Azi, Centrul de Vizitare Ceala devine un tărâm al zânelor

Data publicare: Marti, 12 Decembrie, 2023 Total: 682 accesari

Azi, Centrul de Vizitare Ceala devine un tărâm al zânelor

Grăbiți-vă! Parcul Natural Lunca Mureșului v-a deveni astăzi de la ora 15 la ora 17 un tărâm populat cu personaje magice dintr-o poveste scrisă de autoarea arădeană Margareta Neron. Fascinantele personaje se vor materializa în fața participanților pentru a inaugura „Tărâmul Seren” și pentru a o ajuta pe minunata autoare să le spună povestea.  

         
„Ambasadorii acestui nestemat Tărâm Seren sunt copii și cadre didactice de la Liceul Național de Informatică Arad, Școala Gimnazială Nr. 2 Pecica, Colegiul de Arte «Sabin Drăgoi» Arad, Grădinița «Primii Pași» din Timișoara și Grădinița «Nikolaus Lenau» tot din Timișoara. Persoane costumate în zâne vor fi prezente la eveniment și îi vor întâmpina în special pe copii”, spune Margareta Neron.

         
Pe Margareta Neron o poți identifica destul de simplu pe stradă, deoarece și ea este parcă o zână scoasă dintr-una din poveștile ei. Cum zânele au puteri magice, și această povestitoare cu nume de floare are darul și abilitatea de a face brățări, coliere și cercei ce ar părea găsite în Tărâmul Seren.

         
„Una dintre activitățile principale ale administrației parcului este educația ecologică. În acest context ne face o deosebită plăcere să putem participa la acest proiect, care nu face altceva decât să aducă prichindeii în natură și să le crească nivelul de cunoaștere a mediului înconjurător și a modalităților de protejare a acestuia”, spune Fulviu Moga director al Parcului Natural Lunca Mureșului.



Margareta Szegő