În timp ce 99% dintre bărbați și-ar fi dorit, unul mai ”creștin” din fire și-a luat iubita la bătaie pentru că a vrut să-i facă sex oral

Data publicare: Vineri, 17 Martie, 2023 Total: 1940 accesari

În timp ce  99% dintre bărbați și-ar fi dorit, unul mai ”creștin” din fire și-a luat iubita la bătaie pentru că a vrut să-i facă sex oral

În vremurile de tristă amintire nimeni nu îndrăznea să pomenească despre sexul oral sau anal, subiectul fiind considerat tabu. Cu toate acestea unii români îl practicau, dar fără să se laude prea mult.

 

O întâmplare mai puțin obișnuită a avut loc în zilele noastre în Arad. Doi tineri care locuiau în concubinaj, după ce au consumat niscaiva tărie, s-au încălzit și s-au încins într-o partidă de sex.

 

Fata a dorit să-i ofere iubitului pentru prima dată o experiență nouă, mai precis un sex oral. Dar surpriză...tânărul a rămas înmărmurit, s-a ferit, și a început să-i care palme iubitei spunându-i că el nu vrea să aibă de a face cu o prostituată.

 

Bătută și umilită, tînăra a sunat la 112, l-a denunțat pe bărbat, care de acum încolo va fi nevoit să stea departe de ea, rămânând doar cu amintirea clipelor frumoase petrecute împreună.

 

În schimb, tânăra va avea de acum ocazia să-și satisfacă fanteziile sexuale, căci sigur vor fi mulți care nu vor refuza o asemenea ofertă.

 

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au emis, în noaptea de 15/16 martie, un ordin de protecție provizoriu, pe numele unui bărbat de 27 de ani, din Arad, care, pe fondul băuturilor alcoolice, și-ar fi lovit concubina.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.”, a transmis Biroul de presă al IPJ Arad.