Accident cu victimă încarcerată în zona Cartierului Verde în urma coliziunii dintre un TIR și un autoturism

Data publicare: Marti, 07 Februarie, 2023 Total: 1127 accesari

Accident cu victimă încarcerată în zona Cartierului Verde în urma coliziunii dintre un TIR și un autoturism

Update:

 

”În ziua de 7 februarie a.c., în jurul orei 15.04, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier, în afara localității Arad.

 

Din primele cercetări, a reieșit că o femeie de 50 de ani, din Zimandu nou, în timp ce conducea un autorturism pe D.N 79, a pierdut controlul asupra volanului, acroșând un autotren.

 

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a femeii (la prima vedere), aceasta fiind transportată la spital pentru evaluarea stării sale și acordarea de îngrijiri medicale.

 

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre conducătorii auto nu era sub influența alcoolului.

 

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului”, a transmis Biroul de presă al IPJ Arad.

 

Știrea inițială:


Azi, 7 februarie, în jurul orei 15.00 a avut loc un accident rutier între un autotren și un autoturism, în apropierea Cartierului Verde din localitatea Zimand Cuz.

 

Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare. În sprijin intervine și un echipaj SAJ.

 

În urma accidentului rutier a rezultat o victimă încarcerată, conducătoarea autoturismului, o femeie în vârstă de 50 ani.

 

Pompierii militari arădeni au acționat pentru deblocarea victimei din autoturism, aceasta fiind conștientă și cooperantă.

 

Echipajul medical SAJ i-a acordat acesteia îngrijiri medicale la locul evenimentului iar ulterior a fost transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

 

Șoferul autotrenului nu a necesitat îngrijiri medicale.