Accident grav cu patru victime la Nădlac. A fost solicitat elicopterul SMURD

Data publicare: Miercuri, 22 Februarie, 2023 Total: 6328 accesari

Accident grav cu patru victime la Nădlac. A fost solicitat elicopterul SMURD

Miercuri, în jurul orei 11:30, a avut loc un accident în orașul Nădlac la intersecție străzilor  Vasile Lucaciu cu Martin Luther. Din primele informații pe care le deșinem, este vorba de o tamponare în care sunt implicate un autoturism și o autoutilitara. În urma incidentului rutier, există 4 persoane conștiente, neincarcerate.

Circulație este blocată blocata. La locul accidentului se deplasează SMURD  Nădlac și SAJ Pecica.


Update: În urma accidentului au rezultat 4 victime conștiente, cooperante, neîncarcerate, care au fost asistate medical la locul evenimentului, 3 dintre acestea au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.


“În ziua de 22 februarie a.c., în jurul orei 11:47, polițiștii orașului Nădlac au fost sesizați despre un eveniment rutier.

 

Din primele cercetări, a reieșit că un bărbat de 59 de ani din județul Mehedinți, în timp ce conducea un autovehicul pe o stradă din localitatea Nădlac, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un bărbat de 35 de ani, din localitate.

 

 

 

În urma impactului au rezultat 4 victime, dintre care 3 au fost transportate la spital, cea de-a patra refuzând transportul.

 

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre conducătorii auto nu se afla sub influența alcoolului.

 

 

 

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului.” Transmite IPJ Arad