Sexul bată-l vina! Relație terminată înainte de a fi începută între 2 ”tinerei” de 74, respectiv 68 de ani. Ea a vrut dar... el nu a putut

Data publicare: Duminica, 12 Februarie, 2023 Total: 1279 accesari

Sexul bată-l vina! Relație terminată înainte de a fi începută între 2 ”tinerei” de 74, respectiv 68 de ani. Ea a vrut dar... el nu a putut

Mulți oameni rămași singuri la o vârstă înaintată își caută jumătatea pe diferite site-uri de dating. Unii au succes, alții mai puțin, ca în cazul ce-l prezentăm mai jos.

 

Ion, să-i zicem, de 68 de ani, din localitatea arădeană Horia a găsit-o pe un site de profil pe Maria (o numim așa), de 74 de ani din Ineu.

 

S-au plăcut la prima vedere, au conversat ce au conversat și au hotărât să se întâlnească, astfel că Ion a luat autobuzul și a călătorit până la Ineu pentru a se cunoaște mai bine cu femeia și de a-și spune păsurile, tabieturile și pretențiile, în eventualitatea unei relații de cuplu.

 

Eiii, la capitolul pretenții totul s-a destrămat căci Maria i-a pretins lui Ion să facă sex cu ea cel puțin odată pe săptămână! Din păcate, fapt nerealizabil pentru bărbat căci, de vreo 5-6 anișori, cocoșelul lui intrase în starea de amorțeală definitivă.

 

La auzul acestui lucru Maria, cu lacrimi în ochi, i-a spus horianului că din păcate nu poate exista  între ei doar o relație platonică, deoarece ea se consideră încă în putere și dorește să se mai bucure de plăcerile vieții.

 

Spășit, Ion al nostru s-a reîntors în satul natal dar cu gândul de a-și încerca în continuare norocul, cu speranța că va găsi o doamnă cu care să trăiască împreună, dar doar într-o relație platonică!

 

P.S. Relatare bazată pe un fapt cât se poate de real.

Foto cu rol ilustrativ: bogdanbarabas.ro