Accenture România vrea să recruteze anul acesta 1.000 de oameni

Data publicare: Miercuri, 13 Martie, 2024 Total: 406 accesari

Accenture România vrea să recruteze anul acesta 1.000 de oameni

Accenture România, subsidiara locală a gigantului irlandezo-american specializat în servicii de consultanţă în management, soluţii tehnologice şi outsourcing, are în plan să recruteze circa 1.000 de persoane până la închiderea anului său fiscal în august 2024, urmând să ajungă astfel la peste 5.000 de angajaţi.

 

În prezent, în cadrul Accenture România lucrează o echipă de peste 4.000 de angajaţi din 38 de naţionalităţi, compania având prezenţă în şase oraşe din ţară – Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Târgu-Mureş, Iaşi şi Braşov, potrivit Ziarului Financiar.

 

”La nivel naţional, anul acesta (care se va încheia la 31 august 2024 – n.red.) planul este să recrutăm 1.000 de oameni din care circa 250 în zona de tehnologii, iar restul în zona de operaţiuni. Iar din septembrie 2023 până în prezent am recrutat aproximativ 600 de oameni.

 

Recrutăm atât în zona de absolvenţi, cât şi în zona de specialişti. Sunt anumite competenţe care în continuare sunt căutate pe piaţă şi ca şi în anii trecuţi, pe anumite arii oferta este mai mică decât cererea.

 

Pe de altă parte, noi avem şi programe de internship – de exemplu în zona de tehnologii -, pe care le susţinem de câţiva ani încoace şi avem o grămadă de candidaţi valoroşi, care au fost în internship în anii trecuţi sau anul acesta şi care îşi doresc să continue să lucreze cu noi“, a declarat Raluca Burghelea, country managing director al Accenture România, citată de ZF.

 

Sursa: produsinardeal.ro
foto: Facebook