Angajații a 2 firme celebre din Arad, una de taximetrie, cealaltă de pompe funebre, implicați într-un accident stupid produs vizavi de ENEL

Data publicare: Miercuri, 23 August, 2023 Total: 3359 accesari

Angajații a 2 firme celebre din Arad, una de taximetrie, cealaltă de pompe funebre, implicați într-un accident stupid produs vizavi de ENEL

Marți dimineața, 22 august, vizavi de ENEL Arad, în dreptul stației de tramvai, sensul de mers spre Micălaca, s-a produs un accident mai puțin obișnuit.

 

Un taximetru al unei celebre firme din Arad condus de un șofer din Sri Lanka abia sosit în oraș s-a oprit vizavi de ENEL, într-un loc interzis, afișat prin prezența indicatoarelor rutiere.

 

Pasagera, însoțită de un copil, aflată pe bancheta din spate, nu s-a asigurat la coborâre, a deschis portiera din stânga care l-a izbit pe un biciclist aflat în timpul serviciului, angajat al celei mai cunoscute firme de pompe funebre din Arad și care, din spusele martorilor, se îndrepta spre o capelă aflată lângă cimitirul din Micălaca.

 

La fața locului a apărut o ambulanță, al cărei echipaj l-a transportat pe biciclist la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar și un coleg al rănitului care a ridicat bicicleta acestuia.

 

De asemenea, după o anumită perioadă de timp, au sosit și polițiștii de la ”Rutieră” care au depistat-o în interiorul sediului ENEL pe femeia care a provocat incidental și care a fost luată la întrebări.

 

”În dimineața zilei de 22 august a.c., în jurul orei 9:35, o femeie de 36 de ani, din Arad, în calitate de pasager într-un taximetru, a coborât din mașină, pe Bd. Iuliu Maniu, moment în care un bărbat de 55 de ani, din Arad, care se deplasa cu bicicleta electrică, a intrat în coliziune cu portiera deschisă.

 

În urma impactului, biciclistul a fost rănit ușor, la prima vedere, acesta fiind transportat la spital în vederea evaluării stării și acordării de îngrijiri medicale.

 

Testarea cu aparatul alcooltest a avut rezultat 0 pentru conducătorul taximetrului, un bărbat de 41 de ani, cetățean din Sri Lanka.

 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Arad.


foto cu rol ilustrativ