Accident cu victime, dintre care una în stare gravă, între 2 autotrenuri, pe DJ 682, între Periam si Satu Mare

Data publicare: Miercuri, 22 Martie, 2023 Total: 2705 accesari

Accident cu victime, dintre care una în stare gravă, între 2 autotrenuri, pe DJ 682, între Periam si Satu Mare

Update:

 

”În dimineața zilei de 22 martie a.c., în jurul orei 06:00, polițiștii orașului Pecica au fost sesizați despre un eveniment rutier.

 

Din primele cercetări a reieșit că, un bărbat de 52 de ani, din județul Timiș, în timp ce conducea un autocamion pe D.J. 682 în afara localității Satu Mare, a intrat în coliziune cu un alt autocamion.

 

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a unui conducător auto și rănirea gravă a unui pasager, aceștia fiind transportați la spital, în vederea evaluării stării lor și acordării de îngrijiri medicale.

 

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că șoferii nu se aflau sub influența alcoolului.

 

Cercetările sunt continuate de polițiști într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea evenimentului rutier”, transmite Biroul de presă al IPJ Arad.

 

Știrea inițială:


Azi dimineață, 22 martie, în jurul orei 06.00 a avut loc un accident rutier grav la limita județelor Arad și Timiș.

 

2 autotrenuri s-au ciocnit violent pe DJ 682 între localitățile Periam și Satu Mare.

 

La.accident au intervenit echipaje ale ISU Timiș și ISU Arad care a trimis în sprijin un echipaj descarcerare și echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

 

În accident au fost implicate 4 persoane, dintre care 2 nu necesită îngrijiri medicale.

 

O victimă incarcerată a fost extrasă conștientă și prezintă traumatism cranio cerebral acut cu pierdere de conștientă, traumatism umăr drept și traumatism membre inferioare.,

 

Cealaltă victimă, inconștientă, a fost preluată inițial de către echipajul medical SAJ Timiș + SMURD Arad și a fost transportată la spital la Timișoara.