În timp ce miticii ne trag clopotele, noi ne-o tragem în barbă

Data publicare: Joi, 28 Martie, 2024 Total: 775 accesari

În timp ce miticii ne trag clopotele, noi ne-o tragem în barbă

Suspendarea pe care am primit-o (n.r.UTA) de la Comisia de Disciplină de la București de a juca cele 4 meciuri ce ne-au rămas din campionat fără spectatori pe teren propriu, este o decizie de un mare RAHAT (rahatul este un sortiment de dulciuri originar din Turcia făcut din zahăr, arome alimentare și amidon - ca să nu vă gândiți la altceva).

 

Păi ce regulament au aplicat mai marii fotbalului? De ce să suspenzi accesul spectatorilor la meciurile unei echipe la al căror jocuri proprii nu s-a întâmplat nimic neregulamentar!?

 

Păi de ce să nu-i lași pe arădeni să-și susțină echipa atât timp cât niciunul dintre ei n-a fost găsit vinovat de Jandarmerie pentru incidentele produse la partida Dinamo-UTA?

 

Eu nu țin minte ca în vreunul dintre meciurile din deplasare suporterii arădeni să fi creat scandal sau violențe!

 

Da, a fost o dispută huliganică între galeriile lui Dinamo și Steaua, care au un conflict istoric, dar de ce să sufere Aradul? Păi cum să suspenzi accesul fanilor când tu n-ai nicio vină!?

 

Decizia forurilor de la București este de-a dreptul josnică și nu pot să înțeleg pe baza căror argumente a fost luată!?

 

Pe de altă parte, desi a devenit o modă a înfrățirii galeriilor, nu prea înțeleg ce interese sau obiective comune ne leagă de huliganii care susțin Steaua! Păi, fraților, dacă vreți înfrățire, mai bine faceți-o cu suporteii CFR-ului,sau a Sibiului sau a celor de la Sepsi, zic și eu, că-s mai civilizați, mai de-ai noștri (că oricum miticii ne fac unguri)!

 

Și încă ceva..dragi iubitori ai UTA-ei…fumați și voi pipa păcii măcar în momentele grele; mai lăsați războiul inutil cel puțin în perioadele dificile ale echipei…și dacă chiar nu vă puteți iubi, faceți și voi ca PSD și PNL, așa, o căsătorie de conveniență! Totul pentru binele echipei iubite,UTA!

 

Și spun asta văzând că cele 2 părți antagoniste, clubul și SCU, au redactat comunicate înțepătoare la adresa celorlalți, în loc să găsească o soluție de compromis, cel puțin pentru moment!

 

Ar fi păcat să o buctăm acum către final, când avem cât de cât o echipă bunicică, un antrenor sufletist și posibilitatea să nu mai suferim până în ultima etapă pentru menținerea în prima ligă fotbalistică.

 

Din comunicatul primit de la club am înțeles că se va face contestație la decizie și chiar dacă vom avea norocul ca suspendarea să fie redusă doar la jumătate, oricum mi se pare o mare nedreptate atât pentru fani, cât și pentru club, care va pierde o mare sumă de bani într-un moment nu prea prielnic financiar.

foto: arhivă