Vedeta săptămânii a știrilor mondene ”și-a turnat cenușă în cap”. Ana Morodan dorește ca românii să fie ca africanii: ” când un om greșește, tot satul vine și îl mângîie și îl îmbrățișează”

Data publicare: Joi, 30 Martie, 2023 Total: 957 accesari

Vedeta săptămânii a știrilor mondene ”și-a turnat cenușă în cap”. Ana Morodan dorește ca românii să fie ca africanii: ” când un om greșește, tot satul vine și îl mângîie și îl îmbrățișează”

După cum bine se știe, căci toată mass-media din România vuiește, binecunoscuta (pentru unii) influenceriță de origine arădeană Ana Morodan a fost reținută de polițiști în urma producerii unor tamponări în București, iar în urma testărilor a fost depistată băută la volan dar și cu niscaiva substanțe psihoactive în sânge.

 

Citește și: Știrea bombă a zilei. Toată presa din România vuiește. Influencerița arădeană Ana Morodan a fost reținută de poliție


Morodan, împovărată acum cu 3 dossare penale și aflată sub control judiciar, ”își toarnă cenușă în cap” în fața fanilor fideli.

 

"Pentru copiii și tinerii care mă urmaresc și care visează să fie si ei influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită.

 

Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău, că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mult mai rău. Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită.

 

Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și îl mângâie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie de mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim. Fiind bânzi cu cel care a greșit, îl ajutăm să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru", a transmis Ana Morodan pe Facebook.

foto: Facebook