Accident grav între Șiria și Horia cu victimă încarcerată. Intervine elicopterul SMURD. Traficul a fost blocat

Data publicare: Vineri, 17 Februarie, 2023 Total: 7404 accesari

Accident grav între Șiria și Horia cu victimă încarcerată. Intervine elicopterul SMURD. Traficul a fost blocat

Un accident s-a produs azi, 17 februarie, în jurul orei 16.00, între Siria și Horia.

 

Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu un echipaj pentru descarcerare, cu sprijinul unui echipaj SAJ și a elicopterului SMURD pentru extragerea unei victime încarcerate în urma unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism, între Horia și Șiria.

 

Traficul a fost blocat.

 

Update: În urma accidentului au rezultat două victime conștiente, cooperante, dintre care una încarcerată.

 

Pompierii au acționat pentru extragerea acesteia din autoturism iar ulterior victima a fost preluată de către echipajul medical al elicopterului SMURD și transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

 

Cea de-a doua victimă a fost evaluată medical la locul evenimentului și transportată la spital de către echipajul SAJ.

În ziua de 17 februarie a.c., în jurul orei 16.04, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări, a reieșit că un arădean de 59 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709, în afara localității Horia, a pierdut controlul volanului, ieșind de pe partea carosabilă.

 

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară ( la prima vedere) a conducătorului auto și a pasagerului, aceștia fiind transportați la spital pentru evaluarea stării lor și acordarea de îngrijiri medicale.

Fiind rănit ușor, șoferul nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, urmând a-i fi recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă.” Transmite IPJ Arad