Horoscop lunar: Decembrie 2016


 BERBEC ( 21 Martie - 21 Aprilie )

Horoscop Berbec decembrie 2016 Dragoste și viața în doi Luna decembrie 2016 se anunță agreabilă în plan sentimental. Venus, planeta iubirii și stăpâna casei cuplului Berbecului, petrece cea mai mare parte a lunii decembrie într-o casă norocoasă și într-o relație armonioasă cu Jupiter, Marele Benefic, situat el însuși în casa cuplului Berbecului. Concluzia: te poți aștepta la evenimente plăcute, la distracții, la proiecte comune care își ating împlinirea și, în general, la o perioadă de înflorire. Ieșirile în societate, participarea la activități colective sau care presupun un auditoriu/un public, prietenii și protectorii au un impact pozitiv asupra vieții sentimentale a Berbecilor. Luna decembrie 2016 este interesantă și sub aspectul analizelor, al conștientizărilor sau al formării propriei filosofii cu privire la dragoste și sexualitate. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe decembrie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Berbec (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani În decembrie 2016 Berbecii nu duc lipsă de oportunități în plan profesional. Venus, Mica Benefică, petrece prima săptămână în casa carierei Berbecului, iar restul lunii decembrie în casa suporterilor și a protectorilor Berbecului. La rândul lui, Saturn, stăpânul casei carierei Berbecului, se întâlnește cu strălucitorul Soare. În plus, evoluezi sub influența norocoasă a trigonului dintre Marte, stăpânul Berbecului, și Jupiter, Marele Benefic. Pe de altă parte, trebuie să-ți cântărești bine deciziile profesionale, fiindcă Mercur, stăpânul casei muncii Berbecului, se află în casa statutului și a carierei Berbecului, unde va începe să retrogradeze pe 19 decembrie 2016, ceea ce înseamnă că lucrurile ar putea să nu fie mereu așa cum par. Informația, studiul, comunicarea și media pot avea un impact mare asupra reușitei profesionale a Berbecilor. Este posibil să reiei o inițiativă mai veche. Luna decembrie 2016 este favorabilă mai ales în materie de contracte, colaborări, acțiuni colective, care-ți aduc succes și... bani. În horoscopul carierei 2016 pentru Berbec găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii decembrie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Tonusul Berbecilor pare bun în decembrie 2016, dar stresul este mare. Suprasolicitarea, încordarea și excesele riscă să-ți cauzeze neplăceri. O afecțiune mai veche ar putea reveni în atenție. Luna decembrie este însă propice reluării unor investigații și analizării mai atente a problemelor legate de sănătate și igiena de viață. Dacă apar complicații, este recomandat să repeți analizele și să ceri și o a doua opinie. Sfatul pentru Berbec în decembrie 2016 Cere părerea și spijinul celorlalți! Acum reușești mult mai bine cu ei decât singur(ă). TAUR ( 21 Aprilie - 21 Mai )

Horoscop Taur decembrie 2016 Dragoste și viața în doi Relațiile Taurilor au ceva de-a face cu cariera în decembrie 2016, când atât Venus, planeta însoțirii, cât și Marte, stăpânul casei cuplului Taurului, se află în casa carierei Taurului. Deciziile profesionale sunt acum influențate de sentimente, sau partenerul/partenera te ajută să avansezi ori are un succes socioprofesional care se răsfrânge și asupra ta, sau se înfiripă o idilă cu cineva cu care ai legături profesionale etc. Pe de altă parte, impusurile pasionale, romantice și, mai ales, erotice, pot avea legătură cu străinătatea, cu călătoriile sau distanțele, ori cu anumite interese cultural-spirituale comune. Pot însă să aibă o evoluție neașteptată, pot trece printr-o perioadă complicată, intensă, critică, fiindcă Mercur, stăpânul casei dragostei și a sexualității Taurului, retrogradează într-o zonă încordată. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe decembrie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Taur (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Decembrie 2016 este o lună excelentă pentru avansare și succes. Venus, stăpâna Taurului, se află în casa carierei Taurului, unde se află și Marte, planeta inițiativei, a ambiției și a acțiunii. Este clar că ai ceva de spus lumii, că ești în mijlocul atenției, că te afli pe podium. Iar asta, cu atât mai mult cu cât Venus și Marte formează pe rând câte un trigon cu Jupiter, Marele Benefic, aflat în casa muncii și a responsabilităților Taurului! Ți se deschid noi perspective, apar conjuncturi favorabile, care te propulsează mai sus. Ești pe val și, dacă mai dai și tu puțin la vâsle, poți avea realizări remarcabile. În decembrie 2016, banii Taurilor vin mai ales prin ceilalți (familie, parteneri, colaboratori), dar deciziile financiare trebuie luate cu mare grijă. În horoscopul carierei 2016 pentru Taur găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii decembrie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Rezistența fizică a Taurilor este bună în această perioadă, moralul este sus și n-ar trebui să apară probleme de sănătate. Totuși, este recomandat să fii cumpătat(ă), fiindcă exagerările nu-ți priesc. În decembrie 2016 este recomandat să reduci dulciurile, grăsimile și sarea din alimentație, să nu sari calul la mesele de Sărbători și să faci mai multă mișcare. Sfatul pentru Taur în decembrie 2016 Ai grijă cum îți gestionezi banii, mai ales în partea a doua a lunii! GEMENI ( 21 Mai - 21 Iunie )

Horoscop Gemeni decembrie 2016 Dragoste și viața în doi Sub o conjuncție Soare-Saturn în casa cuplului Gemenilor, decembrie 2016 este o lună semnificativă pentru Gemeni în plan relațional. Poate să găzduiască un eveniment important, o experiență sau o decizie marcantă. Cel mai probabil, este vorba despre ceva care are impact pe termen lung si care este de natură fie să stabilizeze, fie să pună viața în doi pe un făgaș de normalitate, acordat la nevoile tale autentice. În esență, luna decembrie 2016 este favorabilă vieții relaționale a Gemenior, menită să schimbe lucrurile în bine. Dacă nu ai o relație stabilă și întâlnești acum pe cineva care ți se potrivește, este de așteptat ca evoluția relației să fie serioasă. Decembrie 2016 îndeamnă la responsabilitate, dar este darnic deopotrivă cu distracțiile și cu plăcerile. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe decembrie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Gemeni (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Configurația astrală a intervalului noiembrie 2016 - ianuarie 2017 te invită să examinezi îndeaproape subiecte precum afaceri, investiții, credite, recuperări, fiscalitate, accesare de fonduri, bani din colaborări, bani și bunuri deținute în parteneriat. Este o perioadă în care Mercur, stăpânul Gemenilor, face du-te-vino prin zonele responsabile cu domeniile enumerate mai sus. Din acest interval, luna decembrie 2016 este cea mai importantă, cea mai activă și, poate, cea mai stresantă sau dificilă, dar și cea mai bogată în conștientizări și învățăminte. Nu este o perioadă potrivită pentru inițiative financiare noi, ci pentru analiză și ordonare. Altfel, munca Gemenilor este eficientă pe percursul lunii decembrie 2016, iar asocierile și colaborările sunt foarte importante. Este posibil să se nască o alianță/cooperare utilă. În horoscopul carierei 2016 pentru Gemeni găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii decembrie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Cu Mercur, stăpânul Gemenilor, aflat într-o situație critică, în decembrie 2016 este bine să îți supraveghezi îndeaproape sănătatea. Nu trebuie să te îngrijorezi prea tare, fiindcă stăpânul casei bolilor Gemenilor nu este prost aspectat, însă știi cum e: paza bună trece primejdia rea. Starea de spirit a Gemenilor pare să nu fie strălucită în decembrie 2016. Merită să încerci să fii mai optimist(ă) și să stai în preajma oamenilor veseli, pozitivi. Sfatul pentru Gemeni în decembrie 2016 În orice colaborare, veghează ca situația banilor să fie foarte corectă și transparentă! RAC ( 21 Iunie - 23 Iulie )

Horoscop Rac decembrie 2016 Dragoste și viața în doi Luna decembrie 2016 se anunță cam încurcată pentru Raci în plan sentimental, fiindcă Mercur retrogradează în casa cuplului Racului. Pot apărea vicii de comunicare, lipsă de sincronizare, situații contradictorii, răzgândiri etc. Unele dintre acestea ar putea avea rostul de a te ajuta să îți dai seama de anumite lucruri, de a te conduce cumva către o reglare a vieții de cuplu. Această evoluție poate fi uneori neplăcută, enervantă, stresantă. Toată tevatura pare să lege viața relațională a Racilor de responsabilități, de muncă, de obligații sau necesități. Este posibil ca în acest sens să trebuiască să iei niște măsuri sau o hotărâre. În plus, ai predispoziția de a-ți face griji pentru tot felul de motive, de a avea o psihologie complicată cu privire la dragoste și sexualitate. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe decembrie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Rac (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Sextilul pe care îl formează Saturn, aflat în casa muncii Racului, cu Jupiter, stăpânul acestei case, prevestește un decembrie 2016 rodnic în plan profesional. Ai eficiență, îți organizezi bine treburile, faci față cu brio unor sarcini de înaltă responsabilitate, iar prestația ta este solidă, poate sta la baza unor proiecte pe termen lung, poate avea rol fondator. În același timp, dacă dorești, poți să faci unele schimbări, să-ți modernizezi sau să-ți înnoiești metodele, viziunea, mijloacele sau chiar ambianța de lucru. Probabil că va trebui să iei o decizie importantă. Decembrie 2016 este, de asemeni, o lună activă pentru Raci în plan financiar: inițiative, achiziții, investiții, demersuri diverse. Pot apărea venituri din surse adiacente. Colaborările și contractele trebuie abordate cu prudență. În horoscopul carierei 2016 pentru Rac găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii decembrie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Conjuncția Soare-Saturn, bine aspectată din casa bolilor Racului, arată că decembrie 2016 este o lună în care poți găsi rezolvări pentru problemele tale de sănătate sau poți pune punctul pe i într-o problemă legată de întreținere, de aspectul exterior sau de stilul de viață. Indiferent ce ai de gând să faci pentru binele organismului tău, poți conta pe sprijinul familiei. Sfatul pentru Rac în decembrie 2016 În comunicarea cu ceilalți, exprimă-te limpede și deschis și asigură-te că înțelegi ce ți se spune! LEU ( 23 Iulie - 23 August )

Horoscop Leu decembrie 2016 Dragoste și viața în doi Decembrie 2017 este pentru Lei o lună plină de pasiune. Soarele, stăpânul zodiei, se află în casa dragostei și a erotismului Leului, iar în casa relațiilor Leului se află senzuala Venus și înfocatul Marte. Ai o sexualitate debordantă, ai mult de dăruit și, în același timp, manifești o imensă sete de afecțiune. Răspunzi instantaneu și cu multă forță la orice provocare, la orice stimul, ai emoții intense, dogoritoare, iar adrenalina îți pulsează cu putere în vene. În decembrie 2016 se întrevăd săptămâni fierbinți pentru Lei, în care iubirea se poate aprinde din te miri ce. Ai grijă, însă, fiindcă vârtejul sentimentelor îți poate umbri rațiunea, iar reacțiile tale pot fi uneori prea impulsive și prea copleșitoare pentru celălalt! Situațiile critice nu sunt excluse. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe decembrie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Leu (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Reușitele lunii decembrie 2016 depind de felul cum relaționezi: contracte, colaborări, alianțe, munca de echipă și altele asemenea. Venus, stăpâna casei carierei Leului, se află în casa relațiilor Leului. Tot acolo este, însă, și Marte, ceea ce înseamnă că poți să-i mobilizezi pe ceilalți pentru atingerea unor ținte comune, sau ceilalți te pot mobiliza pe tine, dar există și perspectiva concurenței, a rivalităților, ba uneori și a disensiunilor. Cât privește munca propriu-zisă, în decembrie 2016 s-ar putea să ai impresia că bați pasul pe loc sau să te confrunți cu tot felul de situații încurcate ori neprevăzute. Ai nevoie de o organizare riguroasă și de multă concentrare ca să le duci pe toate cu bine la capăt. La fel și în privința banilor: fii chibzuit(ă), nu te pripi, nu risipi! În horoscopul carierei 2016 pentru Leu găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii decembrie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral În decembrie 2016, Mercur retrogradează în casa bolilor Leului și face aspecte tensionate cu Pluto, Uranus și Jupiter. Asta nu e bine, așa că fii cu ochii în patru și nu lăsa nimic la voia întâmplării! Teoretic, sunt sensibilizate sistemul nervos și cel respirator, dar nu este doar asta: orice suferință netratată se poate agrava, poate recidiva. Ai grijă mai ales în perioada Sărbătorilor! Este recomandat să te ferești de riscuri și de abuzuri. Sfatul pentru Leu în decembrie 2016 Atenție deosebită în deplasare și în mânuirea obiectelor care pot deveni periculoase! FECIOARA ( 23 August - 23 Septembrie )

Horoscop Fecioară decembrie 2016 Dragoste și viața în doi Relațiile Fecioarelor sunt, și în decembrie 2016, amprentate de preocuparea pentru bani și responsabilități. Pentru cele mai multe Fecioare, preocupările pot fi împărtășite și banale, de genul "cum facem rost de mai mulți bani", "hai să profităm de promoția asta", "du tu copilul la grădi, că eu fac curat" etc. Pentru alte Fecioare, banii, serviciul și obligațiile constituie motivația, scânteia care aprinde flacăra, oxigenul care o întreține. Astfel, poți nutri o atracție pentru cineva care îți oferă confort financiar, te poți îndrăgosti de omul cu care lucrezi, de cel pe care îl admiri pentru seriozitate și profesionalism etc. Oricum, în decembrie 2016 rațiunea și simțul practic domină viața relațională a Fecioarelor. Dar asta nu înseamnă că vor face mereu cele mai fericite alegeri. Complicat... Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe decembrie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Fecioară (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Decembrie 2016 este aglomerat. Ai o droaie de lucruri pe cap dar, culmea, în general îți place ce faci, ai energie și tragere de inimă. Munca îți oferă satisfacții sufletești și financiare, fiindcă Venus și Marte se află în casa muncii Fecioarei. Amplasarea lui Mercur, care îți stăpânește nu doar semnul natal, ci și casa carierei, spune că cel mai bine te descurci în activitățile care combină dotarea ta intelectuală, abilitatea pentru comunicare, agilitatea și dexteritatea cu creativitatea, expresivitatea și... șansa. Poate că în decembrie 2016 lucrurile nu merg mereu foarte lin (fiindcă Mercur se află în ciclul retrogradării), poate că treci prin perioade de îndoieli, căutări și dificultăți, dar rezultatele (care se vor vedea în ianuarie-februarie 2017) merită osteneală. În horoscopul carierei 2016 pentru Fecioară găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii decembrie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Decembrie 2016 este lună activă, în care Fecioarele arată un interes vădit formei și sănătății. Este ca și când ai hotărî că a venit timpul să iei măsuri viguroase pentru a arăta mai bine, pentru a trăi mai natural, pentru a avea un stil de viață mai ordonat și, evident, pentru a-ți rezolva eventualele probleme de sănătate. Este o lună bună pentru verificarea stării generale, pentru vizita periodică la stomatolog, pentru mers la dans sau la sală, ori pentru adoptarea unui regim înainte de Sărbători etc. Sfatul pentru Fecioară în decembrie 2016 Dacă ai copii, nu-i scăpa din ochi! Dacă ești femeie și ești însărcinată, fii prudentă! BALANTA ( 23 Septembrie - 23 Octombrie )

Horoscop Balanță decembrie 2016 Dragoste și viața în doi Decembrie 2016 este pentru Balanțe o lună încărcată de senzualitate. Nici nu ar putea fi altfel, atâta timp cât Venus, planeta iubirii, și Marte, planeta dorinței, se află simultan în casa dragostei Balanței. Prezența tandemului Venus-Marte în casa dragostei îți stârnește impulsurile sexuale, romantismul și spiritul de aventură, îți oferă circumstanțe amoroase favorabile și te predispune la îndrăgostire. Perioada este grozavă pentru redescoperirea propriei sexualități, pentru noi experimente erotice și pentru relansarea relației existente prin sex. Cum Marte este și stăpânul casei cuplului Balanței, prezența lui în casa dragostei arată că în decembrie 2016 sexul este cheia fericirii cuplului. Pentru unele Balanțe, se poate ca accentul să cadă pe subiecte legate de copii, sarcină sau calitatea de părinte. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe decembrie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Balanță (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Iată o lună excelentă pentru promovarea propriilor talente, a propriei imagini ori a produselor/serviciilor pe care le oferi. În decembrie 2016, Venus și Marte sunt de partea ta nu doar în dragoste, ci și în atragerea șansei profesionale. Bine plasați și în aspect armonios cu Jupiter (stăpânul casei muncii Balanței), Venus și Marte te ajută să te prezinți în cea mai bună lumină, să îți expui cât mai atractiv calitățile și te susțin în acțiunile de lansare, prezentare etc. În plus, îți impulsionează creativitatea și expresivitatea artistică, ba chiar și activitățile sportive. Un alt domeniu în care Balanțele excelează în decembrie 2016 este cel al informației și comunicării. Toată luna este favorabilă studiilor, scrisului, discursurilor, interviurilor, negocierilor etc. În plan financiar, ești în avantaj. În horoscopul carierei 2016 pentru Balanță găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii decembrie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral În primele două decade din decembrie 2016 ești într-o formă de zile mari, cu energia la maximum. Ultima decadă poate însă să-ți aducă surprize: pe 19 decembrie, Marte intră în casa bolilor Balanței și te predispune la infecții, inflamații, răniri din grabă sau imprudență, hemoragii, crize acute sau dureroase. Prin urmare, de Sărbători ar fi cazul să fii mai prudent(ă) și să nu te avânți în excese. Sfatul pentru Balanță în decembrie 2016 Ia seama la locuință, bunurile de folosință îndelungată, proprietăți, părinți, familie! SCORPION ( 23 Octombrie - 22 Noiembrie )

Horoscop Scorpion decembrie 2016 Dragoste și viața în doi În viața sentimentală a Scorpionilor, decembrie 2016 este o lună în care predomină nevoia de intimitate. Dacă s-ar putea, ai vrea să-ți iei perechea și să vă cuibăriți într-o ascunzătoare secretă, caldă și confortabilă, în care să vă savurați împreună fericirea. Dacă nu, este bun și căminul, iar din peisaj mai pot face parte cei foarte apropiați. Un alt scenariu este cel în care preocupările cuplului Scorpionului se îndreaptă către zona domestică (amenajarea/redecorarea locuinței, treburi gospodărești, achiziționarea de bunuri casnice etc.) sau către evenimente de familie. Se mai poate să te bântuie amintirile sau să reîntâlnești o fostă iubire. În ultima decadă din decembrie 2016, cresc apetitul sexual, avântul romantic și pasiunea. Se pregătește ceva... Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe decembrie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Scorpion (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani În decembrie 2016 Soarele se află în casa banilor Scorpionului. Prin urmare, cauți să-ți sporești veniturile, ți se ascute simțul afacerilor, iei decizii care privesc bugetul personal, al familiei și al firmei (dacă ai) și ești tentat să cumperi tot felul de lucruri. Proprietățile imobiliare și bunurile de patrimoniu antrenează, de asemeni, multă acțiune în jurul lor. S-ar putea să te mai tenteze ceva legat de mijloacele de transport sau să vrei să investești în informație (calculatoare, cursuri etc.). Orice demers financiar trebuie judecat cu multă precauție, iar negocierile trebuie purtate abil. Ai mare grijă ce tocmești și ce semnezi! În general, pe tot parcursul lunii decembrie este recomandat să fii foarte atent(ă) la ceea ce spui, scrii, decizi. În horoscopul carierei 2016 pentru Scorpion găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii decembrie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Luna decembrie 2016 aduce Scorpionilor o încordare nervoasă destul de mare și înclină către agitație și stres. Dacă se poate, ar fi bine să eviți suprasolicitarea intelectuală și să-ți faci timp pentru odihnă și relaxare. Pe de altă parte, retrogradarea lui Mercur în casa mișcării Scorpionului, în aspecte tensionate cu Pluto, Uranus și Jupiter, indică un risc de accidentare în deplasare sau prin manevrarea neatentă sau neîndemânatică a unui obiect, dispozitiv, instrument etc. Sfatul pentru Scorpion în decembrie 2016 Condu prudent, ai grijă pe unde calci și evită viciile de comunicare! SAGETATOR ( 22 noiembrie - 22 Decembrie )

Horoscop Săgetător decembrie 2016 Dragoste și viața în doi În decembrie 2016 viața relațională a Săgetătorilor pare să fie cumva condiționată de bani, sau poate că deciziile financiare au motivații de natură relațională. În orice caz, este clar că există o legătură bani-relații, iar această legătură nu este prea fericită. Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, se află în casa banilor Săgetătorului, dar se află în ciclul retrogradării și în relații tensionate cu Uranus, situat în casa dragostei Săgetătorului. Și nu numai cu Uranus. Altfel, afecțiunea și dorințele Săgetătorilor sunt stimulate de interesele intelectuale sau profesionale comune, de conversație, corespondență, drumuri. În general, în decembrie 2016 Săgetătorii sunt atrași de persoanele cu mintea ageră. Se poate să afli informații utile pentru îmbunătățirea vieții sentimentale sau sexuale, să citești despre asta, să participi la o conferință sau să te sfătuiești cu cineva. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe decembrie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Săgetător (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Decembrie 2016 este o lună importantă pentru finanțele Săgetătorilor. Este timpul să faci un bilanț, să analizezi ce-a fost bine și ce-a fost rău și să tragi concluziile. Este timpul să-ți pui ordine în actele contabile, să-ți reglezi restanțele etc. Nu este o perioadă favorabilă deciziilor în plan profesional, fiindcă Mercur se află în ciclul retrogradării. Acum este timpul analizelor, iar deciziile, dacă nu sunt urgente, se pot lua după 8 ianuarie, când Mercur iese din retrogradare. Excepția de la regula de mai sus o constituie chestiunile legate de carieră și finanțe, care au mai fost abordate în trecut dar au fost întrerupte sau abandonate și acum revin în atenție. Aici poți acționa fără grijă. Ai însă mari șanse de reușită în tot ce ține de intelect, informație și comunicare. În horoscopul carierei 2016 pentru Săgetător găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii decembrie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral În decembrie 2016, cu forma fizică te situezi la un nivel mediu dar ai un moral bun, mai multă încredere în tine și mai mult simț al umorului. Se poate însă să fii un pic mai irascibil(ă) și să îți cam lipsească răbdarea, iar asta te poate expune unui risc de accidentare sau de conflict. Sfatul pentru Săgetător în decembrie 2016 Ieși în societate și mai discută cu unul, cu altul, fiindcă poți afla multe lucruri interesante și utile! CAPRICORN ( 22 Decembrie - 20 Ianuarie )

Horoscop Capricorn decembrie 2016 Dragoste și viața în doi În prima săptămână din decembrie 2016, încă te mai scalzi în influxurile senzuale transmise de Venus. Ești sexy, îl ai pe vino-ncoace, ai parte de șansă în amor și armonie în cuplu. Pe 7 decembrie 2016, Venus părăsește Capricornul și, astfel, intri într-o perioadă mai anostă. Viața relațională, atracțiile și preferințele tale ascultă mai mult de vocea rațiunii și a intereselor. Sau, pur și simplu, ai priorități de natură mult prea practică pentru a-ți mai arde de romantisme. Se mai poate să ai o relație funcțională, dar necesitățile momentului să canalizeze atenția cuplului către chestiuni legate de bani, bunuri etc. Tranzitele Lunii pot să-ți mai aducă din când în când emoții mai intense, ca, de exemplu, pe 10-11, 15-16 sau 28-29 decembrie. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe decembrie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Capricorn (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Pentru Capricorni, în decembrie 2016 predomină interesele financiare, tranzacțiile, calculele, negocierile și discuțiile. Te deplasezi mult, te întâlnești cu diverși oameni, primești sau transmiți multe informații. S-ar putea ca luna decembrie să-ți impună un efort intelectual (studiu, muncă de concepție, redactare, învățare ș.a.), să-ți supună atenției rezolvarea unor sarcini sau obligații mai vechi, să te îndemne să-ți faci un bilanț al eficienței muncii sau să îți analizezi și să-ți reevaluezi obiectivele profesionale. În decembrie 2016 Capricornii pot beneficia de unele oportunități generatoare de câștiguri sau de ivirea unor avantaje financiare, dar banii au o dinamică foarte rapidă, cheltuielile sunt destul de mari, deci nu prea e rost de economisit. În horoscopul carierei 2016 pentru Capricorn găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii decembrie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Sănătatea este un subiect important în decembrie 2016, fiindcă Mercur, stăpânul casei bolilor Capricornului, retrogradează chiar în Capricorn. Această configurație poate predispune la o slăbire a rezistenței, la îmbolnăviri sau recidive. Cel mai potrivit ar fi să folosești intervalul pentru relua o investigație medicală ori o inițiativă mai veche legată de forma fizică sau de stilul de viață, sau pentru a purcede la o reexaminare. Pe tot parcursul lunii decembrie 2016, pentru Capricorni există un risc de accidentare. Sfatul pentru Capricorn în decembrie 2016 Atenție la comunicare: exprimă-te limpede, ascultă cu atenție! VARSATOR ( 20 Ianuarie - 19 Februarie )

Horoscop Vărsător decembrie 2016 Dragoste și viața în doi Pasiune! În cea mai mare parte a lunii decembrie 2016, în Vărsător se află Venus, planeta iubirii și a senzualității (după 7 decembrie) și Marte, planeta dorinței și a cuceririi (până pe 19 decembrie). Emoțiile sunt puternice, romantismul este avântat, nevoia de dragoste este uriașă, iar puterea ta de atracție este... enormă! Relațiile sunt în centrul atenției în decembrie 2016, cu atât mai mult cu cât Soarele, stăpânul casei relațiilor Vărsătorului, îl întâlnește pe Saturn, stăpânul tradițional al Vărsătorului. Este rost de un eveniment important, de o decizie, o inițiativă, o scânteie sau chiar o vâlvătaie! Dacă ești într-o relație pasională sau dacă apare o nouă iubire, ai grijă să nu te arzi: Mercur, stăpânul casei dragostei Vărsătorului, se află în ciclul retrogradării. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe decembrie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Vărsător (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani Până în Sărbători te agiți mult, ești într-o activitate febrilă, ai tot felul de inițiative, simți nevoia să iei taurul de coarne, să te întreci sau să te bați pentru îndeplinirea unui scop sau a unui ideal, fiindcă Marte, stăpânul casei carierei și a renumelui Vărsătorului, se află chiar în Vărsător. Luna decembrie promite să fie productivă în plan financiar, mai ales dacă preocupările tale au tangență cu străinii sau străinătatea, cu munca la distanță, cu internetul, cu mediul cultural, universitar, juridic sau spiritual. În decembrie 2016 te avantajează colaborările, munca în echipă, efortul colectiv, de grup. Poți beneficia de unele oportunități prin relațiile personale sau grație farmecului propriu. Ai grijă: în spatele cortinei, cineva bârfește sau complotează împotriva ta! În horoscopul carierei 2016 pentru Vărsător găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii decembrie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Pe tot parcursul lunii decembrie 2016 clocotești de energie și ai un moral excelent. Se poate, însă, să ai pusee cam temperamentale, uneori să dai dovadă de imprudență sau grabă, iar astfel să ți-o cam faci cu mâna ta. Există o sensibilitate la nivelul sistemului nervos al Vărsătorilor, pot apărea probleme ale aparatului respirator și există un risc de accidentări. Ai grijă de tine, evită excesele! Sfatul pentru Vărsător în decembrie 2016 Pune-ți suporterii și protectorii la treabă! Sunt dispuși să te sprijine. PESTI ( 19 Februarie - 21 Aprilie )

Horoscop Pești decembrie 2016 Dragoste și viața în doi Cu Venus în casa a douăsprezecea solară, decembrie 2016 nu este cea mai fericită lună pentru viața sentimentală a Peștilor. Se poate să ai o senzație de însingurare sau să resimți o dezamăgire, o deziluzie. Altă variantă ar fi savurarea unei iubiri ascunse sau interzise. Dar iubirile de acest gen sunt, vrând-nevrând, însoțite de frustrări... Dacă ai o relație stabilă, este posibil să existe unele discuții cu privire la un proiect comun sau să revină în atenție un proiect mai vechi, fiindcă Mercur, stăpânul casei cuplului Peștilor, retrogradează într-o casă care are de-a face cu speranțele și planurile de viitor. Privind lucrurile din altă perspectivă, este posibil să reînnozi o relație cu ajutorul unor prieteni sau sfătuitori, ori să reîntâlnești o fostă dragoste cu ocazia unui eveniment colectiv. Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe decembrie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Pești (pagina se deschide în fereastră nouă). Muncă și bani În decembrie 2016 viața profesională a Peștilor primește un impuls: Soarele trece prin casa carierei Peștilor, iar stăpânul casei carierei, Jupiter, este bine aspectat de Marte (inițiativă, acțiune) și de Venus (șansă, oportunitate). O chestiune legată de o colaborare sau de un contract s-ar putea să te facă să-ți reconsideri proiectele de viitor și să faci o schimbare. Oricum, se pare că în decembrie 2016 trebuie să iei o decizie. În altă ordine de idei, se poate să reiei ori să reconsideri o colaborare mai veche, sau să reevaluezi o intenție abandonată sau întreruptă în trecut. Colectivitățile și grupurile de persoane mânate de aceleași interese sau pasiuni joacă un rol important în viața profesională a Peștilor pe tot parcursul lunii decembrie 2016. În plan financiar, deși nu e ușor, te descurci. În horoscopul carierei 2016 pentru Pești găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii decembrie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă). Formă fizică și moral Așa și-așa... În luna decembrie nu ești în vârf de energie, deci ar fi de dorit să-ți dozezi eforturile și să eviți supraaglomerarea. Nici cu moralul nu ești prea sus, deși încerci să salvezi aparențele. Forțele îți revin în ultima decadă, fiindcă pe 19 decembrie 2016 Marte intră în Pești – energic, motivant, dornic de acțiune. Până atunci, este recomandat să te odihnești suficient, să eviți excesele și să fii prudent(ă). Sfatul pentru Pești în decembrie 2016 Nu-ți risipi forțele! Stabilește-ți prioritățile și concentrează-te pe ceea ce este important!
Lolec si Bolec şi-au deschis firma de livrat Pizza să plătească datoriile PeS ...

STIREA ZILEI - Miercuri, 07 Decembrie, 2016 21:58

Lolec si Bolec şi-au deschis firma de livrat Pizza să plătească datoriile PeS ... Doi consilieri locali municipali PSD Arad, să-i numim Lolec şi Bolec, după o şedinţă cu Sultanul din Sud care şi-a făcut paşalâc pe centrul Aradului, şedinţă în care le-a dat cu prazu-n cap că l-au făcut de cacao când s-a auzit &ic ...

ABONARE LA NEWSLETTER

Introduceti adresa dvs de email:
   

CULINAR - CELE MAI ACCESATE

 1. Ciorba rusească Soleanca Ciorba rusească Soleanca
  Joi, 29 Mai, 2014 12:38 | 50417 ori

 2. Salata de bocconcini cu rosii Salata de bocconcini cu rosii
  Sambata, 29 Iunie, 2013 12:20 | 24034 ori

 3. Prăjitură în straturi cu biscuiți Oreo Prăjitură în straturi cu biscuiți Oreo
  Luni, 21 Iulie, 2014 15:06 | 12457 ori

 4. Cotlet de porc cu sos de rosii Cotlet de porc cu sos de rosii
  Luni, 08 Iulie, 2013 22:00 | 6456 ori

 5. Prăjitură de piersici cu fundul în sus Prăjitură de piersici cu fundul în sus
  Miercuri, 09 Iulie, 2014 09:14 | 5784 ori

SANATATE - CELE MAI ACCESATE

 1. Cat timp trebuie sa dureze o partida de sex reusita Cat timp trebuie sa dureze o partida de sex reusita
  Miercuri, 10 Iulie, 2013 13:49 | 32475 ori

 2. Bautura care te ajută să obţii un abdomen plat şi să slăbeşti aproape 7 kilograme într-o lună Bautura care te ajută să obţii un abdomen plat şi să slăbeşti aproape 7 kilograme într-o lună
  Luni, 23 Decembrie, 2013 12:04 | 32323 ori

 3. Cum sa-ti duci iubitul in pragul extazului Cum sa-ti duci iubitul in pragul extazului
  Miercuri, 10 Iulie, 2013 13:47 | 23487 ori

 4. Cele mai frumoase complimente pentru o femeie Cele mai frumoase complimente pentru o femeie
  Joi, 28 Mai, 2015 11:57 | 19355 ori

 5. Sex cu şi fără prezervativ: diferenţe şi riscuri Sex cu şi fără prezervativ: diferenţe şi riscuri
  Joi, 11 Iunie, 2015 13:18 | 9190 ori

COPII - CELE MAI ACCESATE

 1. Noul anul scolar va începe pe 16 septembrie. Vezi calendarul complet Noul anul scolar va începe pe 16 septembrie. Vezi calendarul complet
  Miercuri, 04 Septembrie, 2013 14:49 | 42311 ori

 2. Fată sau băiat ? Iată cum poţi intui sexul bebeluşului Fată sau băiat ? Iată cum poţi intui sexul bebeluşului
  Miercuri, 13 August, 2014 13:43 | 17274 ori

 3. Cafeaua inhibă fertilitatea masculină, în timp ce alcoolul o stimulează Cafeaua inhibă fertilitatea masculină, în timp ce alcoolul o stimulează
  Marti, 21 Octombrie, 2014 11:54 | 9266 ori

 4. Ce înseamnă să rămâi însărcinată între 40-50 de ani Ce înseamnă să rămâi însărcinată între 40-50 de ani
  Marti, 10 Martie, 2015 15:25 | 6848 ori

 5. Sfaturi pentru o bună recuperare după cezariană Sfaturi pentru o bună recuperare după cezariană
  Joi, 19 Septembrie, 2013 14:35 | 6721 ori

IT - CELE MAI ACCESATE

 1. Cum afli numărul de telefon al unei persoane care te sună cu număr ascuns Cum afli numărul de telefon al unei persoane care te sună cu număr ascuns
  Vineri, 06 Septembrie, 2013 11:29 | 13947 ori

 2. Ce se întâmplă de fapt când bateria telefonului tău se descarcă complet Ce se întâmplă de fapt când bateria telefonului tău se descarcă complet
  Marti, 10 Septembrie, 2013 12:02 | 10811 ori

 3. Primele note pentru Grand Theft Auto V (VIDEO) Primele note pentru Grand Theft Auto V (VIDEO)
  Vineri, 30 Mai, 2014 12:14 | 9346 ori

 4. Adio TELEFOANELOR CU ECRAN! Un director de la GOOGLE dezvăluie cum vor arăta în viitor Adio TELEFOANELOR CU ECRAN! Un director de la GOOGLE dezvăluie cum vor arăta în viitor
  Joi, 12 Decembrie, 2013 14:04 | 7839 ori

 5. Ce se va întâmpla cu piaţa internetului mobil în 2014 Ce se va întâmpla cu piaţa internetului mobil în 2014
  Marti, 15 Octombrie, 2013 15:07 | 7638 ori

TURISM - CELE MAI ACCESATE ARTICOLE

 1. Unde mergem în weekend: Ştrandul de la Şofronea Unde mergem în weekend: Ştrandul de la Şofronea
  Joi, 22 Mai, 2014 11:49 | 2963 ori

 2. Am fost pe lacul cu cea mai limpede apă din lume Am fost pe lacul cu cea mai limpede apă din lume
  Vineri, 07 Martie, 2014 16:52 | 2795 ori

 3. Rezervaţii naturale din Banat şi Crişana Rezervaţii naturale din Banat şi Crişana
  Luni, 28 Aprilie, 2014 12:15 | 2097 ori

 4. Oraşe superbe de vizitat în Italia Oraşe superbe de vizitat în Italia
  Joi, 12 Iunie, 2014 14:30 | 2093 ori

 5. VENIŢI CU NOI ARAD: Următoarele Drumeţii VENIŢI CU NOI ARAD: Următoarele Drumeţii
  Luni, 19 Mai, 2014 12:27 | 1930 ori