Un nou curs postuniversitar la U.V.V.G.

Data publicare: Marti, 21 Februarie, 2023 Total: 1195 accesari

Un nou curs postuniversitar la U.V.V.G.

În contextul erei digitalizării și a importanței dezvoltării aptitudinilor în această direcție, U.V.V.G. Arad continuă procesul de digitalizare a învățământului universitar. Concomitent, pentru a avea cadre pregătite, suntem conștienți că formarea trebuie să înceapă din etapa de studiu preuniversitar, astfel că, în baza unui parteneriat, s-a considerat oportun dezvoltarea unui curs postuniversitar axat pe învățarea de tip E-learning.

 

Cui se adresează?

 

U.V.V.G. Arad lansează un nou curs postuniversitar: DEZVOLTAREA CONȚINUTULUI DIGITAL PENTRU PLATFORME DE E-LEARNING care se adresează cadrelor didactice preuniversitare și universitare.

 

Ce competențe vor dobândi absolvenții?

 

Dintre cele mai importante competențe dobândite, fac parte: analiza nevoilor de E-learning, elaborarea și implementarea procedurilor de E-learning, managementul programelor de educație/formare prin e-learning, la nivelul unei instiuții, proiectarea și dezvoltarea conținuturilor și materialelor de suport, evaluarea programelor de E-learning și integrarea TIC în procesele de formare inițială și continuă.

 

Despre acest curs:

 

Cursul este acreditat cu 30 de credite, structurat pe 300 de ore. Disciplinele studiate: elemente de psihopedagogie în predarea online, platforme educaționale E-learning, aplicații în predarea online, instrumente și metode de evaluare si dezvoltare de conținut în format E-learning. Lectorii/speakerii sunt cadre ale U.V.V.G. Arad și traineri din cadrul Elearning & Software, unic partener MOODLE autorizat în Romania și Republica Moldova.

 

ÎN PLUS!!!

 

Pentru un grup de 5 cadre ale aceleiași instituții, se aplică un discount de 10% pentru fiecare membru în parte.

 

Pentru orice alte detalii sau înscrieri ne puteţi contacta la email fseii@uvvg.ro sau telefonic la 0790010118.