3 morți într-o singură zi pe drumurile județului Arad. Accident cu victimă decedată în Voivodeni

Data publicare: Vineri, 24 Martie, 2023 Total: 8761 accesari

3 morți într-o singură zi pe drumurile județului Arad. Accident cu victimă decedată în Voivodeni

Update 2:

 

”În ziua de 24 martie, în jurul orei 14,20, polițiștii orașului Ineu au fost sesizați despre un auroturism răsturnat în zona D.N. 79/A, în afara localității Voivodeni.

 

În urma cercetării de la fața locului, a fost identificat un bărbat de 30 de ani, din Dieci, la volanul unui autoturism răsturnat, la km. 55+456 metri, la aproximativ 15 metri de partea carosabilă, într-o zonă cu vegetație.

 

Conform concluziilor echipei medicale de la fața locului, bărbatul ar fi decedat în urmă cu aproximativ 12 ore, autopsia urmând a stabili cauza morții.

 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă”, transmite IPJ Arad.



Update 1:


Din păcate victima a decedat.

Știrea inițială

Un accident grav a avut loc azi, 24 martie, în jurul orei 14.20  în localitatea Voivodeni din județul Arad în urma căruia un autoturism s-a răsturnat după ce a ieșit în afara părții carosabile,

 

La locul accidentului s-au deplasat Echipajul Descarcerare al Detasamentului Sebiș, SMURD Sebiș și echipajul EMU-A Gurahonț.

 

Salvatorii au constatat că este vorba de o victimă încarcerată, inconștientă.

Reminder:

Un accident rutier grav a avut loc vineri dimineață, 24 martie, în jurul orei 09.30, pe DN 7 în localitatea Bârzava, în care au fost implicate 2 autoturisme.

 

La locul accidentului au ajuns echipajele de intervenție ale Secției de Pompieri Bârzava care au constatat că sunt 3 victime încarcerate, dintre care 2 în stare gravă, 1 fiind inconștientă

 

La locul impactului s-au mai deplasat echipajul EMU-A Săvârșin, ecchipajul SMURD Birchiș și elicopterul SMURD.

 

”Vineri, 24 martie, în jurul orei 09:20, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier, în Bârzava.

 

Din primele cercetărie, a reieșit că un bărbat de 87 de ani, din comuna Bârzava, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 7, în localitate, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 77 de ani, din județul Timiș.

 

În urma impactului a rezultat decesul ambilor conducători auto și rănirea gravă a unei pasagere.

 

Cercetările sunt continuate de polițiști într-un dosar penal, întocmit pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Arad.




foto: ISU Arad