Băuți la volan la sfârșit de săptămână în toate colțurile județului Arad

Data publicare: Luni, 27 Februarie, 2023 Total: 1403 accesari

Băuți la volan la sfârșit de săptămână în toate colțurile județului Arad

În seara zilei de 25 februarie, în jurul orei 22.45, a avut loc un eveniment rutier fără victime. Din verificări a reieșit că, un arădean de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 682 H, în Livada, a pierdut controlul asupra volanului, părăsind partea carosabilă.

 

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,84 mg./l. alcool pur în aerul expirat.    

 

A mai fost depistat, de polițiștii Biroului Rutier, un arădean de 35 de ani, care conducea un autovehicul pe strada Condurașilor, din municipiu. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,86 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

 

Sub influența alcoolului la volan, au mai fost depistați: în Șiria, un bărbat de 28 de ani, din localitate (0,66 mg./l. alcool pur în aerul expirat); în municipiu, un arădean de 34 de ani (0,62 mg./l. alcool pur în aerul expirat); în Felnac, un arădean în vârstă de 34 de ani (0,52 mg./l. alcool pur în aerul expirat).

 

În toate cazurile a fost dispusă recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 

A mai fost depistat la volan, de polițiștii Secției 5 Rurală Ineu, un tânăr de 21 de ani din comuna Șicula. Din primele verificări a reieșit că tânărul nu deține permis de conducere.

 

Fără drept de a conduce și cu un permis susceptibil a fi fals, a mai fost depistat de polițiștii orașului Pâncota, un bărbat de 38 de ani, din localitate.

 

Cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere