Recons anunță scoaterea la licitație a locurilor de parcare din Fast Park zona 300 ANL

Data publicare: Miercuri, 08 Martie, 2023 Total: 1396 accesari

Recons anunță scoaterea la licitație a locurilor de parcare din Fast Park zona 300 ANL

S.C. Recons S.A. anunță începerea preluării cererilor pentru închirierea locurilor de parcare Fast Park-ul situat în Micalaca 300 zona ANL, Bloc 350 , Bloc.357.

Preluarea și înregistrarea documentelor se face începând cu data de 13.03.2023, se face până în data de  22.03.2023
După date de 22.03.2023,  se va anunța data, ora și locația desfășurării licitației pe siteul:https://www.reconsarad.ro/parcari-de-resedinte,  și prin SMS la numărul trecut în cererea solicitantului.


 

Documentele se depun și se înregistrează doar  la punctul de lucru ,  Parcări de Reședință din Calea Aurel Vlaicu str. Victor Hugo, bl.Z20/B, ap.34, parter (lângă O.P. 8 ), sau online, pe email: contracte.rezidentiale@reconsarad.ro  cu mesajul ,, Licitație F.P. 5 “

      

Documente necesare pentru dosar sunt conform cu H.C.L.M 242/13.05.2021- REGULAMENT al serviciului de administrare a parcărilor tip Fast Park din municipiul Arad.

 

Arădenii care optează pentru a depune documentele online, au obligația ca la licitație, să prezinte documentele în format original.

 

Condiții participare :

Orice persoana fizică sau juridică, care are domiciliul în vecinătatea parcării tip Fast Park,- -- Pot participa la licitație si persoanele care dețin loc parcare la sol , dar cu alt talon auto pe care nu este contract.

Pentru depunerea documentelor de participare la licitație pentru un loc parcare în parcarea tip Fast Park este obligatorie prezentarea, în original , a cărții de identitate, a certificatului de înmatriculare al autovehiculului din care să rezulte  inspecția tehnică periodică valabilă.  

Pot solicita participarea la licitație, în aceleași condiții și persoanele care își desfășoară activitatea în zona deservită de către Fast Park, cu adeverință doveditoare de la locul de muncă.


Un detaliu important care trebuie menționat este faptul că la licitațiile din parcarea tip FAST PARK nu se licitează pe categorii.

Reprezentanții Recons, societatea care administrează parcările de reședință din muncipiul Arad, recomandă celor care doresc să se înscrie la licitație, să identifice numărul locului de parcare pentru care dorește să liciteze, înainte de desfășurarea acesteia, iar în timpul licitației  să liciteze dupa numerotare.

Persoanele care nu pot participa la licitație pot desemna printr-o inputernicire de mână + copie .C.I. , o altă persoană să-i reprezinte !

 

Prețul de pronire la licitație pentru un loc parter este de 50 lei / luna fără TVA

Prețul de pronire la licitație pentru un loc etaj este de 30 lei / luna fără TVA

 

“Toate documentele trebuie prezentate în format original la înregistrarea dosarului plus copii.Totodată îndrumăm toate persoanele care au nelămuriri și intenționează să se înscrie la licitație, să solicite informații doar la personalul din cadrul serviciului Parcări de Reședință”, a declarat pentru Ghidul Arădean, Laurențiu Puf, șef serviciu Parcări de Reședință