Ellis - o modă pentru o viață

Data publicare: Marti, 14 Februarie, 2023 Total: 859 accesari

Ellis - o modă pentru o viață

Casa de modă “ELLIS“ marchează la Arad cei 30 de ani de la înființare printr-un spectacol cu totul deosebit. Este vorba despre evenimentul aniversar “Ellis - o modă pentru o viață”, ce va avea loc luni, 20 februarie 2023, în sala de concerte a Palatului Cultural, începând cu ora 19:00. Primăria Municipiului Arad este partener al evenimentului, prin punerea la dispoziție a sălii Palatului Cultural și prin asigurarea sonorizării evenimentului.

 

Spectacolul va surprinde momentele relevante și totodată emoționante din istoria casei “ELLIS“, redate prin scurte filmulețe ce vor rula pe ecranele amplasate în sală. Cu aceeași ocazie va avea loc și o prezentare de modă cu piese “best off” din colecțiile “ELLIS“, etalate de 30 de femei frumoase, multe dintre ele fiind tinerele care au prezentat de-a lungul timpului creațiile casei de modă arădene.

 

Gazda serii va fi Andreea Marin, iar invitatul special este interpretul Aurelian Temișan.

 

La spectacolul aniversar vor participa aproximativ 400 de invitați, personalități ale vieții culturale, artistice, sportive, politice, oameni de afaceri, marea majoritate colaboratori ai brand-ului “ELLIS“, reprezentanți ai mass-media centrală și locală.

 

Întotdeauna am considerat că cei care au lăsat urme în activitatea lor și au făcut ceva, dar mai ales au dus numele Aradului peste tot în țară și în străinătate, trebuie apreciați și promovați. Este și motivul pentru care suntem alături de doamna Eli Lăslean și de casa de modă <>, iar luni vom sărbători împreună cei 30 de ani de când au făcut pionierat în acest domeniu, atât în Arad cât și în România.  Îi mulțumesc doamnei Eli Lăslean pentru contribuția la promovarea imaginii orașului nostru și o felicit pentru acest frumos parcurs.“, a declarat primarul Călin Bibarț, la finele conferinței de presă organizate marți, 14 februarie 2023.

 

Eu sunt foarte fericită de faptul că am reușit să fiu ambasadoarea Aradului în domeniul modei, timp de 30 de ani. Mă bucur că am reușit să fac fericite femeile care ne-au ales și sper ca povestea <> care a început aici, la Arad într-o sală de sport, să inspire tinerii care doresc să își construiască o carieră în lumea modei. Sufletul meu este aici, la Arad, unde a început povestea <> și de aceea vreau să sărbătoresc alături de arădeni acest succes. “, a declarat designerul arădean Eli Lăslean.