus) sau de proiecte ambițioase (Jupiter). Perioada este, în mod cert, propice accesării sau colectării de fonduri. Apoi, Venus retrogradă este favorabilă recuperărilor și retrocedărilor sau investițiilor în bijuterii și în obiecte de artă second hand. În rest, colaborările sunt foarte importante și este rost de inițiative privind studiile, activitățile culturale, călătoriile sau relațiile cu cei de departe. În horoscopul carierei 2017 pentru Fecioară găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii martie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Fecioarele nu prea sunt în vârf de formă în martie 2017, așa că ar trebui să-și drămuiască forțele. Încearcă să te concentrezi pe priorități, să te odihnești suficient și să te ferești de contagiuni, intoxicații și infecții! Pentru un mai bun confort psihologic, este recomandat să gândești pozitiv și să nu exagerezi cu despicatul firului în patru. Sfatul pentru Fecioară în martie 2017 Păstrează socotelile bănești foarte limpezi, atât cu prietenii, cât și cu colaboratorii! BALANTA ( 23 Septembrie - 23 Octombrie )

Horoscop Balanță martie 2017 Dragoste și viața în doi Venus, planeta dragostei și stăpâna Balanței, rămâne în casa cuplului Balanței și în martie 2017. Este însă retrogradă, iar asta poate însemna mai multe lucruri. Astfel, este posibil să revină în atenție o fostă relație, sau o tentativă de cuplare mai veche, care nu s-a finalizat la vremea ei, sau o problemă, tot veche, ce trebuie acum analizată și soluționată. Sau se poate să treci printr-o etapă în care te întrebi dacă te afli sau nu într-o relație adecvată, dacă persoana cu care ești chiar merită să-ți stea alături, sau dacă tu corespunzi standardelor ei. Și mai există varianta în care viața relațională se intensifică, ofertele curg, iar tu trebuie să compari, să reflectezi și să înțelegi ce vrei cu adevărat. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe martie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Balanță (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Fiindcă Soarele se află în casa muncii Balanței, martie 2017 devine o lună importantă în plan profesional. Soarele te face să atragi atenția, să te poziționezi pe un palier superior, să ai mai multă libertate de acțiune și de decizie în domeniul tău de muncă, să îți poți expune cât mai avantajos și mai atractiv talentul și priceperea în ceea ce faci, să fii apreciat(ă). Colaborările și contractele sunt pentru Balanțe un punct forte al lunii martie 2017, dar, pentru a-ți aduce beneficii, trebuie gestionate cu tact și atenție. N-ar fi exclus să se reitereze o propunere de colaborare mai veche. Pe tot parcursul lunii martie 2017 există o strânsă interdependență între bani și colaborări, relații, clientelă. În horoscopul carierei 2017 pentru Balanță găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii martie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Suprasolicitarea și stresul sunt o prezență constantă în viața Balanțelor în martie 2017. Uneori este posibil să se răsfrângă și asupra bunului mers al organismului, așa că veghează-ți cu un ochi atent starea de sănătate și îngrijește-te! Ar fi bine să nu te implici în prea multe activități simultan, să-ți planifici bine timpul și să pui accentul pe disciplină. Sfatul pentru Balanță în martie 2017 Ești prea conectat(ă) la ceilalți. Acordă-ți, din timp în timp, scurte pauze de relaxare în singurătate! SCORPION ( 23 Octombrie - 22 Noiembrie )

Horoscop Scorpion martie 2017 Dragoste și viața în doi Cu Soarele în casa dragostei și a sexualității Scorpionului, primele două decade din martie 2017 au o accentuată componentă erotică. Romantismul și receptivitatea senzorială sporesc și crește frecvența cu care apar circumstanțele favorabile în plan amoros. Pe data de 10 martie, Marte, stăpânul tradițional al Scorpionului, intră în casa cuplului Scorpionului, subliniind o dată în plus miza relațională a perioadei. În ultimele două decade din martie 2017 simți un mare entuziasm și o pornire instinctivă către celălalt, o intensificare a dorințelor și a impulsului de a cuceri, de a prelua inițiativa, de a tranșa o situație. Venus, planeta iubirii, retrogradează în casa a șasea a Scorpionului, semn că munca și responsabilitățile pot interfera cu viața sentimentală, fie perturbându-o, fie stimulând-o. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe martie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Scorpion (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Creativitatea, talentul și exprimarea emoțiilor Scorpionilor capătă o nouă anvergură în martie 2017, când Soarele, stăpânul casei carierei Scorpionului, trece prin casa a cincea solară. Retrogradarea lui Venus în casa muncii Scorpionului întărește preocuparea pentru artă, pentru estetică și pentru o anumită armonie în sfera profesională. Atât tranzitul Soarelui prin casa a cincea cât și retrogradarea lui Venus în casa muncii arată că poți avea mare succes dacă faci lucruri care te motivează sufletește, care îți plac cu adevărat. Chiar și dragostea ar putea fi un motor al progresului în luna martie. Primele două decade din martie 2017 sunt excelente pentru promovare, reprezentare, expunere. Colaborările și efortul de echipă se însuflețesc după 10 martie. În plan financiar, este răsplătit efortul și este încurajată viziunea pe termen lung. În horoscopul carierei 2017 pentru Scorpion găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii martie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Dacă ai probleme cu glicemia sau alte tulburări pancreatice, dacă ai un istoric medical privind afecțiunile aparatului renal sau ginecologic, dacă ai o sensibilitate dermatologică sau tulburări de circulație venoasă (inclusiv varice), în martie 2017 este bine să îți dublezi vigilența și să îți faci controalele medicale cuvenite. În afară de asta, orice "revizie tehnică" a organismului este binevenită. Sfatul pentru Scorpion în martie 2017 Nu te teme să te "înnoiești" profesional, dacă prin asta îți poți valorifica mai bine talentele! SAGETATOR ( 22 noiembrie - 22 Decembrie )

Horoscop Săgetător martie 2017 Dragoste și viața în doi Retrogradând în casa iubirii și a sexului Săgetătorului, în martie 2017 Venus caută să îți atragă atenția asupra acestor elemente fundamentale ale fericirii relaționale. Venus vorbește despre senzualitate, pasiune și avânt romantic, te provoacă să le cauți, să le experimentezi, să le analizezi și să găsești căile prin care te pot împlini. Climatul astral al lunii martie 2017 emană iubire. Evenimentele pot acoperi toată gama, de la amorezare până la experiențe trupești de neuitat sau îndoieli, suferințe din dragoste, reîntâlniri, împăcări sau – acolo unde relația nu merge – despărțiri. Ele sunt menite să te lămurească ce vrei, ce nevoi ai, ce ți se potrivește. Retrogradarea lui Venus durează până la jumătatea lunii aprilie și abia după aceea vei ști exact cum stai. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe martie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Săgetător (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani În primele două decade din martie 2017, Soarele se află în casa a patra a Săgetătorului, unde este însoțit până pe 13 martie de Mercur, stăpânul casei carierei Săgetătorului. Sunt indicii ale unui interes marcant pentru locuință și familie, dar și pentru chestiuni legate de sedii, proprietăți și bunuri de folosință îndelungată. Perioada poate fi prolifică în cazul în care ai de-a face cu domeniul agricol, cu cel al construcțiilor sau al industriei de exploatare a zăcămintelor naturale. La fel și dacă ai preocupări legate de istorie, genealogie sau alte ramuri care au legătură cu trecutul. Pe alt palier, martie 2017 este extrem de creativ, îți pune în valoare talentul și expresivitatea, te ajută la promovare și publicitate. Toate acestea contribuie și la creșterea veniturilor. În horoscopul carierei 2017 pentru Săgetător găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii martie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Cu Marte în casa sănătății Săgetătorului, după 10 martie 2017 crește nevoia de inițiativă și acțiune în domeniul medical. Este timpul să iei taurul de coarne și să rezolvi ce ai de rezolvat, mai ales dacă este vorba de probleme mai vechi. Prezența lui Marte în casa sănătății vizează în primul rând demersurile chirurgicale, stomatologice sau ginecologice, dar este benefic pentru orice tip de demers curajos și decis, inclusiv pentru cele privind forma fizică, dietele sau igiena de viață. Sfatul pentru Săgetător în martie 2017 Deschide-te, exprimă-te, etalează-ți calitățile! CAPRICORN ( 22 Decembrie - 20 Ianuarie )

Horoscop Capricorn martie 2017 Dragoste și viața în doi Venus, planeta iubirii și a cuplului, este retrogradă în casa a patra a Capricornului aproape toată luna martie 2017 (începând din data de 4) și în prima jumătate a lui aprilie. Acesta ar putea fi semnul unei întoarceri către trecut, de genul regăsirilor peste ani sau al nostalgiilor. La modul cel mai practic, Venus retrogradă în casa a patra indică o preocupare specială pentru chestiuni legate de locuință sau de proprietățile comune, ori o imixtiune a părinților în viața ta sentimentală. Sub un alt unghi, configurația astrală a lunii martie 2017 pledează pentru intimitate și o abordare pașnică, tradițională și conservatoare a vieții de cuplu. Pe 10 martie 2017, Marte intră plin de avânt pasional în casa dragostei și a sexualității Capricornului, așa că lucrurile pot lua o întorsătură mult mai tumultoasă și mai aventuroasă. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe martie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Capricorn (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Luna martie îți aduce o situație bizară: Jupiter, care se află în casa carierei Capricornului, vrea să te avânți în ceva de anvergură, în timp ce Venus, stăpâna casei carierei, retrogradează într-o zonă reticentă, care înclină către trecut și nu are deloc ambiții novatoare. Ca și când ai vrea să întreprinzi lucruri mari și ceva te trage înapoi, sau faci un pas îndărăt pentru a examina mai atent anumite detalii și pentru a căpăta o perspectivă mai clară asupra lucrurilor. Se mai poate ca o problemă de familie să te oprească temporar din drum. Sau să revină în atenție un subiect legat de casă, proprietăți, moșteniri ori alte interese imobiliare. Lucrurile devin mai explicite după 20 martie 2017. Și tot atunci se întrevede și o creștere financiară. În horoscopul carierei 2017 pentru Capricorn găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii martie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral În afară de presiunea pe care o resimt în această perioadă toate semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanță și Capricorn), nu pare să te deranjeze ceva în mod expres. Cu toate astea, în martie 2017 este necesar să-ți îngrijești cu maximă atenție afecțiunile cronice, dacă există, și orice eventuală afecțiune mai nouă care, neglijată, se poate croniciza. Nu ți-ar strica un tratament de întărire a imunității. Sfatul pentru Capricorn în martie 2017 Cumpără-ți ceva frumos pentru casă, de la antichități sau second hand! VARSATOR ( 20 Ianuarie - 19 Februarie )

Horoscop Vărsător martie 2017 Dragoste și viața în doi Venus, planeta dragostei, este retrogradă în casa a treia a Vărsătorului aproape toată luna martie 2017. Cum casa a treia are de-a face cu gândirea, s-ar putea să fie timpul să regândești anumite aspecte ale vieții relaționale. Casa a treia prezidează comunicarea și drumurile, care devin foarte relevante pentru relațiile Vărsătorilor și care pot implica în anumite cazuri o reluare a legăturii, o reîntâlnire sau repetarea unor declarații sau propuneri primite anterior. Soarele, stăpânul casei cuplului Vărsătorului, arată că există considerente de ordin financiar care se întrepătrund cu aspectele relaționale și le pot influența, sau că rațiuni de natură sentimentală pot avea impact asupra deciziilor financiare. După data de 20 martie, însă, Soarele intră și el în casa a treia a Vărsătorului, alăturându-i-se lui Venus. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe martie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Vărsător (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Ca linie generală, până în toamna 2017 te afli în avantaj fiindcă stăpânul tradițional al Vărsătorului, Saturn, se află într-o casă norocoasă și primește sprijinul lui Jupiter, Marele Benefic. Pe acest fundal, în luna martie 2017 Mercur, stăpânul casei carierei Vărsătorului, împreună cu Soarele, cu Marte și cu Venus, arată un interes special pentru informare și comunicare, pentru inițiative de orice fel (dar mai ales de natură financiară), pentru drumuri și negocieri. Acum se pot relua niște discuții privind unele proiecte mai vechi și tot acum te poți regăsi cu prieteni, colegi sau cunoștințe de demult, cu care să reînnozi relații plăcute și utile. Cât privește finanțele, în primele două decade din martie 2017 veniturile Vărsătorilor sunt stimulate și crește interesul pentru afaceri și câștig. În horoscopul carierei 2017 pentru Vărsător găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii martie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Vărsătorii au o stare de spirit destul de senină în martie 2017, chiar dacă în prima parte a lunii se mai întâmplă să manifeste o agitație excesivă. Starea generală de sănătate pare să se situeze în limite normale. Atenție, însă la posibilele incidente care se pot produce în deplasare sau prin mânuirea unor substanțe, materiale, obiecte sau mecanisme potențial periculoase! Sfatul pentru Vărsător în martie 2017 Este timpul să-ți reîmprospătezi cunoștințele într-unul din domeniile tale de mare interes. PESTI ( 19 Februarie - 21 Aprilie )

Horoscop Pești martie 2017 Dragoste și viața în doi Relațiile se află în linia întâi a intereselor Peștilor în prima parte a lunii martie 2017, când Mercur, stăpânul casei cuplului Peștilor, se află chiar în Pești. Este perioada de maximă atracție și senzualitate, în care ai puterea să orientezi mersul lucrurilor în direcția dorită de tine. În restul lunii martie va predomina un alt gen de interese, cele de natură pragmatică: carieră, finanțe, cămin. Fiindcă Venus, planeta dragostei, retrogradează în casa banilor Peștilor, este foarte posibil ca viața sentimentală și cea profesională să se intersecteze. Poate că împărtășești interese comune pentru bunuri și valori cu omul drag, sau acesta te susține ca să câștigi mai bine, sau alegerile sentimentale sunt influențate de motivații de natură materială etc. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe martie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Pești (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Cu Soarele în Pești, ai prilejul să strălucești, să te remarci, să atragi laude și aprecieri. Soarele îți dă vitalitate, autoritate, prestigiu, are capacitatea de a te înălța. Evident, ca să ai succes trebuie să pui și tu umărul. Cel mai important este să-ți concentrezi forțele asupra țintelor pe care vrei să le atingi. Asta din cauză că, de câțiva ani încoace, cu Neptun în Pești, intuiția, inspirația și creativitatea sunt la mare rang, dar eficiența cam lasă de dorit. După data de 10 martie 2017, Marte ar putea să îți sporească spiritul de inițiativă și puterea de decizie și să-ți fortifice abilitățile mentale și verbale. Pune-le la lucru și vei avea de câștigat! Apropo de câștig: cu Venus retrogradă în casa banilor Peștilor, acompaniată temporar când de Marte, când de Soare și de Mercur, e rost de câștiguri mari, dar este posibil ca și cheltuielile să fie pe măsură. În horoscopul carierei 2017 pentru Pești găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii martie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Martie 2017 ar putea fi o lună importantă pentru sănătatea Peștilor, având în vedere că Soarele, stăpânul casei sănătății, se află chiar în Pești. În principiu, ar trebui să fie vorba mai puțin despre ivirea unor neplăceri și mai mult despre sporirea interesului pentru rezolvarea unor probleme medicale, pentru diete și terapii sau pentru igiena de viață. Sfatul pentru Pești în martie 2017 Ține-ți socotelile în ordine! Fă-ți liste de cumpărături și nu te abate de la ele!
Interviu în exclusivitate : Ioan Vivi Fizidean : “Eu ca şi om sunt înzestrat ...

STIREA ZILEI - Marti, 28 Martie, 2017 10:51

Interviu în exclusivitate : Ioan Vivi Fizidean : “Eu ca şi om sunt înzestrat ... Pe poarta oricărui Penitenciar din România, stă scris mare cu litere de o şchiopă : “SUNTEM PRODUSUL SOCIETĂŢIi ÎN CARE TRĂIM: Revenirea foştilor deţinuţi pe piaţa muncii şi integrarea lor în societate. “ Ioan Vivi Fizid ...

ABONARE LA NEWSLETTER

Introduceti adresa dvs de email:
   

CULINAR - CELE MAI ACCESATE

 1. Ciorba rusească Soleanca Ciorba rusească Soleanca
  Joi, 29 Mai, 2014 12:38 | 62185 ori

 2. Salata de bocconcini cu rosii Salata de bocconcini cu rosii
  Sambata, 29 Iunie, 2013 12:20 | 24753 ori

 3. Prăjitură în straturi cu biscuiți Oreo Prăjitură în straturi cu biscuiți Oreo
  Luni, 21 Iulie, 2014 15:06 | 14402 ori

 4. Cotlet de porc cu sos de rosii Cotlet de porc cu sos de rosii
  Luni, 08 Iulie, 2013 22:00 | 8251 ori

 5. Prăjitură de piersici cu fundul în sus Prăjitură de piersici cu fundul în sus
  Miercuri, 09 Iulie, 2014 09:14 | 6342 ori

SANATATE - CELE MAI ACCESATE

 1. Bautura care te ajută să obţii un abdomen plat şi să slăbeşti aproape 7 kilograme într-o lună Bautura care te ajută să obţii un abdomen plat şi să slăbeşti aproape 7 kilograme într-o lună
  Luni, 23 Decembrie, 2013 12:04 | 35561 ori

 2. Cat timp trebuie sa dureze o partida de sex reusita Cat timp trebuie sa dureze o partida de sex reusita
  Miercuri, 10 Iulie, 2013 13:49 | 34642 ori

 3. Cum sa-ti duci iubitul in pragul extazului Cum sa-ti duci iubitul in pragul extazului
  Miercuri, 10 Iulie, 2013 13:47 | 28170 ori

 4. Cele mai frumoase complimente pentru o femeie Cele mai frumoase complimente pentru o femeie
  Joi, 28 Mai, 2015 11:57 | 23660 ori

 5. Sex cu şi fără prezervativ: diferenţe şi riscuri Sex cu şi fără prezervativ: diferenţe şi riscuri
  Joi, 11 Iunie, 2015 13:18 | 12169 ori

COPII - CELE MAI ACCESATE

 1. Noul anul scolar va începe pe 16 septembrie. Vezi calendarul complet Noul anul scolar va începe pe 16 septembrie. Vezi calendarul complet
  Miercuri, 04 Septembrie, 2013 14:49 | 42546 ori

 2. Fată sau băiat ? Iată cum poţi intui sexul bebeluşului Fată sau băiat ? Iată cum poţi intui sexul bebeluşului
  Miercuri, 13 August, 2014 13:43 | 20925 ori

 3. Cafeaua inhibă fertilitatea masculină, în timp ce alcoolul o stimulează Cafeaua inhibă fertilitatea masculină, în timp ce alcoolul o stimulează
  Marti, 21 Octombrie, 2014 11:54 | 14743 ori

 4. Ce înseamnă să rămâi însărcinată între 40-50 de ani Ce înseamnă să rămâi însărcinată între 40-50 de ani
  Marti, 10 Martie, 2015 15:25 | 9055 ori

 5. Sfaturi pentru o bună recuperare după cezariană Sfaturi pentru o bună recuperare după cezariană
  Joi, 19 Septembrie, 2013 14:35 | 7291 ori

IT - CELE MAI ACCESATE

 1. Cum afli numărul de telefon al unei persoane care te sună cu număr ascuns Cum afli numărul de telefon al unei persoane care te sună cu număr ascuns
  Vineri, 06 Septembrie, 2013 11:29 | 15667 ori

 2. Primele note pentru Grand Theft Auto V (VIDEO) Primele note pentru Grand Theft Auto V (VIDEO)
  Vineri, 30 Mai, 2014 12:14 | 14208 ori

 3. Ce se întâmplă de fapt când bateria telefonului tău se descarcă complet Ce se întâmplă de fapt când bateria telefonului tău se descarcă complet
  Marti, 10 Septembrie, 2013 12:02 | 12194 ori

 4. Adio TELEFOANELOR CU ECRAN! Un director de la GOOGLE dezvăluie cum vor arăta în viitor Adio TELEFOANELOR CU ECRAN! Un director de la GOOGLE dezvăluie cum vor arăta în viitor
  Joi, 12 Decembrie, 2013 14:04 | 9154 ori

 5. Ce se va întâmpla cu piaţa internetului mobil în 2014 Ce se va întâmpla cu piaţa internetului mobil în 2014
  Marti, 15 Octombrie, 2013 15:07 | 8850 ori

TURISM - CELE MAI ACCESATE ARTICOLE

 1. Unde mergem în weekend: Ştrandul de la Şofronea Unde mergem în weekend: Ştrandul de la Şofronea
  Joi, 22 Mai, 2014 11:49 | 3452 ori

 2. Am fost pe lacul cu cea mai limpede apă din lume Am fost pe lacul cu cea mai limpede apă din lume
  Vineri, 07 Martie, 2014 16:52 | 2986 ori

 3. Oraşe superbe de vizitat în Italia Oraşe superbe de vizitat în Italia
  Joi, 12 Iunie, 2014 14:30 | 2418 ori

 4. Rezervaţii naturale din Banat şi Crişana Rezervaţii naturale din Banat şi Crişana
  Luni, 28 Aprilie, 2014 12:15 | 2217 ori

 5. VENIŢI CU NOI ARAD: Următoarele Drumeţii VENIŢI CU NOI ARAD: Următoarele Drumeţii
  Luni, 19 Mai, 2014 12:27 | 2116 ori