Ipoteză tulburătoare. Oamenii leșină în România din cauza vaccinului anti-Covid… nu din cauza caniculei. Postări uluitoare referitoare la caniculă pe rețelele de socializare

Data publicare: Miercuri, 19 Iulie, 2023 Total: 1806 accesari

Ipoteză tulburătoare. Oamenii leșină în România din cauza vaccinului anti-Covid… nu din cauza caniculei. Postări uluitoare referitoare la caniculă pe rețelele de socializare

După cum v-am obișnuit vă transmitem cazurile zilnice de oameni care au suferit de lipotimie (leșinat) din cauza caniculei în Arad, informații primite de la Serviciul Județean de Ambulanță Arad.

 

Astfel, miercuri, 19 iulie, s-au înregistrat, în intervalul orar 07:00-18:30, 5 cazuri de lipotimii cauzate de caniculă, dintre care 3 la femei și 2 la bărbați, toate în locuri publice.

 

Nimic neobișnuit în această perioadă caniculară, dar comentariile ce au început să curgă pe Facebook, la informarea postată de Ghidul Arădean din urmă cu 2 zile (17 iulie), unele sunt de-a dreptul hilare sau mai precis de noaptea minții.

 

Drept ilustrare vă prezentăm câteva dintre aceste postări respectând ad-literam caligrafia celui ce a scris:

 

”Nu e canicola . E nenorocitu de vaccin”

 

”DOAMNE FEREȘTE DA CE CAUTĂ PE CĂLDURĂ ASTA AFARĂ! SĂ STEA AN CASĂ, CĂ NU AU COPII! DE CE NU AU FĂCUT! DAR DACĂ NU AU PUTUT SĂ FACĂ COPII TREBUIA SĂ ANFIEZE! CĂ SANT DESTUI COPII ORFANI! CÂND AU FOST TINERI NU SAU GÂNDIT CE FAC LA BĂTRÂNEȚE! ACUM SĂ A-ȘI TRAGĂ PĂCATELE! EU AM FĂCUT 4 COPII DAR PE UNU MI LA LUAT DUMNEZEU! AȘA CĂ MULȚUMESC LUI DUMNEZEU CĂ AM COPIII BUNI ȘI NU MĂ LASĂ CÂND MIE GREU!”

 

”Doamne da cind eram noi mici și era o caldurade ardea nisipu sub picioare noptea dormeam cu geamuri și uși deschise cine o știut de caniculă era vara și cald acum cod rosu de caniculă o vint un pic căldură gata ne prăpădit”

 

”Pui de avicola astia sint pusi sa faca reclama la incalzirea globala ca la vaccinuri”

 

”Da in toată lumea mai ales după ce au făcut acel ser...dar niciodată nu se vorbește pt că le au interzis să o facă în toate țările ! Nu va gândiți că este numai în Romania..este aceiași situație peste tot !”

 

”Îs face vaccinul efectul”

 

”Dar cînd dădeam la sapa prin88 numai liesinai acuma orice cicat auzi”

 

”Bătrînii să mai stea acasa pe caniculă cumpărăturile se face dimineața la prima oră nu după orele 11”

 

…și încă vreo câteva sute în această notă!

 

Concluziile sunt ale dumneavoastră!