Accident grav cu un mort și o femeie grav rănită pe autostradă între Arad și Timișoara. Traficul este restricționat

Data publicare: Luni, 13 Februarie, 2023 Total: 2529 accesari

Accident grav cu un mort și o femeie grav rănită pe autostradă între Arad și Timișoara. Traficul este restricționat

Update:

 

Un bărbat a murit și o femeie a fost rănită grav după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un autotren. Mașina era oprită pe banda de urgență din cauza unei defecțiuni.

 

Accidentul s-a petrecut luni după-masă pe A1, la KM521, la limita dintre Timiș și Arad, pe sensul de mers spre Timișoara, în dreptul localității Seceani. Șoferul unui autoturism a oprit pe banda de urgență din cauza unei defecțiuni, iar la un moment dat autoturismul a fost lovit puternic din spate de un autotren înmatriculat în Bulgaria.

 

În urma impactului, șoferul autoturismului a decedat, iar o femeie a fost rănită grav și a fost transportată la spital pentru investigații medicale.

 

„Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, a condus un autotren pe autostrada A1 Deva-Nădlac, sens de mers Arad – Timișoara, iar la kilometrul 521 a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, care se afla oprit pe banda de urgență, din cauza unor defecțiuni tehnice.

 

În urma impactului, a rezultat, din nefericire, decesul bărbatului, în vârstă de 37 de ani și rănirea unei femei, în vârstă de 36 de ani, pasageră în autoturism.

 

Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

 

Polițiștii de la biroul autostrăzi s-au deplasat la fața locului și au deschis acum, conform procedurilor, un dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă.

 

Știrea inițială:



Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române
 informează că pe autostrada A1, la km 521, calea 2, pe sensul de mers Arad - Timișoara, a avut loc azi, 13 februarie, în jurul orei 13.45 un accident rutier în care au fost implicate un autotren si un autoturism. 

 

În autoturism se află 3 persoane încarcerate, iar Detașamentul de pompieri Arad intervine în sprijin desi accidentul a avut loc în raza județului Timiș.

 

Traficul rutier pe banda de urgență și pe prima bandă este restricționat.