Comunicat de presă – USR Arad

Data publicare: Marti, 11 Iunie, 2024 Total: 240 accesari

Comunicat de presă – USR Arad

Adrian Wiener, USR Arad: ’’Sunt mândru să aparțin acestui oraș. Să am oameni minunați în jurul meu, oameni de la care mi-am tras seva, motivația și energia. Le mulțumesc tuturor celor care au crezut în acest proiect politic, celor care au pus suflet și au votat cu inima. Mulțumesc membrilor, voluntarilor, delegaților. Mulțumesc pentru sutele de mesaje de susținere, pentru căldura și încurajările din stradă.

 

Cred că avem o clasă politică înstrăinată de urbe și țară, care trebuie să își recâștige locul în angrenajul democrației. Cred că avem nevoie de două tururi de alegeri la locale, trebuie să ne delimităm de propagandă și intoxicări. Cred că avem nevoie de mult mai multă transparență, de transmiterea live a dezbaterilor în orice for deliberativ. Trebuie să ne redescoperim agora. Și da, multe dintre aceste lucruri țin și de primar și de un Consiliu Local cu adevărat reprezentativ.

 

Îmi doresc în continuare instituții autonome, depolitizate, societate civilă liberă, presă independentă; proiecte de investiții necăpușate, respect pentru banul public; servicii publice decente. Cred în continuare într-o administrație pentru care interesul public este primordial.

 

Cred că multe dintre aceste lucruri sunt obiective colective și trebuie asumate ca imperative ale tuturor. Cât despre mine, voi fi aici, același.’’