Accident cu victimă încarcerată în Turnu. Intervenție a elicopterului SMURD

Data publicare: Miercuri, 15 Februarie, 2023 Total: 665 accesari

Accident cu victimă încarcerată în Turnu. Intervenție a elicopterului SMURD

Update:

 

În ziua de 15 februarie a.c., în jurul orei 12:23, polițiștii orașului Pecica au fost sesizați despre un eveniment rutier.

 

Din primele cercetări, a reieșit că un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Zăbrani, în timp ce conducea un autoturism pe D.N 7 B, în Turnu, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un arădean în vârstă de 30 de ani.

 

În urma impactului, a rezultat rănirea (ușoară la prima vedere) a unui conducător auto și a unui pasager, aceștia fiind transportați la spital pentru evaluarea stării lor și acordarea de îngrijiri medicale.

 

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul din conducătorii auto nu se afla sub influența alcoolului.

 

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă”, a transmis Biroul de presă al IPJ Arad.

 

Știrea inițială:


Un accident cu 3 victime, dintre care una încarcerată, a avut loc azi, 15 februarie, în jurul orei 12.40, în zona localității Turnu.

 

”Detașamentul de Pompieri Arad intervine în aceste momente cu un echipaj pentru descarcerare, cu sprijinul unui echipaj SAJ, elicopterului SMURD și SVSU Pecica pentru extragerea unei victime încarcerate în urma unui accident rutier produs între două autoturisme, în localitatea Turnu”, transmite ISU Arad.

 

În urma accidentului au rezultat două victime conștiente, cooperante, dintre care una încarcerată.

 

Pompierii au acționat pentru extragerea acesteia din autoturism iar ulterior victima a fost preluată de către echipajul medical SAJ și transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

 

Cea de-a doua victimă a fost evaluată medical la locul evenimentului și transportată la spital de către echipajul medical al elicopterului SMURD.

 

SVSU Pecica a acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.