Horoscop lunar: Septembrie 2016


 BERBEC ( 21 Martie - 21 Aprilie )

Horoscop Berbec septembrie 2016 Dragoste și viața în doi Pe data de 9 septembrie 2016, Jupiter (Marele Benefic) intră în casa cuplului Berbecului, unde va rămâne până în octombrie 2017. Te așteaptă un an (și mai bine!) de deschideri și oportunități. Jupiter face ca relația existentă să înflorească, sau îți poate aduce o nouă iubire, dacă asta cauți. De obicei, când Jupiter se află în casa cuplului, oamenii se îndrăgostesc, se logodesc, se căsătoresc sau au frumoase realizări comune. În anumite cazuri pot chiar să se elibereze dintr-o relație nepotrivită, apăsătoare. Dar, în principiu, este vorba despre șansă și împliniri. Tot în septembrie 2016, până pe data de 23, prin casa cuplului Berbecului trece și Mica Benefică, Venus, planeta dragostei. Astfel, se anunță o lună fericită pentru Berbeci, cu un interval de excepție între 9 si 23. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe septembrie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Berbec (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Intrarea lui Jupiter în casa parteneriatelor Berbecului pe 9 septembrie 2016 anunță treisprezece luni de șansă în relațiile profesionale. Începe o perioadă propice pentru Berbeci în ceea ce privește colaborările, parteneriatele de afaceri, contractele. Septembrie 2016 este cu precădere promițător în acest sens, fiindcă lui Jupiter i se alătură și Venus. Iar cum Venus stăpânește casa banilor Berbecului, este de așteptat să-ți aducă și prosperitate. Vei munci mult și nu ești chiar scutit(ă) de încurcături. Cu Mercur retrograd în casa muncii Berbecului, în septembrie 2016 poți să ai un stres intelectual suplimentar, sau unul legat de drumuri, acte, comunicare. O veste bună este că Marte, stăpânul Berbecului, iese la sfârșitul lunii septembrie 2016 din zona restrânsă în care a stat aproape nouă luni din cauza retrogradării. Ai învățat o lecție și se deschid noi perspective. În horoscopul carierei 2016 pentru Berbec găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii septembrie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Problemele de sănătate nu sunt excluse în septembrie 2016, dat fiind faptul că Mercur retrogradează într-una dintre casele medicale ale Berbecului. Este rost de suprasolicitare nervoasă, probleme respiratorii, riscuri de accidentare etc. Se poate să fie și o perioadă în care ai de alergat pentru documente medicale sau în care trebuie să reiei niște investigații sau tratamente. Oricum, sănătatea este în atenție și ar fi înțelept să te ocupi cum se cuvine de ea. Sfatul pentru Berbec în septembrie 2016 Socializează, fă-ți noi cunoștințe, noi prieteni! TAUR ( 21 Aprilie - 21 Mai )

Horoscop Taur septembrie 2016 Dragoste și viața în doi Luna septembrie 2016 se anunță relativ complicată pentru viața sentimentală a Taurilor. Pe de-o parte, trecerea Soarelui prin casa pasiunii și a erotismului Taurului este un semn de sporire a energiei sexuale și a șanselor de a întâlni dragostea. Pe de altă parte, în aceeași casă retrogradează Mercur, care îți poate încurca ițele sau poate readuce în prim-plan iubiri, fantezii, neîmpliniri sau nedumeriri mai vechi. Lucrurile nu prea decurg conform planului... Cât despre Venus, planeta iubirii, deocamdată evoluează în spațiul în care domnesc regulile, munca și obligațiile, dar promite Taurilor noroc în dragoste după 23 septembrie 2016. Marte, stăpânul casei cuplului Taurului, continuă să se afle într-o postură problematică, dar se eliberează de tensiuni și constrângeri la finele lunii. Totul este să mai ai puțină răbdare. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe septembrie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Taur (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Pe 9 septembrie 2016 Jupiter pășește în casa muncii Taurului, unde va sta până în octombrie 2017, asigurându-ți treisprezece luni de satisfacții și realizări. Cu Jupiter în casa muncii, îți poți găsi jobul dorit, poți găsi un al doilea job sau te poți extinde în cel existent. Jupiter îți aduce un volum mare de lucru, dar îți dă putere să-l gestionezi și te face să muncești cu plăcere. În plus, îți va recompensa generos efortul depus. În septembrie 2016, casa muncii Taurului este blagoslovită și de prezența lui Venus, așa că lucrurile ar trebui să meargă ca pe roate. În ceea ce privește finanțele, la finele lunii septembrie 2016 se încheie o perioadă care pentru Tauri a însemnat presiune, obligații mărite sau complicații. Până atunci, însă, mai ai ceva de tras, așa că este recomandat să ai grijă de bani. În horoscopul carierei 2016 pentru Taur găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii septembrie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Septembrie 2016 este pentru Tauri luna ideală pentru a-și pune la punct micile probleme legate de sănătate, igienă, întreținere corporală și stil de viață. Ai contacte excelente cu mediul medical, cu terapeuții, instructorii, dieteticienii etc. Dacă este să ai neplăceri, acestea se datorează în principal tendinței către excese și lipsei de cumpătare în fața tentațiilor. Sfatul pentru Taur în septembrie 2016 Fii creativ(ă), atât în profesie, cât și în activitățile de hobby! GEMENI ( 21 Mai - 21 Iunie )

Horoscop Gemeni septembrie 2016 Dragoste și viața în doi Septembrie 2016 vine cu vești bune pentru Gemeni: pe data de 9, Jupiter, Marele Benefic și stăpânul casei cuplului Gemenilor, intră în casa dragostei și sexualității Gemenilor. Tranzitul va dura până în octombrie 2017, prevestind un an pasional, care abundă în conjuncturi favorabile. Septembrie 2016 este o lună plină de făgăduințe erotice, fiindcă în casa dragostei Gemenilor se află până pe 23 și Venus, Mica Benefică și planeta iubirii si a senzualității. Intervalul are un foarte mare potențial amoros, dar favorizează în special sexul și legăturile libere, fără obligații. Relațiile de cuplu oficiale sau cu vechime riscă să treacă prin tensiuni, fiindcă în casa cuplului Gemenilor se află cei doi malefici, Marte și Saturn. Contradictorie lună! Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe septembrie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Gemeni (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Sub influența lui Mercur (stăpânul Gemenilor) retrograd și prost aspectat, în septembrie 2016 se poate să nu ai cea mai bună eficiență, să-ți fie greu să te concentrezi și să ai unele probleme cu organizarea. În plus, relațiile parteneriale ale Gemenilor par a fi aspre sau încordate, ceea ce îngreunează cooperarea și munca de echipă. Cu toate astea, poți răzbate, până la urmă, grație talentului, creativității și șansei. Ai un instinct grozav de a te plasa la locul potrivit în momentul potrivit și o extraordinară abilitate de a-ți pune în valoare calitățile. Luna septembrie 2016 este favorabilă mai ales Gemenilor implicați în activități artistice sau educative, în domeniul turismului, al divertismentului sau al advertising-ului. În horoscopul carierei 2016 pentru Gemeni găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii septembrie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Ești într-o formă fizică bună, dar traversezi o perioadă destul de stresantă. Aflați în Săgetător, Marte și Saturn pun presiune atât pe Soarele tău din Gemeni, cât și pe Mercur, stăpânul Gemenilor, retrograd în Fecioară. Există, așadar, un risc de conflict, agresivitate și accidentări, motiv pentru care se recomandă calm și prudență. Sfatul pentru Gemeni în septembrie 2016 Abordează situațiile cu răbdare, simț practic și stăpânire de sine! RAC ( 21 Iunie - 23 Iulie )

Horoscop Rac septembrie 2016 Dragoste și viața în doi Septembrie 2016 este o lună pe placul tău. Fericirea radiază mai ales asupra căminului și familiei, care-ți sunt, prin natura zodiei, foarte dragi. Aflate în casa a patra a Racului, cele două planete benefice, Venus și Jupiter, învăluie viața de cuplu a Racilor în tandrețe și intimitate. Atmosfera lunii septembrie 2016 este pașnică, dar nu este una de huzur. Marte, stăpânul casei cuplului Racului, este preocupat de muncă, obligații și responsabilități. Vă cam pune la treabă pe tine și pe omul drag, dar probabil că eforturile cuplului se concentrează asupra unor activități menite să sporească valoarea și confortul locuinței, să conducă la achiziționarea unor bunuri de folosință îndelungată sau la creșterea bunăstării familiei. În septembrie 2016, rolul comunicării în viața de cuplu a Racilor este mai important decât de obicei. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe septembrie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Rac (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Cu Marte și Saturn în casa obligațiilor zilnice, în septembrie 2016 Racii nu prea au timp să răsufle. Sarcinile sunt multe, urgente sau dificile. Uneori toate trei la un loc... Dar strădaniile încep să dea roade. Construiești cu spor, efectele muncii sunt vizibile, eforturile sunt bine canalizate, acțiunile sunt coerente. S-ar putea chiar să începi să prinzi curaj pentru a face unele schimbări la care te gândești de o vreme... În septembrie 2016 poți avea un succes deosebit dacă preocupările tale se îndreaptă spre imobiliare, agricultură, exploatarea resurselor naturale, arhitectură, construcții, amenajări interioare, comerț cu bunuri casnice, dar și spre istorie, arheologie, studii genealogice, folclor. În plan financiar, este recomandat să-ți cântărești bine deciziile. În horoscopul carierei 2016 pentru Rac găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii septembrie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral În septembrie 2016, ca și în luna precedentă, este indicat să-ți monitorizezi atent sănătatea. Pe data de 27, Marte părăsește definitiv casa sănătății Racului, pe care a cam sâcâit-o în 2016. După acestă dată, rămâi doar cu Saturn, care îndeamnă și el la prudență, dar situația se mai relaxează. Până una-alta, este recomandat să te păzești de efectele nedorite ale exceselor, grabei și imprudenței și să fii cu ochii pe toate problemele medicale, chiar și pe cele ce par mărunte. Sfatul pentru Rac în septembrie 2016 Cumpără-ți ceva frumos pentru casă! LEU ( 23 Iulie - 23 August )

Horoscop Leu septembrie 2016 Dragoste și viața în doi În esență, în septembrie 2016 nu se schimbă foarte multe față de luna august. Ai de-a face cu aceeași combinație Marte-Saturn în casa dragostei Leului – Marte fiind planeta dorinței, iar Saturn fiind stăpânul casei cuplului Leului. Perioada rămâne pasională, dar încordată, iar iubirea poate presupune asumarea unor riscuri. Totuși, tensiunea se diminuează ușor, pe măsură ce Marte se îndepărtează de Saturn. În plus, Venus, planeta iubirii, se află într-o poziție care îndulcește tonul și face comunicarea mai fluentă. În septembrie 2016, șansa sentimentală vine prin cuvinte (scrise sau vorbite), poate să te găsească la drum sau te trimite în brațele cuiva cu care împărtășești același preocupări intelectuale sau spirituale. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe septembrie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Leu (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Cu Venus, stăpâna casei carierei Leului, așezată confortabil în Balanță, septembrie 2016 nu pune probleme Leilor în plan profesional. Deși nu te frământă cine știe ce ambiții, cărările îți sunt cumva netezite, așa că, în mare, ai satisfacții în ceea ce întreprinzi. Cele mai multe șanse se întrevăd în decada a doua a lunii și la începutul celei de-a treia. Succesul este mai răsunător pentru Leii implicați în activități intelectuale, în comunicare, vânzări sau comerț. La fel și pentru cei ale căror meserii necesită agilitate sau îndemânare. Financiar, în septembrie 2016 este posibil să apară unele încurcături, din cauza lui Mercur, aflat în casa banilor Leului. Prin urmare, este o perioadă bună pentru a-ți revizui bugetul și pentru a-ți pune în ordine actele contabile. În horoscopul carierei 2016 pentru Leu găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii septembrie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Ești într-o formă fizică satisfăcătoare. În ceea ce privește moralul, însă, în septembrie 2016 se ridică până în înaltul cerului. Ești de un optimism contagios, ai simțul umorului și răspândești în jur voie-bună. Există, totuși două probleme. În primul rând, este recomandat să ai grijă să nu faci sex neprotejat, fiindcă acum poate fi deosebit de periculos. În al doilea rând, dacă ești femeie și ești însărcinată, fii foarte precaută și nu risca nimic! Sfatul pentru Leu în septembrie 2016 Dacă se poate, lasă deciziile financiare importante pentru ultima decadă a lunii! FECIOARA ( 23 August - 23 Septembrie )

Horoscop Fecioară septembrie 2016 Dragoste și viața în doi Jupiter, stăpânul casei cuplului Fecioarei, părăsește Fecioara pe 9 septembrie 2016 și intră în Balanță. Acum, impactul vieții relaționale nu mai este la fel de pregnant dar, în schimb, relațiile tind să se armonizeze, să capete mai multă fluență. Balanța este un semn relațional, recunoscut pentru nevoia sa de cooperare. În plus, aspectul bun dintre Jupiter și Saturn tinde să consolideze relația. Casa în care Jupiter se va afla mai mult de un an are conotații financiare, deci interesele cuplului Fecioarelor vor fi mai degrabă pragmatice, concrete, materiale. În septembrie 2016, Venus, planeta iubirii, întră și ea în această casă, accentuând tendințele. Luna septembrie 2016 nu este, însă, lipsită de surprize. Eclipsa de Lună din data de 16, care se produce în casa cuplului Fecioarei, promite evenimente neașteptate. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe septembrie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Fecioară (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Vestea bună a lunii este că Jupiter, Marele Benefic, intră pe 9 septembrie 2016 în casa banilor Fecioarei, promițând un an și mai bine de prosperitate. Șansa financiară se poate materializa în avanpremieră chiar din septembrie 2016, când Venus, Mica Benefică, se află și ea în casa banilor Fecioarei. Cu Soarele în zodia Fecioarei, te impui cu ușurință, ieși în evidentă, strălucești. Statutul social este important și tinde să se amelioreze sau să se consolideze. Tot în Fecioară se află și Mercur, stăpânul casei carierei Fecioarei, atestând importanța profesiei în această perioadă. Dar Mercur este retrograd, ceea ce înseamnă că pot interveni unele dificultăți, reorganizări, reorientări. Cariera cere să fie supusă unei (re)evaluări atente. În horoscopul carierei 2016 pentru Fecioară găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii septembrie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Cu Mercur retrograd în Fecioară, s-ar putea ca în primele două decade din septembrie 2016 să nu te simți chiar foarte confortabil în pielea ta. Nu se pune problema rezistenței fizice, care este OK, ci cea a rezistenței nervoase, a capacității de concentrare, de ordonare și organizare. Careul dintre Marte și Saturn nu face situația mai roză, așa că ar fi bine să nu te pripești, să nu te enervezi și să nu îți asumi riscuri. Sfatul pentru Fecioară în septembrie 2016 Ai nevoie de calm și răbdare, fiindcă unele lucruri nu ies bine din prima. BALANTA ( 23 Septembrie - 23 Octombrie )

Horoscop Balanță septembrie 2016 Dragoste și viața în doi Septembrie 2016 este o lună fericită pentru Balanțe. Venus, planeta iubirii, stă în Balanță până pe 23, punându-ți la dispoziție tot arsenalul ei de seducție și scoțându-ți în cale ocazii sentimentale favorabile. Viața în doi înflorește, iar dacă nu ai încă un suflet drag alături, acum sunt șanse să-l întâlnești. Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, se îndepărtează de morocănosul Saturn și face un frumos trigon cu Uranus, aflat în casa relațiilor Balanței. Trigonul Marte-Uranus este un aspect energic și motivant, semn de revitalizare, împrospătare și înnoire. La final, o veste mare: pe 9 septembrie 2016, în zodia Balanței intră Jupiter, Marele Benefic, care se va strădui de-acum și până în octombrie 2017 să-ți îmbunătățească viața sub toate aspectele, inclusiv sub cel relațional. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe septembrie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Balanță (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Fiindcă pe 9 septembrie 2016 Jupiter intră în Balanță, pășești într-una dintre cele mai înfloritoare perioade, care va dura până la 10 octombrie 2017. Cu Jupiter alături, prinzi aripi, îți crește încrederea și vezi lucrurile la scară mare. Ai curajul să inițiezi proiecte care altă dată ți se păreau prea îndrăznețe, simți nevoia să te extinzi, să faci lucruri deosebite. Jupiter îți aduce șansă, așa că intervalul septembrie 2016 - octombrie 2017 va fi bogat în oportunități și realizări. Luna septembrie 2016 este norocoasă și grație prezenței în Balanță a lui Venus, alături de Jupiter. Ambele planete sunt aducătoare de bani, iar Venus promite reușită în colaborări și contracte. Eclipsa de Lună din 16 septembrie 2016 anunță o surpriză sau o schimbare de situație în plan profesional. În horoscopul carierei 2016 pentru Balanță găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii septembrie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Cu o eclipsă de Soare, o eclipsă de Lună, o planetă retrogradă (Mercur) și Nodurile Lunare pe axa caselor medicale ale Balanței, septembrie 2016 este o lună care îndeamnă la multă precauție. Venus și Jupiter, aflați în Balanță, îți conferă un moral excepțional și pun umărul serios la forma ta fizică, dar îndeamnă la excese și, oricum, nu te pot feri chiar de toatele relele. Așa că ia-o ușor și ai grijă! Sfatul pentru Balanță în septembrie 2016 Străduiește-te să-ți organizezi agenda cât mai bine și să îți concentrezi forțele pe cele mai importante obiective! SCORPION ( 23 Octombrie - 22 Noiembrie )

Horoscop Scorpion septembrie 2016 Dragoste și viața în doi În primele două decade din septembrie 2016, astrele nu sunt prea generoase cu viața sentimentală a Scorpionilor. Venus, planeta iubirii, care este și stăpâna casei cuplului Scorpionului, se află într-o casă care nu prea o lasă să se exprime. Configurația poate provoca dezamăgire, însingurare, îndepărtare sau, pur și simplu, o perioadă în care nu se întâmplă mare lucru. Există o excepție: sub aceasta influență poate înflori o iubire secretă sau interzisă. Septembrie 2016 îți rezervă însă și surprize. Eclipsa de Lună din data de 16 se produce în casa pasiunii și a sexualității Scorpionului, unde poate declanșa un eveniment neașteptat, ciudat, neobișnuit, posibil neplăcut. Situația se schimbă vizibil în bine după 23 septembrie. Ultima săptămână a lunii îți mângâie sufletul. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe septembrie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Scorpion (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Finanțele Scorpionilor se impun atenției cu prioritate în luna septembrie 2016. Marte se află pe ultima sută de metri în casa banilor Scorpionului, încheind pe data de 27 septembrie un ciclu care a durat aproape nouă luni, iar Mercur, stăpânul celeilalte case cu conotații financiare, este retrograd și își va relua mersul direct pe 22 septembrie. Este, așadar, timpul să-ți pui ordine în afaceri. Analizează situația existentă, trage concluzii, ia măsuri! Fii pregătit(ă) să mai faci față unor încurcături, fiindcă apele se limpezesc abia spre finele lunii. Marte, stăpânul Scorpionului, face un trigon cu Uranus, aflat în casa muncii Scorpionului, trigon care favorizează o posibilă schimbare în bine pe tărâm profesional. Toată luna septembrie îi îndeamnă pe Scorpioni la implicarea în proiecte colective. În horoscopul carierei 2016 pentru Scorpion găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii septembrie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Primele două decade din septembrie 2016 nu par să pună probleme deosebite de sănătate Scorpionilor. Dimpotrivă, acum ai putea să-ți rezolvi o problemă, dar te va costa ceva bani. Problema respectivă poate fi medicală, dar poate avea legătură și cu condiția fizică, igiena de viață sau felul în care arăți. În ultima decadă este posibil să resimți mai accentuat oboseala și să ai o imunitate mai scăzută. Sfatul pentru Scorpion în septembrie 2016 În chestiunile importante, bizuie-te pe propriile forțe și nu conta pe ceilalți! SAGETATOR ( 22 noiembrie - 22 Decembrie )

Horoscop Săgetător septembrie 2016 Dragoste și viața în doi În primele trei săptămâni din septembrie 2016 Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, este retrograd. Acest lucru ar putea să-ți încurce puțin socotelile, introducând în peisaj unele desincronizări, întârzieri sau întâmplări neplanificate. Ciclul retrogradării lui Mercur se petrece în casa a zecea a Săgetătorului, ceea ce ar putea lega într-un fel sau altul viața personală de carieră, poziția socială, statut, superiori, autorități etc. Se mai poate și să ai așteptări mari de la partener/parteneră, să ridici ștacheta cam sus. Indiferent cum, un lucru e sigur: septembrie 2016 încurajează participarea cuplului la diverse petreceri și activități sociale, iar grupul, organizațiile și activitățile colective sunt favorabile vieții sentimentale. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe septembrie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Săgetător (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Septembrie 2016 are o miză profesională importantă pentru Săgetători. Soarele traversează casa carierei Săgetătorului, iar Mercur retrogradează în aceeași zonă. Ambițiile sunt mari și există un însemnat potențial de succes, dar unele lucruri trebuie reexaminate, regândite, reorganizate. Este posibil să revină în actualitate o situație mai veche sau să reiei un proiect întrerupt sau abandonat. Eclipsa de Soare poate aduce Săgetătorilor o schimbare de planuri sau de situație în prima parte a lunii septembrie 2016. Comunicarea, informarea, munca intelectuală, calculele sau drumurile sunt relevante, de ele depinzând atingerea obiectivelor. Te bucuri de popularitate, găsești ușor susținător sau protectori la nevoie și ai șansă în activitățile colective. Financiar, ești OK, dar este recomandat să nu te grăbești și să nu riști. În horoscopul carierei 2016 pentru Săgetător găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii septembrie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Cu Marte și Saturn în Săgetător, de la o vreme îți este greu să te relaxezi și parcă nu mai ai umorul de altă dată. Dispoziția tinde să fie închisă, bănuitoare sau arțăgoasă. Din fericire, Jupiter, stăpânul Săgetătorului, intră pe 9 septembrie 2016 în Balanță, într-o casă favorabilă și în aspect armonios cu Saturn, ceea ce-ți mai fortifică trupul și-ți mai ridică moralul. Sfatul pentru Săgetător în septembrie 2016 Dai dovadă de multă voință și perseverență, dar nu ți-ar strica să fii mai maleabil(ă). CAPRICORN ( 22 Decembrie - 20 Ianuarie )

Horoscop Capricorn septembrie 2016 Dragoste și viața în doi Pe la mijlocul lui septembrie 2016, Luna, stăpâna casei cuplului Capricornului, trece printr-o eclipsă care implică o conjuncție cu Neptun în casa drumurilor și a comunicării Capricornului și o opoziție cu Mercur, planeta care stăpânește drumurile și comunicarea Capricornului și care este retrograd. Prin urmare, te poți aștepta ca în viața ta relațională să apară un episod confuz, complicat, greu de înțeles, care să aibă tangență cu domeniile menționate. Nu este o perioadă grozavă pentru a lua decizii, pentru a face propuneri, pentru a deschide discuții importante ori pentru a încerca să lămurești o situație. Dacă încerci, riști ca totul să se încâlcească și mai tare sau să rămână în coadă de pește. Din fericire, Venus, planeta iubirii, este foarte bine plasată, așa că dragostea învinge. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe septembrie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Capricorn (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Deschide șampania! Pe 9 septembrie 2016 Jupiter, Marele Benefic, pășește glorios în casa carierei Capricornului. Urmează un an și o lună de oportunități și realizări. Cu Jupiter în casa carierei, ți se deschid noi orizonturi, apar posibilități de a te extinde, de a avansa, de a-ți îmbunătăți statutul social, de a-ți spori prestigiul și autoritatea. Succesele tale pot să aibă de-a face cu străinii sau cu străinătatea, cu mediul legislativ, cultural sau universitar. Septembrie 2016 este o lună norocoasă pentru Capricorni în plan profesional fiindcă, lângă Jupiter, în casa carierei Capricornului se află și Venus, Mica Benefică. Relațiile și socializarea sunt benefice carierei, faci o impresie excelentă în public și este posibil să participi la un eveniment oficial. Ultima decadă din septembrie 2016 poate aduce Capricornilor un câștig suplimentar. În horoscopul carierei 2016 pentru Capricorn găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii septembrie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Cu stăpânul casei bolilor Capricornului, Mercur, retrograd și cu Marte și Saturn în casa a douăsprezecea solară, nu te bucuri de o imunitate prea bună. Rezistența organismului fiind slăbită, pot apărea felurite neplăceri de sănătate. Este recomandat să te odihnești mai mult, să mănânci sănătos și la ore fixe, să iei niște vitamine și să ai grijă de tine. Sfatul pentru Capricorn în septembrie 2016 Nu rata nicio ocazie de a ieși în public! Poți cunoaște oameni importanți pentru viitorul tău. VARSATOR ( 20 Ianuarie - 19 Februarie )

Horoscop Vărsător septembrie 2016 Dragoste și viața în doi Soarele, stăpânul casei cuplului Vărsătorului, trece printr-o eclipsă pe data de 1 septembrie 2016. O eclipsă destul de ciudat configurată, care nu este exclus să se soldeze cu vreo întâmplare relațională neplăcută. Aceasta poate avea legătură cu banii sau cu valorile și este potențată de viciile de comunicare. Pentru a-ți feri relația de intemperii, în septembrie 2016 este foarte important să încerci ca lucrurile să fie cât mai clare, cât mai limpezi, să eviți situațiile echivoce și, mai ales, să fii cât mai lucid(ă) și realist(ă). Dragostea și viața de cuplu sunt favorizate de voiaje și de preocupări spirituale sau cultural-universitare comune. O iubire la distanță nu este exclusă. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe septembrie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Vărsător (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani În septembrie 2016, casele financiare ale Vărsătorului sunt nevoite să găzduiască două eclipse (una de Soare și una de Lună) și sunt atinse de bâlbâielile lui Mercur și de confuzia lui Neptun. Prin urmare, este recomandat să ai mare grijă ce faci cu banii, unde-i pui, cum îi cheltuiești, în ce îi investești. De fapt, nu prea este momentul potrivit pentru inițiative de afaceri sau pentru mișcări financiare importante. În septembrie 2016 ar trebui mai degrabă să-ți pui ordine în socotelile contabile, să-ți achiți restanțele și să încerci să recuperezi ce ți se cuvine, dacă ai vreo sumă sau vreun bun de recuperat. În plan profesional, luna septembrie 2016 este excelentă pentru studii, cercetare, activități culturale sau spirituale. Te desfășori cel mai bine în echipe, grupuri sau organizații bine structurate. În horoscopul carierei 2016 pentru Vărsător găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii septembrie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Perioada este atipică și poate fi marcată de probleme de concentrare, de variații de energie și de o nu prea bună coordonare a mișcării. În plus, eclipsa de Lună de la mijlocul lunii septembrie 2016 poate să aducă Vărsătorilor ceva ciudat sau neașteptat. Încearcă să duci o viață cât mai ordonată, fără excese și excentricități! Sfatul pentru Vărsător în septembrie 2016 Citește o carte de psihologie, de astrologie sau de ocultism! Sau măcar o carte polițistă. PESTI ( 19 Februarie - 21 Aprilie )

Horoscop Pești septembrie 2016 Dragoste și viața în doi Septembrie 2015 ar putea aduce Peștilor complicații. Mercur, stăpânul casei cuplului Peștilor, este retrograd chiar în casa cuplului și tot acolo se produce o eclipsă de Soare. Lucrurile o pot lua razna ușor, așa că ai face bine să te porți cu tact, să comunici clar, să te asiguri că mesajele pe care vrei să le transmiți sunt recepționate corect și că tu, la rândul tău, înțelegi corect ce ți se spune. Fii flexibil(ă), dar fără să faci compromisuri prea mari, și păstrează-ți mintea limpede, ca să poți face alegerile corecte! De fapt, luna septembrie 2016 nu prea este o perioadă potrivită pentru a face alegeri importante. Peisajul se poate schimba, iar ce este valabil azi, mâine poate să nu mai fie. Mercur retrograd poate repune pe tapet o problemă mai veche sau îți poate scoate în cale o fostă iubire. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe septembrie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Pești (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Pari să te afli la o răscruce, de parcă s-ar pregăti o schimbare de macaz. Marte și Saturn continuă să-ți facă parcursul profesional dificil, tensionat între nevoia de acțiune și constrângerile care te împiedică să evoluezi cum ai dori. Stăpânul casei carierei Peștilor, Jupiter, intră pe 9 septembrie 2016 în Balanță, în casa a opta a Peștilor, unde va rămâne până în octombrie 2017. Timp de un an și o lună, aspectele financiare vor cântări greu în deciziile profesionale și probabil că îți vei orienta activitățile către domenii mai rentabile, care aduc un profit mai mare. Amplasarea lui Jupiter în casa a opta favorizează câștigurile din parteneriate, atragerea de fonduri, relațiile cu instituțiile financiare. Luna septembrie 2016 poate aduce deja o creștere a veniturilor Peștilor. În horoscopul carierei 2016 pentru Pești găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii septembrie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Treci printr-un mare stres. În septembrie 2016 ai o eclipsă de Lună în zodia ta, stăpânul casei bolilor Peștilor, Soarele, suportă și el o eclipsă, iar zodia Peștilor primește mai multe aspecte distonante. În aceste condiții astrologice, organismul tău se poate dezechilibra foarte ușor. Prin urmare, este recomandat să eviți suprasolicitarea, excesele și expunerea la orice fel de risc. Este recomandat să te îngrijești cu mare atenție și să-ți faci controale medicale pentru orice te supără. Sfatul pentru Pești în septembrie 2016 Organizează-te, fă-ți calcule, fă-ți strategii, nu lăsa nimic la voia întâmplării!
Cu ambulanţa în stâlp ! - accident zona Polivalentă

STIREA ZILEI - Duminica, 25 Septembrie, 2016 11:22

Cu ambulanţa în stâlp ! - accident zona Polivalentă UPDATE: galerie foto O ambulanţă de la firma Piroş Security a intrat duminică dimineața, în jurul orelor 11.50 într-un stâlp din zona Polivalntă, pe Bulevardul Iuliu Maniu.În urma impactului, stâlpul a fost culcat peste fi ...

ABONARE LA NEWSLETTER

Introduceti adresa dvs de email:
   

CULINAR - CELE MAI ACCESATE

 1. Ciorba rusească Soleanca Ciorba rusească Soleanca
  Joi, 29 Mai, 2014 12:38 | 43437 ori

 2. Salata de bocconcini cu rosii Salata de bocconcini cu rosii
  Sambata, 29 Iunie, 2013 12:20 | 23337 ori

 3. Prăjitură în straturi cu biscuiți Oreo Prăjitură în straturi cu biscuiți Oreo
  Luni, 21 Iulie, 2014 15:06 | 10792 ori

 4. Prăjitură de piersici cu fundul în sus Prăjitură de piersici cu fundul în sus
  Miercuri, 09 Iulie, 2014 09:14 | 5129 ori

 5. Cotlet de porc cu sos de rosii Cotlet de porc cu sos de rosii
  Luni, 08 Iulie, 2013 22:00 | 4912 ori

SANATATE - CELE MAI ACCESATE

 1. Bautura care te ajută să obţii un abdomen plat şi să slăbeşti aproape 7 kilograme într-o lună Bautura care te ajută să obţii un abdomen plat şi să slăbeşti aproape 7 kilograme într-o lună
  Luni, 23 Decembrie, 2013 12:04 | 31357 ori

 2. Cat timp trebuie sa dureze o partida de sex reusita Cat timp trebuie sa dureze o partida de sex reusita
  Miercuri, 10 Iulie, 2013 13:49 | 30297 ori

 3. Cum sa-ti duci iubitul in pragul extazului Cum sa-ti duci iubitul in pragul extazului
  Miercuri, 10 Iulie, 2013 13:47 | 20074 ori

 4. Cele mai frumoase complimente pentru o femeie Cele mai frumoase complimente pentru o femeie
  Joi, 28 Mai, 2015 11:57 | 16382 ori

 5. Sex cu şi fără prezervativ: diferenţe şi riscuri Sex cu şi fără prezervativ: diferenţe şi riscuri
  Joi, 11 Iunie, 2015 13:18 | 7395 ori

COPII - CELE MAI ACCESATE

 1. Noul anul scolar va începe pe 16 septembrie. Vezi calendarul complet Noul anul scolar va începe pe 16 septembrie. Vezi calendarul complet
  Miercuri, 04 Septembrie, 2013 14:49 | 42143 ori

 2. Fată sau băiat ? Iată cum poţi intui sexul bebeluşului Fată sau băiat ? Iată cum poţi intui sexul bebeluşului
  Miercuri, 13 August, 2014 13:43 | 14388 ori

 3. Sfaturi pentru o bună recuperare după cezariană Sfaturi pentru o bună recuperare după cezariană
  Joi, 19 Septembrie, 2013 14:35 | 6310 ori

 4. Ce înseamnă să rămâi însărcinată între 40-50 de ani Ce înseamnă să rămâi însărcinată între 40-50 de ani
  Marti, 10 Martie, 2015 15:25 | 5295 ori

 5. 5 tipuri de mic dejun sănătos si consistent 5 tipuri de mic dejun sănătos si consistent
  Marti, 01 Octombrie, 2013 11:53 | 4552 ori

TURISM - CELE MAI ACCESATE ARTICOLE

 1. Unde mergem în weekend: Ştrandul de la Şofronea Unde mergem în weekend: Ştrandul de la Şofronea
  Joi, 22 Mai, 2014 11:49 | 2708 ori

 2. Am fost pe lacul cu cea mai limpede apă din lume Am fost pe lacul cu cea mai limpede apă din lume
  Vineri, 07 Martie, 2014 16:52 | 2681 ori

 3. Rezervaţii naturale din Banat şi Crişana Rezervaţii naturale din Banat şi Crişana
  Luni, 28 Aprilie, 2014 12:15 | 2022 ori

 4. Oraşe superbe de vizitat în Italia Oraşe superbe de vizitat în Italia
  Joi, 12 Iunie, 2014 14:30 | 1881 ori

 5. VENIŢI CU NOI ARAD: Următoarele Drumeţii VENIŢI CU NOI ARAD: Următoarele Drumeţii
  Luni, 19 Mai, 2014 12:27 | 1818 ori