Reacții acide pe Facebook după ce o mașină s-a răsturnat în șanț pe fatidicul drum Arad - Șiria

Data publicare: Marti, 04 Aprilie, 2023 Total: 5653 accesari

Reacții acide pe Facebook după ce o mașină s-a răsturnat în șanț pe fatidicul drum Arad - Șiria

În cursul dimineții de azi, 4 aprilie, un nou eveniment rutier a avut loc pe blestematul drum ce leagă Șiria de Arad. De această dată o mașină s-a rostogolit în șanț. Din păcate nu știm până la această oră dacă s-au înregistrat victime și care a fost cauza accidentului căci autoritățile competente nu au emis nicio informare.

 

În schimb oamenii sunt revoltați și au postat mai multe opinii pe Facebook, majoritatea afirmând că viteza prea mare este principala cauză a evenimentelor de pe recenta șosea modernizată.

 

Iată câteva dintre aceste postări:

 

Am circulat pe acest drum cu 90-100 km si va spun sincer ca am fost depasit de toate masinile.Asa ca nu e nici o mirare ca se mai si tavalesc prin santurile alea frumoase si adânci!!!

 

”la fel și eu ..nu merg doar intre 90si100 km...și toți mă depășeau...alți se vedeau și deranjați că trebuie să aștepte in spatele meu când veneau mașini multe...așa că doar viteza și graba sunt de vina.”.

 

”De permise luate pe șpagă nu amintește nimeni?

De ce dai șpagă pentru permis?

Simplu: Pentru că nu ai aptitudinile necesare pentru a conduce corect și în siguranță, dar vrei neapărat să conduci. Ai impresia că tu faci banii, dar banii te fac pe tine (rece între 4 scînduri). Îi doare în cur pe cei care ți-au dat permisul de viața ta!”

 

”Multi tăntălă pe alte drumuri nu se circulă cu viteză pe valea muresului unde sunt curbe circulatie intensă nu sunt atâtea acidente ce care au făcut santul si au ingustat marginea drumului ar trebui să rasundă pentru toată suferinta provocata”.

 

foto: Daniel Alexandru / AradTraffic