Horoscop lunar: Februarie 2017


 BERBEC ( 21 Martie - 21 Aprilie )

Horoscop Berbec februarie 2017 Dragoste și viața în doi În 2017, luna Valentinului și a Sfântului Dragobete (!) debordează de erotism și pasiune. Marte și Venus se află în Berbec! Venus este planeta iubirii, iar Marte este planeta dorinței. Când se află în aceeași zodie, atmosfera se încinge și naște aprige manifestări amoroase. În plus, Marte este stăpânul Berbecului, iar Venus este stăpâna casei cuplului Berbecului, deci miza este și mai mare. Iar în februarie 2017 miza poate căpăta proporții incalculabile, dacă punem la socoteală că marele Jupiter începe să retrogradeze în casa cuplului Berbecului și că Marte și Venus sunt vecini cu impredictibilul Uranus. Așadar, februarie 2017 este o lună fulminantă, cu evenimente ce pot fi magnifice sau dramatice, dar sigur imprevizibile, inevitabile, incontrolabile. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe februarie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Berbec (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Excesul de energie care inundă zodia Berbecului în luna februarie 2017 se traduce printr-o năvalnică poftă de acțiune, cu efecte miraculoase în plan profesional. Ai forță, ambiție și inițiativă, ai o mentalitate de lider, de învingător. Iar astrele te ajută să izbândești. Stăpânul casei carierei Berbecului, Saturn, este susținut în mod admirabil pe tot parcursul lunii februarie 2017 de Jupiter, Uranus, Marte și Venus, ba chiar și de Soare și de Mercur, în anumite perioade, în timp ce stăpânul casei muncii Berbecului se află într-o poziție norocoasă. Ai absolut tot ce-ți trebuie pentru a realiza ceea ce-ți propui, pentru a urca ierarhic și social, a te impune, a câștiga prestigiu și respect. Probabil că vei câștiga bine în luna februarie, însă este important să îți impui să nu cheltuiești chiar tot ce ai câștigat. În horoscopul carierei 2017 pentru Berbec găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii februarie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral În februarie 2017 Berbecii funcționează cu motoarele turate la maximum, au energie cât zece. O energie excesivă, greu de controlat, care poate împinge la excese și imprudențe, care supraîncarcă organismul. Ești ca o oală sub presiune și este musai să găsești o supapă, ca să nu explodezi. Fă sport, fă amor nebun, dansează, luptă pentru ceva! În orice caz, este recomandat să-ți consumi energia în modalități care nu presupun riscuri. Sfatul pentru Berbec în februarie 2017 Fixează-ți niște obiective ambițioase și dă-i bătaie! TAUR ( 21 Aprilie - 21 Mai )

Horoscop Taur februarie 2017 Dragoste și viața în doi În februarie 2017 Taurii ar putea să fie nemulțumiți de relațiile cu partenerii de cuplu. Unii Tauri se simt singuri, alții au de reproșat perechii indiferența, delăsarea, nehotărârea sau lipsa de sinceritate. Este posibil să existe și Tauri care au impresia că relația îi îngrădește, sau care conștientizează în mod neplăcut că sunt dependenți de celălalt. Venus, planeta iubirii, și Marte, stăpânul casei cuplului Taurului, se află într-o zonă neprielnică mai ales legăturilor vechi, oficializate sau recunoscute social. Configurația lunii februarie 2017 este favorabilă doar pasiunilor secrete și iubirilor interzise. Pe de altă parte, Mercur, stăpânul casei iubirii și a sexualității Taurului, este bine plasat, ceea ce spune că nu e totul pierdut și că uneori sexul poate rezolva problemele, măcar temporar. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe februarie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Taur (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Deși presupune strădanii asidue și destul de mult stres, februarie 2017 este o lună performantă, care îți poate aduce succes și bani. Jupiter este foarte activ în casa muncii Taurului, iar Soarele și Mercur dinamizează casa carierei Taurului. Vei da piept cu provocări diverse (concurență, rivalități, urgențe și poate chiar conflicte), fiindcă Jupiter este în opoziție cu războinicul Marte, dar nicio dificultate nu te poate deturna din drumul tău, fiindcă planetele din casa carierei Taurului și stăpânul casei carierei sunt bine configurați. Așadar, în februarie 2017 ai șanse maxime să-ți atingi toate obiectivele propuse și să câștigi mai mult decât într-o lună obișnuită. Este indicat să păstrezi discreția cu privire la planurile tale și să nu le discuți decât cu persoane de încredere. În horoscopul carierei 2017 pentru Taur găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii februarie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Te afli într-o perioadă delicată pentru sănătate. Februarie 2017 aduce opoziții planetare puternice pe axa bolilor Taurului, așa că este recomandat să tratezi cu responsabilitate orice indispoziție fizică. Nu evita medicul și respectă-i indicațiile! Ține cont că excesele și imprudența te pot costa! Sfatul pentru Taur în februarie 2017 Ai face bine să participi la evenimente colective. Eclipsa de Soare este de bun augur pentru Tauri în activitățile care presupun un public sau un grup. GEMENI ( 21 Mai - 21 Iunie )

Horoscop Gemeni februarie 2017 Dragoste și viața în doi Februarie 2017, luna care celebrează dragostea prin cele două sărbători, Sfântul Valentin și Dragobetele, îți priește din plin! Jupiter, stăpânul casei cuplului Gemenilor, este admirabil plasat chiar în casa dragostei Gemenilor și este stimulat energic de o mulțime de planete. Venus, stăpâna casei dragostei Gemenilor, se află într-o casă norocoasă, împreună cu Marte, planeta dorinței și a sexualității. În februarie 2017 trăiești într-un climat romantic și erotic foarte dens, care-ți poate aduce în orice moment o aventură pasională sau chiar o mare dragoste. Încărcătura emoțională poate fi uneori excesivă, iar situațiile pot scăpa lesne de sub control. În cazuri extreme, se poate ajunge chiar la conflict. Nu te ambala din cale-afară și nu comite cine știe ce nebunii! Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe februarie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Gemeni (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Februarie 2017 aduce Gemenilor o eclipsă de Soare chiar în casa carierei. Din fericire, eclipsa este destul de bine configurată, așa că poate vesti o înnoire sau o schimbare în avantajul tău. Asta, cu atât mai mult cu cât și casele profesionale ale Gemenilor stau bine. Pentru a te asigura că lucrurile ies așa cum dorești, stabilește-ți scopuri practice! Nu te lăsa sedus(ă) de proiecte utopice, ci clădește solid, pe teren ferm, în baza unui plan clar! Pentru Gemenii care au o profesie creativ-artistică, februarie 2017 poate fi o lună foarte inspirată. Pentru toți Gemenii, perioada poate fi fructuoasă în ceea ce privește studiile, călătoriile și demersurile culturale sau spirituale. Banii vin mai ales din parteneriate sau din activități de echipă. În horoscopul carierei 2017 pentru Gemeni găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii februarie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral În februarie 2017 tonusul fizic al Gemenilor este mai bun decât în lunile trecute. Astrele te alimentează cu multă energie și cu o viziune optimistă asupra vieții. Cu toate astea, fiindcă Marte, stăpânul casei bolilor Gemenilor, este supravoltat de conjuncția cu Uranus, de opoziția cu Jupiter și de careul cu Pluto, nu sunt excluse unele surprize, mai ales în partea a doua a lunii. Sfatul pentru Gemeni în februarie 2017 Cultivă prietenia și activitățile de grup, dar bizuie-te în primul rând pe forțele tale! RAC ( 21 Iunie - 23 Iulie )

Horoscop Rac februarie 2017 Dragoste și viața în doi Februarie 2017 este o lună relativ liniștită în viața sentimentală a Racilor. Lucrurile se desfășoară în cadrul unei rutine în care împarți cu perechea responsabilități comune, diverse sarcini domestice sau alte treburi cotidiene. Fiindcă Saturn, stăpânul casei cuplului Racului, primește o mulțime de aspecte armonioase de la celelalte planete, în luna februarie totul decurge lin, fără complicații sau conflicte, ci în baza unei benefice înțelegeri mutuale. Există și posibilitatea unor interconectări strânse între preocupările profesionale și relațiile matrimoniale sau amoroase. Poate că lucrezi împreună cu omul drag, sau poate că cineva care ține la tine te sprijină în carieră. Una peste alta, februarie 2017 este mai degrabă practic decât romantic, dar asta este în avantajul tău. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe februarie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Rac (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Se prefigurează o lună fructuoasă în plan profesional, cu realizări deosebite, o lună în care te afirmi, te impui, câștigi atenția celorlalți. Stăpânul casei carierei Racului, Marte, se află chiar în casa carierei, bine asistat de alte planete. Conjuncția dintre Marte și Uranus stimulează schimbările sau modernizările, semnalând una dintre cele mai propice perioade din 2017 pentru înnoire, reconstrucție, relansare. Fiindcă stăpânul casei parteneriatelor Racului este situat în casa muncii Racului iar Venus, planeta cooperării, se află în casa carierei Racului, succesul profesional este și în februarie 2017 strâns legat de colaborări și de munca în echipă. Banii Racilor depind mult de ceilalți, dar februarie e generos cu câștigurile comune, cadourile, investițiile, afacerile și conexiunile cu mediile financiare. În horoscopul carierei 2017 pentru Rac găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii februarie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral În februarie 2017, Racii se agită mult, au ambiții mari și sunt mereu în priză, lucru care le-ar putea supune trupul și mintea la un stres destul de serios. Având o agendă foarte plină, se poate să ai tendința de a-ți face fel de fel de griji cu privire la ceea ce ai de rezolvat. Este foarte important să-ți găsești răgaz pentru a te relaxa și a te îngriji. Altfel, pe fondul stresului se pot declanșa probleme neașteptate. Sfatul pentru Rac în februarie 2017 Atenție la drum lung și în relațiile cu cei de departe! LEU ( 23 Iulie - 23 August )

Horoscop Leu februarie 2017 Dragoste și viața în doi Fiindcă Soarele, stăpânul Leului, se află în casa cuplului Leului, februarie 2017 scoate în prim-plan noțiuni de tipul: dragoste, partener, conviețuire. Atenția ți se centrează pe celălalt, capacitatea de a dărui și de a împărtăși crește, setea de afecțiune se acutizează. Tot în casa cuplului Leului se află și Mercur, care promovează o comunicare mai intensă și suscită interesul pentru noutate, diversitate, joc și experiment. Sub această dublă influență, viața în doi a Leilor devine mult mai animată – într-un mod pozitiv, fiindcă Soarele și Mercur sunt bine aspectate. Luna februarie 2017 este favorabilă inclusiv Leilor singuri, care acum au mai multe șanse să întâlnească omul visat. Eclipsa de Lună, care se produce cu Luna în Leu, intensifică emoțiile. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe februarie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Leu (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Venus, stăpâna casei carierei Leului, trăiește clipe tumultoase în februarie 2017. Aflată în Berbec, semn de inițiativă și acțiune, Venus este intens incitată de Marte și Uranus (situați în același semn), de Jupiter (cu care face opoziție) și de Pluto (cu care face careu). Iată, așadar, cum se formează un context astral foarte activ, care îți lansează Leilor provocări aprige și te obligă să reacționezi. Din fericire, însă, stăpâna casei carierei Leului primește și aspecte bune, iar stăpânul casei muncii Leului este excelent poziționat, așa că eforturile tale vor fi în mod cert cu folos. Așteaptă-te însă la concurență, luptă sau situații-surpriză și fii pregătit(ă) pentru o schimbare! Colaborările și contractele aduc Leilor bani și succes. În horoscopul carierei 2017 pentru Leu găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii februarie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Luna februarie 2017 îți solicită foarte mult sistemul nervos. Ai o predispoziție către agitație, nerăbdare, iritabilitate și poți atinge cote înalte de stres. Există riscul ca pe acest fond să apară dezechilibre organice sau accidentări. Încearcă să îți păstrezi stăpânirea de sine și ai grijă în deplasări, fie că te miști cu mașina, cu patinele, cu schiurile, pe jos sau în orice alt mod! Sfatul pentru Leu în februarie 2017 Susține-ți convingerile cu tact și nu vorbi mai mult decât trebuie! Ai grijă ce spui sau scrii! FECIOARA ( 23 August - 23 Septembrie )

Horoscop Fecioară februarie 2017 Dragoste și viața în doi Cu o eclipsă de Soare în casa cuplului Fecioarei și cu stăpânul numitei case bombardat de aspecte distonante, februarie 2017 s-ar putea să fie cam furtunos pentru Fecioare în plan relațional. Evenimentele nu trebuie să fie neapărat de natură negativă, ci pot fi pur și simplu bulversante. Genul de evenimente care te scot din rutină, te zgâlțâie sau îți reconfigurează peisajul. Este posibil ca "furtuna" din februarie 2017 să aibă legătură cu banii sau cu bunurile comune ori cu valorile în general: stima de sine, supraaprecierea sau subaprecierea celuilalt, criteriile de evaluare. Se mai poate ca tu și perechea să trebuiască să faceți față unor provocări financiare. Misterul, secretele, interesele ezoterice sau analizele psihologice ar putea avea impact asupra vieții sentimentale a Fecioarelor. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe februarie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Fecioară (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Fiindcă Soarele și Mercur, stăpânul Fecioarei, se află în casa muncii Fecioarei, în februarie 2017 ai de lucru, nu glumă, dar poți să faci dovada hărniciei și a iscusinței cu care sunt creditate în mod tradițional Fecioarele. Vestea bună este că efortul, deși epuizant, este profitabil: îți pune într-o lumină bună calitățile profesionale și îți umple buzunarele. De altfel, februarie 2017 are puternice conotații financiare pentru Fecioare. Pe axa formată de casele banilor Fecioarei se formează o opoziție între Jupiter și triada Venus-Marte-Uranus, care te mobilizează pentru găsirea unor noi metode de sporire a veniturilor, îți ascute simțul afacerilor și pe cel al investițiilor. Riscurile sunt însă desul de mari, așa că ai grijă! Casa și proprietățile Fecioarelor sunt avantajate pe tot parcursul lunii. În horoscopul carierei 2017 pentru Fecioară găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii februarie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Sănătatea pare să fie un subiect de interes pentru Fecioare în februarie 2017. Cum, însă, planetele din casa bolilor Fecioarei sunt bine susținute de stăpânul casei, Saturn, și nu primesc aspecte adverse de la celelalte planete, s-ar putea să fie vorba de fapt despre soluționarea unor probleme. Perioada este bună pentru investigații și tratamente medicale, pentru îngrijiri corporale și igienă de viață. Sfatul pentru Fecioară în februarie 2017 Nu irosi banii! Nu te îndatora! Dacă te împrumuți, ai face bine să te limitezi la strictul necesar și doar pentru a investi, nu pentru a cheltui. BALANTA ( 23 Septembrie - 23 Octombrie )

Horoscop Balanță februarie 2017 Dragoste și viața în doi Februarie 2017 este pentru Balanțe cea mai pasională și mai nebună lună din acest an. În casa cuplului Balanței se află Venus, Marte și Uranus, o combinație-bombă, iar în casa erotismului Balanței se află Soarele și Mercur. Stăpânii celor două case sunt bine plasați dar, chiar și așa, configurația este explozivă și, în anumite momente, imposibil de controlat, cu atât mai mult cu cât în Balanță se află Jupiter, care nu înțelege ce înseamnă să ai limite. În februarie 2017, în viața sentimentală a Balanțelor se poate întâmpla orice: partide de sex turbat, izbucnirea unui amor nimicitor, implicarea în campanii furibunde de cucerire sau de aflare a perechii, unirea forțelor cu ale partenerului/partenerei într-un efort de a realiza ceva deosebit, sau iubiri cu năbădăi, cu gesturi dramatice și certuri în stil italian. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe februarie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Balanță (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Colaborările, asocierile, munca de echipă, contractele, clientela, concurența și rivalitățile sunt puncte de referință ale vieții profesionale a Balanțelor în februarie 2017. Indiferent ce faci, faci împreună cu ceilalți, la provocarea celorlalți sau ținând cont de ei. Parteneriatele sunt foarte stimulante și îți aduc câștiguri financiare. Pot, însă, să deraieze destul de ușor, așa că trebuie tratate cu diplomație și precauție. Activitățile intelectuale, creative, comerciale sau care presupun dexteritate sunt încununate de succes, iar drumurile, întâlnirile, negocierile și comunicarea îți aduc satisfacții. Cele două eclipse din februarie 2017 au legătură cu casa carierei Balanței și, respectiv, cu casa muncii Balanței. Prin urmare, te poți aștepta la schimbări sau înnoiri. În horoscopul carierei 2017 pentru Balanță găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii februarie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Neptun, Coada Dragonului (Nodul Sud) și o eclipsă în casa sănătății Balanței: iata trei motive pentru care în februarie 2017 ai obligația să te îngrijești cum știi mai bine, să îți tratezi afecțiunile cunoscute și să faci în așa fel încât să nu te alegi cumva cu altele noi. Fă o cură pentru stimularea imunității și pune frâu tendințelor către excese! Dacă simți că ceva nu este în regulă, ai face bine să mergi la medic fără întârziere. Sfatul pentru Balanță în februarie 2017 Ai grijă de ale tale și mai lasă-i pe ceilalți să se descurce și singuri! SCORPION ( 23 Octombrie - 22 Noiembrie )

Horoscop Scorpion februarie 2017 Dragoste și viața în doi Se putea și mai bine... În februarie 2017, astrele sunt cam zgârcite cu Scorpionii în ceea ce privește efuziunile sentimentale. Nu îți permit prea multă fantezie, nici prea mult romantism și nu te lasă să ieși din perimetrul responsabilităților. Din păcate, faci ceea ce trebuie, nu ceea ce vrei. Asta, dacă nu cumva ai norocul ca "ceea ce trebuie" să coincidă cu "ceea ce vrei", adică zona obligațiilor să se întrepătrundă armonios cu cea relațională, ca în cazul unei povești de dragoste cu cineva de la muncă, sau cazul în care tu și perechea vă înhămați umăr lângă umăr la îndeplinirea unor obligații de care chiar vă face plăcere să vă ocupați. Cu aceste excepții, nu prea este rost decât de rutină, îngrădiri și frustrări. Dar lasă, că recuperezi luna viitoare! Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe februarie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Scorpion (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Februarie 2017 este o lună extrem de solicitantă pentru Scorpioni în plan profesional. Cu Venus, Marte și Uranus în casa muncii Scorpionului, ai de lucru, nu glumă. Stresul devine un companion cotidian și poți să ai parte de urgențe, situații de criză, întâmplări neprevăzute, ba, în cel mai rău caz, chiar de conflicte sau accidente de muncă. Cu toate astea, ai și momente de satisfacție. Te simți grozav când vezi că ai eficiență, când rezolvi probleme dificile, când poți să-ți pui la bătaie talentele și creativitatea. În plus, fapt deloc neglijabil, strădaniile tale sunt răsplătite prin câștiguri peste medie. Banii vin taman la fix pentru a face niște achiziții pentru casă sau pentru alt gen de investiție pe termen lung. În horoscopul carierei 2017 pentru Scorpion găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii februarie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Februarie 2017 poate fi o lună critică pentru Scorpionii cu probleme de sănătate și îi poate pune în dificultate chiar și pe cei care se cred sănătoși tun, fiindcă predispune la crize, accidentări sau afecțiuni acute ivite din senin. Ar putea fi însă o perioadă bună pentru a lua decizii privind ameliorarea stilului de viață sau pentru alte măsuri ferme cu caracter medical. Sfatul pentru Scorpion în februarie 2017 Condu atent și mânuiește cu grijă mecanismele cu piese în mișcare, obiectele fierbinți sau tăioase, substanțele toxice, inflamabile, explozive! SAGETATOR ( 22 noiembrie - 22 Decembrie )

Horoscop Săgetător februarie 2017 Dragoste și viața în doi În viața sentimentală și relațională, februarie 2017 accentuează natura dublă a zodiei tale. Venus, Marte și Uranus, aflați în casa dragostei și a sexului Săgetătorului, îți stârnesc latura animalică, instinctuală și plină de pasiune. Pe de altă parte, Soarele și stăpânul casei cuplului Săgetătorului, Mercur, îți traversează casa minții, accentuând latura umană, rațională a zodiei. Cine va câștiga? Probabil că inițial vor învinge instinctele primare, emoțiile descătușate, actele necugetate. Abia după aceea, mintea va începe să discearnă, să evalueze. Se mai poate ca aceste două influențe să lucreze simultan, în domenii diferite. Latura rațională tinde să se impună mai ales în relațiile vechi sau oficiale, iar cea sălbatică, în iubirile incipiente sau lipsite de obligații. Oricum, februarie 2017 are un mare potențial amoros pentru Săgetători. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe februarie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Săgetător (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Trio-ul Venus-Marte-Uranus pune în valoare în mod magistral natura creativ-artistică a Săgetătorilor și le conferă o nemaivăzută putere de expresie, de transmitere a emoțiilor. Din acest motiv, februarie 2017 este excepțional pentru etalarea talentelor, pentru promovare, reclamă, prezentări, spectacole etc. Combinația Venus-Marte-Uranus le poate aduce succes Săgetătorilor care iubesc aventura, explorările, sportul, jocurile și alte activități cu eliberare mare de adrenalină, numai că probabilitatea succesului este dublată de riscuri destul de mari. Soarele și Mercur îți pot aduce realizări în studii, în analiza, prelucrarea și transmiterea informațiilor, în comunicare și negociere. Banii vin, dar sunt greu de păstrat, iar speculații trebuie privite cu reținere. În horoscopul carierei 2017 pentru Săgetător găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii februarie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Ai multă energie în februarie 2017, mai multă decât în ultimele luni, atât la nivel fizic, cât și la nivel mental. Trupul îți vibrează, iar mintea își scapără. Perioada este excelentă pentru Săgetători în ceea ce privește activitățile fizice susținute, cu condiția să evite sporturile extreme sau activitățile care implică risc de accidentare. Prudență pentru Săgetătoarele însărcinate! Sfatul pentru Săgetător în februarie 2017 Păstrează-ți mintea limpede, mai ales când este vorba de bani! CAPRICORN ( 22 Decembrie - 20 Ianuarie )

Horoscop Capricorn februarie 2017 Dragoste și viața în doi Luna, stăpâna casei cuplului Capricornului, "suferă" în februarie 2017 o eclipsă într-o zonă a horoscopului tău care sugerează neliniște, frustrare sau chiar o criză relațională. Venus, planeta cuplului Capricornului, se află împreună cu zbuciumații Marte și Uranus în casa căminului și a proprietăților. Pari a trece prin frământări domestice sau amoroase pe care ți-e greu să le exteriorizezi sau pe care le discuți doar în cadru intim. Frământările lunii februarie 2017 pot fi legate de finanțele comune sau de altă problemă bănească, de locuință, de o investiție sau de niște bunuri pe care le dețineți împreună. În cazul cel mai banal, este vorba doar de agitația din jurul unei mutări sau reamenajări, ori de intruziunea cuiva din familie în viața ta sentimentală. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe februarie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Capricorn (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Februarie 2017 este o lună foarte activă pentru Capricorni în plan financiar. Soarele și Mercur se află într-una dintre cele două case ale banilor Capricornului, iar eclipsa de Lună din 11 februarie 2017 se produce în cealaltă casă financiară. Fiind bine configurată, eclipsa ar putea să-ți aducă șansă privind moștenirile, retrocedările, sponsorizările sau cadourile, o oportunitate de investiție sau un alt avantaj financiar. Se pare că te agiți mult în domeniul posesiunilor și al bunurilor imobiliare. În ceea ce privește succesul, împlinirea obiectivelor profesionale sau poziția socială, în luna februarie se întrevăd evoluții promițătoare, care pot genera inclusiv o creștere consistentă a veniturilor, dar totul se face cu luptă și cu efort. Sintetizând, februarie 2017 te solicită mult, dar are un mare potențial de reușită. În horoscopul carierei 2017 pentru Capricorn găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii februarie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Ai un tonus fizic mai bun decât luna trecută, dar încă trebuie să îți dozezi bine energia. Sunt multe planete care fac aspecte stresante cu zodia Capricornului, așa că există un risc de suprasolicitare, încordare, conflict sau poate chiar accidentare. Ca să treci cât mai ușor peste dificultățile lunii februarie 2017, este recomandat să-ți planifici bine activitățile, să-ți păstrezi simțul umorului și să nu forțezi nota. Dacă ai părinți bolnavi sau în vârstă, ai grijă de ei, fiindcă perioada este sensibilă! Sfatul pentru Capricorn în februarie 2017 Ai grijă cu instalațiile electrice, sanitare sau de încălzire, cu gazele, aparatele casnice etc.! Există un risc de incidente, accidente sau defecțiuni în locuință. VARSATOR ( 20 Ianuarie - 19 Februarie )

Horoscop Vărsător februarie 2017 Dragoste și viața în doi Cu o eclipsă de Lună în casa cuplului Vărsătorului și cu stăpânul casei cuplului situat chiar în Vărsător, în februarie 2017 relațiile dețin un loc special în evantaiul tău de interese. Configurația astrală anunță evenimente semnificative și, probabil, neașteptate sau ieșite din comun. Eclipsa de Lună din februarie 2017 este asociată unei familii de eclipse benefice, aducătoare de surprize plăcute și de schimbări pozitive. Se poate să întâlnești o nouă iubire, să primești dovada că cel/cea la care visezi îți împărtășește sentimentele, să ai parte de o împăcare mult-dorită sau de momente magice, de neuitat. Dacă te afli deja într-o relație, este rost de o realizare comună sau, poate, de un succes al partenerului/partenerei, care se răsfrânge și asupra ta. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe februarie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Vărsător (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani În februarie 2017, Soarele, cel ce aduce vitalitate, strălucire și eminență, se află în Vărsător. Fiindcă este bine aspectat de celelalte planete, poți conta pe sprijinul lui pentru a avansa, a te remarca, a avea succes. Poziția lui Saturn, stăpânul tradițional al Vărsătorului, îți asigură în continuare sprijin pentru îndeplinirea proiectelor, șansă și popularitate. Mercur, Venus și Marte îți dăruiesc energie mentală, ingeniozitate, abilitate în comunicare și un talent de a convinge ieșit din comun. Luna februarie 2017 este deosebită pentru a învăța, a preda, a scrie, a socoti, a ține o prezentare. Faci drumuri, iar drumurile pot fi cu profit, dar și cu peripeții. În plan financiar, apar câștiguri neașteptate, dar nu trebuie să te pripești în decizii. În horoscopul carierei 2017 pentru Vărsător găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii februarie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Vărsătorii se bucură de un tonus excelent pe tot parcursul lunii februarie 2017. Te simți în mare formă din punct de vedere fizic și ai o viziune optimistă. Numai că sistemul tău nervos este în fierbere și poți avea momente de agitație, de iritabilitate sau de nerăbdare. Există o predispoziție către accidentări la drum sau prin manevrarea unor obiecte cu potențial periculos. Sfatul pentru Vărsător în februarie 2017 Verifică starea tehnică a mașinii! PESTI ( 19 Februarie - 21 Aprilie )

Horoscop Pești februarie 2017 Dragoste și viața în doi După câte se pare, în februarie 2017 o lași mai domol cu dragostea. Cel mai banal motiv ar fi că ai alte priorități, care îți ocupă în asemenea măsură timpul și gândurile încât relațiile rămân undeva în fundal, într-un fel de hibernare. Alt motiv ar putea fi un fel de "șomaj" determinat de o lipsă, o îndepărtare, o dezamăgire. Nu foarte dramatică, însă, fiindcă stăpânul casei cuplului Peștilor, deși se află într-o zonă potrivnică, este bine aspectat de celelalte planete. Cu alte cuvine, ceva ce seamănă mai degrabă cu o pauză. S-ar putea ca această pauză să fie impusă chiar de tine, pentru a-ți pune ordine în emoții și sentimente. Oricum, nu te îngrijora, nu vei șoma prea multă vreme: acțiunea va începe în curând! Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe februarie 2017 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2017 pentru Pești (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Februarie 2017 vine cu schimbări menite să-ți consolideze cariera și să-ți revigoreze situația materială. Axa caselor financiare ale Peștilor este foarte activă în februarie, semn de deșteptare/ascuțire a simțului afacerilor și al investițiilor, de mobilizare intensă pentru bani. Te implici în acțiuni energice, menite să-ți sporească averea sau să-ți furnizeze resursele necesare acoperirii unor necesități mai mari decât de obicei. În plan profesional, îți iei avânt. În februarie 2017, în casa muncii Peștilor se produce o eclipsă de Lună, iar stăpânul casei muncii Peștilor, Soarele, trece și el printr-o eclipsă, chiar în semnul tău, în Pești. Aceste eclipse sunt însă benefice și vestesc evenimente pozitive, înnoiri și șanse neașteptate. Succesul se apropie! În horoscopul carierei 2017 pentru Pești găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii februarie 2017 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral În primele două decade ale lui februarie 2017 nu dispui de un stoc de energie prea mare, așa că e bine să-l drămuiești cu grijă. Eclipsa de Lună vorbește despre luarea unor măsuri privind îmbunătățirea stilului de viață al Peștilor, sau despre investigații și tratamente menite să rezolve anumite deficiențe, dereglări sau dezechilibre. Există soluții. Nu trebuie decât să le cauți. Sfatul pentru Pești în februarie 2017 Luptă pentru eficiență: fă-ți programe, liste, strategii etc.! Organizează-te!
( FOTO ) ACCIDENT mortal la ieşire din Zimandul Nou

STIREA ZILEI - Vineri, 24 Februarie, 2017 15:44

( FOTO ) ACCIDENT mortal la ieşire din Zimandul Nou ZIMANDUL NOU. Vineri 24 februarie a fost o zi neagră pentru o familie din Timişoara ! În jurul orelor 13.40 , un bărbat şi o femeie, soț şi soție, se aflau pe drumul Arad-Oradea, pentru ultima dată împreună ! AFLĂ ce s-a întâmpla ...

ABONARE LA NEWSLETTER

Introduceti adresa dvs de email:
   

CULINAR - CELE MAI ACCESATE

 1. Ciorba rusească Soleanca Ciorba rusească Soleanca
  Joi, 29 Mai, 2014 12:38 | 59663 ori

 2. Salata de bocconcini cu rosii Salata de bocconcini cu rosii
  Sambata, 29 Iunie, 2013 12:20 | 24503 ori

 3. Prăjitură în straturi cu biscuiți Oreo Prăjitură în straturi cu biscuiți Oreo
  Luni, 21 Iulie, 2014 15:06 | 13979 ori

 4. Cotlet de porc cu sos de rosii Cotlet de porc cu sos de rosii
  Luni, 08 Iulie, 2013 22:00 | 7594 ori

 5. Prăjitură de piersici cu fundul în sus Prăjitură de piersici cu fundul în sus
  Miercuri, 09 Iulie, 2014 09:14 | 6171 ori

SANATATE - CELE MAI ACCESATE

 1. Cat timp trebuie sa dureze o partida de sex reusita Cat timp trebuie sa dureze o partida de sex reusita
  Miercuri, 10 Iulie, 2013 13:49 | 34108 ori

 2. Bautura care te ajută să obţii un abdomen plat şi să slăbeşti aproape 7 kilograme într-o lună Bautura care te ajută să obţii un abdomen plat şi să slăbeşti aproape 7 kilograme într-o lună
  Luni, 23 Decembrie, 2013 12:04 | 33162 ori

 3. Cum sa-ti duci iubitul in pragul extazului Cum sa-ti duci iubitul in pragul extazului
  Miercuri, 10 Iulie, 2013 13:47 | 26975 ori

 4. Cele mai frumoase complimente pentru o femeie Cele mai frumoase complimente pentru o femeie
  Joi, 28 Mai, 2015 11:57 | 22457 ori

 5. Sex cu şi fără prezervativ: diferenţe şi riscuri Sex cu şi fără prezervativ: diferenţe şi riscuri
  Joi, 11 Iunie, 2015 13:18 | 11345 ori

COPII - CELE MAI ACCESATE

 1. Noul anul scolar va începe pe 16 septembrie. Vezi calendarul complet Noul anul scolar va începe pe 16 septembrie. Vezi calendarul complet
  Miercuri, 04 Septembrie, 2013 14:49 | 42457 ori

 2. Fată sau băiat ? Iată cum poţi intui sexul bebeluşului Fată sau băiat ? Iată cum poţi intui sexul bebeluşului
  Miercuri, 13 August, 2014 13:43 | 19717 ori

 3. Cafeaua inhibă fertilitatea masculină, în timp ce alcoolul o stimulează Cafeaua inhibă fertilitatea masculină, în timp ce alcoolul o stimulează
  Marti, 21 Octombrie, 2014 11:54 | 12193 ori

 4. Ce înseamnă să rămâi însărcinată între 40-50 de ani Ce înseamnă să rămâi însărcinată între 40-50 de ani
  Marti, 10 Martie, 2015 15:25 | 8377 ori

 5. Sfaturi pentru o bună recuperare după cezariană Sfaturi pentru o bună recuperare după cezariană
  Joi, 19 Septembrie, 2013 14:35 | 7159 ori

IT - CELE MAI ACCESATE

 1. Cum afli numărul de telefon al unei persoane care te sună cu număr ascuns Cum afli numărul de telefon al unei persoane care te sună cu număr ascuns
  Vineri, 06 Septembrie, 2013 11:29 | 15342 ori

 2. Primele note pentru Grand Theft Auto V (VIDEO) Primele note pentru Grand Theft Auto V (VIDEO)
  Vineri, 30 Mai, 2014 12:14 | 12217 ori

 3. Ce se întâmplă de fapt când bateria telefonului tău se descarcă complet Ce se întâmplă de fapt când bateria telefonului tău se descarcă complet
  Marti, 10 Septembrie, 2013 12:02 | 11933 ori

 4. Adio TELEFOANELOR CU ECRAN! Un director de la GOOGLE dezvăluie cum vor arăta în viitor Adio TELEFOANELOR CU ECRAN! Un director de la GOOGLE dezvăluie cum vor arăta în viitor
  Joi, 12 Decembrie, 2013 14:04 | 8917 ori

 5. Ce se va întâmpla cu piaţa internetului mobil în 2014 Ce se va întâmpla cu piaţa internetului mobil în 2014
  Marti, 15 Octombrie, 2013 15:07 | 8645 ori

TURISM - CELE MAI ACCESATE ARTICOLE

 1. Unde mergem în weekend: Ştrandul de la Şofronea Unde mergem în weekend: Ştrandul de la Şofronea
  Joi, 22 Mai, 2014 11:49 | 3327 ori

 2. Am fost pe lacul cu cea mai limpede apă din lume Am fost pe lacul cu cea mai limpede apă din lume
  Vineri, 07 Martie, 2014 16:52 | 2931 ori

 3. Oraşe superbe de vizitat în Italia Oraşe superbe de vizitat în Italia
  Joi, 12 Iunie, 2014 14:30 | 2358 ori

 4. Rezervaţii naturale din Banat şi Crişana Rezervaţii naturale din Banat şi Crişana
  Luni, 28 Aprilie, 2014 12:15 | 2180 ori

 5. VENIŢI CU NOI ARAD: Următoarele Drumeţii VENIŢI CU NOI ARAD: Următoarele Drumeţii
  Luni, 19 Mai, 2014 12:27 | 2059 ori