Nu fiți triști, râdeți și zâmbiți, căci azi sărbătorim ”Ziua Internațională a Fericirii”

Data publicare: Luni, 20 Martie, 2023 Total: 825 accesari

Nu fiți triști, râdeți și zâmbiți, căci azi sărbătorim ”Ziua Internațională a Fericirii”

Ziua Internațională a Fericirii se celebrează anual pe 20 martie, fiind o sărbătoare întemeiată de către Organizația Națiunilor Unite (ONU).

 

Decizia a fost luată în 2012 de către toate cele 193 de state membre, în cadrul Adunării Generale a ONU, iar alegerea unei astfel de zile are rolul de a-i face pe oamenii din întreaga lume să înțeleagă cât de importantă este fericirea.

 

Evenimentul Ziua Internațională a Fericirii are rolul de face o schimbare la nivel global în ceea ce privește atitudinea tuturor de a privi fericirea și de a o recunoaște ca pe un drept al omului.

 

Deși de dată recentă, Ziua Internațională a Fericirii este ziua pe care ar trebui să o facem să fie ziua noastră de zi cu zi, să fie o normalitate în viața noastră.

 

Fericirea este un rezultat direct al felului în care percepem tot ce ne înconjoară. Fericirea o găsim în lucrurile simple: o floare, un zâmbet, un gest amabil.

 

Starea de fericire este una interioară, care nu are legătură cu exteriorul, pentru că ea se petrece numai în sufletul şi în mintea noastră.

 

Fericirea e adevărată atunci când știi să o împarți și cu ceilalți.

 

sursa: Facebook