O mașină s-a răsturnat în apropierea intrării în ștrandul Neptun. Șoferul era băut

Data publicare: Joi, 06 Iunie, 2024 Total: 2243 accesari

O mașină s-a răsturnat în apropierea intrării în ștrandul Neptun. Șoferul era băut

Azi dimineață (6 iunie), în jurul orei 08:30 o mașină s-a răsturnat în afara părtii carosabile la coborârea de pe podul Decebal în apropierea intrării în ștrandul neptun.

 

Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

 

În urma accidentului a rezultat o victimă conștientă, cooperantă, ieșită din autoturism. Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 36 de ani, care, în urma evaluării medicale a refuzat transportul la spital.

 

Pompierii militari arădeni asigură măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

Update:

”La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 08:30, un bărbat de 34 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe str. Cetății, spre Teatru, în zona ștrandului “Neptun”, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu o țeavă de gaz, pe care a avariat-o, după care s-a răsturnat.

În urma impactului, nu au rezultat victime, testarea cu aparatul alcooltest indicând o valoare de 0,31 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Testarea cu aparatul din dotare nu a indicat prezența de substanțe interzise în organism.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.485 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile”, transmite IPJ Arad.