Vin ALEGERILE! Adăpostul de câini comunitari se va transforma într-un fel de Mecca pentru partide

Data publicare: Sambata, 02 Septembrie, 2023 Total: 1178 accesari

Vin ALEGERILE! Adăpostul de câini comunitari se va transforma într-un fel de Mecca pentru partide

În cursul zilei de vineri ne-am trezit pe adresa redacției cu un comunicat de la un partid “în moarte clinică” zicem noi, care a început să dea semne de viață în această vara, Este vorba de PUSL, adică umaniștii social liberali care probabil că au aflat că anul viitor sunt patru tururi de alegeri și ei în sondaje se plasează undeva la categoria “și alții” avand un scor de egal sau mai mic de 1%.


Așa că nici mai mult nici mai puțin, presedintele filialei Lia Ardelean, fostă candidată la fotoliul de primar susținută de PSD, ajunsă umanistă social liberal, a sunat probabil goarna și a adunat o mână de tineri cărora probabil le-a spus că “trebuie” să se bage în seamă, și să iasă la rampă.


“Politrucii ăștia micii”, nici mai mult nici mai puțin, s-au adunat la partid, au tras o poză de grup și s-au gândit cu ce să se bage iîn seamă, așa că au ales 2 teme, una națională și una locală, teme sensibile care să le scoată în evidență “grija nemărginită pentru popor”.


Tema actuală, drogurile și consumul de droguri, precum și tema locală cu rating crescut, adăpostul de câini unde cu siguranță vor să reclame lipsa condițiilor de 5 stele cu ultra all inclusive pentru cînii comunitari.


Ce să zic? Vine anul 2024 cu 4 rânduri de alegeri, cele mai interesante fiind cele locale, iar ipocrizia și oportunismul va devein tot mai grețos.


Pentru ca să nu fiu acuzat de intenții rele, redau mai jos și comunicatul de presă integral.

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

PUSL Arad acționează concret pentru rezolvarea problemelor stringente ale tinerilor și familiilor tinere

 

Filiala Arad a Partidului Umanist Social Liberal își propune să dinamizeze activitatea tuturor structurilor sale interne, un accent deosebit fiind axat pe implicarea membrilor din toate categoriile de vârstă.

Ultima întâlnire a conducerii PUSL Arad cu reprezentanții organizației de tineret a fost deosebit de fructuoasă și pozitivă. Tinerii umaniști arădeni și-au propus în această toamnă îndeplinirea unor obiective responsabile, care vizează rezolvarea unor aspecte sociale importante din viața comunităților din municipiu și județ.

Cele mai relevante dintre acestea sunt monitorizarea activității adăpostului de câini comunitari din municipiul Arad, constituirea unor echipe care să inventarieze problemele stringente cu care se confruntă tinerii și familiile tinere, în vederea întocmirii unui program complex, și, nu în ultimul rând, organizarea unor dezbateri cu ONG-urile de profil și specialiști psihologi, în vederea conștientizării pericolului consumului de droguri în rândul tinerilor.

Am remarcat dorința Organizației de tineret a umaniștilor arădeni de a se implica în chestiunile de interes din sfera lor de activitate, mai ales că, în prezent, problematica tinerilor și adolescenților este complexă, complicată, iar soluțiile sunt dificil de identificat și aplicat.

Sunt convinsă că tinerii și familiile tinere din Arad au nevoie de susținere și sprijin în doleanțele multiple cu care se confruntă, iar PUSL are ușa deschisă în vederea monitorizării subiectelor diverse ce necesită clarificare.

 

Președinte PUSL Arad,

LIA ARDELEAN