Opriți măcelul! Doi șoferi, în vârstă de 87 și 77 de ani, au murit după ce s-au izbit violent în Bârzava

Data publicare: Vineri, 24 Martie, 2023 Total: 1117 accesari

Opriți măcelul! Doi șoferi, în vârstă de 87 și 77 de ani, au murit după ce s-au izbit violent în Bârzava

”Vineri, 24 martie, în jurul orei 09:20, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier, în Bârzava.

 

Din primele cercetărie, a reieșit că un bărbat de 87 de ani, din comuna Bârzava, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 7, în localitate, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 77 de ani, din județul Timiș.

 

În urma impactului a rezultat decesul ambilor conducători auto și rănirea gravă a unei pasagere.

 

Cercetările sunt continuate de polițiști într-un dosar penal, întocmit pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Arad.

Din păcate un nou caz tragic în care s-a demonstrat că este imperios necesar ca după o anumită vârstă șoferii să fie mai des testați medical și chiar la o vârstă înaintată să nu mai beneficieze de dreptul de a conduce un autovehicul pe drumurile publice.

Nu cred că este vorba de discriminare, ci pur și simplu de protejare a vieților participanților în trafic.

Știrea inițială:

Un accident rutier grav a avut loc vineri dimineață, 24 martie, în jurul orei 09.30, pe DN 7 în localitatea Bârzava, în care au fost implicate 2 autoturisme.

 

La locul accidentului au ajuns echipajele de intervenție ale Secției de Pompieri Bârzava care au constatat că sunt 3 victime încarcerate, dintre care 2 în stare gravă, 1 fiind inconștientă

 

La locul impactului s-au mai deplasat echipajul EMU-A Săvârșin, ecchipajul SMURD Birchiș și elicopterul SMURD.