O femeie de 48 de ani a murit în urma unui accident rutier la ieșirea din Ineu spre Pâncota. Alte 3 victime, dintre care 2 copii, transportate în stare gravă la spital

Data publicare: Marti, 14 Martie, 2023 Total: 1922 accesari

O femeie de 48 de ani a murit în urma unui accident rutier la ieșirea din Ineu spre Pâncota. Alte 3 victime, dintre care 2 copii, transportate în stare gravă la spital

Update 2:

 

În ciuda tuturor eforturilor depuse de echipajul medical, victima, o femeie de 48 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicul a constatat decesul.

 

În urma evaluării medicale, 3 victime care prezintă diferite traumatisme, au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare, astfel:

 

- Un minor a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD;

- O minoră a fost transportată la spital de catre echipajul SMURD TIM;

- O victimă a fost transportată la spital de către echipajul medical SAJ;

 

Cea de-a patra victimă a refuzat transportul la spital.

 

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.



Update:

 

”La sosirea echipajelor de intervenție au fost identificate 5 victime, printre care una încarcerată, în stare de inconștiență.

 

Folosind echipamentele din dotare, pompierii au descarcerat victima și au predat-o echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare.

 

În urma evaluării medicale, 4 victime, printre care doi minori sunt asistați medical la locul evenimentului. Toate cele 4 persoane sunt conștiente și cooperante”, transmite ISU Arad.

Știrea inițială:


Un accident rutier cu victime s-a produs între două autoturisme astăzi, 14 martie, în jurul orei 16.45, la ieșirea din orașul Ineu spre Pâncota, pe DJ792.

 

La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului Ineu cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ Ineu.

 

A fost solicitată și intervenția elicopterului SMURD.