Science-fiction de România. Rușinat, un angajat CJ Satu Mare și-a dat demisia pentru că avea salariu 6.500 de lei „fără să facă absolut nimic”

Data publicare: Vineri, 10 Februarie, 2023 Total: 687 accesari

Science-fiction de România. Rușinat, un angajat CJ Satu Mare și-a dat demisia pentru că avea salariu 6.500 de lei „fără să facă absolut nimic”

Ciprian Tișea, un consilier de la cabinetul vicepreședintelui Consiliului Județean Satu Mare, Oliviu Buzgău, și-a dat demisia pentru că nu făcea nimic și era plătit cu 6.500 de lei, conform PresaSM. 

 

Potrivit demisiei publicate de PresaSM, bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost angajat în data de 19.08.2022 la Consiliul Judeţean Satu Mare în funcția de consilier al vicepreședintelui Consiliului Județean Satu Mare, Oliviu Buzgău, dar pe 1 februarie și-a înaintat demisia.

 

„Demisia mea este în primul rând un act de onoare, considerând că toți cei care constată nereguli în administrația publică locală au obligația să le sesizeze, fiind inadmisibil să fie plătiți oameni din bugetul public fără a presta muncă, ci numai pentru prezența fizică. (…) Este inadmisibil ca un consilier să fie plătit cu un salariu net de 6.500 lei, fără să se solicite ca acesta să presteze munca în conformitate cu fișa postului”, scrie Ciprian Tișea în demisia sa.

 

Mai mult, acesta spune că în incinta unor birouri din Consiliul Județean doar se râdea, fără să se muncească.

 

”În antecamera vicepreședinților Consiliului Județean, caracterizată de râsete, țipete, atmosferă de clacă, stand-up comedy. Inclusiv domnul vicepreședinte Oliviu Buzgău le-a atras atenția doamnelor din birou de nenumărate ori asupra acestui aspect. Eu nu am participat la astfel de comportamente și nici nu doresc să ajung să fiu asociat cu o astfel de conduită într-o instituție publică”.

 

Sursa: PresaSM