U.V.V.G. Arad în Egipt la Târgul Internațional de Educație

Data publicare: Luni, 06 Martie, 2023 Total: 3062 accesari

U.V.V.G. Arad în Egipt la Târgul Internațional de Educație

În această perioadă, în Cairo (Egipt), se desfășoară Târgul Internațional de Educație, evenimentul fiind unul dintre cele mai importante din acest domeniu, din Egipt. Evenimentul atrage, anual, mii de viitori studenți care intenționează să-și continue studiile în afara țării natale. De la liceeni până la studenți care își continuă studiile, oferta educațională este structurată astfel încât să satisfacă toate cerințele.

 

O delegație U.V.V.G. Arad este prezentă în capitala Egiptului, pentru promovarea ofertei educaționale, prin proiectul STUDY IN ROMANIA, al Consiliului Național al Rectorilor, condus de dr. Sorin Câmpeanu.

 

Prima zi a fost dedicată întâlnirilor cu agenții de recrutare, prezentarea ofertei educaționale și discuții pe tema colaborărilor în vederea recrutării candidaților din Egipt și alte țări din Africa de Nord. A doua zi a fost dedicată întâlnirilor face-to-face cu cei interesați să studieze la universitatea arădeană: viitori studenți și studenți în căutare de ofertă educațională pentru studii post-universitare : master, doctorat, școli postdoctorale.

 

Delegația U.V.V.G. Arad a fost onorată să primească vizitele ambasadorului României, Excelența Sa dr. Mihai-Ștefan Stuparu, și a președintelui Consiliului Național al Rectorilor din România, dr. Sorin Câmpeanu, care au apreciat atât reprezentarea universității la acest târg cât și oferta educațională bogată.

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0iWRur4onYgYKS41G95e7Un1TpUGSmd3DQ1xd7JixvcavFqhXU4FuXeAZ3hCW7eMdl&id=100080112083383