Accident grav cu victimă încarcerată la ieșirea spre Nădlac (zona Verbiță)

Data publicare: Duminica, 12 Februarie, 2023 Total: 6321 accesari

Accident grav cu victimă încarcerată la ieșirea spre Nădlac (zona Verbiță)

În aceasta dimineața, în jurul orei 07.30 echipajul descarcerare a Detașamentul Arad a intervenit la ieșirea din Arad spre Nădlac (zona Verbiță) pentru extragerea unei victime încarcerată in autoturism în urma unui accident rutier.

Victima, bărbat a fost extrasă și predată în viață echipajului medical pentru a fi transportata la UPU.

“În dimineața zilei de 12 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier au fost sezizați despre un eveniment rutier, pe pe Calea Aurel Vlaicu.

 

Din primele cercetări, a reieșit că un bărbat de 32 de ani, din Secusigiu, în timp ce conducea un autovehicul pe Calea Aurel Vlaicu, a pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un stâlp.

 

 

 

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a bărbatului (la prima vedere), acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și evaluarea stării sale.

 

Fiind rănit ușor, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, urmând a-i fi recoltate două probe biologice, pentru stabilirea alcolemiei.

 

 

 

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului.” transmite IPJ Arad.