O săptămână plină de evenimente frumoase, de o largă diversitate, cu socializare și bună dispoziție!

Data publicare: Marti, 07 Martie, 2023 Total: 603 accesari

O săptămână plină de evenimente frumoase, de o largă diversitate, cu socializare și bună dispoziție!

„Săptămâna Altfel” pentru elevii claselor a VI-a E și a VI-a B, coordonați de doamnele profesor Mirela Groza și Floarea Jurca, de la Liceul Național de Informatică, a fost un bun prilej pentru elevi să socializeze, să lege noi prietenii, să descopere noi competenţe și pasiuni, să îşi dezvolte spiritul creativ.

O vizită aparte a elevilor a fost cea de la Muzeul de Istoria Calculatoarelor, un spațiu dedicat istoriei IT și unde copiii au putut afla informații despre tehnologia informației de la începuturile sale și au putut vedea echipamente unicat. Și vizita la Tribunalul Arad a fost una cu totul aparte, copiii interpretând jocuri de rol, bineînțeles cel mai interesant fiind cel al „hoțului”.

Au învățat și despre importanța mediului înconjurător, au hrănit animăluțele Centrului Zooland și au parcurs, în premieră, traseul silvo-cultural ,,Descoperă pădurea de lângă noi”, un  proiect al Parcului Natural Lunca Mureșului.

A fost o săptămână frumoasă, din care nu a lipsit dragostea pentru frumos, pentru artă și în care elevii și-au arătat admirația atât pentru artiști ai Teatrului Ioan Slavici, cât și pentru cei ai Filarmonicii, actorii și muzicienii arădeni punând în scenă spectacole dintre cele mai atractive!

Cu siguranță nici doamnele profesor și nici copiii nu vor uita aceste zile pline de frumos, inedit și voie bună!