Soția a vrut niscaiva perversiuni dar el uimit de propunere a luat-o la bătaie. S-a ales cu ordin de protecție provizoriu dar și cu dosar penal

Data publicare: Marti, 21 Februarie, 2023 Total: 12028 accesari

Soția a vrut niscaiva perversiuni dar el uimit de propunere a luat-o la bătaie.  S-a ales cu ordin de protecție provizoriu dar și cu dosar penal

De obicei se întâmplă invers, dar viața de zi cu zi oferă și excepții. O soție casnică, nu de mult măritată, plictisită de monotonia vieții sexuale și mai îndrăzneață din fire, i-a cerut bărbatului un pic de diversitate în pat așa cum a văzut pe niscaiva filme de profil, conform spuselor  prietenei ei intime.

 

Dar, surpriză...soțul, mai ”catolic” din fire, n-a vrut nici în ruptul capului ci, dimpotrivă, bănuindu-și femeia de infidelitate, a mai luat-o și la bătaie.

 

”În seara zilei de 20 februarie, în jurul orei 22:34,  polițiștii Secției 1 Vlaicu au fost sesizați despre un scandal în familie, pe strada Poetului din Arad.

 

Din primele cercetări, a reieșit că pe fondul unui conflict, un arădean în vârstă de 33 de ani și-ar fi agresat fizic soția.

 

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, cercetările fiind continuate într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, a transmis Biroul de presă al IPJ Arad.