Există o corelaţie între mintea ta şi reuşita la cazino?

Data publicare: Marti, 07 Martie, 2023 Total: 750 accesari

Există o corelaţie între mintea ta şi reuşita la cazino?

Şi pentru jocurile de cazino practica îndelungată este singura care aduce experienţa dorită. Ai experimentat în mod cert nesiguranţa pe care o aveai ca şi începător şi poţi realiza astăzi, când ai suficientă experienţă, o diferenţă care se resimte mai ales în bugetul tău de joc.

Explicaţia nu constă numai în experienţa acumulată ci mai ales în faptul că ştii acum să îţi foloseşti la maxim abilităţile intelectuale. Există o corelaţie între mintea ta şi succesul pe care îl ai la cazino? Vom încerca să lămurim acest lucru în rândurile următoare, aşa că te rugăm să le parcurgi cu atenţie.


Relaxează-te în timp ce joci folosindu-te de respiraţie

Să joci păcănele gratis este modalitatea optimă de a te obişnui cu modul în care pictogramele tematice apar pe ecran şi cu funcţiile pe care acestea le au în joc. Şi după ce vei deprinde experienţa necesară o să poţi face şi trecerea la jocul pe o miză reală. După ce vei adopta un joc pe o miză reală vei putea constata că te vei raporta la joc în cu totul alt mod.

Indiferent că ai jucat sloturi sau eşti fan jocuri de masă, când joci pe bani tăi starea ta psihică se schimbă. Depinde ce fel de jucător eşti, vrei doar distracţie, atunci ştii cât eşti dispus să pierzi pentru a-ţi atinge acest scop. Dar dacă vrei să combini distracţia şi cu un câştig financiar, datele problemei se schimba semnificativ.


Ține emoțiile în frâu mai ușor

Acum nu mai joci atât de degajat cum o făceai în sistem de joc demo, acum jocul are cu adevărat o încărcătură emoţională. Şi pe măsură ce vei juca vei constata că se poate să ai parte de câştiguri dar şi de pierderi inerente.  Dacă câştigurile îţi aduc o doză mare de adrenalină pierderile o să îţi pună mintea la încercare. Cu cât acestea sunt mai constante cu atât eşti într-o dilemă care se accentuează, în final ajungând să îţi dea o stare de frustrare masivă.

Ce nu faci bine din moment ce pierzi constant? În acest moment de joc când apare această întrebare ia imediat o pauză de la joc şi respiră adânc. Nu o face o dată, fă-o de 10 ori la rând şi încearcă să îţi eliberezi mintea de orice gând negativ. Dacă reuşeşti să faci acest lucru îţi vei redobândi mintea clară de la început şi vei putea să faci o analiză la rece a situaţiei. Este de vină lipsa ta de concentrare sau poate pur şi simplu ai parte doar de ghinion?

Şi indiferent de faptul că participi la un joc în mediul online sau într-un cazino adevărat, respiră adânc şi ia o pauză de câteva minute de la joc. Ridică-te deci, fă câţiva paşi şi vei vedea cum îţi revine starea de detaşare de care ai atâta nevoie când abordezi un joc de noroc.


Setează un plan de acţiune de care să te ţii în timpul sesiunii de pariere

Chiar dacă te aşezi în faţa unui slot sau preferi o masă clasică de joc, ai nevoie de un plan de acţiune bine pus la punct. Şi odată ce l-ai stabilit în detalii va trebui să îl pui în aplicare toată perioada cât te afli în faţa jocului de noroc selectat.

Problema cu acest plan de acţiune este că va trebui să respecţi mai multe repere în acelaşi timp. Adică, să stabileşti un buget de joc pe care să nu îl suplimentezi, să aloci un anumit timp jocului şi nu în ultimul rând să selectezi jocul pe care să aplici acest plan.

Dar să le luăm în ordine, astfel încât să le poţi gestiona aşa cum se cuvine şi o să începem cu jocul pe care vrei să-l abordezi în cazino. Aici lucrurile sunt simple, fie eşti jucător de păcănele fie îţi plac jocurile de masă, aşa că alegerea ţine numai de tine.

Şi dacă ai stabilit jocul unde îţi vei testa şansa de reuşită, va trebui în mod logic să îi aloci un buget financiar. Dar acest buget financiar trebuie corelat mai ales cu timpul pe care vrei să îl petreci în compania jocului preferat.


Start la limite de pariere

Ideea este în fond simplă, vrei să joci 4 ore şi îţi permiţi o anumita suma alocata pe ora, atunci socoteala este la fel de simplă, ai nevoie de suma respectiva pentru a putea face acest lucru. Iată că deja ai în ecuaţie 3 elemente esenţiale pentru planul tău de acţiune, jocul, timpul şi banii.

Jocul nu constituie o problemă, pentru că nu poţi interveni în nici un fel asupra modului în care funcţionează. Ceea ce se poate însă schimba major tine de celelalte 2 elemente ale planului de acţiune, banii şi timpul petrecut în cazino.

Să le luăm deci pe rând şi să începem cu banii pentru jocul selectat. Am stabilit deja în planul de acţiune că vei juca o anumita suma pe ora, timp de 4 ore. Dacă te vei încadra în această cerinţă înseamnă că ai stabilit un plan ideal pe care l-ai şi respectat în întregime.

Dar din experienţă îţi spunem că nu întotdeauna socoteala de acasă se potriveşte cu cea de la faţa locului. Şi acum intervine norocul său ghinionul în executarea acestui plan la perfecţie sau în eşuarea lui lamentabilă.

Dacă ai noroc şi câştigurile vin mai des decât pierderile, atunci te vei încadra în aspectul financiar, rămânând să îl respecţi şi pe cel care are ca obiect timpul petrecut în faţa jocului. Dar dacă ghinionul apare şi pierzi masiv, bugetul orar se va împuţina, şi eşti tentat să intri în bugetul orei următoare.

Dacă faci acest lucru este posibil să îţi recuperezi pierderile dar este posibil să pierzi întregul buget alocat jocului. Dacă acest lucru se întâmplă, ridică-te imediat de la masa de joc, studiază erorile făcute şi aşteaptă cuminte până a doua zi o altă sesiune de joc mai profitabilă.


Concluzie

Dacă reuşeşti să joci doar cu mintea, înseamnă că eşti deja un jucător experimentat. Dar dacă vrei să te afli în această postură joacă relaxat, responsabil, mentine bugetul propus si ia o pauză din când in cand. Prin urmare, stabileşte un plan de acţiune pe care să îl respecţi aşa cum se cuvine.