Predă deșeuri electrice și poți câștiga. Campanie de colectare deșeuri electrice în municipiul Arad

Data publicare: Vineri, 31 Martie, 2023 Total: 571 accesari

Predă deșeuri electrice și poți câștiga. Campanie de colectare deșeuri electrice în municipiul Arad

În perioada 13 martie – 12 mai locuitorii din Arad sunt încurajați să se implice activ în protecția mediului prin colectarea separată a deșeurilor electrice și electronice.

 

ECOTIC alături de partenerii săi Primăria Municipiului Arad și Sistem de Colectare – SLC Timiș organizează o campanie de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice în Arad.

 

Locuitorii din municipiul Arad au la dispoziție în cadrul campaniei:

 

1)      Preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor electrice : Comanda de preluare se va face telefonic la numerele de telefon 0751 302 123 / *7711.

2)      In data de 1 Aprilie între orele 09-15 predare la punctele de colectare:

Pentru a încuraja comportamentul responsabil al cetățenilor, fiecare persoană care predă deșeuri electrice de minim 20 kg cumulate va fi înscris la tombola cu premii, iar cei care predau minim 40 kg DEEE cumulate  vor fi înscriși la tombolă și vor primi și un premiu instant.

 

Tombola va fi organizată marți, 16 mai 2023 la ora 12:00 în Piața Avram Iancu.

 

“ Mediul curat este prioritatea noastră, motiv pentru care ne dorim să informăm cetățenii cu privire la modalitatea corectă de debarasare de deșeurile de echipamente electrice și electronice și totodată, le punem la dispoziție puncte de colectare și un serviciu de colectare de la domiciliu. Astfel, invităm toți cetățenii municipiului Arad să predea spre reciclare electronice si electrocasnicele uzate.” declară Adrian Manu-Reprezentant Operator de Colectare - Sistem de Colectare-SLC Timiş SRL

Detalii și regulament disponibil pe www.ecotic.ro

 

Despre ECOTIC:

 

ECOTIC este prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, fondată în anul 2006, care pune la dispoziție gratuit recipienți pentru colectarea separată a deșeurilor de echipamente electronice de mici dimensiuni și baterii, precum și preluarea gratuită a echipamentelor voluminoase de la sediul firmei sau de la domiciliu. Pentru mai multe detalii transmiteţi un e-mail la logistica@ecotic.ro