UTA masochista. Who the f..k is Barbosa…

Data publicare: Vineri, 17 Martie, 2023 Total: 960 accesari

UTA masochista. Who the f..k is Barbosa…

Una dintre definițiile cuvântului ”masochist” este: ”atitudine a cuiva care găsește satisfacție în propria-i suferință, decădere sau umilire.

 

Mi-am impus să nu scriu niciodată la cald despre o întâmplare sau eveniment, indiferent dacă este din lumea sportului sau nu, dar de această dată nu mă pot abține.

 

Păi să nu bați Petrolul care a părut o echipă de liga a 3-a, a cărei jucători nu se găseau pe teren și, chiar mai rău, să o iei pe coajă în ultimul minut de joc regulamentar și, ca cireașa de pe tort să fie foarte amăruie, să ratezi de la vreo 2-3 metri ocazia de gol a meciului printr-un anumit Barbosa, care a mai comis-o odată în această partidă, nu înseamnă altceva decât masochism.

 

L-am ascultat pe Balint în timp ce scriam și, aceeași poveste…dacă nu e de vină arbitrul, dacă nu e problemă cu gazonul, dacă varul își mai face treaba din când în când, desi de data aceasta n-a fost cazul, atunci de vină sunt jucătorii. Mister Gyuszi, dar tu nu ai niciodată vreo vină?

 

Toți specialiștii din fotbal spun că UTA are lot de play-off, dar tu te zbați în subsolul clasamentului cu șanse din ce în ce mai mici de a scăpa de la retrogradare…păi atunci!?

 

Gata, am terminat că scriu la cald așa cum am zis. Hai că nu e totul pierdut! Forța UTA! Să ai minte Balint!

 

P.S. Și totuși: Who the f..k is Barbosa!?