Activitate intensă a jandarmilor arădeni în ultima săptămână. Printre alții și pescarii braconieri au fost în vizor

Data publicare: Luni, 13 Martie, 2023 Total: 611 accesari

Activitate intensă a jandarmilor arădeni în ultima săptămână. Printre alții și pescarii braconieri au fost în vizor

152 de misiuni executate într-o săptămână de jandarmii arădeni pentru siguranța cetățenilor, prevenirea și combaterea faptelor antisociale!

 

În  perioada 06 – 12 martie, jandarmii arădeni au executat un număr de 152 de  misiuni pentru siguranța cetățenilor și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, la care au participat un număr de 283 de jandarmi.

 

Au fost executate  misiuni  de asigurare  a ordinii publice cu ocazia competițiilor sportive,  de menținere a ordinii publice în sistem integrat, activități preventiv- educative și pentru siguranța elevilor desfășurate  în zona adiacentă instituțiilor de învățământ aflate în responsabilitatea I.J.J. Arad dar și activități de prevenirea și combaterea a faptelor antisociale în domeniul braconajului piscicol.

 

Pe timpul desfășurării misiunilor jandarmii arădeni au aplicat 42 de sancțiuni contravenționale în  cuantum de 4700 de lei și au constatat 6 infracțiuni pentru care au întocmit acte de sesizare.

 

Au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare 2620 lei.

 

Pe parcursul săptămânii trecute  jandarmii arădeni au fost solicitați să intervină în urma a 10 apeluri pe numărul unic de urgență 112.

 

În perioada următoare, jandarmii arădeni vor desfășura activități de prevenire, descurajare și combatere a faptelor de natură antisocială și vor continua activitățile desfășurate pentru siguranța elevilor în zona instituțiilor de învățământ aflate în responsabilitatea Jandarmeriei Arad.